Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Februarie 2025 sunt:
Salut am o intrebare... Deci am niste prietene care mam inteles foarte bine cu ele... Luna asta ce a fost a fost ziua lor dar macar nici nu mi- a zis haide si tu cu noi pe afara incat a pus la story ...? (mai mult)
Buna ziua, in prezent in 2023 daca plec de acasa la varsta de 16 ani si parintii nu sunt de acord daca spun clar ca a fost de buna voie pot patii ceva cei la care ma duc? astept raspuns daca stiti, ma...? (mai mult)
Buna! ce parere aveți dacă o fata are par pe maini mai ales blond care se vede la soare mai bine
Am susținut acum câteva săptămâni proba de Evaluare Națională, iar acum trebuie să aleg un liceu, având media 9.92 care îmi poate da confortul să mă înscriu la orice liceu din București....? (mai mult)
Salut TPU! probabil nu sunt singura care are aceasta, , problema", prin bustiera mi se vad sanii. si ma face sa ma simt inconfortabil... adica daca iau o bluza mai strâmtă pe mine si cu bustiera, ...? (mai mult)
Bună! Dacă media mea de admitere este 7, 10 și la profilul la care vreau să merg este 7, 29,am șanse să intru? Mulțumesc!
Salut, am primit notele la examen(mate 7.90 ca am gresit 2 grile altfel luam 8.90 si romana 7.55, totala e 7.72) stau in Bucuresti si nu am la ce sa intru cu media asta si pe parintii mei ii vad foarte...? (mai mult)
Are cineva vreo idee ce Instagram sau pagina de socializare are actrița care o joaca pe Alexia în lecții de viață Sez.3, Ep.133 Mai joaca și în Sez.2 Ep.10 Și în Sez.4 Ep.50
BUNAA E IMPORTANT! Daca vreau sa dau la liceul Caragiale din Buc si media mea e de 8, 77 dar media de admitere din 2022 parca e 9+ luand in considerare ca s- a intrat cu media adunata cu cele din 5-...? (mai mult)
Buna. Stiu ca am mai pus aceasta intrebare acum ceva timp, dar tot nu s- a rezolvat aceasta problema. Am o mare problema cu rasul si cu crizele de ras! Mereu rad la ceva la care nu ar trebui sa rad, dar...? (mai mult)
Cum au fost primele zile de liceu la voi?
Buna! deci defiecare data cand vobesc cu baieti de treba(si pe mesaje si in viata reala)ma comport cu ei de parca ii plac, si la un moment dat lor le place de mine si ma intreaba daca ma simt la fel, ...? (mai mult)
Buna, am 12 ani și aș vrea să spun că defectul meu e că mă pun în gură cu toți daca nu- mi convine ceva. Azi m- am certat cu tatăl meu vitreg că de obicei lui nu- i place când stau in casa ...? (mai mult)
Iti pot anula lucrarea de bac daca ai scris prea mult? La romana am 35 de pagini, iar la istorie 40
Buna, intru acum clasa a 11 si de ceva timp as vrea sa dau la școala de agenți de poliție Câmpina. Sunt conștientă ca am foarte mult de învățat si vreau sa ma apuc de învățat intensiv de ...? (mai mult)
Salut,am cum dacă bag contul de whatsapp pe laptop prin codu ala qr sa îl pun cumva sa nu se mai deconecteze chiar dacă închid laptopu?
Salut TPU! Am terminat clasa a 8- a, am fost un elev cu medii de 9.60 8.70 etc. Am dat examenul si am luat 6.30 mate, 7 romana, am depus contestatie. Imi este frica sa nu scad, nu se pune problema ...? (mai mult)
Buna TPU! Am 16 ani si stau doar cu tata care este alcoolic si urla la mine degeaba (are motivele lui, daca nu are le gaseste) si uneori e violent. Pot sa sun la salvare si sa zic ca a innebunit? Pentru...? (mai mult)
Salut, poate să- mi arate și mie cineva ce trebuie să am in mapa sau portofoliu de admitere pentru Design la UNAGE Iași? Nimeni care am întrebat nu- mi oferă un repuns. Discordu meu e "porumb."...? (mai mult)
Salut TPU, daca am media 8.55 la EN pot intra la Sf. Sava? Acolo vrea matusa mea sa intru. Sunt sanse? Sunt credincios.
Salutari, doar ce am terminat clasa VIII și m-ar interesa sa știu dacă pot merge pe doua profile cel de tehnician in constructii și cel de electrician pe joasa tensiune
Salut. Am visat din nou un lucru ciudat si poate doar dramatizez eu, dar nu as vrea sa se intample asta in realitate Deci, colegul meu despre care am tot vorbit e bun prieten si cu un alt coleg si intram...? (mai mult)
Ce este mai ușor dintre logica și geografie?
Salut... As vrea un sfat. Vineri e festivalul berii si am noroc ca am un bilet pentru festival doar ca biletul la primit mama si mi- la dat mie si scrie invitati are ceva daca mi- la dat mie o sa ma ...? (mai mult)
Am un coleg care isi tot bate joc de numele meu de familie si eu nu pot sa ma gandesc ce sa zic despre numele lui, Corne. El crede ca glumeste si ii amuzant, dar mie chiar nu- mi place si nu gasesc nimic...? (mai mult)
Voi cat ati crescut in inaltime dupa varsta de 17 ani? As vrea sa ajung la 1, 90 dar mai am de adaugat inca 6cm
Buna, stie cineva la ce licee ok pot intra cu 8.50? Avand in vedere ca nu se mai aduna median claselor 5-8
Poți folosi caiet mecanic la școală în loc de caiete normale?
Salut, tocmai am terminat clasa a 12-a și am dat Bacul, mai pot folosi carnetul de elevi pentru a achiziționa bilete de tren gratis? Dacă da, până când?
Salut, TPU. Toata lumea cu care discut despre viitorul meu imi spune sa dau la facultatea ce ma poate specializa in domeniu IT "pentru o viata mai buna" dar eu tot ce vreau este sa- mi fac propiul atelier...? (mai mult)
Daca am fost prins ca am copiat sa zicem la geografie si la celelalte nu am copiat..se anuleaza doar la geografie sau la toate 3?(e vorba de bac ) pe camere sunt sanse sa ma prinda?
Salut! Nu am luat note chiar bune in examen, 7 si 6, 30 si vreau sa o fac pe mama mandra, ce părere aveți despre aceste note si credeți ca sunt un dezastru?
Buna! Am luat 7 in examen si nu sunt mulțumită de nota si am dubii la corectare, merita sa depun contestație?
Deci haide sa va povestesc, eu am reluat antrenamentul de câteva zile că am avut o pauza mai lunga și când am ajuns acolo au mai venit și alți copii și este un băiat care în viața mea nu îmi...? (mai mult)
Salutare! Am o problema de unde sa incep! De pe 5 iunie m- am combinat cu o fată, am prins sentimente si m- am atasat prea rapid pentru ea! primele zile se comporta ok, apoi se comporta indiferent, parea...? (mai mult)
Ce părere aveți de liceul Bolintineanu din București? Va întreb mai mult pe cei care sunteți la el. Ce fel de persoane sunt acolo si cum sunt profesorii?
Astăzi au venit rezultatele la evaluarea nationala și la matematica rezultatele au fost cu 2 sau 3 sutimi mai mici decât mă așteptam. Este posibil ca la problema 6 b) sa depuncteze dacă nu am rezolvat...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare! Domnul meu de matematica se oferă sa faca pregatire cu cei de a VI a, pentru a pregati elevii mai slăbuți sau cei care au fost in situație de corigenta. Eu sunt slăbuță la...? (mai mult)
Salut, am avut un scandal și mie, nu- mi era frică de el, dar îmi tremurau picioarele și corpul, dar nu- mi era frică. Nu stiu și e nașpa când dădeam in el nu aveam lovitura aia puternica, ...? (mai mult)
Ce fac daca am pierdut ghidul candidatului?
Azi am avut primul sarut. Ma gandesc incontinuu la acel sarut dar fara sa ma gandesc la persoana. Nu simt ca am vreo atractie sau sentiment fata de acea persoana, dar sarutul a fost frumos. Ce credeti...? (mai mult)
Buna seara! Ce inseamna cand in dreptul numelui de profil de Facebook al unei persoane apare un ceas? Vad persoana, dar este acest ceas, un fel de timer. Multumesc!
Mda... Numele meu de familie este Ungur, dar sunt roman... Poate este din cauza ca partea tatei de familie este din Cluj, unde probabil neamul lui este maghiar. Da. Deci intrebarea mea este cum sa raspund...? (mai mult)
Buna, eu sunt fata aia "urata„ din clasa și pot să zic că asta mi- a scăzut stima de sine. Faza- i că eu mă consider frumoasă și fata de unele colege chiar sunt frumoasă, eu sunt numita grasa...? (mai mult)
Salut, ce se intampla cand o fata raspunde extrem, extrem de greu la mesaje? De ex ii dau msj acum, peste o ora, 2, 3 raspunde si ea, nu o face sec, am si nr ei de tel si o vad mereu ca acceseaza ...? (mai mult)
Cum imi pot convinge părinții sa ma lase sa ma imbrac cum vreau eu? Am 14 ani si părinții mei sunt oarecum stricți, nu ma lasa deloc sa port ce haine vreau sau sa imi iau propriile decizii. De obicei...? (mai mult)
De ce nu îmi apare sa dau spam cuiva care tot îmi trimite cereri de prietenie pe Facebook, cum pot face sa am aceasta secțiune cu spam?
Unde ar trebui sa merg pentru a agata femele? In afara de cluburi.
Salut... De ceva timp de cand am luat vacanta nu stiu ce sa fac in timpul liber... Pe afara nu am cu cine sa ma duc, doar cu un prieten. Niste sfaturi? Ma simt foarte singur(
Buna TPU! Ce inseamna in țigănește " Asaveltu tut "?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!