Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 12 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU! Unde se vor afișa rezultatele repartizării la liceul unde am fost admiși? Diriginta spune că la liceul unde am fost admiși. Păi dacă eu am mai multe variante, umblu tot orașul să caut...? (mai mult)
Buna lume! Cum gestionati situatia daca nașa voastra va spune ca este pansexual…? Mie mi s- a intamplat asta fix acum cateva minute si stau inchisa in beci, nu ma mai pot aduna.Voi cum ati...? (mai mult)
Https://afisport.ro/bicicleta- mtb- afisport- m2- 29- inch- l- argintiu.html?gad=1&gclid=EAIaIQobChMI7_LO_KiEgAMVAQeLCh3e7At1EAQYASABEgLAZvD_BwE E bun mtb- ul asta pentru 14- 15 ani? (165- 170 cm). -...? (mai mult)
Salut TPU, stie cineva cum pot sa invat sa citesc in limba engleza?
Bună, am o intrebare, pentru Ase, la admiterea cu licență in anul 2023, e nevoie sa fac un eseu motivational.Trebuie, doar unul (prima optiune) la prima facultate, sau trebuie sa trimit pentru fiecare...? (mai mult)
Frate deci prin mai am vazut un baiat care mi- a atras puțin atenția dar nu a fost ceva sa tin minte, iar dupa o luna si ceva il vad iar dar de data asta mi- a atras atentia intr- un mod obsesiv.Nu ...? (mai mult)
Buna, deci am nevoie de sfatul vostru, deci eu vreau prieteni cu care sa ies afara sau sa ii sun, dar nu am asa ceva si eu nu sunt timida, am prieteni la scoala dar nu mai mult de atat, adica precum v-...? (mai mult)
E adevarat ca daca tii telefonul in buzunarul din fata de la pantaloni scade calitatea spermei? Si daca da, atunci unde mama naibii sa il tii? Unde sa il pui daca nu e ok sa il tii in buzunarul din fata?...? (mai mult)
Buna. Mereu sunt dezamagita de mine si depresiva, nu sunt foarte sigura dar asta ar putea fi un motiv. Mereu cand sunt cu oameni nu stiu parca incerc sa nu deranjez pe nimeni si nici nu ma bucur foarte...? (mai mult)
E normal sa-mi zica prietenii mei eating disorder cand mananc kfc chicken nuget?
Heyy! Care vi se pare cel mai bun profil pentru liceu și cu care ați avea cele mai multe posibilități? Și în ce consta profilul respectiv?
Cate g de proteina minim trebuie sa mănânc ca să mă ingras daca am 60 kg?
Deci am nevoie de ajutor. Stau cu bunicul meu dar el nu ma lasa sa imi folosesc banii asa cum vreau si nu ma lasa sa cheltui oricand si nu stiu ce sa fac... Si poti sa ii spui orice ca el tot asa e adica...? (mai mult)
Eu sunt singur, e adevărat, am vrut sa fiu cu cineva dar acea fata asculta manele, întrebare oare mai sunt fete in Romania care sa nu asculte manele? Nu am nimic cu pers care asculta dar pe mine mă...? (mai mult)
De ce toate fetele de 15 - 18 ani arata si se imbraca toate la fel? Unde pot gasi fete de varsta mea dar sa fie unicate? Nu NPC
În luna februarie a acestui an părinții mei m-au lăsat singur în casă pentru câteva zile cu un străin și i-ar fi dat cheile de la casă. M-am certat cu ei din cauza asta. Ce pot să fac?
Am o intrebare, daca un baiat imi scrie zi de zi si imi trimite pupici inseamna ca ma place?
Salut TPU. Aș avea și eu o problemă. Anul ăsta care vine voi intra în a 12 a si na cum știm toții la final de a 12 a se dă bacul. Sincer nici nu știu de unde să încep să mă pregătesc pentru...? (mai mult)
Buna, am nasul mare din profil, adică pot sa zic că are un fel de cocoașă, am 14 ani, sunt fata și mă simt ciudat că celelalte fete îl au mic și frumos și tocmai eu am fost ghinionista.Credeti...? (mai mult)
Buna. Am o problema. Nu stiu daca am vreo trauma, eu asa as spune ca altcumva nu imi explic. O sa va dau un exemplu general din viata mea. O persoana imi face foarte mult rau, ma manipuleaza, arata ...? (mai mult)
Vreau să dau admiterea între facultatea AC și UAIC Info din Iași. Să presupunem că cu tot cu admitere îmi iese media 7, 50. Aș putea fi admis la UAIC pe taxă cu media asta? Dar la AC?
Salut! Am o intrebare, daca incep asa zisul "mewing" la varsta de 13 ani, iar eu voi avea deja la 20 de ani un jawline bine facut, din moment ce sunt adult si ma opresc din mewing mi se va duce jawlineul...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa ma transfer in clasa a-10-a la alt liceu. Sunt din Bucuresti, ce sa aleg dintre CN Ion Neculce si LT Nicolae Iorga? Mai aveti si alte sugestii?
Exista prietenia dintre un baiat și o fata?
Salut! Cu ce ajuta ierarhia Evaluării naționale?
Cand postezi un reel, apare in feed sau doar la pagina de reels? Sau in ambele parti? Sau poti alege?
Anul trecut m- am certat cu cea mai bună prietenă cu care am stat 6 luni în cameră și deși m- am certat cu ea, îmi este dor de ea și îi zic mereu la multi ani de ziua de nume/naștere sau revelion...? (mai mult)
Dacă nu am trecut corigența, la o materie, pot depune contestație?
Hey! Sunt curioasa dacă ați avut experiențe care sa va dovedească existenta karmei, și dacă da, cum a fost?
Salut! Cum pot să alerg tot mai rapid? Exersez în mod constant pentru a obține un timp mai bun la proba de 60 de metri. Până acum, cel mai bun timp pe care l- am reușit a fost 7, 30 secunde. In...? (mai mult)
Bună grup! Sunt angajată din data de 19 Iunie, pe data de 10 iulie trebuie să îmi între salariul pe card... Știe cineva dacă voi lua doar pe cele 10 zile din Iulie/ pe tot din 19 până acum...? (mai mult)
Salutare, am 27 de ani și sunt singur, nu prea am noroc la fete, nu știu ce sa fac. Ceva sfaturi? Nu beau, nu fumez, nu ma droghez, sunt băiat la locul meu, poate asta ar fi problema, la...? (mai mult)
Stiti cumva daca la USV, facultatea din Suceava de IT se da admitere sau se intra pe baza de dosar?
Care este media de admitere la Liceul Teoretic Spiru Haret din Chișinău?
Bună, am 17 ani si am o relație cu un băiat de, 2 ani și câteva luni suntem împreună, noi ne înțelegem de minune, dar este o mică mare problemă, am părinții foarte stricti și nu ar fi...? (mai mult)
Buna TPU! Am picat la o materie si inscrierile sunt de pe 15 incolo. Eu pe 11 am bilet sa ies din tara. Mi a zis diriginta ca pot sa fac procura mamei mele sa poata sa ma inscrie ea la bac in locul meu,...? (mai mult)
Salut:), am cearcane și le tratez cu felii de castravete ș, îmi imoi și apă in apă rece de câteva ori dimineață (am incercat și cu linguri reci puse pe ochi dar nu merge pentru mine)aveți...? (mai mult)
Salut TPU! un meniu pana in 15-20 lei de la mc cu cartofi burger si suc? dau funda!:)
Daca am completat deja fisa cu opțiuni pentru liceu la școală pot să mă răzgândesc și să trec alte coduri?
Bună TPU! Am 12 ani și mi au apărut 3 pete mici lângă buric și par ca dispar.De dimineața S A intamplat
Salut TPU! Am media 8.97 si liceul unde vreau sa intru are media 9.02 si l-am pus pe primul loc, este posibil sa intru la liceul respectiv? vreau raspuns cat mai repede
Bună! De când am aflat că prietenii mei se uită la filme horror m- am gândit să încerc să mă uit și eu. De atunci nu prea am mai putut să dorm bine, aveam somnul neliniștit, mă trezeam dintr-...? (mai mult)
Ce se întâmpla dacă fac si a doua oară supradoza de medicamente?
Salut, am ramas repetent pe nedrept din cauza matematicii pentru ca profa mea de la clasa nu a vrut sa ma treacă nici măcar la corigenta eu chiar am învățat și tot nu m- a trecut și o sa mut la...? (mai mult)
Buna TPU, daca am folosit un cont major că să îmi creez un cont pe superbet și mi am introdus cardul meu, voi putea scoate banii ( sunt minor?. LA VERIFICAREA CONTULUI AM PUS o poza cu un buletin...? (mai mult)
Buna! Imi iasa cosuri pe fata chiar daca folosesc creme si imi spăl fata de 3 ori pe zi cu săpun. Imi iasa multe cosuri pe frunte, știți ce ma poate ajuta sa scap se ele?
Cum fac sa nu ma mai gandesc la el si sa nu îl mai plac ca nu mai vreau sa aud de el ca el sigur nu ma place si daca ma place poate isi bate joc
Buna, sper ca nu sunt singura in situația asta, acum câteva zile m- am certat cu iubitul meu din cauza geloziei mele, ne am împăcat iar de ceva timp după ce am avut cearta asta îmi scrie foarte...? (mai mult)
Salutare! Ce masini imi recomandati? Ma gandesc ceva sa nu fie scumpa la intretinut si sa fie cu un consum cat mai mic:))
în toamnă încep clasa a 12 a și mă tot gândesc că ar cam trebui să mă hotărăsc ce fac mai departe. ego ul meu îmi spune să mă duc la iași, însă inima îmi zice să aleg brașov. și cel...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput