| MeOrYoU a întrebat:

15 ani este o varsta prea mica pentru dezvirginare? Pot sa zic ca sunt bine dezvoltat, atat psihic cat si fizic.
Are ceva daca amandoi partenerii sunt virgini? Daca da de ce? Pot aparea probleme sau nu stiu...
Astept pareri
Multumesc frumos

3 răspunsuri:
| Arekusu_6909 a răspuns:

Pentru o fata nu e okay deloc, dar pentru un baiat ar fi. In schimb gandeste ca inca nu esti indeajuns de matur pentru a lua o decizie atat de importata. "Prima data" reprezinta un moment memorabil din viata si cred ca ai vrea sa ti-l amintesti cu placere. Dar daca tu chiar consideri ca este momentul magic al vietii acum s-ar putea sa nu te inseli, dar gandeste de mai multe ori inainte. Daca sunteti amandoi virgini nu este nicio problemawinking.

| ascovit a răspuns:

Chiar daca asta este varsta legala pentru o fata ( adica se considera ca ai avut discernamant)asta nu inseamna ca este varsta potrivita, mai asteapta pana la MACAR 18 ani! bafta

| Amaliagb a răspuns:

15 ani, esti inca mica pentru a ti incepe viata sexuala. nu stiu ce sa spun depinde cati ani are el, daca te forteaza sau nu, daca nu creaza presiuni asupra ta mai asteapta, ca virginitatea nu e o povara, e ceva la care trebuie sa tii cat mai mult ca sa iti demonstrezi tie ceva nu celorlalti. asa ca sfatul meu este sa mei astepti ca peste ani sa nu ti para rau happy