Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 12 Februarie 2025 sunt:
Cu ce substanta toxica poate omorât un om un câine?
Ce boala este asta: - ascultă de 20 de ani aceeași muzică - spala pe fiecare zi același colt al casei (de restul nu se apoprie) - Bea zilnic - vorbește de unul singur - Dă ochi peste cap, ...? (mai mult)
Buna,am un penis phismosis, pot sa fac sex daca am un penis din acesta?
Buna TPU am o problema in legatura cu greutatea mea sau cu modul in care ma vad probabil e pentru ca am crescut primind bullying de la copii din cauza greutati mele...acum indiferent de ce greutate as...? (mai mult)
Salut, TPU! Din punctul vostru de vedere, este mai bine să te îmbraci cu haine simple, gen second hand sau ceva mai scumpe gen, Gucci? Bineînțeles, în condițiile în care îți permiți să ...? (mai mult)
Heyy! Trec în clasa a VI- a și am nevoie de tips and tricks pentru clasa a VI- a (am scăpat de problemele acelea cu baietii).Și în clasa am niște colege care încerca să fie populare (nu le iesa)...? (mai mult)
De ce amanam lucruri?
Ce moneda este in Turcia?
Salut,daca la bac am luat peste 6 la o materie si la celelalte doua peste 5.50, in toamna voi da la toate sau pot sa imi aleg una?
Dacă X termina licența poate să continua și mastărul? Mi-a zic Y că dacă X vrea să continue cu mastărul o să fie ales de către profesorul de la facultate... Este ADEVĂRAT?
Hello! Cum vi s-ar parea daca iubitul vostru urmareste din ce in ce mai multe fete pe internet, unele mai indecente, cu toate ca e intr-o relatie?
Am o problema. Nu pot scoate capul penisului meu, si de exemplu cand este in erectie, este groasa si pe la sfarsit am o piele stramta si de aceea nu cred ca pot scoate capul! Si nici daca e lubrifiat...? (mai mult)
Buna, urmează sa intru la facultate și dacă voi intra la taxa și nu am acei bani, cum pot face rost de ei? Părinții nu au, iar termenul de plata este 3 zile, nu ma pot angaja ca sa am 3000 sa-...? (mai mult)
Hello, prieteni de pe TPU! Vreau sa ma confesez vouă astăzi, deoarece am niște gânduri și vreau părerea voastră despre asta. Deci, sunt adolescenta și am 15 ani. In jurul meu văd o mulțime...? (mai mult)
URGENT! Bună! Nr., seria și data emiterii foii matricole corespund cu datele de pe diploma de Bacalaureat? Îmi trebuie pentru înscrierea la Facultate. Mie îmi sunt diferite, foaia matricola am...? (mai mult)
Părere Universitatea din Pitești? De preferat Facultatea de Istorie din Pitești. Detalii despre elevii care învață cu adevărat, cât de recunoscută este, etc...
Bună...un prieten de pe Instagram a pus la poveste la prieteni apropiați poza cu o frunza și spunea : Cealaltă jumătate puteai fi tu dar ești ofilită. Ce înseamnă va rog frumos sa- mi...? (mai mult)
Urmeaza sa ma duc intr-o casa abandonata unde sunt anumite zvonuri si posibile activitati paranormale, ceva sfaturi?:)
Am șanse să iau bacul la matematică daca ma apuc sa fac pregătire din clasa 11? Precizez ca sunt cam praf la matematică.
E normal sa te masturbezi la 12 anii?
Bună tuturor! Am terminat clasa a 7- a și la toamnă o să fiu în clasa a 8- a (ultimul an de gimnaziu, din păcate pentru mine.) Sunt foarte speriată pentru că am auzit că ultima clasă de gimnaziu...? (mai mult)
Hey TPU, dacă am probleme pshiologice, ar trebui să iau o pauză de la Instagram? Rog seriozitate!
Salut! Am comandat un vape de pr eMAG si am declarat ca am 18 ani da am numa 16.Imi va da coletul sau nu?(arat zici ca am 11 ani:))
Salut TPU, mereu ma simt singur chiar daca mereu sunt inconjurat de persoane si simt ca fiecare zi e repetitiva... Ceva sfaturi sau orice vorba buna mi-ar fi de folos!
Cer o părere obiectivă: Între facultatea de istorie din Iași (Alexandru Ioan Cuza) și facultatea de istorie din Pitești(upit) ce ați alege? Eu sunt din Argeș, deci mai aproape de Pitești și...? (mai mult)
Salut! Din toamnă sunt în clasa a 12- a. Îmi puteți recomanda ceva cu care să exersez pentru Bac? Sunt la profilul mate- info, intensiv info. Aș dori să cumpăr niște auxiliare care să conțină...? (mai mult)
Am nevoie de 1000 de lei, in mai puțin de o zi, va rog cineva, ce as putea face?
Salut, cum să fac să am mai multă încredere în mine? În sensul că, eu vreau să- mi înving frica asta de necunoscut adică să ies, să fac ceva cu viața mea dar ceva îmi spune că nu o să ...? (mai mult)
Salut TPU. O sa trec direct la subiect, anul trecut am întâlnit o fata prin intermediul unor prieteni și am început sa vorbim pana intr- o zi când la o tabăra aceasta s- a băgat împreuna cu un...? (mai mult)
Cum vi se par persoanele cu gropite in obraji? Eu am dar sincer nu îmi place deloc
Bună, sunt clasa a 8 a iar în această vacanță mi- am făcut un tatuaj foarte vizibil pe mana si degete, imi e teamă ca nu ma vor mai primi profesorii la scoala, urmeaza sa ma si transfer de altfel...? (mai mult)
Buna TPU! Am o oarecare problema si as vrea sa va cer un sfat, mentionez ca am 14 ani! Acum cateva luni am vazut un baiat la inot cu mine in grupa, mi- a placut de el din prima clipa in care l- am vazut,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre depresie? Mie mi se pare că e o scuza inventata de adolescenți pentru a nu munci sau pentru a atrage atenția.
Am si eu o intrebare, daca eu am 18 ani si tata continua sa imi puna restrictii cum ar fi sa nu ma mai lase la pc, care este cumparat tot din banii mei pentru ca nu am luat bac- ul si o sa- l iau in ...? (mai mult)
Cum să le spun părinților mei, că am depresie? Plâng periodic. Când ei sunt destul de ocupați, iar eu cea mai mare fricoasă.
Salut, eu am o prietena care a avut un deces și încerc sa fiu aproape de ea și sa o scot din casa. Eu am scos- o și i- am mai ținut de urat și am ajutat- o sa nu se simta singura. Chestia e ca atunci...? (mai mult)
Salut...am o intrebare. Ati patit cand treceti ca vecini care au copii mici cand se joaca sa fuga cu mainile deschise sa te loveasca peste mana))? Nu stiu as vrea sa le dau cate un capac dar mna sunt...? (mai mult)
Ma simt super aiurea ca prietena mea ff buna a iesit cu băiatul pe care l- am plăcut cel mai mult, iar ea știe asta. Ma doare. Și mi- a și zis asta, menționându- l primul, ca n- a iesit doar ...? (mai mult)
Buna, Daca la înscriere am selectat toate opțiunile in ordinea favorita, printre care "medie digitala eng (buget)" și "medie digitala eng (taxa)", ultimele 2 opțiuni, însă abia la sfârșit am...? (mai mult)
Am o colegă de clasă. Recent, ea nu mai vrea să mai vorbească cu nimeni, ignoră aproape orice mesaj. Se comportă așa din mai multe lucruri. Părinții ei nu prea îi dau atenție și sunt cam ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, plac o fată foarte mult și se comporta foarte ok cu mine la început, dar acum ma cam ignoră.De fiecare data cand ieșeam cu ea afara, il aduceam si pe un prieten, iar zilele astea...? (mai mult)
Salut! Am și eu o problema, deci am avut un cont de Facebook și nu știu ce naibi li s- a părut suspect la contul meu, habar n- am, un motiv stupid și ori mi l- a șters ori mi l- a dezactivat și...? (mai mult)
Buna! După ce se afla rezultatele la facultate, in caz ca intru la buget, actele/diploma trebuie dusa exclusiv personal de mine sau o pot duce și ai mei? Mulțumesc anticipat
Bună! Sunt într- o faza destul de proastă a vieții, acum doi ani m- am înscris la o facultate deoarece am auzit ca se câștigă bine la finalizarea ei, asta fiind un adevăr, dar nu- mi place...? (mai mult)
Daca ai haine scumpe atragi fetele mai ușor? Ce masina prefera femeile?
De ce credeti ca sunt atatia adolescenti antisociali? In afara sa spuneti ca din cauza telefoanelor si a calculatoarelor, vreau mai multe opinii si cauze
Salut TPU, nu știu ce să fac 3 fete mă plac toate sunt urate și nu știu cum să le refuz frumos, una este deșteaptă dar grasa, a doua este proastă la comportament dar deșteaptă la școală...? (mai mult)
Bunaaa. Am o problema.Deci sa spun mai direct asa : Am o prietena care pute. Ii ador caracterul si imi place compania ei dar urasc faptul ca pute.A venit o data vorba intre noi fetele cat de des ne spalam...? (mai mult)
Buna TPU, sunt din nou eu, , cea cu colegul de clasa, , . Azi când eram la liceu el se uita la mine in timpul orei, apoi își muta repede privirea. Ce ar putea sa însemne asta? As vrea sa- i spun...? (mai mult)
De ce mereu cand primesc un cadou am o reactie ciudata? Spre exemplu azi am primit un tricou fain de la sora mea si am avut o reactie ciudata, eram parca prea entuziasmata. Sa fie din cauza adolescentei,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput