Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salut as dori sa imi dau comanda de ceva si as vrea sa nu afle tata despre asta cum as putea face sa ridic comanda fara sa ma vada dau funda
Bunaa. o sa fiu scurta. pe. 21- 23 parca este young island la bacău, festivalul ala de muzica, si eu i- am zis unei prietene ca merg, deși nu mi am luat nici bilete nici nimic. si acum nu știu cum...? (mai mult)
Salut TPU Vreau sa ma transfer din clasa a-10-a la un alt liceu dar niciunul din parintii sau rudele mele nu sunt disponibili in perioada asta, pot completa cererea de transfer singura?
Sunt un baiat timid si cand dau sa vorbesc cu o fata nu pot sa vorbeac ma intimideza si nu stiu ce sa vorbesc cu ia ba rog sigesti
Salut! Din totdeauna excursiile cu familia au fost locuri destinate oamenilor bătrâni și mereu a trebuit să merg fără să conteze dacă vreau sau nu. Nu înțelegeți greșit, știu că toți o ...? (mai mult)
Exista cap de dus care are si apa calda? Adica sa curga mereu, chiar si atunci cand nu faci foc sau ceva pentru a avea apa calda
Buna TPU! Ma transfer la un nou liceu. Puteti va rog sa imi spuneti niste idei cum sa ma acomodez mai bine cu noua imprejurime? Sunt putin timid ce-i drept.
Hei TPU, am o problema... Eu cu iubitul meu, mereu ne supărăm asa din cauza faptului ca eu nu prea știu sa- mi gestionez sentimentele, nu știu sa arat unele lucruri și nu sunt suficient de aproape...? (mai mult)
Bună! De ce îmi place să fiu singură? Adică retrasă. Fără oameni prin preajma mea, fără persoane care sa ma intrebe ce fac. La fel și cu prietenii. Nu prea am prieteni. Daca am acolo o prietena...? (mai mult)
Poti pati ceva daca bei apa dintr-o sticla care s-a colorat din cauza ca a stat mult timp apa in ea?
Salut TPU, am 13 ani și nu pot sa îmi decalotez penisul (am fimoza?)
Hey! Cum pot vedea la cine le-am dat remove follower și cum pot sa ii scot de la remove pe insta? PLZZZ REPEDE
Salut! Am 19 ani și mă mut singur luna viitoare. Cam ce am nevoie la început? Cât dau pe luna pe mâncare doar pentru mine? Ceva sfaturi?
Pot sa ma transfer la umfcd(București) de la un alt umf(de ex din Tg Mureș)? Care sunt cerintele dacă știe cineva dacă a trecut prin aceasta experiența…
Bună! În curând o sa încep liceul și am nevoie de sfaturi. Eu stau la țară, iar pana în oraș fac 30 de minute. Nu știu dacă în prima zi sa merg cu vreun părinte sau singura și dacă as merge,...? (mai mult)
Ce e mai ușor pentru medicina pe lângă bio ca sa aleg? Fizica sau chimie? Trebuie sa înveți teorie sau sa știi sa faci probleme?
Buna! Trec a 12 a și as vrea sa dau la medicina. Întrebarea mea e dacă știe cineva cum e la Tg Mureș(unde se da barrons) fata de la alte centre din ce ați mai auzit sau dacă sunteți la medicina...? (mai mult)
E mult daca am mâncat 2 burgeri făcuti de casa care sunt mari și un sandwich de la brutărie? (nu mănânc atât în general)
Hey TPU, de ce atrag mereu ceea ce urăsc? Este doar o curiozitate, de ce tot timpul atrag ceea ce urăsc? De ce universul mă urăște?
As avea o întrebare...e ok ca atunci cand sunt la menstruatie sa am fluxul scazut cand stau sau etc si cand sunt la baie sa urinez sa atunci fluxul sa fie mare?
Buna ziua! As dori si eu sa merg la o scoala privata, care sunt avantajele fata de scoala publica?
Bună, am o întrebare. Cum credeți ca sunt fetele care au avut un tata prezent dar in același timp absent, rece și serios? Adică ele nu primeau îmbrățișari, cuvinte frumoase (afectiune cu alte...? (mai mult)
Salut! Am vârsta de 16 și am o înălțime de 1, 60 credeți ca pana la 17 18 ani o sa ajung la 1, 80? Știm ca mama are 1, 50 și tata are 1, 82
Bună TPU! Vreau, va rog frumos, cateva idei de melodii pentru insta story. Sa fie ceva mai feminin, in engleza sau in romana. Voi ce melodii puneti pe story?
Bunaaaa… știu ca este un grup yuva vama veche pe Telegram ma puteți ajuta sa intru in el? Mulțumesc
Buna. Nu stiu ce este cu mine. De mai bine de cateva luni nu ma simt reala, parca oamenii nu ii simt reali si ma simt foarte ciudat, ma simt detasata de tot, mai ales emotional si nu stiu parca nu as ...? (mai mult)
Buna.Am 13 ani si sunt in primul an de menstruatie. Ultima data am avut pe 1 iulie si acum mi-a venit iar, e normal? Imi curge foarte putin, tin sa mentionez ca si in iunie mi-a venit neregulat
Cat timp e bine sa stea berea in dozator ca sa nu se strice? Sau poti sa o tii si asa mai multa vreme ca nu se strica sau ceva?
Salut am 17 ani, mai de mult am observat cand am penisul sculat (scuzați limbajul) capul imi este acoperit partial cu piele, pe jumate mai exact. Pot sa il belesc de tot dar simt discomfort. Credeți...? (mai mult)
Bună,pentru cei cu hbo, merge aplicația? am intrat acum 2 min și pe orice apăs spune ca nu e disponibil în regiunea mea.
Am 18 ani la ce vârstă e recomandabil sa îmi găsesc partenera?
Ce orase din România vi se par foarte frumoase?
Stiti unde mas pute angaja timp de vara in resita am 13 ani a rog
Ce sa fac ca sa nu ma frec cu capul de frunzele de la rosii atunci cand sunt in gradina? Ca apoi tot ma fac cu verde si trebuie sa ma spal zilnic pe cap... nu imi spuneti ca sa am grija ca asta chiar nu...? (mai mult)
Cum ma pot angaja la McDonald's la 15 ani?(cu acordul parintilor)
Buna vreau sa-mi dati si mie detalii despre liceul jean monnet din bucurești despre profesori si directoare va rog si bineînțeles despre elevi
Hey TPU, eu am 23 de ani, dar n- am avut niciodată primul sărut, poate asta pare eșit din comun, pentru secolul XXI și voiam să vă întreb, cum se simte primul sărut? cum se simte când săruți...? (mai mult)
Salut, am stat la laptop si am stat pe canapea si am stat strans, si ieri m-a durut in partea dreapta jos tare, si azi nu ma mai doare asa tare, si ma doare doar cand ma misc! Ce ar putea fi?
Merita sa îți faci pașaport?
Bună TPU! La asistenta asta mateenala unde am fost data eu cu sora mea stau si cu nepoata ei de aceeasi varsta cu mine (14 ani) iar într- o zi de iarnă, aveam sport- ul și am plecat cu un tricou pe...? (mai mult)
Ce înseamnă expresia ''ești avion''? Că am discutat mai demult cu cineva (acum câțiva ani, nu mai știu exact conversația - nici contextul, nici conținutul) și mi- a zis la un moment dat la...? (mai mult)
Am o întrebare, va rog nu râdeți de mine... dacă prietenul meu și- a dat drumul pe mana lui iar apoi s- a șters de haine și si- a introdus degetele în vaginul meu cu aceeași mana pe care s- a ...? (mai mult)
Salut, pe la 8 ani am primit un diagnostic să îi spunem așa, de tulburare emoțională în context familial și normofrenie apoi pe la 13 ani intelect liminar și dificultate de înțelegere, toate...? (mai mult)
Salut, Stie cineva cum este Liceul Nicolae Iorga din Bucuresti? Colectiv, profesori, atmosfera, etc. Multumesc!
De ce mă mănâncă testiculele? Urgent, abia am făcut baie și mă mâncă rau de tot Am oleacă par Ce sa fac sa nu mă mai mănânce? Nu mă pot abține din scărpinat
Salut TPU, de curand ( sambata ) am implinit 18 ani, si doresc sa stiu daca mai am sanse sa cresc, eu am 1.75, tatal meu are 1.75 si maica mea 1.63 daca mai am sanse sa cresc oare cat voi mai...? (mai mult)
O intrebare pentru baieti. voua baietiilor va plac fetele care sunt indiferente cu voi sau fetele care arata ca le pasa si sunt mai lipicioase? Va plac si fetele geloase sau nu?
Buna TPU! azi nu am mâncat nimic până la ora 16:00 deoarece vreau sa slăbesc...dar acum am mâncat câteva felii de harbuz, un cappuccino și o pătratică de ciocolata neagra.Afecteaza dieta mea?
Nu stiu ce sa fac. Intai vreau sa mentionez ca am 17 ani, deci sunt deja la stagiul in care eu consider ca ar fi cam tarziu sa mai pot schimba ceva. Asa cred ca am fost mereu, toata viata mea si nu mai...? (mai mult)
Cu ce substanta toxica poate omorât un om un câine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului