Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU, am avut niste momente mai intime cu prietena mea, n am facut niciun fel de act sexual, doar ca ne- am excitat amandoi, problema este ca am folosit acelasi servetel cand ne am sters(eu de...? (mai mult)
Buna seara, as vrea sa pun si eu o intrebare :Un barbat care iubeste o femeie, o iubeste prin bataie, injuraturi, amenintari, santajare, Intreb asta pentru ca am fost intr- o relatie in care pur si simplu...? (mai mult)
Am ajuns sa cred ca nu sunt ca oricare alt adolescent pentru ca am probleme de personalitate. Eu sunt rebela si am fost crescuta sa fac ce vreau eu, deci mi se pare ciudat sa fiu pusa la reguli. Plus de...? (mai mult)
Buna TPU! de ceva timp vb cu o fata >_< si uneori nu-mi raspunde pentru ceva si timp si eu ma supar dar dupa ce raspuns la acel mesaj efectiv imi trece supararea si abia astept sa vb cu ea...o plac?!
La liceul economic, ca tehnician în activități economice, ce se face la practică?
Buna! As vrea sa ma ajutati, vorbesc cu un baiat de 20 de ani, eu avand 15, el imi spune ca vrea sa fie cu mine pentru ca s- a atasat de mine si ca el nu mai e "player" sa isi bata joc de mine dar ...? (mai mult)
Salut! am o intrebare, daca imi fac o linie pe spranceana asa cum este la moda, mi ar creste intr o luna? adica pana cand sa inceapa scoala
Cum adica îți cade parul pe fond hormonal? Ce înseamnă asta?
Salut! am o intrebare, daca imi fac o linie pe spranceana asa cum este la moda, mi ar creste intr o luna? adica pana cand sa inceapa scoala?
Mergeți la bunici la țară des in vacanta asta de vară? Va place?
Ce spuneti, daca chilotii pe care i am au marimea xxl si imi vin perfect atunci si chilotii pe care i am comandat acum cu marimea xxl o sa imi fie buni cel mai probabil?
Salut, daca stau la cămin, si se întâmplă sa ma prinda vreun pedagog in aripa fetelor se poate întâmplă ceva gen sa ma dea afara?
Salut! Sa-mi fac majoratul la cabana (peste noapte) sau la restaurant?
Bună ziua! Doresc să- mi fac piercing- uri, dar nu singură și aș vrea să știu unde anume in Iași m- aș putea duce și e sigur. Am 15 ani. Sper să nu văd comentarii cum că sunt prea mică,...? (mai mult)
Am îndeplinit 16 ani acum câteva zile sunt înălțimea de 183 fără adidasi dar vreau sa ajung la 190 practic baschet de 5 ani (sunt în pauza din cauza unei acidentari) mama are 170 tata 174 am șanse...? (mai mult)
Buna TPU nu stiu acum sa incep, sunt o persoana timida, inchisa, antisociala.In fiecare zi ma trezesc cu scarba ca nu imi place viata mea, imi fac prieteni greu, toti se indeparteaza de mine. Vreau foarte...? (mai mult)
Salut... nu stiu de ceva vreme m-am plictisit de tot de absolut de tot chiar si de viata asta fara motiv nu exista zi sa nu ma trezesc plictisit de ceva vreme.
Pe cat timp iti ia permisu daca ai 180 in localitate?
Bună, am intrat la liceul economic pe turism și alimentație, după ce completezi cererea de înscriere și dai dosarul când și unde afli in ce clasă ești? Gen clasă de gastronomie, banqueting...? (mai mult)
Eu am facut cerere sa ma mut la alta scoala acum 4 saptamani si nu am primit niciun raspuns daca m-au acceptat sau nu.Este ceva normal?
Buna! Ce credeți ca va pica anul viitor la evaluarea nationala la romana!
Salutare! Cam cat ar costa un implant dentar, mă refer cu tot cu șurub și coroana! Eu am de pus cam 3 implanturi!
Buna! Este o întrebare mai intimă. Sunt singura care dupa ce se rade la zona intimă ramane cu puncte roșii sau cosuri nu stiu exact cum sa le zic. Cum scap de ele?
Ce părere aveți despre fetele cu daddy issues? Unde se găsesc?
La ce varsta ati avut prima relatie? Ati regretat vreodata ca ati inceput la varsta respectiva?
Salut... Ati patit sa va ganditi la ceva si dupa sa uitati complet la ce ati avut de facut? Eu am patit ieri asta si chiar nu imi mai aduc aminte..incep sa cred ca am problema ca nu tin minte unele...? (mai mult)
"In transit" "Netherlands, Arrived at the Local Facility "de o săptămână îmi arată la fel. Este a 10 zi de când am dat comanda de pe Shein și s-a cam blocat aici... Este normal?
Are cineva borderline? Dacă da, cum arată o zi din viața voastră?
Ce înseamnă chestia aia cu chezzy. Toți de pe TikTok zic : Am făcut un cadou chezzy sau o sa fie o relație foarte chezzy. La ce se referă sau ce înseamna?
Salut! Urmeaza sa incep facultatea de horticultura la Bucuresti. Eu am terminat filologie si ma intrebam cat de greu imi va fi sa ma descurc cu matematica care se face. Profesorii o sa explice notiunile...? (mai mult)
Ce muzica ar trebui sa pun la majorat?
Cum ma pot baga in seama cu o fata care a terminat liceul anul trecut, daca eu am trecut a 12 a acum, nu avem nici un prieten comun, nu stiu daca e la facultate, nu cred, nici daca munceste nu stiu....? (mai mult)
Buna! un baiat de pe internet mi- a zis recent ca ma place, da eu in continu il bag in friendzone fara sa vreau, pur si simplu il plac deocamdata ca pe un prieten iar el este foarte suparat si presupun...? (mai mult)
Bună seara! Știu că bombardez cu intrebari, dar mi- e sa nu le uit pana dimineață???? De ceva vreme ma gandesc să ma vopsesc, ori mov, ori albastru inchis, dar ma streseaza cateva ganduri legate...? (mai mult)
Bună seara! Am fost repartizată deja la un liceu, dar vreau sa aflu pareri si de la voi cei care ați fost la colegiile de care urmeaza sa va spun sau daca cunoasteti pe cineva de acolo care mi- ar ...? (mai mult)
De ce fetele de la oras arata mai tinere si mai atragatoare decat cele de la tara?
Salut! Cata bautura ar trebui sa cumpar pentru un majorat cu vreo 15-20 de persoane si ce fel de bautura?
Am o teama de oameni si nu cred ca neaparat o teama, dar neincredere si mai ales in mine si am si o chestie pe plan emotional. Sfaturi?
Salut. Am început sa stau mult pe telefon și sa nu mai vorbesc cu persoanele din familie sau cu prietenii, dacă vine cineva in vizita eu stau pe telefon și după ma mai și plâng ca nu prea mai...? (mai mult)
Imi puteti da o lista cu licee care au specializari ce NU se gasesc in Timis? Ex Liceu Militar, imi trebuie optiuni pentru ca vreau sa stau la camin studentesc
Ce părere aveți de băieții care au foarte mult păr pe picioare?
Bună! Tocmai ce am terminat clasa a8a și de la anul' intru a noua la Bălcescu Brăila pe stiinte sociale. Anul trecut am fost la olimpiada de lb. romana ce s- a desfășurat în cadrul liceului. Atunci...? (mai mult)
Buna TPU, este prima oara cand scriu dar simt ca subiectul ma depaseste putin, sa incepem: Imi palce de o fata, i- am spus la inceputul verii acesteia ca imi place de ea, aceasta mi- a raspuns ca nu...? (mai mult)
Buna! Recent am vorbit cu un baiat online, am vorbit 3 zile si el efectiv se vedea clar ca ma placea na si eu l- am bagat in friendzone si apoi el a dat ghost(dupa 3 zile de vorbit, apeluri, mesaje,...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 8 a si la anul voi intra la profesioanala, cum aflu ce colegi voi avea? Dau funda
Salut TPU, am o mică mare problemă, atunci când trebuie sa vorbesc cu cineva trebuie să- mi fac discursul dinainte, dar dacă mă întreabă altceva decât credeam eu că o să mă întrebe nu știu...? (mai mult)
Buna! Este posibil sa ma pot transfera din clasa a 10 a la un liceu la care toate locurile sunt ocupate in clasa in care vreau sa ma transfer? Daca da, este vreo șansă sa ma primească fara mita?
Iubita mea mi-a spus ca este atrasa de prietenul meu…nu știu ce sa fac…voi ce ziceti, să-mi fac griji sau ce sa fac?
Bună! Ptr cei din Pitești: ce puteți sa îmi spuneți de colectivul de la C.N Alexandru Odobescu?
Buna! Care este varsta ideala (din punctul vostru de vedere) pentru ca un adolescent sa aiba o relatie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!