Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 12 Februarie 2025 sunt:
Buna! Cum pot posta in cronologie faptul ca am inceput studiile la o facultate? Am editat la detalii, dar tot nu apare in cronologie. Mersi mult!
Buna TPU! Înscrierile se fac in perioada 17-24 Iulie. Asta înseamnă ca ma pot duce la înscriere și in Weekend? Multumesc!
Salut TPU :) nu știu ce sa fac... simt ca cedez psihic.Trec printr- o perioada destul de lunga plină cu țipete.Am nopți nedormite, câteodată imi vine sa plâng fara un motiv, strang din dinți sau...? (mai mult)
Am si eu nevoie de o parere strict de la fete :)) Vi se pare atat de naspa daca un baiat/iubitul vostru are foot fetish? Ca ma "confrunt" cu asta de cand sunt mic si sunt curios cum e privita de potentialele...? (mai mult)
De la un timp ma simt ca un vis si nu pot dormi de cateva zile. Incep sa imi pierd si emotiile si sa nici nu simt cand imi e foame sau somn.
Buna! Deci sinceră sa fiu, nu mai pot. In Ianuarie fac 16 ani si practic din Septembrie merg la liceu. Eu cu mama nu ma înțeleg chiar deloc, eu mi- am făcut deja prieteni (fete+ baieti) si intr- ...? (mai mult)
Mereu ma simt in plus, iar cand imi expun parerile sau actionez am impresia ca gresesc. Ma victimizez foarte mult, daca o persoana imi raspunde mai greu sau mai sec am impresia ca eu sunt de vina ca ...? (mai mult)
Buna, cum pot sa ma imprietenesc cu colegi de la liceu avand in vedere ca numa ce am trecut a 9 a si sunt boboaca?
Am nevoie de un sfat, in ultimul timp ma simt trista, fara chef de viata, chiar uneori am gânduri de sinucidere, îmi urăsc viata, îmi urăsc familia, urăsc tot. Simt ca nu am niciun rost pe ...? (mai mult)
Adidasii din material sintetic sunt impermeabili? Urgent
Salut, se poate face trecerea de la IFR la IF la Facultatea de Drept de la UAIC Iasi, in semestrul al doilea?
La un liceu pe profilul productie media se face Chimie/fizica si daca da cate ore pe săptămână
Buna seara TPU! Daca m-am uitat la filme pentru adulți folosind date mobile, furnizorul (Telekom) poate vedea pe ce site-uri am intrat și să le spună părinților?
Dacă in momentul in care am selectat sa intru doar la buget și nu și pe taxa la facultate, și am intrat pe locul 1 la "in așteptare", înseamnă ca dacă se eliberează vreun loc de la buget intra...? (mai mult)
Nu mai suport viata. Vreau sa mor. Iar am fost tradata si nu am pe nimeni.
Daca ma transfer cand termin clasa a 9 a, mai pot primi bursa pe anul ala de la liceul la care m-am transferat?
Pana acum tindeam sa cred ca am anxietate sociala. Acum cred ca am depresie, insa am si putina frica de oameni, adica am avut in trecut experiente proaste si de multe ori nici n am multa incredere in...? (mai mult)
Cum fac că cineva sa nu se mai țină după mine? Tot gimnaziul un coleg s- a ținut după mine, iar acum am picat în aceași clasa de liceu cu el. Știu că mulți oameni vor să aibă prieteni și...? (mai mult)
Salut TPU! Am o nelămurire. Cum ajung puștanii sa aibă atât de mulți tovarăși și cunoștințe peste tot prin București? Cei de cumpără droguri de exemplu.Se pun sa dea un telefon la cineva ...? (mai mult)
Întreb a doua oară care ar fi cel mai bun joc de la Superbet? Adica unul care plătește bine
Ește vreo rușine dacă n-am iubită la vârsta de 18ani?
Daca știe cineva, dacă X întra la buget și face Y ani. Poate să îl trimită pe X la taxă să îi "fure "altul locul?
Am facut comanda pe zalando desii am gresit email ul si cand am intrat sa vad pe "fan courier tracking" imi zicea ca destinatarul a fost notifcat, desii nu pe email ul meu, si nu functioneaza sa schimb...? (mai mult)
Buna, doar eu sunt asa. Vizionez cateva minute sau putin dintr- un serial, film insa ma plictisesc de el si dupa cand vad ca altii in acel timp au facut ceva interesant si am un regret asa ca simt ca...? (mai mult)
Ok deci e chestia asta ca atunci cand vorbesc incurc unele litere, gen cand vreau să zic ș parcă e s la fel cu r/l(rar) și ț/t(uneori mi se întâmplă acest lucru, nu tot timpul, de obicei n am...? (mai mult)
Salut,ce țigări fumați și ce ați putea recomanda?
Salut, dacă am aplicat metoda cu 2 Factori și nu mai stiu codul cum fac sa l găsesc? Ca sa intru pe cont. Va rog spune ti mi rapid
Am un prieten care are o gluma cu "da mi gift pe fortnite" desii nu ma joc si devine violent da cu pumnii in mine tare desii stiu ca e o gluma ce pot sa fac? daca il spun nu ii pasa ba o sa dea mai tare...? (mai mult)
A mai patit cineva de aici sa nu mai ejacu leze la fel de mult ca si in trecut? Daca da, cum ati rezolvat? Ca si eu am de ceva ani problema asta... Cum se scapa de ea?:| Deci inainte eja culam de vreo...? (mai mult)
No, bună dimineața revin cu o întrebare. Astăzi, m- am uitat pe lista de admitere și am intrat, dar printre ultimi. Există o șansă în toamna să îmi fure locul sau să vină unul de la buget...? (mai mult)
Buna TPU! Am 12 și îmi întârzie menstruația de vreo 10- 13 zile, mestruastia mi- a venit la 10 Ani iar până acum trebuia să vina regulat, nu? E normal să nu mi vina până acum? Sunt cam îngrijorată...? (mai mult)
Hey TPU, in perioada asta ma mai pot transfera la alt liceu sa dau diferențe?
Am și eu o întrebare mai e cineva în 2023 aici?¿¿
Salut,am fumat Marijuana pe 25 mai,in cam o saptamana voi face anazile,sange,urina, par. Vreau sa știu dacă mai am vreo urma in sânge.Am fumat de 3-4 ori toată viata si am 84 kg.Dau fundă
Cine e anul asta boboc la dimitrie leondia Bucuresti? daca ma si puteti ajuta cu grupul de boboci daca exista
Am două întrebări, mi- a fost scos un dinte astăzi, și nu prea pot deschide gura și pe partea aceea s- au umflat, cât durează asta? Și a doua întrebare, daca astăzi mi- a scos un dinte cat...? (mai mult)
Bună, vorbesc cu un băiat de ceva timp pe Instagram și acesta ar vrea sa ne întâlnim.Eu îi trimiteam poze cu mine cu fata frontal nu și din lateral, pentru că îmi era frica ce o să zică de ...? (mai mult)
Este ceva rău din partea unui copil care renunță la părinții să- i bolnavi psihic de teamă să nu îl afecteze? Dacă am o mamă care vorbește singură, este agresivă, bea, fumează în exces,...? (mai mult)
Cum poate comunica o fată de 14 ani cu o femeie de 54+ ani? Ce subiecte se pot aborda cu o femeie de această vârstă care ține la mândrie și este cam comunistă aparent și nebună după curățenie? ...? (mai mult)
Vreau sa stiu ce materii sunt pe cevm Iasi, profil comert si daca are camin
Buna TPU.Am intalnit un baiat de 15 ani (am 14 ani).El sta in Giulesti iar eu in Seini..Am fost intr- o excursie, l- am intalnit si m- am dus la el sa ii cer instagramul.El e salvamar la Sun Holliday ...? (mai mult)
Am o întrebare, între doi dinți am o mica umflătură, ce poate fi aia?
Salutare. Sa schimbat diploma de bac? Adică ma refer ca foaia care e tipărită diploma s- a schimbat. Întreb ca este asa un galben mult mai deschis, decât ce a avut anii trecuți alți....? (mai mult)
In cazul unui transfer in clasa a 10a trebuie sa aduci foaia matricola in original sau poti sa aduci si copie? Mi- au spus ca atunci cand vin parintii sa completeze cererea de transfer sa am si foaia ...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca sa nu te curentezi cand folosesti apa de la robinetul electric? Ca am auzit ca se poate intampla asta
Cum e cu băile la comun la băieți la camin studentesc?
Cât durează ca foaia matricolă să fie eliberată? Vreau să mă transfer din clasa a- 10- a, iar cei de la liceul unde vreau să mă transfer vor să vadă adeverința mea de studii( foaia matricolă...? (mai mult)
Știe cineva daca eu vreau să mă transfer la stiinte sociale sau stinte ale naturii din ce materie se da acel test? Știe cineva.
Buna, am trecut lasa a11a si as dori sa na transfer la Dimitrie Gusti. Vreau sa-mi raspunda persoanele care sunt acolo deja, multu.
Salutare, am trecut clasa a11a acum si as dori sa ma transfer la Liceul Dimitrie Gusti si as vrea sa aud niste pareri despre acest liceu, despre profesori cum sunt ei si despre elevi. De preferabil as...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!