Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna, am revenit cu o nouă întrebare. "Sunt împreună cu iubitul meu de 4 luni și o săptămâna, peste 2 săptămâni este ziua mea, săptămâna trecută l- am întrebat dacă ne putem vedea...? (mai mult)
S-a intamplat sa anuleze vreodata o lucrare la bac pentru folosirea picului? In continutul lucrarii
Bună, cred că e timpul să mă descarc... vorbesc cu un băiat de trei luni aproape, totul a fost așa frumos la început, până când mi- a spus ca nu este pregatit pentru o relatie. Pe de- o parte...? (mai mult)
Buna. De ce cand fac o poza in oglinda cu mana stanga pare ca fac cu mana dreapta? (la ceilalti cand fac poze apare normal)
Cum pot da spam unei persoane la cererea de prietenie pe Facebook?
Ziua buna TPU! Am si eu o intrebare. Eu (16f) sunt in clasa a 10- a (acum am terminat- o) la un liceu de elita din balcani. E un tip (16m) in clasa cu mine, sa ii zicem Marius. Are o minte destul de creata,...? (mai mult)
Bună, vreau sa va povestesc aici o mică istorie din ultimii 4 ani ai mei de cand ma aflu intr- o țara straina. Mai mult as cere un sfat, fiind ca am uneori niște temeri ca se va întâmpla ceva rău....? (mai mult)
Am nevoie de ajutor… La bac am fost inscris cu ambele initiale ale tatalui si nu am stiut ca am fost inscris cu ambele, iar pe foaie mi- am scris doar prima initiala… Pot sa fac ceva in privinta asta...? (mai mult)
Uite eu m-am rănit mai sus de penis, unde ai par mult și după vad la testicule ca unul este umflat puțin, adică mai mare și nu stiu de ce și încă ma doare acolo unde este par.
Salut, mentionez de la început ca am 65 de kg la 1.77 m si faza e ca sunt slab. Am precizat de pe acum, pentru ca nu am grasime. Bun, întrebarea mea este: Oare cum pot 'schimba' forma sfârcurilor...? (mai mult)
Salut TPU! Vorbesc cu o fata de un bun timp pe Instagram si faza este ca am ajuns in punctul in care incep sa cred ca ma place.EU i- am dat primul mesaj si i- am zis ca mi- ar placea sa o cunosc si asa...? (mai mult)
Buna! Am terminat acum clasa a 9 a pe profil economic, dar ma gandeam sa ma transfer la mate info ca parca imi place mai mult acel profil. Eu in vara cand am intrat la liceu am intrat pe uman la filo ...? (mai mult)
Salut TPU. As dori să vă un o întrebare și poate găsesc și un răspuns de ajutor și cât se poate de serios. Nu stiu cum sa incep, nu oi fi eu foarte gras, am 17 ani impliniti in ianuarie urmează...? (mai mult)
Salut. Am dat EN anul acesta, iar, până acum, voiam să mă duc pe mate- info la unul dintre cele mai bune licee din orașul meu. Problema e că îmi place mult mai mult chimia și fizica decât ...? (mai mult)
Bună! Sunt din Ploiesti și tocmai am terminat cu examenele de clasa a 8- a. Aștept rezultatele, dar știu că iau cam 8, 10 media totală. Eu as vrea sa intru la Spiru Haret (Ploiesti). Întrebarea...? (mai mult)
Buna,ce cărți de pregatire si teste pentru clasa 8 sunt cele mai bune pe care le as putea lua? mulțumesc
Salut TPU. De ce cand merg cu trenul doar unii controlori imi cer si CI avand in vedere ca am carnetul la mine si vizat pe anul acesta? Si daca nu am buletinul la mine si am doar poza poate sa imi faca...? (mai mult)
Îmi urăsc viața, vreau să fac o schimbare dar nu știu de unde să încep, nu am prieteni, viața socială zero, sunt urât, plictisor, ciudat, nu mă pricep la absolut nimic, toată lumea ...? (mai mult)
Bună, aș vrea un sfat din partea voastră. Eu acum am terminat școală profesională si am de ales daca sa continui la zi inca 2 ani, ca la liceu normal sau la seral 2 ani jumate, acolo te duci mai...? (mai mult)
Bună! Am 14 ani și e prima oară în viata mea când vreau sa fac un jurnal.Ce pot face în el, ce pot scrie? Ma poate ajuta cineva?
Salut, daca am 17ani si 1, 82 inaltime (dimineata 1, 84) mai am sanse sa cresc in inaltime? Din punct de vedere fizic sunt destul de matur si ma gandeam daca nu cumva m- am oprit din crestere, tin...? (mai mult)
Nu prea stiu ce meserie sa urmez la 18 ani, nu prea imi place nimic dar sunt dornic sa invat si sunt foarte dedicat in ceea ce fac. Ma pasioneaza masinile si domeniul it, ceva sfaturi? Mai am 2 ani ...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac cu chitanta de la bacalaureat?
Buna, am un prieten cu care mă înțeleg foarte bine, dar faza- i că de ceva timp colegii de clasă fac glume pe seama noastră că suntem împreună. El îmi ia apărarea destul de des, faza- i că...? (mai mult)
Buna ziua, explicati- mi si mie va rog de ce dupa ce m- am culcat cu iubita mea pentru prima oara acum simt ca nu o mai iubesc? De ce pana sa ma culc eram foc si para pentru ea si acum zici ca nu mai ...? (mai mult)
Buna! Am o mică problema. Tatăl meu vrea sa știe dacă mai sunt virgina sau nu, eu i- am expus ca nu, dar nu dorește sa ma creadă. Dacă merg la ginecolog, însă eu am folosit tampoane interne ...? (mai mult)
Hei hei, ma poate ajuta cineva cu o scuza buna, sa ma invoiesc de la munca? Vreau ca scuza sa para urgenta dar nu despre spital si chestii despre sanatatea mea.
Ce este mai rau, sa pierzi persoana iubita dupa o despartire sau sa te atasezi de o persoana pe care sa o pierzi fara ca macar sa fii incercat sa o castigi?
Poti sa iei boli cu transmitere sexuala de la masaj erotic? Deci daca iti face masaj erotic cineva care are boli cu transmitere sexuala
Deci ca să încep așa, sunt îndrăgostită de un băiat de aproape 4 ani, dar el nu știe asta și nici nu- mi imaginez cum aș putea să- i spun căci sunt foarte orgolioasa și principială și ...? (mai mult)
Salut, vi se pare ciudat ca odată cu mijlocul pubertății mie sa nu- mi mai placa atat de mult sa merg în piscina și sa înot? Adică înainte îmi plăcea și singura sa o fac dar acum dacă nu am...? (mai mult)
Buna, vreau sa va cer o parere legat de o chestie care mi s- a intamplat legata de un baiat anume. Am cunoscut un baiat acum cateva sapt si am inceput sa vorbim sa ne cunoastem cat de cat, eu nu prea...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă, după ce m-am vindecat de varicela ma duc la garla sa fac baie?
Am penisul de 14 cm la 12 ani e normal?
Cum pot prinde doi mâțișori dacă ei se sperie și încep a fuge?
Buna TPU, am ramas corigent la mate cu mediea 4.42 pentru ca nu a vrut sa ma treaca doamna ca am fost "arogant" si nu este adevarat deloc. Imi puteti da sfaturi cum o sa fie la corijare si ce sa ii spun...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema, fratele meu este "sfânt" pentru părinții mei. El nu face deloc curățenie și mă pune pe mine, daca nu fac ceva bine spune că sunt prost. Nu mai suport.E o diferență...? (mai mult)
Care e faza cu conflictul liceelor? E același lucru cu balul bobocilor?
Salut. Urmează să trec a 9 Vâlcea. Care e faza cu balul bobocilor? Ce se întâmplă? Când la început de an sau sfârșit? Care e treaba cu miss and mister? Ce clase participa? Unde se desfășoară?...? (mai mult)
Îmi place foarte mult de o fată, este reciproc și din partea ei. Însă până ce ne vom vedea fizic vorbim prin mesaje și chiar am momente când nu știu ce să- i mai spun ca să nu transform mesajele...? (mai mult)
Pentru fete:unde ati vrea sa mergeti la prima intalnire? Ar fi ok daca ii spun unei fete ca vreau sa mancam la mcdonalds si dupa sa vedem un film horror? Sau sa o duc la un restaurant mai finut prima oara?...? (mai mult)
Buna TPU, am nevoie de ajutorul vostru, nu stiu ce sa mai fac... Eu si iubitul meu am trecut prin diferite perioade placute sau neplacute normal, ca in orice alta relatie, au fost chestii care ne-...? (mai mult)
Cum pot sa fluier cu degetele?
Se poate anula evaluarea nationala la matematica daca am scris peste un numar alt numar?
Salut TPU! Anul viitor trec clasa a 10-a si as dori sa ma mut de la mate-info la stiinte sociale,intr-un alt liceu, ce trebuie sa fac pentru a ma putea transmite?
Pot să mă mut la 17 ani cu prietena mea de 18? Dacă trebuie un act semnat de părinți, nu poate acela fi semnat de fratele meu de 24 de ani sau de o altă rudă majoră?
Ce trebuie sa fac daca mi se rup chiar si pantalonii care sunt scumpi si de calitate? :) Ca mi se rup asa, fara sa fac nimic, deci nu agata in absolut nimic si se rup... Si vad ca si cand port pantaloni...? (mai mult)
Crezi ca sufletul tău pereche este doar acea persoană care vine în viața ta într-un mod liniștit și așa își duce traiul alături de tine?
Buna! Cine vrea sa facem un grup sa mergem vara asta in Costinești?
Salut, la EN la matematica din cauza emotiilor am subliniat raspunsul corect la un exercitiu de la subiectul 3 si nu stiu daca se poate considera semn sau nu dar mi-e foarte frica. Help
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!