Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna, anul asta am terminat școala profesionala si vreau sa ma înscriu încontinuare la liceu la zi, pe profil tehnician veterinar. Pentru ca vreau sa dau bacul. Mai am 2 ani de făcut, însă nu ...? (mai mult)
Cum modific data si ora unei poze sau videoclip?
Salut... As vrea un sfat... De ceva timp ma simt foarte singur, prietenii nu am, prietenele mele m- au lasat ca acum au iubiti..am un prieten cu care ma inteleg foarte bine. Mai mult stau acasa cu...? (mai mult)
Dau corigența in 5 zile, pentru ca profii mei sunt străini și asa se da la ei. Nu vreau sa intru in multe detalii, dar dacă rămân repetent, ma pot transfera la alt liceu din punct de vedere realistic,...? (mai mult)
Imi place de o fata si ei ii place de mine, dar sta mereu pe telefon si trimite mesaje, ce inseamna asta? E posibil sa vorbeasca doar cu prietenii mereu sau are iubit, nu mai inteleg...
Bună! Am o problema și nu știu cum sa scap din asta. Eram într- o seara pe Facebook și primesc un mesaj de la fostul meu (nu am mai vorbit cu el de mult, nici la prieteni nu îl aveam în lista...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi puteți spune ceva despre banchetul de clasa a-8-a?
Cum sa nu mai fiu simp?
As avea nevoie de un sfat, ideea e ca am o "prietena", acum mult timp imi era rivala deoarece era cu baiatul dupa care sufeream, dupa care ne- am apropiat si am inceput sa iesim, dar acum a devenit...? (mai mult)
Buna TPU! Care ar fi modul cel mai potrivit sa ii spui unui băiat ca îl placi? Ar fi ciudat sa te duci la el pur și simplu sa ii spui "Te plac"? Sau ar fi mai ciudat sa ii scrii?
Buna seara! O intrebare, sunt a 8 a si trebuie sa fac inscrierea la liceu, ideea e ca vreau la pe profil pedagogic, si daca intru la profilul pedagogic educator- puericultor vreau sa ma mut la profilul...? (mai mult)
"mult mai ai să umbli și să alergi" se poate considera metafora in textul 1 de la evaluarea nationala? Mi- e teama deoarece toti cei cu care m- am consultat o considera metafora mai putin profesoara...? (mai mult)
Cum se numeste caietul jurnal pe care il tin fetitele si in care completeaza colegii de clasa?
Mă pot angaja la glovo daca am 15 ani cu acordul parintilor? Și dacă da, cum as putea sa ii contactez?
Vreau si eu să știu părerea voastră. Nota 7, 60 la evaluarea națională la matematica vi se pare mica?
Buna, am dat examenul de cls a 8 a la romana si la sub 1 unde trebuia sa scriem in caseta raspunsul (a,b, c sau d) am incercuit fara sa mai scriu raspunsul in caseta...se anuleaza lucrarea?
Salut TPU, am 16 ani, sunt la un liceu de filologie si de ceva timp ma tot framanta intrebarea ce voi face in viata. Scoala nu prea imi place, in general toate materiile nu imi plac, sunt un tip nesociabil...? (mai mult)
Intrebare..Eu maine am mediile incheiate si vreau sa ma mut la alt liceu si nu pot sa ma duc maine la liceu sa iau adeverinta cu mediile de la secretariat.Se poate sa le ia mama sau trebuie obligatoriu...? (mai mult)
Am 17 ani și încep cumva sa cred că chelesc deoarece am inceput sa am goluri încât să îmi facă fruntea destul de mare și în centrul capului parca am mai puține fire de par
Daca am fișa pentru partida romilor pot intra la ce liceu vreau? Sau cum se face ca stiu ca intru pe locul ala doar daca n- are cineva medie mai mare, media din examen? Si cum pot intra cu prietena mea...? (mai mult)
Buna! Îmi place de un băiat dar el s- a despărțit de curând de fosta lui iubita. El a spus ca are nevoie de timp ca să fe împreună cu altcineva dar el nu știe ca eu il plac. Cum pot să îi...? (mai mult)
Buna! Cum se numesc băieții care dau semne ca te plac și care vin sa vorbească frumos cu tine și etc si ei nu te plac de fapt? Eu nu inteleg pur si simplu
Iubitul meu m-a facut nesimtita, e normal intr-o relatie de iubire?
Care este faza cu următoarele videoclipuri?: https://youtube.com/shorts/i3Z_33nakdA?feature=share https://youtube.com/shorts/T7mLBCdfx30?feature=share https://youtube.com/shorts/uOKWfI_vWuE?feature=share ...? (mai mult)
Com e la facultate, e diferit fata de liceu?
As vrea sa spun că am un program haotic eu mă culc pe la 2- 3 noaptea și mă trezesc pe la 11- 12- 1 și când mă trezesc sunt foarte obosita. Am încercat să mă pun mai devreme să mă culc dar ...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si de mic eram exclus din toate activitățile ce le faceam cu prietenii, fotbal, ascunselea, petreceri, zile de naștere etc din cauza corpului meu pentru ca sunt mai plinuț.Am ...? (mai mult)
Hey TPU, am și eu o întrebare mai delicată, care nu- mi dă pace. Eu nu suport persoanele Transgender, mai pe scurt, nu sunt de acord cu schimbarea genului, deoarece o consider o prostie, ei vor...? (mai mult)
Daca am tăiat și nu am pus linia perfect orizontal se pune semn la evaluarea națională, dar dacă am pus la enumerație de exemplu ":" după enumerarea propriu zisă
Milupas, îl cunoaște cineva? Nu cred că-i o idee bună, dar știe cineva ce pică la bac? Aștept mesaj în privat, plătesc informații reale! Fără hate!
Un copil pe care eu si o fata il uram (e apreciat de tt lumea pentru ca e negru dar noi stim si ii un handicapat care nu merita nimic) a avut o conv cu o fata gen ft cringe si el ar fi copilul premiant...? (mai mult)
Cum vi s-a părut proba de romană de la evaluarea naționala de astăzi? Mie mi s-a părut mai dificil decât la simulare … Voi ce credeți?
Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa scriu aici asa ceva dar nu stiu ce sa mai fac.Fratele meu mai mic(15 ani) acum un an si ceva din cauza anturajului a inceput sa consume subst ilegale. Prin iarna au aflat...? (mai mult)
Buna! Am 16 ani si parintii vor sa imi monteze camera de supraveghere in dormitorul meu. Este legal? Ce pot face?
Pica liric la anul? Care-s sansele?
Salut TPU, am o intrebare, daca eu si inca doi prieteni vrem sa ajungem toti la aceeasi clasa la liceu putem? Adica nu vorbim despre cine stie ce liceu, e un liceu ok la care anul acesta speculam ca...? (mai mult)
Dacă eu sunt îndrăgostit de o fata penticostala și fata e minora cum putem face sa ne vedem cu acordul părinților săi?
Salut... Eu in generala nu m- am inteles deloc cu unii colegi si mai ales acum ca sunt la liceu m- am schimbat nu mai sunt cum am fost deloc. A trecut un coleg cu ceva cumnat de ai lui si mna cand m-...? (mai mult)
Buna, de acum 1- 2 ani părinții au început să fie mai severi cu mine și pe sora mea mai mica o lăsă să facă ce vrea. Vreau sa menționez că ea are 10 ani și eu 12 mă tot compara cu ea și îmi...? (mai mult)
Azi am dat evaluarea nationala la romana și cred ca am greșit destul de mult chiar dacă am învățat încă din iarna, acum toată lumea ma întreabă cum am făcut și nu pot sa le răspund pentru...? (mai mult)
Mai conteaza media de la evaluarea naționala pentru profesionala?
Vreau si eu cateva idei facute hand-made pentru prietena mea. Multumesc
Buna, sunt Dragos si am 13 ani si 4 zile si scriu de pe contul verisorului.Am o problema foarte grava, deci toate fetele din cartier ma plac si umbla dupa mine toate ziua si nu stiu ce sa mai fac.Eu ...? (mai mult)
Buna! Vreau sa ma mut de la un liceu tehnic la un liceu teoretic pe stiinte ale naturii, am media 9.23, pot sa ma mut cu media asta sau e prea mica? Si cand pot merge sa depun cererile?
Salut TPU! Astăzi la proba de romana după ce s- a terminat timpul am început sa predam cu toții lucrarile și eu mi- am adus aminte ca uitasem sa pun punct la finalul compunerii asa ca am pus. Nu am...? (mai mult)
Buna, va rog sa nu radeti de mine sau altceva insa sunt intr- o situatie ciudata. Am implinit de curand 17 ani si am fost intr- o relatie cu un baiat de aceeasi varsta timp de 2 ani, am fost colegi in...? (mai mult)
Care este cel mai bun profil la liceu? Nici greu nici usor, care are usile deschise in mai multe domenii
Ce se intampla daca nu te duci sa iti schimbi buletinul dupa ce ti-a expirat?
Cum pot afla de ce o prietena a vrut sa rupă definitiv legătura cu mine? Ultima data s- a supărat ca nu puteam iesi mereu cu ea din cauza ca am o sora și un frate și mai trebuie sa am grija de ei,...? (mai mult)
Buna! Pentru cei care sunt la liceul Ion Barbu din Pitesti are uniforma? Si aceeasi intrebare si pentru liceul Zinca Golescu din Pitesti, va rog sa imi raspundeti.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!