Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna. Am 13- 14 ani, fac kickboxing de aproape 7 luni iar azi s- a intamplat cel mai groaznic lucru care se putea intampla asa ca va rog spuneti- mi ce as mai putea sa fac.Acum aproximativ 6 luni am inceput...? (mai mult)
Dupa cat timp ai voie sa mesteci cu aparat dentar?
Buna,m-am operat de apendicită acuta si azi am împlinit 2 săptămâni, imi puteti spune dacă am voie în excursie, e in 5 zile?
Ce inseamna cand o fata isi cere scuze zicand ca NU foloseste aplicatia respectiva ( insta, whatsapp etc) mult?
Buna TPU, daca am terminat acum clasa a 12 a, mai intra alocatia?
Salut! Am o curiozitate recent am fost intr- o excursie cu școala, eu sunt clasa a 8 a și după cum bine știți se apropie EN. Mi s- a spus ca nu o sa fie ultima excursie și ca urmează după examen...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie daca prin 3 ore de sport pe zi intr- o luna ma pot schimba cat de cat pentru ca am 75 de kg si am un corp destul de frumos, doar ca am unele parti afectate de kilograme si vreau pana...? (mai mult)
Cineva de la mine din clasa are o poza cu mine gol când îi arătăm unei fete știți voi ce și acum face mișto de mine și își bate joc ca arata la toată clasa. Precizez ca poza eu o dădusem verisoare...? (mai mult)
Bună! Vreau răspunsuri sincere. Credeți că dacă ai o relație pe la vârste mici mai târziu acele persoane se vor răni singure din cauza că încă gândesc copilăresc?
Sfaturi pentru clasa a 9 a? Am emotii mari nu stiu cum va fi, cum a fost prima zi de liceu si primele saptamani?
Salut! Dacă plac o persoana și nu știu dacă este reciproc, dar acea persoana pe care o plac este căsătorit, îmi spune ca de cât sa plece in vacanța prefera sa iasă la o cafea cu cineva, motiv...? (mai mult)
Bă vere deci nu mai suport, ma simt gelos într- una și nu știu ce sa fac..deci am un prieten la care țin mult, ma simt bine când sunt cu el, dar ce ma deranjează pe mine ii ca țin atât de mult...? (mai mult)
Am vorbit aseara cu cineva pe omegle si m- a intrebat ce fac pe acolo si eu i- am spus ca vorbesc si eu si dupa m- a intrebat cati ani am si cum ma cheama si dupa ce i- am spus si astea ma intreaba asa:"Si...? (mai mult)
Css Sibiu gimnastica fete de la ce varsta pana la ce varsta?
O prietena s- a supărat pe mine pentru ca, cateodata dacă ma întreabă dacă ies afara nu pot. Dar ma întreabă des, iar eu ies de fiecare data când pot, dar nu mereu. Și s- a supărat ca nu ies...? (mai mult)
Este normal sa ma simt rău după un atac de panică? Am palpitații, ma dor coastele, respir greu, sunt foarte obosită și nici nu am poftă de mâncare. Simptomele tin chiar și doua zile si revin...? (mai mult)
Bă vere deci eu într- un fel sunt bisexual si gen eu am un prieten (nu dau nume nici vârsta) de care pot sa zic ca îmi place mult, l- am văzut și aproape dezbrăcat și am înțepenit la cat de ...? (mai mult)
Un om, copil de vreo 13- 14 ani s- a luat de mine și m- a întrebat dacă am un leu, am spus ca nu și chiar nu aveam, a zis ca de ce mint, după a zis ca l- am înjurat de morți, dar eu nici nu...? (mai mult)
Bună TPU. Am o problemă să- i zic așa, sunt fată și îmi place mult de altă fată, e în liceu cu mine eu am 17 ani ea 15 îmi place și mă atrage tare rău de tot, ea e bisexuală din câte...? (mai mult)
Salut, dintre cei care ati fost sau sunteti la liceul Elie Radu Ploiesti (energetic) ce parere aveti de elevi? Sunt scandaluri sau batai in general? Sunt "smecheri" cu figuri care te asteapta dupa scoala...? (mai mult)
Salut TPU! La un restaurant de langa blocul meu s- a angajat o chelnerița de aceeași vârstă ca a mea(17) este foarte frumoasa și as dori sa ma combin cu ea. Puteti să- mi spuneți cum sa o invit ...? (mai mult)
Buna! Astăzi am fost la o zi a satului și am văzut un băiat care mi- a mai dat mesaje noaptea și mă întreba dacă vreau sa merg la discoteca că mă duce el cu mașina și prietenul lui a vrut să...? (mai mult)
Salut Tpu.Am 15 fac 16 ani in august iar problema mea este ca părinți mei ma lasa pana la 10 sau 10:30 maxim Ce pot face in privinta asta?
Buna seara, am si eu o nelamurire, sunt cu o fata de 4 luni, eu am 22 ani, ea are 19 ani, la inceput totul ok, ne iubeam etc... acum nu stiu, simt ca nu mai imi pasa de ea deloc, , , , nu vreau...? (mai mult)
Bună, în ultima lună m- am confruntat cu urmatoarea problemă. Am ajuns la urgențe cu palpitații, tensiune, dureri de coaste în partea stângă sus. Mi- au făcut un EKG care a ieșit normal iar...? (mai mult)
Buna. Are cineva idei de ce poti face la zi de nastere cu 2-3 invitati (pe langa iesit la suc)? Mulțumesc anticipat
Salutare la toți! Am așa o întrebare. Învațând la universitate cu frecvență redusă sau fără frecvență poți să primești bursă? Mă refer nu numai la cea care se referă la reușita bună...? (mai mult)
Mi-am dat comanda de pe shein pe data de 10 mai si inca nu mi-a venit, sunt din Nisporeni, Republica Moldova, nu stiu ce as putea face in acest caz, ma ajuta cineva?
Cum să trec peste mai repede dacă m- a lasat pentru fosta lui, relația lor avand 4 ani si eu nu stiam, am aflat dupa, nu o să il mai am niciodată? El se distrează si eu sufăr... La început ...? (mai mult)
Mâine se merge la școală sau tot în grevă sunt profesorii?
Buna… Eu cu o prietena, Ale, voiam sa vorbim mult cu o fata (Ina)și apoi sa ne îndepărtăm ca sa realizeze ce fete de treaba a pierdut doar din cauza ca ne- a mai bârfit, făcea planuri malefice...? (mai mult)
Problemă: Vărul lui Ioana este căsătorit cu Alexandra. Fratele Alexandrei ce reprezintă pentru Ioana, căci rude au devenit? Totuși, dacă între Ioana și fratele Alexandrei s- ar forma o relație...? (mai mult)
Salut TPU, am nevoie de niste ajutor și dacă nu este ajutor ci doar predica va rog sa ieșiți de pe această întrebare. Eu am 15 ani și de 1 an și puțin, sunt in Germania, pasiunea mea este muzica...? (mai mult)
Daca la profilul cuiva in bio ori de pe tik tok ori de pe insta scrie he/him sau she/her asta înseamnă ca sunt pe invers? Mulțumesc
Salut TPU. Sunt pe cale sa dau evaluarea nationala de clasa a 8 a si inca nu sunt sigur de profilul pe care as vrea sa il aleg. Eu as vrea ca pe viitor sa ajung in domeniul IT, dar imi este teama ca nu...? (mai mult)
Cum imi pot organiza ziua de nastere de 12 ani?(sunt fata si am 11 invitate)
Bună. Eu vreau sa dau la filo dar toata lumea imi spune sa dau la mate info (pentru ca sunt buna la mate). Totusi, pe mine ma pasioneaza istoria, romana, engleza etc. Inca nu stiu sigur la ce facultate...? (mai mult)
Buna! Recent am inceput sa ma apropii de baiatul pe care il plac si na ma iau de el(in gluma) dar din cate vad, el de fiecare data cand are sansa sa vorbesca cu mine se duce la grupul sau de prieteni(in...? (mai mult)
Cum îmi conving părinți de să-mi cumpere un MacBook de 50 de milioane?
Buna! Am nevoie de sfat,pur si simplu nu am prieteni dar nu sunt deloc timida, chiar deloc, sunt placuta, da nu prea am prieteni(pe cei ce ii am is asa mai nu stiu).Ce pot sa fac sa imi fac prieteni?
Ce aplicatie recomandati pentru chestionare Cei care ati dat sala, v-au picat intrebarile de pe aplicatie la sala in prezent folosesc e-drpciv dar nu stiu ce sa zic.
De ceva timp am cedat phsic, stau toata ziua in casa, ma enervez din orice, plang cand ma enervez rauu, fac crizee Nu am cu cine iesi pe afara... Simt ca o iau razna pe zi ce trece Cand vad pe ceilalti...? (mai mult)
Bună! Aș vrea să mă duc să lucrez pe litoral, dar am 17 ani, sunt minoră și îmi trebuie procură de la mama (îmi trebuie certificat de deces pe tata la notar?), dar trebuie să merg cu cineva...? (mai mult)
Buna! Am o viața plictisitoare. La munca/ acasă și tot asa. Nu ma suna nimeni. "Prietenii" nu îmi scriu dacă nu le scriu eu. Cu familia nu ma inteleg excelent. Ma uit la alți oameni care au ...? (mai mult)
Css Sibiu gimnastica fete de la varsta pana la ce varsta?
Salut TPU Am 15 ani si am gasit un loc de munca ca animator la petrecerile pentru copii. Le- am dat un mesaj formal si in urma acestuia mi- au spus sa le atasez un CV si ca in urma acestuia ma vor chema...? (mai mult)
Buna TPU. Cei care aveti ambii parinti funatori, cum au reactionat cand au aflta ca fumati?
Salut, parul meu e negru negru, si vreau sa ma fac alb- gri, m- am decolorat la salon de 2 ori azi, si a spus sa mai imi pun vopsea gri peste o saptamana cam asa sa nu se arda parul banuiesc, nu e...? (mai mult)
O propoziție amuzanta pentru albumele de finalul anului?
Salut, TPUUUU Sunt băiat și când m-a duc la baie îmi tot vin Fețele mamei sau familiei in cap din cauza asta fac urina stând jos cum pot scapă de gânduri când merg la baie? Mersi.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!