Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 12 Februarie 2025 sunt:
Buna! Care este varsta ideala (din punctul vostru de vedere) pentru ca un adolescent sa aiba o relatie?
Bună! M- am înscris la o facultate online, am fost în așteptare, a trebuie sa depun diploma și sa plătesc jumătate din taxa anuală, iar astăzi am primit răspunsul, Admis. Mai trebuie sa duc...? (mai mult)
Bunaaa. Sunt singura pe lume, am parinti dar parca n- as avea, simt ca ar fi inexistenti. Nu stiu ce sa mai fac, sunt si multe de spus, dar n- as povesti aici totul. Ideea e ca nici prieteni nu am ...? (mai mult)
Bună! În anul școlar următor (2023- 2024) voi fi, pentru prima data, la liceu. Asta înseamnă că voi avea colegi noi, deci voi putea face prietenii noi. Cum voi fi la liceu, mă gândesc să ...? (mai mult)
Bună ziua! Îmi poate oferi cineva sfaturi pentru clasa a9a? Nu știu ce personalitate să îmi aleg. Sunt înclinată să fiu antisociala pentru ca în ultimul an de gimnaziu nu am mai interacționat...? (mai mult)
Bunaa.Am o mica problema si am nevoie de un sfat.De o perioada jurr ca nu ma inteleg cu parintii, in special cu tata.M- am schimbat ff mult, el e ff mult plecat la munca pentru ca detine o firma si este...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de o lista cu TOATE liceele din Piatra Neamț. Daca scrieti acolo si care se dau cu admitere dau si funda
Buna! Zilele acestea am dat admiterea la medicina si din cauza ca n- am putut să fac fata presiunii cauzate de timp am făcut niște greșeli pentru care am pierdut locul la buget. Am copiat pe borderou...? (mai mult)
Buna, eu am dat examenul de bilingv și l- am luat, dar nu am intrat la un liceu care are bilingv, am intrat la unul unde trebuie sa dau iar testare la intensiv pe 6 septembrie, nu sunt sigură dar...? (mai mult)
Mi-e atât de dor de el si de cum ma simteam si cum vorbeam, ce fac sa uit?
Salut... As vrea un sfat daca se poate... De ceva timp ma simt prea singur si simt ca mi- e sortit sa fiu singur, nu simt nevoia sa am relatie sau ceva fiindca nu sunt pregatit deloc, pe afara nu ies...? (mai mult)
Bunaaa. Credeti ca este posibila o relatie intre 2 persoane daca amandoua au o personalitate asa mai rece de fel, dar nu in sensul de indiferenta, sper ca intelegeti la ce ma refer. Parerea mea ar fi...? (mai mult)
Cum vi se pare facultatea? O experienta frumoasa unde se invata lucruri misto si folositoare? Sau vi se pare o pierdere de timp fiind prea "comunista" si plina de oameni frustrati (profesori, dar si...? (mai mult)
Hei TPU! Am 15 ani, înălțimea de aproximativ 1, 67 și 70 kg. Încerc de foarte mult timp să slăbesc, dar nu reușesc. Ideea e că nu prea fac sport și nu mă pot abține din mâncat, aș mânca...? (mai mult)
Bunaaaaaaaa. Am o intrebare: Cum as putea sa scap de frica de a ma tunde.Acum un an si jumatate am avut o experienta neplacuta cu tunsul dar acum a crescut si al meu este si putin ceet si fara nici o exagerare...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla dacă am 15 ani,iar un prieten a făcut o farsa la telefon, iar părintele a decis să meargă la politie?
Buna, am facut un test de sarcina ieri, adica cu doua zile inaintea urmatoarei menstruatii. Testul a iesit negativ (de mentionat ca am facut sex neprotejat in perioada fertila mai exact acum 11- 12 zile)...? (mai mult)
Hei TPU, am sesizat ceva la mine nu știu dacă ați pățit și voi.Am zile când GÂNDESC rațional și- mi pot observa toate acțiunile și pot identifica de ce fac acel lucru și care e starea mea...? (mai mult)
Bună ziua, Dacă nu am luat evaluare națională dar am reușit să intru la un liceu, pot să dau bacalaureatul?
In Grecia dacă ai peste 18 poți merge cu buletinul? Știu ca sunt și câteva insule, de cultură generală
Daca am intrat la școală duală după ce dau bacul mai pot merge la facultate?
Bună! Am nevoie de ajutor urgent. Am dat report din greșeală pe Whatsapp cuiva și mi s-a sters toata conversația. Este vreo cale să recuperez conversația? Va rog!
Cum sa imi fac o gagica la 15 ani si unde pot cauta?
Buna! Intrebarea mea este, de ce cand caut o persoana pe Facebook la prietenii diferitelor persoane apare ca prieten, iar la unele persoane nu apare ca prieten? Desi persoana respectiva ii are la...? (mai mult)
Este gresit ca imi doresc ca o persoana draga sa primeasca prea multa afectiune din partea mea? Am vorbit cu o fata pe Instagram vreo 2 ore si m- am simtit foarte bine sa comunic cu ea.Aceasta m- a descris...? (mai mult)
Salut, vreau sa va intreb o chestie, de un timp am inceput sa beau doar apa si imi mai e pofta de suc cateodata si mai beau odata pe zi sau la doua, o doza de suc, e ok?
Bună! Știu că am mai pus o astfel de întrebare dar na, tot aici am ajuns. Mă confrunt cu o fobie de aproximativ 2 ani. Când eram mai mică mă speriam foarte ușor de fantome, demoni, ...? (mai mult)
Bună seara! Nici nu știu cum să încep, dar simt ca nu mai pot si sincer chiar nu stiu cat o sa mai rezist așa. Viața mea este un eșec, eu sunt un eșec, sunt cea mai urâtă fata din lume si...? (mai mult)
Salut, poate e o intrebare stupida dar se poate bea apa in timp ce port gutiera? Sau trebuie sa o dau jos? O afecteaza?
Oare de ce fetele de 15 16 17 ani arata mai bine decât cele de 25 ani? Uneori chiar s decat alea de 20? Care e explicatia? Ar trebui sa fie invers
La băieți masturbarea este sănătoasă? Are efecte negative?
Hey TPU, cum să rezist la cămin (la facultate) dacă am probleme mintale (Tulburare de personalitate evitanta + anxietate sociala)? Eu nu sunt o persoană comunicativa și îmi este frica de oameni....? (mai mult)
Salut TPU! Deci am o problema care nu sunt sigur daca are cineva să- mi dea un răspuns la ea. Doar eu am uneori chestia aceea de a nu trăi în prezent? Exemplu: mă duc la magazin și stau la coada,...? (mai mult)
Buna TPU! Eu am vorbit cu un baiat o vreme apoi el a încetat sa mai vorbească cu mine din diferite motive, apoi am inceput iar sa vorbim si acum nu mai vorbim deloc, dar eu ma mint singura ca nu îl...? (mai mult)
Bună! Mi-a dat o persoană rizz "ești cumva o masina? ca ti-as da o cheie". Știți cumva la ce se refera?
De ce imi este frica sa ma impun in fata oamenilor? De exemplu, daca imi gresesc mi- e frica sa marturisesc si sa vorbesc deschis si tot asa. Din cauza asta am stricat si relatia avuta deoarece nu am ...? (mai mult)
Salut TPU! Anul acesta fac 15 ani si as dori sa- mi fac gaura in buza, mai exact snakes bite, dar nu stiu cum sa ii spun mamei mele si nu as dori sa fac pe furis.Ar trebui sa vorbesc cu ea despre asta...? (mai mult)
Buna TPU! Simt ca persoanele cu care ies nu sunt potrivite pentru mine, nu vad nimic in ele si nu imi inspira nimic, simt ca locul meu nu este cu ei si ca nu asta e scopul meu si nici nu stiu/vreau sa...? (mai mult)
Poimaine plec la mare cu gasca, la Costinesti. E pentru prima data: la ce sa ma astept?
Pe luna Iulie intra bursa socială pentru cei de la liceu?
Salut,am 16 ani si am vocea subtire cand se va ingrosa sau poate sa ramana asa?
Bună, deci am o dilema(care mie mi se pare mare). Sunt o fată de clasa a- 8- a(de abia am trecut) și am o prietenă cu părinți ciobani, care o obliga să îi ajute cu treaba, ea este cea mai bună...? (mai mult)
Întrebare pentru liceeni ( si nu doar) : In anul scolar 2022- 2023 educatia sexuala a fost prezenta in scoli? Dar preventia bullyng- ului? ( daca da cum va- u ajutat informatiile primite? Astept raspunsuri...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema mai intima. Nu mi- a mai venit ciclu de vreo 2 luni si tin sa precizez ca nu mi- am inceput viata sexuala si am ciclu de un an. Mama a zis ca trebuie sa merg la ginecolog dar ...? (mai mult)
Salut TPU, am 14 ani si 149cm. Ce dracu sa fac sa mai cresc si eu ca sunt cel mai mic din scoala?
Heii, am o întrebare foarte ciudată dar nu dați cu hate va rog, îmi place de un băiat cu 8 ani mai mare, nu vreau să fim împreună deoarece eu am 14- 15 ani și mda, dar totuși vreau sa fiu...? (mai mult)
Cam pe la ce varsta ar trebui sa se regleze menstruatia? Urgent
Buna. Am anxietate sociala daca in momentele sociale devin prea constienta de orice miscare fac si spun si mai ales ca am si putine palpitatii adica simt putina frica. Iar unele stari, ce de costientizare...? (mai mult)
Bună TPU, revin cu o nouă întrebare. În ultima vreme mă gândeam că timpul trece așa repede și încă nu am ceva amintiri de care să- mi aduc aminte cu drag, de exemplu alții au amintiri ...? (mai mult)
Salut, am 15 ani și am o problema. De curând m- am masturbat și mi s- a decalotat penisul.Si am o curiozitate, când penisul nu e sculat capul lui e sub piele dar eu îl pot scoate. În chiloți ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!