De ce uneori sunt foarte trist si parca simt ca nu mai are sens viata? Poate sa imi zica cineva ce am?
Salut. Maine voi pleca cu avionul in tara, dupa cum stiti ne- am certat foarte rau cu matusa si nu am mai rezistat. Intrebarea mea e: te lasa cei de la Wizz Air cu creioane colorate in bagajul de mana?...? (mai mult)
Salut TPU, daca eu am 15 ani pot fi impreuna cu o fata de 17 ani? Simt o atractie dar nu stiu daca sa incerc sau nu, voi ce ziceti?
Salut... As vrea un sfat... De ce vreme simt o frica ca sa mai ies in public si nu inteleg de ce, de ex daca ma trimiti undeva nu stiu simt nevoia sa nu ma duc efectiv mi- e frica fara motiv...cateodata...? (mai mult)
Ce diplome primesti la sfarsit de scoala profesionala? Doar cineva care a terminat scoala profesionala
Buna! Ce as putea face să rămân la înălțimea mea? Am 14 ani și 1'53 și as dori sa rămân la statura asta, pentru că dacă as continua să mă inalț ar trebui sa iau și în greutate și as ...? (mai mult)
Salut, e bine 66 de kg si 1.75 la 18 ani?
Se poate sa iti puna cineva spyware pe telefon daca doar iti scrie ceva si atat fara sa iti si trimita un link ceva? E posibil asa ceva?
Deci asta chiar va fi ultima mea intrebare cu omegle... Deci am dat iar de cineva care a scris asa: ''crt.txt'' si ''crt.vbs'' si am intrebat ce inseamna si a spus ca extensie spyware... Deci mi- a pus...? (mai mult)
Hey TPU! Acum cateva zile am fost cu niste prieteni la piscina, cu ei a fost si fata asta misto, am vorbit cu ea putin, iar inainte sa plece mi- a cerut insta- ul. Eu i l- am dat, am vorbit putin, ...? (mai mult)
Trec a noua la Sava si au zis cei mari ca liceul are un colectiv foarte homofob in comparatie cu alte licee (Cosbuc, Lazar etc). Sunt baiat, 1, 75, am parul lung si sunt homosexual. Am inteles ca ...? (mai mult)
Mergând la shopping am observat o puștoaică de 15 anișori care purta (pe căldură asta) jacheta baseball tommy de 2300 lei. Întrebarea e de unde au părinții lor asa mulți bani, adică și eu ...? (mai mult)
Va rog ajutati- ma! Pur si simplu am facut obsesie pentru un joc video. Poate suna ciudat si cringe dar va rog dati raspunsuri serioase. Mi- am pierdut contul de la un joc iar acum sunt efectiv distrusa....? (mai mult)
Bună TPU, cunoaște cineva un tattoo artist care face tatuaje și pentru adolescenții de 15 ani? (Bacău dacă se poate)
Ce părere aveți de adolescentele "rebele" care se uită urât la alte fete sau mai ales la femei în toată firea? De ce credeți ca fac așa? Se consideră mai presus fața de oricine?
Este normal la 18 anișori să- mi placa femeile/domnitele de 25 ani? Cele de vârsta mea sau mai mici se imbraca porcos, se exprima prin injuraturi (au un vocabular de 5 cuvinte dintre care 3 sunt logic...? (mai mult)
Salut, eu am intrat pe profil electric si nu stiu nimic despre el, imi puteti spune cate ceva? Cum ar fi ce materii se fac, din ce dau bacul, cu ce meserie as putea iesi? Sunt speriat nu voiam la...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc sigur și foarte serios de sport fiindcă mi- a fost recomandat de mulți doctori si imi doresc candva sa am un abdomen atragator însă pentru asta vreau sa fac doar fitness si abdomene...? (mai mult)
Bună! La liceele private se dau probe de admitere? Sunt grele?
Salut TPU, sunt in a 9 si am 15 ani, toata vara am petrecut- o la tara nefacand nimic special, parintii obligându- ma sa stau ca sa "citesc si sa scriu"cum fac alti copii, in timp ce toti prietenii...? (mai mult)
Bună, cum pot trimite un colet la posta? Pot pregăti coletul și de la posta? Mulțumesc
Buna TPU. Am o problemă. Iubitul meu nu mi- a mai scris de 1 săptămână. Am vorbit cu el la telefon acum 2 duminici și mi- a zis ca ma iubește sa nu- mi fac griji și ca o sa ma sune înapoi, dar...? (mai mult)
Credeți că e normal ca un adolescent sa nu posteze nimic niciodată pe social media si sa nu aibă tiktok snapchat Facebook?
Salut, nu stiu daca e ok sa intre asta pentru ca nu vreau sa fiu judecata sau sa ma luati la misto, dar simt ca trebuie sa ma descarc intr- un fel. E ok sa ma gandesc de multe ori pe zi la sinucidere?...? (mai mult)
Salut! Am 16 ani.Doar eu am problema asta? Când sunt în preajma părinților nu pot vorbi deschis, nu pot ține măcar nici câmpul vizual și mă mai încurc în cuvinte. Când sunt singur n- am ...? (mai mult)
E adevarat ca e numai mancare procesata si in restaurante? Daca da, atunci si cand iti iei meniul zilei e tot procesat si ala? Cum sa fac atunci, ce sa mai mananc? De unde? Cand sunt la munca ma refer....? (mai mult)
Buna! Am nevoie de niște răspunsuri sincere și fără bataie de joc! Mai pe scurt, a cam început sa imi placa de verisorul meu (de gradul 2) și nu prea stiu ce sa fac. Mereu când vorbește cu iubita...? (mai mult)
Salut, mi-a intrat puțin par in zona unde urinez, ce as putea face, este ceva grav?
Buna! Anu asta la en a picat caracterizare. Credeți ca anul viitor va pica tot caracterizare?
De ce sunt atat de multe femei frumoase in relatii cu barbati foarte grasi care par a fi insarcinati :))? Ce le atrage asa mult la ei? Eu sunt slab rau (50) presupun ca e momentul sa fac burtica? :))
Trec clasa a 12 a și as vrea sa ma apuc și de Scoala de șoferi. Numai ca am pe cap și admiterea la Arhitectura și 20 de ore de pregătire pentru asta și mai sunt și restul materiilor. E chiar atat...? (mai mult)
Bună TPU! Am o întrebare, pentru a 2a repriza pentru examen pe 14-16 august, când se depun dosarele de înscriere trebuie sa fie prezent și elevul cu părintele?
Bună tpu.Am decis să scriu oarecum povestea mea aici ca să mă liniștesc.Am 16 ani și sunt fata.Eu mănânc mereu fructe și legume si daca mănânc la fast food, posibil doar o dată pe an.Nu beau...? (mai mult)
Ce inseamna cand nu mai schitam nicio emotie? Te simti asa numb
Care e faza cu hixi.ro? Au treaba cu twitter ca aduce mult...
In ce consta frumusețea?:)
Hey TPU! Am o problema destul de frustranta as putea spune… Am 17 ani și deja am început sa am goluri prin părți, mai exact la tâmple, din unele informații citite am înțeles ca ar putea fi vorba...? (mai mult)
Salut TPU, desi nu prea is genul, eram curios de o treaba, vi s- a intamplat vreodata sa tineti la un prieten si dintr- o cearta sa vezi aceeasi persoana din vesela si amuzanta acum te ia cu filozofii,...? (mai mult)
Mi am spart un cos mare din obraz se poate sa ramana semn? ma refer la gropitele alea mici
E posibil sa imi ramana semn daca mi am spart un cos din obraz?
Salut TPU, anul asta intru in a 8 a si vreau sa dau la liceu sportiv constanta, daca cineva e in același mod ca al meu vreau sa vorbesc cu voi, lăsați va un insta aici,
Bună! Îmi poate spune și mie cineva care este îmbrăcămintea/ținuta pentru clasa a-9-a la liceul teoretic Tudor Vladimirescu din București. Vă mulțumesc.
Prietena mea i- a scris fostului după ce s- a îmbătat. A fost primul ei "iubit", dar pe care tot ea l- a îndepărtat. A pierdut foarte mulți oameni în viață și i- a fost teamă să nu fie rănită...? (mai mult)
Care e diferența dintre calendarul Budist și cel Gregorian?
Sa aflat unde este noua cârciumă al lui bobita din las fierbinți?
Fata mea vrea unghii cu gel, are 12 ani, a văzut la colegele ei și a spus ca și ea își dorește. Eu as lasă-o, dar vreau și părerile voastre. Mulțumesc!
Salut, daca as vrea sa fug de acasa, la prietena mea, lasand un bilet insa nespunand unde voi duce (Major fiind) si ai mei sa faca reclamatie la politie sa ma gaseasca pot face treaba asta? Adica s-...? (mai mult)
Salutare, eu am tenul/pielea creolă și de mic am fost criticat pe chestia asta și se fac glume rasiste și m- am săturat! Eu Iarna cred că sunt mai deschis! Și mereu am urat vara că vara sunt mai...? (mai mult)
Experiențe amuzante din viața ta personală, ia să auzim:
Buna TPU! sunt adolescenta. Deci am un lucru care pur si simplu nu imi convine. Nu par de varsta pe care o am. Lumea imi da varste mici doar pentru înfățișarea si întâltimea mea! Nu imi convine lucrul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?