Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Februarie 2025 sunt:
Daca vrei sa intri intr-o clasa cu predare intensiva iti trebuie examenul de aptitudine dat?
Bună,mâine am EN și nu am învățat mai deloc, ceva sfaturi?:)))
Hello! Am 12 ani is 20 de zile, am avut 1.67, apoi 1.68 si acum 1.69 iar parintii mei mama 1.68 iar tata 1.76-1.78. la ce inaltime o sa ajung? Eu imi doresc minim 1.90.
Heyaa, ce profil de liceu si facultate ar trebui sa urmezi pentru a deveni cercetator de date? ( data scientist )
Heii, am niste probleme si nu am cu cine sa vorbesc. Ma simt foarte imatura pentru varsta mea. Sunt iresponsabila si nu ma descurc sa fac nimic. Acum m- am imprietenit cu o tipa care face doua facultati,...? (mai mult)
Salut, am 17 ani și nu știu ce să fac cu viața mea. Am un istoric familial foarte nasol cu ambii părinți alcoolici și violenți, nu am prieteni, am doar o iubita care este la o distanță considerabilă...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a IX- a pe profil mate- info, de la bunul început nu am vrut sa intru pe acest profil deoarece știam că nu mă voi descurca, acum am de dat corijența la mate, chiar daca nu am...? (mai mult)
Sunt o fată de clasa a VIII- a și am un profesor preferat care este și director.Mi- a placut mult anul acesta si a devenit preferatul meu.M- am gandit sa ii fac un cadou si o scrisoare in care sa descriu...? (mai mult)
Salut... Am fost la un botez si a fost super, toata lumea s- a distrat, doar eu am stat pe scaun, nu stiu de ce simteam nevoia sa dansez si eu dar nu aveam curajul si asa mi- am stricat starea. Sunt...? (mai mult)
Buna! Am aproape 14 ani, si 1, 58. Colegele mele au peste 1, 63 fiecare si in clasa a 5 a eu am fost cea mai inalta, iar acum sunt cea mai scunda, iar asta recunosc ca ma oftica rau. Mama are 1,...? (mai mult)
Iubitei mele nu ii plac săruturile lungi, am discutat cu ea și mereu îmi promite ca o sa îmi dea. Dar mereu când trebuie sa ne sărutam lung, dacă durează 5 secunde.Nu știu ce sa fac, m- am ...? (mai mult)
Cum ii pot arăta unui băiat ce a pierdut? Și poate chiar sa vina la mine?
Cum ma pot simți bine in pielea mea?
Salut,dacă urmez un liceu cu profil mate-info și nu fac facultate pot deveni programator etc?
Mă poate băga și pe mine cineva într-un grup de prieteni? Așa fi recunoscător (sunt din București)
As avea nevoie de niste suplimente pentru cresterea in inaltime, care sa- mi influenteze doar inaltimea nu si alte lucruri de ex cresterea in greutate sau ceva de genul, precizez ca sunt fata si am 1,...? (mai mult)
Salut, TPU! Știe cineva care au fost subiectele ce nu au mai picat de mult la evaluarea națională pentru Română? Chiar dacă subiectele se trag la sorți sau la bile (nu mai știu exact).
Salut... De ceva timp m- am apucat din nou de fumat si simt nevoia sa ii spun mamei fiindca ma simt prost si aiurea cand stiu ca altii stiu ca fumez iar mama nu stie... Am 16 ani Un sfat? Va rog din...? (mai mult)
Salut, sunt anul 1 la ASE si nu stiu cand se iau in calcul punctele credit ininte sau dupa sesiunea de restante, are cineva idee?
Bună! Am nevoie urgent de un răspuns! Am fost afara cu prietena mea și era un coleg de clasa cu care nu prea vorbim.Ne- am gândit ca poate ieșim, mai aflam chestii despre o fata cu care a fost împreună.I-...? (mai mult)
Salut, este adevarat ca s- a schimbat calculul pentru sfarsitul de medie pentru a intra la liceu? Am auzit ca cica nota de la evaluarea nationala e cea care e si nota ta ( media ) si de ex daca la un ...? (mai mult)
Ce nota trebuie sa ai la evaluarea nationala ca sa intri la un liceu spre ex cu admiterea de 9.30+ ? Precizez ca cls a 7 a am terminat cu media 9.59 in a 6 a 9.48 si cred ca in a 5 a 9.55 sau ceva de...? (mai mult)
Salut, TPU! Urmează să trec în învățământul liceal și sunt cam speriat de mediile de intrare de anul trecut a liceului la care vreau să mă înscriu. Vreau să știu cum funcionează acele ...? (mai mult)
Buna! Îmi place de un baiat de aproape un an și mi- am luat reject de 2 ori și e cu mine in clasa și îl văd in fiecare zi și nu pot sa mi- l scot din cap (lui nu ii place de mine) Va rog sa nu...? (mai mult)
Au intrat bursele sociale din luna asta?
Heyy, la ce profil ar trebui sa dau daca vreau pe IT? E greu la mate-info?
De ce s- ar intoarce o "prietena" la o fată pe care nu o suporta? Înainte de asta am stat puțin cu fata pe care nu o suporta. Acum eu cu acea "prietena" am rupt legătura din cauza asta. Plus ca mi-...? (mai mult)
Cum e sa fii student la facultate?
Am si eu o întrebare, e adevarat ca 8/10 persoane sufera de bipolaritate?
Buna, vreau sa pun și eu o întrebare, nu mai pot suporta bullingul. Eu am 13 ani și la scl stau singura in banca, nu vorbesc cu nimeni. In spatele meu stau fostele prt care acum mă calcă pe adidași,...? (mai mult)
Deci, eu am rămas corigent în clasa a 8a la matematica și am o întrebare în legătură cu examenul la corigenta. Sa zicem ca dacă la proba orala iau nota 7, și la proba scrisa iau 8, și se...? (mai mult)
Buna! Cand ați avut prima relație? Cum a fost primul sarut? Cum e pentru un baiat primul sarut, ce simte?
Am găsit o scrisoare medicala de când am stat internata în spital(2008)și scria la diagnostic retard mintal ușor. De când am aflat asta parcă mi- a picat cerul în cap, simt că nu sunt buna de...? (mai mult)
Cum sa uit o prietena care m-a tradat rău?…și sa nu mai vreau niciodată sa am de a face cu ea?
Buna, sunt clasa a8a si am o întrebare, care este mai ok dintre economic și științe sociale, având în vedere ca stau foarte prost cu matematica și nu ma atrage deloc? Mie una mi se pare interesant...? (mai mult)
Bună! Când ați avut prima relație și cât a durat? Cum a fost primul sarut?
Salut TPU! Uneo fete îi place de mine, cred că așteaptă ca eu sa fac primul pas, dar nu știu cum. Daca vorbesc pe ig cu fetele nu am nicio problemă, le fac sa rada, stiu ce sa spun, dar față ...? (mai mult)
Buna… eu eram prietena buna cu o fata( Ale) iar noi am stabilit sa nu mai stam cu o colega ( Ade) pentru ca ne barfea mult și voia sa ne facă lucruri rele. Dacă stateam înainte de faza asta cu Ade...? (mai mult)
Salut! Trec printr- o situatie mai dificila. Acum 1 luna cineva m- a batut rau (mi- a scos 3 dinti) pentru ca m- a confundat cu un alt baiat, am fost la politie si cel mai probabil va face puscarie. Dupa...? (mai mult)
Are careva idee cum poţi învăţa mai rapid? Că am en urm an şi eu şi nici nu ştiu de unde să încep.
Salut... Ieri m- a prins diriga ca am fumat si mi- a zis ca imi scade un punct la purtare, dar azi mi- a vb foarte frumos toate cele bune...multi zic ca nu are voie sa scada pentru chestia asta... Si...? (mai mult)
Daca ai nota scazuta la purtare la sfarsitul clasei a 8-a, te afecteaza cu ceva la admiterea la liceu?
Nu stiu pe ce profil sa intru pentru ca majoritatea domeniilor nu- mi plac, sunt buna la eng (C1 level), sunt in regula cu matematica, n- am treaba, as vrea pe mate info dar am auzit ca e ft greuu....? (mai mult)
Doresc sa ma interesez daca poti sa copiezi la un examen la facultate cu Apple watch? :)) cum trebuie sa fac si care model m- ar ajuta mai mult? Tin sa precizez ca trebuie sa fac poza la exercitii si sa...? (mai mult)
Am o prietena care are un iubit care se chinuie sa își găsească un loc de munca pentru ca are nevoie de bani ca orice om. Acum familia fetei este cât de cât instarita și crede ca băiatul acela ...? (mai mult)
Ce sa mănânc/ beau sa pot slabi, eu am 58kg și vreau sa mai slăbesc pentru ca nu găsesc blugi după corpul meu
Salut, stie cineva daca pe profil estetică sau frizer pot face cursuri doar pe baieti gen fara coafuri la fete, unghii etc?
Bună, am un eveniment pe 23 iar ciclul meu trebuia sa vina astăzi și sa se termine pe 19 sau 20. După ce se termina ciclul în sine tot sunt șanse de pătare și nu vreau asa ceva. Exista alte pastile...? (mai mult)
Sunt baiat 14. Mie îmi place de un băiat de la mine din clasa și m- am atașat foarte mult și as vrea sa ajungem și la chestia aia dar nu știu dacă el este gay sau măcar simte ceva, pe el îl...? (mai mult)
Buna TPU! Din cate am inteles, se poate aplica pentru permisul de conducere si de la varsta de 17 ani. Este deja adoptata aceasta lege? Doresc mai multe detalii de la cei care stiti mai multe legat de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)