Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 12 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU! sunt adolescenta. Deci am un lucru care pur si simplu nu imi convine. Nu par de varsta pe care o am. Lumea imi da varste mici doar pentru înfățișarea si întâltimea mea! Nu imi convine lucrul...? (mai mult)
Poate cineva sa fie împreuna cu o ruda de a cumnatei/cumnatului lui/ei? Sau nu e legală chestia asta
Ce trebuie sa fac ca sa pot da burta jos chiar daca nu fac sport si nici miscare nu fac destula?
Sunt baiat am 17 ani si parintii nu ma lasa sa ies noaptea afara ca ceilalti prieteni ai mei, spun ca sunt tigani si nu am ce sa invat de la ei, sunt rasisti. Majoritatea nici nu sunt tigani dar nu asta...? (mai mult)
Bună ziua! Am nevoie de un sfat, dar acest sfat îl cer fetelor. Am mare nevoie sa slăbesc în scurta vreme! În 2 săptămâni plec în Grecia și am mare nevoie sa slăbesc! Ma puteți ajuta va rog...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Orfeu și Euridice?
La ce vârstă e recomandat sa ai relație? Părinții mei chiar mâine ar vrea sa ma vadă însurat, au mentalitatea înapoiata din păcate și sunt stricți ca naiba. Cum sa le explic eu ca nici măcar...? (mai mult)
Salut TPU de ceva timp m- am apucat serios de YouTube si am vazut ca nu prea multa lume se uita pe canal Daca cautatu chestii horror si gamplay uri funy va recomand sa intrati pe canalul meu Raddiant_kara...? (mai mult)
Buna! Cum poti face mai multi urmaritori pe Instagram, Facebook?
Heyy! După ce m- am spălat pe par aplic prima data leave in sau o crema pentru definirea buclelor? Am parul cret și nu știu dacă după spălare sa aplic prima data leave in și după crema respectiva...? (mai mult)
La ce ora va treziți de obicei dimineața, acum in vacanță?
Dacă am 18 ani ce vârstă trebuie să aibă viitoarea prietenă/iubită să fie totul legal?
Salut! Anu asta la toate liceele a crescut foarte mult media. Credeți ca anul viitor va scădea?
Bună TPU dacă din septembrie merg la profil tehnic, mecanica, și vreau ca din clasa 10 sa ma transfer la științe sociale. Ce teste de diferențiere se dau? Iar încă ceva dacă am făcut in clasa...? (mai mult)
Imi ajung 15 milioane pentru 5 zile in Costinesti? cazarea este platita deja
Am si eu o dilema. Nu pot intelege de ce sunt asa detasata ca si persoana desi in acealsi timp vreau sa pot fi mai iubitoare/atasata, insa in acealasi timp ma gandesc ca nu- i bine nici asa sa fi deoarece...? (mai mult)
Buna TPU, acum ceva timp am cunoscut un baiat, cum am scris si posturile trecute. Eu vorbesc cu el tot timpul si mai ales noaptea, de obicei stau toata noaptea sa vorbesc cu el. Eu il iubesc si el ...? (mai mult)
Dacă eu arat de un 7/10 *poate 8/10 :) ), ar trebui sa încerc sa ma combin cu o fata de 5/10? Mi-e frica de singurătate și asa nu am prieteni sau social life
Buna,avem aici elevi din Braila care trec a 8 a si sunt la liceul pedagogic?
Bună seara TPU. Îmi puteți da niște replici bune când cineva mă insultă? Aș dori cât mai multe replici bune. Dau fundă!
Credeti ca pentru un adolescent de 18 ani e o munca dificila tamplaria? Pentru inceput. Cei care jignesc vor primi blocaj si raport.
Salut. Cum pot sa opresc un atac de panica? Mai mereu cand imi da sangele pe nas fac atac de panica si ma sperii foarte tare
Hey, anul asta intru a 8 a si am si eu evaluarea nationala, pentru cei care au dat- o deja ce lectii ar trebui la mate sa incep sa le repet sa le stiu cat mai bine pentru examen? Spre exemplu un plan...? (mai mult)
Salut,am și eu o întrebare și vreau niște păreri.E ok la 16 ani 180 m înălțime? La mine în sat sunt mai multe persoane înalte, cat și prieteni și ma simt cam scund sa zic asa
Cu ce note poți intra la liceul Ferdinand?
Am 15 ani si o lună jumate si inaltimea 1.86 la ce inaltime credeti ca o sa ajung?
Credeți ca fetele cu parul scurt sunt atrăgătoare sau credeți ca o tunsoare conteaza atât de mult la o fata? Sau parul e totul la aspectul unei fete?
E posibil sa se faca un vaccin care sa se transmita prin aerosoli? De la vaccinati la nevaccinati
Bună! Am nevoie de câteva sfaturi, aș vrea sa știu dacă un coleg de clasă mă place. L- am văzut de mai multe ori în ore uitându- se la mine și când mă uitam la el întorcea capul, am aflat...? (mai mult)
De ce un baiat imi da mereu inima la fiecare story? Indiferent ca este cu mine sau cu vreun peisaj ceva, tot imi da.
Salut TPU, Am nevoie de ajutor, am o problema, cand e sa ma bat cu cineva sau sa ma cert pe strada chiar daca pot sa o bat brusc mi se face frica si tremur, ce pot sa fac sa am curaj?
Salut, daca te apuci la 14 ani sa faci mușchi este adevărat că nu mă te înalți(eu inca nu am trecut inca prin pubertate)vreau sa specific că nu o sa fac ridicări cu gantere că au mai mult se 1kg...? (mai mult)
Mama și tatăl meu se afla în proces de divorț iar mama si- a găsit pe alt bărbat și sta de câteva luni cu noi în casa iar ideea este ca am considerat ca nu este moral ca tata sa nu știe ca cineva...? (mai mult)
Bună TPU! Este adevărat, că orice părinte vrea ce- i mai bun pentru copilul lui? Răspundeți- mi doar cei care aveți copii, dacă de exemplu, fiica/ fiul vostru ar avea o relație, ați vrea ...? (mai mult)
Salut. Cum organizez o petrecere?
De ce se pune asa multa presiune sociala pe ce articole vestimentare au adolescenții în general? Dacă nu ai cine știe ce brand ești considerat sărac si ciudat. Eu a trebuit sa îmi cumpăr replici...? (mai mult)
Căminul din curtea Liceului Auto Traian Vuia Galați se închide pe durata weekend-ului?
Buna! Daca practic sport si fumez are ceva?
Am 16 ani, nu mă lăsa părinții să ies din casă, stau numai închisă în casă, nu am prieteni, am depresie de foarte mult timp pentru că nu pot fi și eu că ceilalți oameni să mă imprietenesc,...? (mai mult)
De ce sunt atâtea fete porcoase care injura mai mult decât baieții? Doar mie nu-mi plac astfel de persoane? Baieții de varsta mea sunt innebuniti după ele
Buna. La mine in oras nu reusesc sa imi gasesc prieteni, poate din cauza faptului ca sunt putin mai diferita si am si putina fobie de oameni. Tot ce va pot spune mai multe despre mine este ca imi place...? (mai mult)
Sal! Știe cineva locuri parasite/abandonate din Brașov? De preferat undeva unde sa nu se adune toți boschetarii, niște locuri de explorat in pricipiu
Salut TPU, am 18 ani si am terminat scoala profesionala, mai departe vreau sa fac seralul dar seralul il voi incepe doar in februarie si eu voiam pana atunci sa muncesc dar maica- mea nu ma lasa sa muncesc,...? (mai mult)
Buna,am purtat aparat dentar timp de 1 an.Îmi poate spune cineva cât timp mai trebuie sa port gutierele?
Buna, am terminat clasa a 12 a si sunt in scrisa in a doua sesiune de bac, in august se va mai primi alocatie?
Salut TPU, m- am înscris într- o tabără care are condiții deplorabile, organizarea este nasoală, coordonatoarele nu stiu de capul lor, uita de noi, ne lasa prin pensiune, nici nu ne observa...? (mai mult)
Prietenul meu are 15 ani și are 1, 86, și ce poate sa facă ca să ajungă la 2 metri?
Câte strofe din "Luceafărul" trebuie învățate pentru bac?
Buna TPU ...ma simt foarte prost, toata lumea se leaga de mine ca am nasul mare si m- am saturat, nu imi mai vine nici sa ma duc la scoala si nici afara nu mai ies din cauza asta, mereu imi e teama ...? (mai mult)
Salut.Am 12 ani și 10 luni iar penisul meu in stare erecția are 12- 13 cm, este mic, normal sau prea mare? Tin sa menționez ca mai am si o alta problema…nu pot să- mi decalotez penisul DELOC! Este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!