Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Februarie 2025 sunt:
Atunci cand ai kindle poti citi absolut orice carte sau sunt si carti pe care nu le poti citi?
Buna! Ma numesc Kali, am 17 ani si as vrea sa impartasesc cu cineva asta pentru ca imi este rusine sa ma duc la un psiholog. Deci este vorba despre dragoste, da pana acum suna ceva neinteresant nu? O...? (mai mult)
Daca imi fac o iubita cum fac sa mi se plictiseasca de mine?
Ajutați-ma! Ce sa fac 3 luni in casa? Nu pot ieși nicăieri doar in curte.
Css Sibiu de la ce varsta pana la ce varsta se face gimnastica fete?
Considerați că se poate slabi și fără mersul la sala? Daca da cum?
Bună. Am și eu o întrebare care poate părea stupidă și fără rost. Cum să- ți faci prieteni, în cazul în care ești o persoană antisocială? Nu mă înțelegeți greșit, nu sunt disperată...? (mai mult)
Bună ziua tuturor. De ce toate fetele sunt la fel prin mesaje, de exemplu când le dau mesaje cu ce faci, ele zic bine, dar nu mai zic înapoi bine tu și altele îmi dau seen și altele refuză...? (mai mult)
Cum se simt barbatii raci cand sunt raniti?
De ce cand am o conversatie cu o persoana,am ganduri agresive,de exemplu cum as lovi persoana, as scuipa-o, etc?
Ce liceu si profil din constanta poti urma sa devii ceva pe categoria de IT?
Salut! In ultima vreme îmi cade parul foarte des și foarte mult, chestia e ca sunt stresată ca am examenul anul viitor. Adica in 2024 si sunt praf la ambele materii si am de recuperat foarte mult!...? (mai mult)
Buna. Am dat mesaj la o pagina de pe Facebook cu solar de bronzare și am întrebat dacă primesc și fete de 17 ani. Și au spus cu acordul părinților și am răspuns cum procedez dacă am părinții...? (mai mult)
Buna seara! Cum o pot convinge pe mama sa nu vina la sedinta cu parintii? Sau cum o pot impedica? Va rog frumos sa fiti cat mai seriosi si rapizi, deoarece sedinta e fix luni dupa amiaza
Ce aș putea face dacă de ziua mea se tine post?
Acum in loc sa imi arate vremea din orasul meu imi arata de altundeva, de ce? Si cum sa fac ca sa arate iar din orasul meu?
Salut TPU, am o intrebare! Pot folosi old spice la 13 ani? Gen daca e normal la 13 ani. DAU FUNDA
Salut, daca de exemplu 5 copii doresc sa se transfere pe acelasi profil, la acelasi liceu iar toti au medie mai mare decat ultimul din acea clasa iar toti au trecut diferentele, cum se diferentiaza unul...? (mai mult)
Cum poti afla daca iti este urmarit telefonul in secret de catre o persoana? Si ca sa poata face asta ma gandesc ca trebuie sa iti trimita un link sau ceva si tu sa il accesezi, nu? Ca altfel nu poate...? (mai mult)
Salut TPU, am 14 ani și sunt clasa a 7 a, la matematica îmi iese media 4.20, mai am nevoie de un 6 ca să pot trece dar profesoara de matematica este în greva si îmi e frica ca voi rămâne corigent,...? (mai mult)
Bună ziua, îmi este foarte rușine dar nu știu de ce, de exemplu eu trebuie sa ma duc sa fac poze la diferite evenimente cum ar fi nunti, brad, majorate chestii și mie îmi este foarte rușine ...? (mai mult)
Cum sa faci o fata introvertita sa te placa?
Bunăă..Am părinți stricti și mai mult de ora 9 nu mă lăsa afara sau poate 8. Vorbesc cu un băiat și ei nu știu...Dar nu le voi spune chiar tor din prima, pentru că după o să mă înnebunească...? (mai mult)
Salut! Știți filme romantice de adolescenți, mă refer pe YouTube cu subtitrare...
Bună! Astăzi balul de la sfârșit de an. Mi- am dat seama cât de repede au trecut anii și cât de repede vor trecere și cei de acum înainte... Problema este că am venit acasă și am început să...? (mai mult)
Salut. as vrea un sfat. Am un cont de google de ceva timp de aproape 2 sau 3 ani si era securizat cu autentificarea cu doi factori totul bine si frumos...asta- i cand m- am uitat prin niste email- uri...? (mai mult)
Buna! plac un baiat super de treaba, ne intelegem bine doar ca tot timpul eu ii scriu prima, el niciodata nu imi scrie primul, ne stim de mult, dar in ultima saptamana am inceput sa vorbim, el stie ca...? (mai mult)
Am vb cu o fata acum cateva seri, ceasul era 00:12, si la sfârșitul conversației i- am scris eu "Noapte buna????"iar ea a spus "Mersi, la fel????" mai merita sa vb cu ea? plus ca raspundea repede...? (mai mult)
E ok sa dai poza cu buletinul la aplicatii cum e de exemplu si revolut? Sau chiar revolut. Deci nu orice aplicatii ca asta intr- adevar nu se face, nu dai buletinul la orice aplicatie. Dar la revolut ...? (mai mult)
Sunt de 1 an și ceva in Germania, am 15 ani, vreau sa merg înapoi în Romania, ce sa- i spun lui maică- mea, menționez că dacă mă lăsa să mă duc în Romania stau la bunica- mea cum stăteam ...? (mai mult)
Vreau sa imi fac card virtual de la revolut ca sa pot sa imi fac abonament la disney+ , trebuie mai intai sa pun niste bani sau pot si fara sa pun niciun ban? Sau si daca nu ai niciun ban tot iti da voie...? (mai mult)
Cineva pe aici care sa fi avut cont pe lipiciosii?
Daca nu iti ajunge telefonul la cine nu trebuie si nu dai datele de la cardul virtual mai poate fi folosit de catre alti oameni cardul?
Un site legit din Romania/afară care are lanțul acesta(modelul asta) și livrează și în România? https://taipanschmuck.de/products/konigskette- 5mm- breit- 50- 55- 60- 65- 70cm- lang- aus- 925-...? (mai mult)
Deci eu am parul creț iar după ce îl spăl nu mai e creț Ce ar trebui să fac? Apropo se încrețește la loc după o 4-5 zile
Buna! Am nevoie de un sfat, am bulimie, da vedeti bine.Acum6 luni am inceput, dupa care mi- am revenit ca prin minune iar acum 6 zile iar a inceput.De data asta urmarile se vad foarte repede.Azi la ...? (mai mult)
Salut, astazi am trecut strada cu bicicleta fara sa ma asigur si m- a oprit un politist care ma stie. Dar nu mi- a facut nimic mi- a spus doar sa nu mai traversez asa si m- a intrebat al cui sunt. Ii ...? (mai mult)
Dacă la o materie am media 5, 67 la una 5, 33 și la una 3 rămân corigent? Media anuală îmi iese 7, 75
E adevarat ca atunci cand vrei sa mananci fructe ca sa fi sanatos sau sa slabesti trebuie sa mananzi zilnic si de mai multe ori pe zi? Daca da atunci e ok daca mananc de 3 ori pe zi? Adica dimineata dupa...? (mai mult)
Ai ceva bani pe cardul virtual revolut dupa ce ti-l creezi? Vreau sa imi fac de unica folosinta, cum trebuie sa procedez?
Unde gasesc chat cu adolescenti?
Buna. Am o problema. Am 14 ani si cred ca am devenit dependenta de mancare fast food si energziante. In legatura cu mancarea, pur si simplu nu mai pot manca altceva. Incerc dar nu mi iese. Nu sunt obeza...? (mai mult)
Ce inseamna cand am cheaguri de sange maro/secretie vaginală de culoare maro(nu stiu care dintre ele este ce am eu pentru ca seamana), dar nu sunt in perioada de menstruatie?
Care este cea mai buna mâncare de la Mec?
Bună, am împlinit 18 ani la sfârșitul lunii mai dar am dus actele pentru alocatie cu 2 săptămâni înainte. Sunt șanse sa o primesc luna asta?
Bună. Unde as putea găsi mai multe episoade din Povesti din folclorul maghiar?
Salut TPU! Stiti cumva daca mai exista in Romania Marlboro Gold cele cu filtru portocaliu? Am inteles ca nu ar mai fi disponibile.
Am 15 ani și sunt prima dată într- o relație cu un băiat cu care chiar mi- am dorit mult să fiu, doar ca nu simt nimic când mă sărută, sau când mă atinge, și el simte ceva și mă tot intreaba...? (mai mult)
Am inteles bine ca poti avea card revolut si doar asa pe telefon fara sa ai si cardul fizic?
Cat trebuie sa platesti la un internat de liceu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!