Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Februarie 2025 sunt:
Media 8,06 este buna? Cred că nu voi lua mențiune
Buna...un sfat repede va rog. Astazi cand am stat afara de am fumat si am uitat sa mergem la ora cu cateva minute cu niste colegi si ne- a vzt diriga si ne- a zis ca ne scade un punct la purtare si a ...? (mai mult)
Daca am media 9, 50 o sa iau bursa? Si oare o sa iau premiu daca doar 9 persoane au mai mare decât mine? Și ce premiu 1, 2,3 mențiune?
Buna, am o problema.La începutul anului am dat un test la fizica la care am luat 6 și colega mea 8. I- am spus profesorului ca mi- a punctat o greșeală și ei nu, iar după ne- a pus 7 la amândouă.M-...? (mai mult)
De ce diriga nu ma lasa cu machiaj la scoala, sunt in a 7 a?
Buna ziua, sa va explic, am vorbit cu o fata timp de 2 zile, mi- a trimis nud respectiva. Prostia mea ca am trimis si eu intr- adevar nu mi- a aparut ca a facut ss dar problema este ca si- a dezactivat...? (mai mult)
Bună! Voi cum ați reușit să treceți peste o despărțire? Efectiv ma simt aruncată ca pe un gunoi.Nu am putut dormi toată noaptea și mi- a fost rau.Am făcut atâtea pentru băiatul asta și el...? (mai mult)
Hey TPU, astăzi pentru prima dată în viața mea am simțit ( și încă simt ) cel mai groaznic sentiment, mi- am pierdut prietena, nu mai știu nimic despre ea, la mesaje nu îmi mai răspunde ...? (mai mult)
Bună! De vreo 2 luni am o frică de zburat cu avionul. Fiind prima dată mă cam sperii sau tem că o să se prăbușească sau chestii d- astea. Zborul îl am peste o săptămână. Îmi puteți da sfaturi...? (mai mult)
Buna! Deci eu am zis ca imi place școala dar în casa am diferite crize, azi a fost una din acele crize. Totul a început când am avut de dat un concurs până la ora 18, eu am încercat să îl rezolv...? (mai mult)
Salut TPU! Astazi la scoala am aflat ca am 60 de absente nemotivate si ca sunt in stare de corigenta la 2 materii... Diriginta a sunat- o pe mama si i- a vorbit foarte urat la telefon, in sensul ca rastit...? (mai mult)
Hey.De cateva luni ma confrunt cu infațișarea mea din pozele facute cu camera de pe spate si cea din oglinda.In oglinda arat foarte bine si foarte frumos.Insa cu camera telefonului de pe spate ies cu...? (mai mult)
Buna...as vreau un sfat intelept va rog din suflet. Astazi trebuia sa impachetam niste prosoape si un coleg a facut din gluma ca imi da o palma ca ma loveste dar din gluma, nu m- a lovit si dupa am stat...? (mai mult)
Buna TPU! Am o întrebare legată de atestat. Urmează să prezint pot și nu știu exact in ce mod.
Cunosc doua persoane, dar sigur adevărul pe care mi- l spun nu- i ok : - prima pers: La facultatea de drept, nu înveți nimic stai și citești dintr- o carte 2, 3 cuvinte și asta e... + dacă ești...? (mai mult)
Buna, după examenul de a 8- a vreau sa merg la privat (British din voluntari). Conteaza ceva medie de admitere sau in funcție de ce nota iau la examen? Eu am fost admis acolo după examenul lor, dar...? (mai mult)
Ce poti face cu un liceu de productie media?
Într- o săptămână am evaluarea națională si e cam lată treaba, am mai învățat până acum dar cam superficial mai ales la mate si mi se pare ca nu știu mare lucru, la simulare am luat 7.20...? (mai mult)
Buna TPU! In ultimele 6- 8 luni am avut o probleme cu substantele mai exact pr*furi, au aflat ai mei si ei stiu ca am incercat odata, iar acum ei nu vor sa mai aiba deloc incredere in mine, probleme...? (mai mult)
Am la dispoziție mai puțin de 2 săptămâni pana la bac, dar nu am invatat toate operele pentru bac. Cum pot sa le acumulez? Efectiv citesc, dar fara sens... Dacă pun structura pe care am învățat...? (mai mult)
Salut, am auzit de la cineva ca profesorii ne vor trece pe toți anul deoarece nu este vina noastra ca au fost ei in greva. Este adevarat?
Buna, sunt a 12 - a si cateodata am impresia ca bac- ul este facut pentru prost. Eu imi cunosc aptitudinele dar cateodata cred ca sistemul de invatamant este pur si simplu degeaba. Cititi tata bogat tata...? (mai mult)
Buna TPU, eu tot nu pot sa înțeleg in ultimul timp nu îmi mai place de nici un băiat si chiar dacă ma atrage ceva este doar atenția care mi-o da, dar nu chiar el.As vrea sa știu de ce?
Buna♡.Am nevoie de ajutor din partea FETELOR daca se poate.Trebuie sa imi vina menstruatia iar la mine e o problema putin mai urâta.Am simptome extrem de naspa si inainte si in timpul menstruatiei.Acum...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de un sfat in legătură cu profilul de la liceu. Sunt clasa a 8- a și urmează să dau evaluarea, numai că am început sa fiu nesigură pe decizia mea în legătura cu profilul pe ...? (mai mult)
Bună, știe cineva dacă anul asta se mai dau competentele la bac?
Salut, săptămâna viitoare este evaluare națională, nu am învațat nimic, ce sa fac? Dau fundă!
Daca esti intr-un club sportiv te poti inscrie la 2 sectii?
Buna! Am 15 ani si inca nu mi- a venit prima menstruație, nu stiu daca e o problema, dar de doua zile am scurgeri vaginale albe si maronii si ma doare burta foarte tare. Oare este vreun semn că mi ...? (mai mult)
Deci era ziua prietenei mele am mers la ea acasă cu 3 băieți (cu 2 din ei am fost împreuna) am rămas cu unul din acei băieți singura (O sa ii zic Mircea) am stat un pic îmbrățișați pe pat pana...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt in clasa a 9a si din a 10a vreau sa ma transfer la Colegiul National Spiru Haret. Media de intrare acolo este in jur de 9.70 si eu am in jur de 9.50, dar, din cate am inteles, se da un...? (mai mult)
Buna TPU! Am o intrebare la care am nevoie de raspunsuri sincere. Sunt impreuna cu iubitul meu de 1 an si jumatate iar el recent si- a facut un grup nou (prin intermediul unui prieten vechi pe care il ...? (mai mult)
Salut TPU! Dupa evaluare, am fost repartizat la un liceu foarte departe deoarece toate liceele, asa ca va intreb pe cei de la aceste licee de elita: care a fost ultima media din clasa voastra (aproximativ)...? (mai mult)
Daca inainte nu puteam sa blochez o persoana, nu- mi arata profilul ei dara fara urmaritori si pe cine urmărește si nu puteam sa apas pe cont atunci cand o mentiona cineva la story si acum pot sa fac...? (mai mult)
Daca îmi iese media 9, 4 pot sa iau premiul întâi? (Am cea mai mare medie din clasa)
Bună la toți! Deci peste 1 săptămana am examene. Aveți niste sfaturi cum as putea studia?
Salut TPU, am 15 ani și de un an locuiesc alaturi de maica- mea și partenerul ei (tatăl vitreg) dar nu- l consider sub nicio forma tată, mă rog nu contează. Am fost luat aici după spusele mamei...? (mai mult)
Css sibiu gimnastica fete de la ce varsta pana la ce varsta?
TPU, ce credeți ca va pica acest an la EN romana subiectul 2? Liric sau compunere? Chiar vreau sa știu părerea voastra
Bună! Curând se apropie majoratul unui bun prieten al meu. Nu dorește să și- l sărbătorească, însă vreau să îi ofer un cadou frumos. Am avut o pană de idei, însă mă gândeam să îi fac...? (mai mult)
Am o problema. Sunt băiat și am 12 ani. Părinții m- au dat la o școală privata din București și îmi place foarte mult, dar am o singura problema și nu știu cum sa rezolv. După fiecare ora ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Sunt anul 2 la facultate.Sunt o persoana perseverenta, hotarata si am fost pana la cei 21 de ani mereu focusat pe invatat si pe ce imi doream sa obtin de la viata.In ultima perioada ...? (mai mult)
Salut TPU. Am câteva materii la care nu îmi iese media și nu merg la școala din cauza grevei. Oare se vor încheia mediile așa? Deoarece nu mi s- ar părea corect pentru ca puteam sa ne refacem ...? (mai mult)
Bună! Ce să fac dacă prietenii mei mi- au uitat ziua de naștere? Luna asta când am mai ieșit pe afara le- am zis căci azi este ziua mea de naștere, deși nici unul nu și- a amintit.Nu le- am ...? (mai mult)
E adevarat totul in viata se plateste?
Ați face meditatii ( indiferent de materie ) cu cineva care este student?
Vi s-a spus vreodată ca "dacă erai baiat/fata, eram împreuna"? Dacă da, ce credeți ca înseamnă?
Ii normal sa nu fii circumsised in Romania?
Unul m- a injurat de morti intr- un spatiu public, dupa i- am dat mesaj unde l- am injurat si i- am zis sa vina sa ne batem, asta i- a spus tatalui si i- a aratat mesajele si eu nu am nicio dovada, ...? (mai mult)
Nu știu de ce dar aproape fiecare fata pe care o întâlnesc prin prietenii mei imi pare ca se uita provocator la mine sau flirtează cu mine… si eu sunt fata si nu știu dacă e real sau doar mi se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!