Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salut. E adevărat ca o persoana care nu are likeuri la postări nu are prieteni? Voi țineți cont de cate likeuri au alții? Cunosc o persoana pe care o urmăresc și văd că nimeni nu prea ii da...? (mai mult)
Salutare, tuturor, de ieri am o scurgere vaginala cu sange si nu stiu ce este, imi ramane acolo pe partea genitala si nu in lenjeria intima sau pe absorbant. Mie inca nu mi- a venit menstruatia, dar...? (mai mult)
Buna,este normal ca fostul sa puna alte fete sa ma bata fara niciun motiv? De ce ar face asta?
Îmi cere buletinul dacă comand un vape de pe eMAG?
Bună, ma gândeam acum, eu desenez, am un stil mai aparte, nu știu să explic cam cum sunt desenele mele, dar mi s- a spus că ar putea fi de succes. As vrea să mă promovez cumva, să fac ceva...? (mai mult)
Buna! Am 15 ani (165cm si 45kg) si am sanii foarte mici, abia daca au crescut putin. Am ciclu menstrual de 2 ani. Mama mea are sanii mari. E posibil sa nu am sani deoarece sunt subponderala? Ce ar trebui...? (mai mult)
Sunt foarte timida, iar din aceasta situatie s- a ajuns sa ma despart de iubitul meu deoarece trebuia la momentul actual sa port o discutie serioasa cu el si asa s- a ajuns la neintelegere. Stiu ca este...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti. Ce vi se pare atractiv sau cum va poate atrage o fata?
Cum sa dai mai tare cu pumnul într-un aparat care măsoară forță?
Hey TPU, ce înseamnă când toți prietenii te părăsesc? Problema este la mine sau la ei?
Helpp meee! Am o problema, mi- am făcut o "relatie" și vorbeam într- o seara cu ea pe apel video și m- a luat valul și - am cerut sa- și ridice tricoul și a auzit mama ei care asculta la ușa. ...? (mai mult)
Bună, am intrat pe profilul comerț, comercial vanzator și nu prea știu ce se face, ce materii se fac și etc.(și cu matematica stau prost)) niște sfaturi?
Bună, luna aceasta dau bacul. Am găsit un loc de munca și as dori sa ma angajez pana la terminarea bacului. Dacă ma angajez cu contract de munca, pot pleca apoi după 2- 3 săptămâni? Dacă iau...? (mai mult)
Hello, am fost intrata la Liceul Teoretic Ion Barbu pe științele naturii! Aș avea și eu câteva întrebări, respectiv, care este faza cu uniforma? Este adevărat că trebuie să purtăm uniforma...? (mai mult)
Nu mai suport viata asta, am deseori tendinta de a ma gandi la suicid. In fiecare zi sunt o persoana serioasa, am pierdut emotiile acelea de fericire, bucurie, parca mi- e greu sa vorbesc si cu oamenii,...? (mai mult)
Buna searaa.Am o problema destul de ciudata.Sunt impreuna cu iubitul meu de un an si jumatate.Parintii stiu, nu au absolut nici o problema cu el dar niciodata nu am vorbit la modul serios despre asta,...? (mai mult)
Bună! Întrebare pentru cei care au dat diferențele la liceul Tehnic Buzău, cum au fost? Eu mă transfer în clasa a 10 pe turism și alimentație și trebuie să dau diferențe la module și aș vrea...? (mai mult)
Salut oameni dragi. Sunt un baiat de 27 ani si doresc sa incep o viata sanatoasa. Cateva sfaturi va rog frumos. Multumesc anticipat
Pe 11 August eu si sora mea noi celebram majoratul nostru 18 ani. Eu abia astept sa fac 18 ani dar sora mea plange ca nu vrea sa fie adult, ii e frica sa faca 18 ani. Anul trecut a plans pentru ca nu ...? (mai mult)
Buna, am nevoie de un sfat de la voi. Recent m- am mutat pe alt profil la liceu (eram pe profil real și acum sunt pe uman). Faza e ca mi- e frica de orele romana si de engleză, zic asta fiindcă la...? (mai mult)
Cum pot sa mestec guma cu gutierele?
E negativismul o trăsătură a oamenilor slabi? *Am pus întrebarea in acesta categorie, fiindcă ei sunt cei mai vulnerabili în acest sens*
Hei. Mă simt foarte tulburata și îngândurată. Deci urmează să mă duc la liceu la oraș, eu fiind de la țară. Iar mama mea lucrează ca poștăriță in sat, adică acasă avem o clădire mica...? (mai mult)
Salut, urmeaza sa incep a 9 a din septembrie si la liceu la care o sa merg s- a anunțat deja de taxa de protecție.Ce pot face in acest caz? Nu planuiesc sa plătesc ceea ce probabil va rezulta in bataie.Nu...? (mai mult)
Buna TPU! In ultimele zile tot am ganduri numai de moarte, ca si cum va urma sa mor. Ma sperii singura fiindca mereu am simtit cand moare cineva si acum simt acest sentiment pe mine, mi- e frica de moarte,...? (mai mult)
Buna, o sa intru clasa a10a, sunt pe turism și alimentație, nu știu dacă sa ma transfer in Italia la școala, deoarece acolo e și tatăl meu, aici profilul la care sunt in România se numește...? (mai mult)
Mi-am batut joc de un baiat in afara scolii, pot intra in belele in scoala? (pentru context, este homofob iar eu il faceam in caterinca gay)
Salutare! Întrebarea mea este... Cum e viața din căminele studențești UPIT? Și cum mă pot acomoda mai ușor cu orașul? Ce puncte de reper ar trebui sa am?
Salut! Am ajuns intr- un moment greu din viata, mai exact la 18 ani. Am terminat liceul, n- am luat bacul si nu stiu cum o sa- mi gasesc de munca. Acum problema este ca am ajuns intr- un moment in care...? (mai mult)
Deci nu mai suport. Mama mea tot ma freaca la cap ca nu fac absolut nimic in vacanta asta, ca stau degeaba si ca nu- i convine. Pai eu nu mai inteleg pentru ce se dau vacantele astea, nu sa te odihnesti...? (mai mult)
Bunaa.Am o intrebare si va rog fara raspunsuri de genul " du- te la un doctor/ psiholog etc".De o perioada sunt extremmm de irascibila.Cand ma enervez vad negru in fata ochilor si mi se rupe firul, in...? (mai mult)
Buna seara. Cineva care trece a 9a si a intrat la Balcescu Brăila pe st sociale? Vreau sa imi gasesc colegii.
Salut, daca eu am vorbit cu o fata care are 15 ani si gen au fost si convorbiri asa mai spicy prin mesaje, m- am certat cu ea si mi- a mentionat ceva de genu ca viol prin mesaje, ca puscarie ca eu am...? (mai mult)
Bună, nu stiu ce sa fac, încep cls v și nu stiu ce să cumpăr fiindcă nimeni nu mi- a spus ce o să am diriginte sau dirigintă și in prima zi nu stiu ce sa cumpăr. Mi s- ar părea absurd să îi...? (mai mult)
SALUT TPU. IMI DOREAM MULT SA FIU CU O FATA.NU mai conteaza acum. AM aflat ca si- a facut iubit... si cel mai dureros este ca de cum m- am sculat mi- am adus aminte de ce am visat(sarut cu o necunoscuta...? (mai mult)
De ce toate colegele mele de clasa nu ma suporta fara nici un motiv? Eu cred ca sunt invidioase pe mine. Multe persoane mi- au zis ca sunt foarte frumoasa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma trateze...? (mai mult)
Bună, doresc puțin ajutor. Eu sunt intr- o relație de 6 luni cu un băiat de 17 ani iar eu 16. Iar acum el începe să facă glume ce tenta se*uala și mă deranjează extrem, i- am zis dar continua...? (mai mult)
Ce înseamnă milfa?
Bună, am și eu două prietene cu care m- am împrietenit la liceu și mă înțeleg destul de bine.Am ieșit vara asta cu ele etc. Cele două prietene au ieșit mereu cu mine, uneori am ieșit împreună,...? (mai mult)
Cum imi pot face mai multi prieteni sau sa gasesc persoane cu care sa pot vorbi pe online?
Buna TPU! Credeti ca e riscant sa merg singura o zi la Bucuresti? Avand in vedere ca am 17 ani si ma pot descurca, stau la 100 de km distanta si merg cu autobuzul pana acolo, n- am mai fost de mult dar...? (mai mult)
Bună! Pentru cei din Botoșani, la Laurian se învață doar dimineața sau și după amiaza?
Îmi place nespus sa ascult muzica în călătorii. Știe careva cateva aplicații de muzica pe câte le poți asculta fără wifi?
Poate cineva care a stat in internatul de la CNI piatra Neamț sa spună cum este? Detalii despre camere, baie, cantina și tot ce trebuie
Unde pot găsi fete care vor sa fie tratate ca printesele?
Salut... As vrea un sfat daca se poate. De ceva vreme gandesc foarte prost, de fiecare data gandesc negativ, cateodata imi zic ca eu nicio data nu voi avea o relatie niciodata nu ma voi casatori ca ...? (mai mult)
Are cineva grup de boboci liceu grivita, Bucuresti?
Salut TPU, am o mare nelămurire care ma bântuie de câteva săptămâni încoace. Anul trecut prin vara am început sa ies la dateuri cu o prietena din generala. De câte ori ieșeam cu ea ne simțeam...? (mai mult)
Buna! Am fost la coafor si m- am tuns iar acesta mi- a spus ca nu am parul ars dar mama tot zice ca îl am de ce m- am vopsit. Mie mi se pare ca parul meu arata ok dupa vopsire. Dar vreau sa intreb daca...? (mai mult)
Mă primește în white horse din Costinești daca nu am 18 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!