Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 12 Februarie 2025 sunt:
Hey. Trec printr- o perioada destul de dificila și doresc un sfat. Prietenul meu s- a despărțit de mine doar ca să iasă cu alta fata și sa nu se simtă vinovat ca a înșelat. Lucru pe care l-...? (mai mult)
Bună! Am auzit că în Iași sunt licee care se intră fără EN. Care sunt acelea? Au și camin?
Salut TPU, am o problema, am 13 ani si am foarte putin par la penis si cand incerc sa imi trag pielita nu pot nici un sfert, sunt in intarziere cu cresterea sexuala? MA refer la par si la pielita, ...? (mai mult)
Voi ați observat că rata de sinucidere a adolescenților pare a fi în descreştere? Cel puțin când eram eu mică auzeam la ştiri (de fapt cam de la părinți) că săptămânal sau din 2 în 2 săptămâni...? (mai mult)
Bună! Știe cineva care ar fi media minimă de admitere la UBB, specializare Media Digitala?
Salut TPU! In curând elevii claselor a 8- a vor fi nevoiți sa predea fișele de înscriere la liceu. Pe locul unu ce ar trebui sa pun primul, liceu Iorga sau Neculce? Sunt conștient de faptul ca...? (mai mult)
Salut! Am terminat clasa a 8a si din pacate am ramas corigenta la matematica, iar marti voi da corigenta, stie cineva cum o sa fie? Greu? Usor? Ce trebuie invatat cel mai mult pentru corigenta? Va rog...? (mai mult)
Cum aflu dacă un coleg de munca mă place, nici nu știu dacă are iubita dar lucram împreuna toată ziua și e foarte drăguț cu mine
Salut... As vrea un sfat... O persoana m- a blestemat prin mesaje ca cica mama lui respectiva e vrajitoare si ca m- a blestemat... Un sfat? Nu sunt deloc speriat si nu cred in asa ceva dar as vrea ...? (mai mult)
Salut TPU! Daca la bac am scris "Electricitate" in loc de "producerea curentului continuu" sau cum arata pe subiect, nu imi va lua in calcul?
Buna TPU! Am 12 ani si vreau sa imi strâng bani pentru un parfum, dar nu stiu cum sa fac bani, aveți cumva voi idei?
Dacă nu mai contează media din 5-8 pentru admiterea la liceu atunci de ce trebuie pusă pe fișa de înscriere?
Buna, mi- a venit ciclu ieri, azi abia i- am spus mamei. Faza- i că nu știu ce să fac, cât durează menstruația, are o culoare de roșu deschis și curge puțin. Imi poate spune cineva cam cat ...? (mai mult)
Buna, in 2017 am obtinut de la Judecatoria Sectorului 2 hotararea definitiva de exercitare a autoritatii parintesti dar in copie conform cu originalul. Acum vreau sa ii fac fiului meu minor pasaport. ...? (mai mult)
Salutare TPU! După Evaluarea Națională m- am decis să urmez Colegiul Național de informatică "Tudor Vianu" din București. Însă întâmpin niște impedimente în ceea ce privește clasele de acolo....? (mai mult)
Hei,am o întrebare, am avut 2 scurgeri ca albușul de ou si nu stiu exact ce inseamna daca e ceva de speriat sau nu, contact sexual neprotejat n-am avut, imi puteți spune voi?
Buna, cineva care a dat anul asta bacul și vrea să aplice la universitatea Transilvania din Brașov? Cat de popularizată e? Ultimele medii pentru facultatea asistenta sociala? Orice informație e...? (mai mult)
Aproape fac 16 ani practic baschet de 5 ani și am 183 cât voi mai creste? Vreau sa ajung la 190
Pentru cei din Pitesti cls a VIII a: la ce licee vreti sa intrati? Si care este motivul pentru care vreți acolo?
Buna, de ieri seara mă doare burta groaznic și mi- e pofta de diverse lucruri și am diaree. Faza- i că nu mai pot de durere și abia ce pot sta întro poziție, m- am mai uitat pe internet și zice...? (mai mult)
De ce mă dor sânii când îi ating?
TPU, deci sunt la țara la bunici și oarecum îmi e dor de mama și de abia miercuri ma întorc acasă! Ce sa fac?
Buna, TPU! Urmează sa merg la liceu și bineînțeles ca liceul se afla într- un mediu urban, iar eu sunt din mediu rural și cred că noii mei colegi ma vor judeca pentru asta. Adică îmi e teama...? (mai mult)
Dacă îți razi parul de pe picioare cu lama creste mai repede? Sau este doar un mit?
Buna,as vrea sa merg la facultatea de medicina din Timisoara, la admitere se dau probe sau se intra pe baza mediei de bac?
Salut TPU, nu știu ce să mă mai fac, am ajuns într- un punct în care nu mă mai recunosc, când trebuie să merg la un eveniment (nuntă, botez etc) mă pierd de tot, adică nu mai știu cum sau...? (mai mult)
Care sunteti din Ploiesti clasa a 8a si intrati in Spiru Haret? Vreau sa va stiu :))))
Bună, oare îmi poate trimite cineva un orar sau ce ore se fac la profilul de liceu teatru (arta actorului)?
Salut...Mai sunt intrebari de astea in 2023? Ma rog, deci am 14 ani si azi mi- am decalotat penisul pentru prima data si cu greu(pot doar cand e in stare moale) si mirosea urat si marginea capului(DOAR...? (mai mult)
Buricul este centru de greutate sau ortocentru?
Hei, tocmai am realizat ca mi-am pierdut buletinul, urmeaza admiterea la liceu. Ma pot inscrie fara buletin?
Daca am terminat scoala si nu stiu unde as putea munci ar trebui sa ma sinucid? Nu stiu ce sa fac cu viata mea in continuare
Cum pot sa le zic părinților că vreau sa merg in București pentru o zi că sa merg la magazinul primark, sunt înnebunia după el
Salutare, oameni buni. Am cunoscut la job un tip, anul trecut. Mi- a găsit nr de telefon și m- a contactat. Am vorbit 2 săptămâni virtual, după care ne- am întâlnit. Am descoperit că e diagnosticat...? (mai mult)
Te poate pune la testul poligraf de la politie daca ai 15 ani?
Salut, am auzit ca dacă cumva nu iei corigentele din prima poti face o rechemare a comisiei și sa o dai încă odată cum merge treaba asta?
Salut... Gen nu stiu de ceva timp nu mai pot face fata unelor chestii. Adica daca cineva ma jigneste nu mai sunt in stare sa raspund cu aceeasi moneda, nu stiu de ce simt asa o frica. Vreau un sfat...? (mai mult)
Sublinierea exercițiilor la bac. Gen exercițiul 1 subliniat, 2 subliniat etc. Se considera semn? Am învățat tot anul sa iau note mari si sper sa fie totu bine.
Ce parere aveti de fosta mea toxica care plans dupa ce m- am despartit de ea si s- a rugat de mine 2 luni sa ne impacam si dupa ce ne am impacat, cam dupa o luna fix dupa ziua ei a venit la mine si a ...? (mai mult)
Salut am corigenta la romana si daca cineva poate sa ma ajute cu un model sau un sfat, sunt clasa a 9 a sportiv
Bunaaa, am o intrebare pentru fete. Am gasit la magazin un set de unghii false si sunt efectiv superbe dar nu sunt din acelea cu banda si libiciul din kit este din acela ff putin si ff slab.Mama mi- a...? (mai mult)
Bună ziua! Am nevoie urgent de ajutor! De curând am început să simt nevoia de un glow up. Vreau să am parte de unul care să funcționeze în aproximativ 2 luni.Totuși, nu vreau să renunț la sucurile...? (mai mult)
De ce e viața aşa plictisitoare... înainte cu 10 ani nu era aşa, oamenii aveau aventuri, se luptau pentru ceva.Acum nimănui nu- i pasă şi nu se luptă pentru NIMIC. Pare că totul este aşa de...? (mai mult)
Salut tuturor! Am întrat in panica de când am dat Bacu si nu știu ce sa ma mai fac. La romana am tăiat un cuvânt, iar din cauza ca n am mai avut loc, l am scris deasupra... Se considera semn? ...? (mai mult)
Nu gasesc boxeri din bumbac 100% la set de 7 perechi, oare nu sunt sau de ce nu gasesc?
Bună, TPU! Am o întrebare mai ciudată, am observat de la un anumit timp de când ma uit în oglinda, culoarea ochilor mei se schimbă.Eu am ochii de fel mai închiși, caprui închis, spre negru(daca...? (mai mult)
Salutare, foarte multa lume spune ca masturbarea nu e buna si ca are nu stiu cate efecte negative (scade nivelul de testosteron, apar cosuri pe fața, etc.) Chiar ajuta cu ceva daca nu o mai fac deloc?...? (mai mult)
Salut am o intrebare... Deci am niste prietene care mam inteles foarte bine cu ele... Luna asta ce a fost a fost ziua lor dar macar nici nu mi- a zis haide si tu cu noi pe afara incat a pus la story ...? (mai mult)
Buna ziua, in prezent in 2023 daca plec de acasa la varsta de 16 ani si parintii nu sunt de acord daca spun clar ca a fost de buna voie pot patii ceva cei la care ma duc? astept raspuns daca stiti, ma...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?