Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Buna seara, vreau sa mi se ia in serios întrebarea si sa imi răspundeți pentru ce am eu nevoie va rog...nu vreau răspunsuri în care sa ma convingeți sa inchid ochii cum au facut alții. Poate daca...? (mai mult)
Dacă un casier cere mai mult decât face profusul și dă restul greșit în beneficiul lui, cu ce este pedepsit
Dacă un băiat vede într- un loc o fata și se apropie de acel loc și pe urmă incepe sa vorbească tare uitandu- se cu coada ochilor la aceea fata ❗Și el avea de gând să meargă în altă parte...? (mai mult)
Buna TPU, am observat ca am telefonul putin umflat si vad ca e putin bateria asa. Eu imi iau alt telefon la inceputu lu noiembrie, dar mi e frica daca poate nu ma mai duce pana atunci si nu stiu ce sa...? (mai mult)
Help, deci într- o săptămână incepe școala, eu am 15 rezumate de făcut, am și un dosar cu toată gramatica la română, am făcut decât 3 rezumate, am și la mate o culegere de lucrat, am...? (mai mult)
Intrebare intrebatoare, Daca o persoana trans sta la camin, si este, nu stiu, female-to-male, va sta cu fetele, sau cu baieti? (female-to-male= de la fata la baiat)
Fosta mea colegă de liceu încă mă ține la close după ce am avut unele momente care a fost practic într- o relație dar ea a oprit totul ca nu vroia relație, iar dupa ce am luat bacul a început...? (mai mult)
Bună. Într- o seară în jurul orelor 23:30 iubitul meu mi- a propus sa vin în ospeție la niște prieteni de al lui unde el deja se afla (nu știu de cat ore). Eu mă împac super bine cu toți ...? (mai mult)
Există vreo diferență de cum tratezi persoana la o conversație de 2- 5 secunde gen doar da sau nu, gen Du- te, este o posibilitate dacă placi persoana respectivă sa îți întorci tot corpul...? (mai mult)
Nu mai suport! Nu știu ce să mai mă fac! La aproape 18 ani sunt un om extrem de anxios, timid și introvertit. Din aceste cauze mi- am ratat copilăria și adolescența și nu m- am bucurat cum a trebuit...? (mai mult)
Buna TPU, am nevoie de parerea voastra. Prietenele mele vor foarte mult sa mergem intr- o excursie impreuna la Sibiu timp de 2 nopti. Problema este ca noi suntem la liceu, avem 17- 16 ani. Eu am 17, ...? (mai mult)
Oare ce trebuie sǎ învăț pentru examenele de diferente la latină și română?(Doresc sa ma transfer de la liceu tehnologic profil textile la profil stiinte sociale)
Bună! Am ieșit din sistemul de protecție acum un an de zile. Am primit bănuții pe perioada clasei a 12 a. Anul acesta m- am înscris la facultate, iar în octombrie urmează sa primesc adeverința....? (mai mult)
Buna! Părinții mei lucrează n strainate si vor sa ma ia si pe mine, eu chiar nu știu ce să fac, mi- ar placea sa rămân în România cu bunicii ca si până acum, deoarece as avea multe de pierdut,...? (mai mult)
Care este cel mai bun televizor Smart?
Care este cea mai frumoasă capitală vizitată?
Salut! Exista cumva vreun medicament sau solutie pentru eritemul pudic? multumesc!
Am și eu o întrebare dacă un băiat te bagă în seamă nu știu față în față sau pe internet de exemplu tu ca femeie sau ca fată strângi șir indian de mesaje pe care nu le ai acceptat sau ...? (mai mult)
Salut comunității TPU! Astazi am avut o problema cu un user TPU care a făcut o greșeală grosolană pe scurt am prins/o in offside pe utilizatorul casnic Violleta2022 care ghiciți ce mi- a răspuns...? (mai mult)
Salut tpu.ro cât timp se ține doliu când îți moare bunica?
Buna, ma intereseaza informatii despre liceul Tonitza: mediu/atmosfera, elevi, profesori. Toata lumea imi spune ca acolo "nu se face carte" si ca mediul e cam aiurea. Mi se spune ca am talent, fac ...? (mai mult)
Care sunt cele mai ok facultati din Romania?
Salut, am 17 ani și ai mei sunt divorțați de 16 ani. Nu am primit deloc pensie alimentară de la tata. Aș putea să- l dau în judecată la 18 ani și să primesc toată suma restantă de 17 ani sau...? (mai mult)
Hello! De ce un baiat privește o fata atât de frumos dar el de fapt nu vrea nimic cu ea? E vorba de privirea aceea pătrunzătoare
Cum iti dai seama daca e excitata?
Salut! sunt copil am 16 ani si ma confrunt cu o problema dermatologica care imi strica toata increderea de sine. Am inteles dintr o consultatie la un medic ca as avea eritem pudic. in zona pometilor nu...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si un baiat de 25 de ani doreste sa aiba o relatie cu mine, insa mie mi se pare ciudat rau. Ce ar trebui sa fac? Cum sa il refuz? El e un adult functional, iar eu abia ca am idee de...? (mai mult)
Care este cea mai rapida mașină?
Care este cea mai sigură companie aeriană din lume?
Salut! Numele Vlad este unul rusesc?
Care este cel mai bun antivirus de pe piață?
Care este cea mai sexy prezentatoare de știri sportive din România - Simona Țăranu sau Camelia Bălțoi?
Care este televiziunea voastră de sport favorită?
Bună! Eu mă stresez foarte mult pentru note, mai ales pentru media de la sfârșit.Sunt importante notele în viitor? Acum trec în clasa a 10 a, până acum am terminat cu media 10 în fiecare an,...? (mai mult)
De ce dupa prima intalnire unii baieti nu mai vorbesc cu fata cu care au fost la intalnire?
Care este favorita voastră la știrile din sport? Simona Țăranu, Camelia Bălțoi, Alexandra Tararache, Andreea Trușcă, Alexandra Tudor, Ramona Păun sau Corina Caragea! A mea recunoscut! Este...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de un sfat, trec în clasa a 10 a, sunt pe profilul bio chimie și am o problemă cu profesoara mea de matematică. Țipă rău în clasă, iar când trec la tablă, țipă rău și ...? (mai mult)
Intrebare pentru rockerii suceveni Doresc sa- mi fac parul in totalitate un mov(vilolet) tipator, arzator, sa se vada de la sapt strazi distanta. Evident, parul trebuie decolorat. Am fost la un salon...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de ajutor. Anul acesta intru in clasa a 8- a. Jumatate din neamul meu nu s- au priceput cu scoala si asa, de exemplu, mama mea a trebuit la 16 ani sa mearga la munca. Si nici ea nu...? (mai mult)
Cum pot sa uit pe cineva mai repede?
Salut TPU mai joaca cineva cs2? eu sincer am incercat o singura data si am dat atentie doar 1h 40 minutes dupa spusele lui steam, si mi s- a parut la fel ca CSGO doar ca aici ai 5% fps scazut, nu ca ...? (mai mult)
Bună, am primit mesaj sms pe telefon de la Instagram cum că a fost încercată schimbarea parolei, este posibil ca cel care a încercat lucrul ăsta să-mi spargă contul?
Buna, vreau sa imi dau gaura in ureche pot da jos cercelul peste noapte pana se vindeca sau daca pot sa l dau jos pentru cateva ore sau asa fara sa mi se astupe gaura pentru ca ai mei nu ma lasa
Ce aș putea pune la story să mi răspundă o fată? cam ce gen de postare?
Bună! Am 16 ani și port cupa B la sutien. Menstruația influențează creșterea sânilor? Chiar dacă prima menstruație am avut- o la 13 și jumătate, acesta este neregulată. Vi se pare că sânii...? (mai mult)
La liceul Economic Focsani am auzit ca sunt mai mult baieti decat fete. E adevarat?
Peste doua zile este ziua mea si cumva ma simt unpic ciudat mai ales ca in ultimi 3 ani toata zilele mele de nastere le- am facut cu el (cu fostul)... Am un sentiment ciudat... poate este normal si trece...? (mai mult)
Am o iubită tiganca și vrea să facem sex, dar eu nu vreau să o iau de soție este doar o gagicareala(sper ca mă înțelegeți). Am înțeles ca mi se pune șatra în cap, este adevărat?
Salut…Vreau un sfat Mam lasat de fumat 4 saptamanii si astazi iar m- am reapucat pentru ca simteam nevoia sa mai ma linistesc din cauza anxietatii Am inceput sa ma maturizez la varsta de 17 ani chiar...? (mai mult)
Bună! Ce sfaturi ați putea da unei persoane care are prea multă încredere în oameni apoi este rănită fără sa se aștepte la acele persoane... Plus de asta sunt și foarte sufletista si ma oftic...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!