Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Februarie 2025 sunt:
Salut, TPU! Am 14 ani, fac în curând 15 și vreau să știu ce înalțime finala pot avea. Tatăl meu are 1.73 și mama mea 1.65 iar eu 1.74. În familia mea bunicul din partea tatălui meu avea 2.00....? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 7 a și vreau sa încep sa invat pentru a 8 a dar chestia e ca nu știu de unde sa încep și dacă sa încep prima data cu romana și după cu matematica sau ambele in același timp!...? (mai mult)
Am si eu o dilema fosta mea iubita inca mai vorbeste cu mine si imi zice tot ce face, ea zice ca nu ma mai iubeste dar nu stiu ce sa cred au fost 3 ani de relatie . Nu mai suntem impreuna de aproape ...? (mai mult)
Salut! Mai sunt cateva zile pana la bac si stau prost cu învățatul. O singura chestie imi pierde o zi întreaga. Am vreo șansă sa invat la 3 materii in timpul ramas? Fara hate, am invatat pe parcursul...? (mai mult)
Cum poti avea BT Pay daca esti minor?
Bună, o intrebare pentru cei care au pirceing in limbă, am avut acum 4- 5 ani pirceul și astazi am incercat sa imi bag un pirce sa vad daca mai intra, a intrat mai greu putin pana a strapuns partea...? (mai mult)
Buna! In ultimul timp tot am vise ciudate, cu persoane care au murit sau pe care le- am vazut odata in viața mea. M- am mutat intr- un bloc nou acum aproximativ 10 luni iar azi- noapte am visat ca alergam...? (mai mult)
Cum îți dai seama ca te place un băiat
Cum să trec peste mai repede dacă m- a lasat pentru fosta lui, relația lor avand 4 ani si eu nu stiam am aflat dupa, nu o să il mai am niciodată... el se distrează si eu sufăr... La început ...? (mai mult)
Hey TPU, am nevoie urgent de ajutor, pe mine mă jignesc mereu oamenii, dar asta nu contează, ceea ce contează este de ce mă simt trist când și eu își spun că ar fi trebuit să mă obișnuiesc...? (mai mult)
Cele mai faine jocuri cu masini pentru pc? Sa fie low end, ca nu am pc asa bun. Vreau sa imi spuneti unul care sa fie cel mai bun sau printre cele mai bune
Cum naiba sa fac sa mi scot un prost din cap? Îmi place de cineva, dar in același timp nu- mi place :// Gen, probabil ca sunt "îndrăgostită" de imaginea pe care mi- am creat o eu in minte cu acea...? (mai mult)
Cum să trec peste mai repede dacă m- a lasat pentru fosta lui, relația lor avand 4 ani si eu nu stiam am aflat dupa, nu o să il mai am niciodată... el se distrează si eu sufăr... La început...? (mai mult)
Vreau sa invat si eu sa fac sexting pentru ca sunt tare slab, cum ar trebui sa procedez?
Bună ziua! Îmi apare pe laptop când scriu multe linii orizontale, cum pot rezolva problema? Mulțumesc
Gimnastics or team sports?
Pentru fete, ce va enerveaza cel mai rau la un baiat si poate fi un deal- breaker pentru o posibila? Sa zicem ca intalnesti un baiat care iti place foarte mult, va intelegeti bine tralala, dar cu toate...? (mai mult)
Bună! Termin clasa a 11 a și as vrea sa ma transfer la liceul de muzica …. Eu 9-11 am fost la liceu cu program sportiv Pot sa ma mut?
Buna, acum 5 zile am fost să- mi fac gaura in ureche sus (helix) de când m- am trezit ma doare, mi s- a umflat și e rosu, dacă încerc ca misc cercelul ma doare și nu am dormit deloc pe urechea...? (mai mult)
Mi-a dat mesaj un băiat... mi-a zis că mă place așa cum sunt ..CUM ADICA ASA CUM SUNT? ... L-am întrebat dar cum sunt? Și mi-a zis că super frumoasa și etc...Ce sa cred? fara miștouri ????
Voi când sunteți deprimați ce faceți? Eu am starea asta…. Menționez ca sunt singur acasa
Vă duceți in fiecare zi la sală timp de o lună? Este posibil sa te duci zi de zi timp de o lună?
Bunaaa, caut o răzbunare ff buna pentru o colega de clasa, dar nu una stupida, dându i cu faină in față. Ea ne a tradat de multe ori pe mine și pe prietena mea foarte buna. Ne face mult rau, ...? (mai mult)
Bună ziua..Credeți ca merita sau nu sa te muti în alt oraș(cand esti la liceu). Mai exact un oraș din Ardeal în București.Vă rog să mă ajutați cu câteva sfaturi????
Dacă am făcut semne naziste în liceu mai exact pe caietul de engleză la oră și gen m- a văzut o fată și acum își bate joc de mine și toată clasa știe ca sunt nazistă, eu pot pății ceva? ...? (mai mult)
Buna..am 18 ani si nu am sani aproape deloc...ce pot face sa imi creasca macar putin? Va rog sama ajutati!
Idei ce sa fac cand am nervi?
Buna! Stiti facultati din Romania care nu sunt asa grele? Adica am nevoie de niste recomandari de facultati care totodata asigura si un loc de munca destul de bine platit. Ma inscriu la facultate mai mult...? (mai mult)
Buna TPU, deci chiar am nevoie de ajutorul vostru si vreau sfaturi in ianuarie am cunoscut un băiat online care se comporta foarte frumos cu mine si eu pe atunci mi am batut joc de el, dupa am început...? (mai mult)
Hey, am făcut niște poze de final de an și trebuie sa am un proverb sau o propoziție în album. Dacă aveți niște idei amuzante sau orice ar ajuta.
Stiu ca poate o sa para ciudat dar am nevoie de un sfat. Sa o spun mai pe scurt sunt virgina si am 20 de ani. Ideea este ca am inceput sa vorbesc cu un baiat super de aceeasi varsta cu mine si m- a chemat...? (mai mult)
Buna ziua. A si dori sa stiu parerea voastra.Eu si prietena mea, ne plimbam pe strada, la sat, eu fiind o fire mai nebunatica, i- am dat cateva palme la fund(incet ), mentionez ca nu era nimeni pe strada...? (mai mult)
Salut! Ce faceți astăzi de 1 iunie? Nu mai pot să mă numesc un copil care să aibă nevoie de atenție multa din partea părinților sau așa dar totuși am 15 ani și mi se pare puțin nedrept că...? (mai mult)
Salutare! Am 15 ani și încep să cred că am anxietate sociala. Incep în primul rând în a spune că mă stresez fara motive, simt că am ceva in interiorul meu pentru care mă stresez nonstop și...? (mai mult)
De ce credeți că se uită oamenii insistent la cineva pe stradă chiar dacă nu se cunosc? Voi, de obicei, de ce vă uitați la cineva? De ce ați filma sau fotografia pe cineva pe stradă? De obicei,...? (mai mult)
Salut! Am și eu o problemă cu iubita mea, ne- am văzut prima dată acum o lună și s- au întâmplat niște chestii (ea stă la distanță nu ne putem vedea des) de ceva vreme suntem cam distanți...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, daca cineva a pus poza cu ea dezbracata pe un site de adulti si eu am gasit poza si am dat- o unui prieten cand e era deja postata din 2021, fiind acum in 2023 mi se poate...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o intrebare. Am proapre 18 ani si sunt impreuna de un an jumatate cu un baiat de nationalitate maghiara, eu fiind romanca. Parintii lui sunt de acord cu relatia noastra, la fel cum...? (mai mult)
Nu știu cât mai rezist.Cand ies in lume sunt alt eu, fericit, pus pe caterinca, dar la interior se afla adevăratul eu, cel trist.Imi pun aproape în fiecare zi întrebarea, oare mai rezist? Aș putea...? (mai mult)
Cu ce as putea inlocui tortul de la majorat? Vreau idei originale.
Buna, am o problema. Am mâncărimi si rană la testicule, adica intre picior si testicule, pe ambele parti si tot nu ma mananca ingrozitor si tot mi s- a facut rana si ma ustura daca ma spal si ultimele...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un iubit.Sunt destul de timida si nu am multi prieteni.Sunt la un liceu destul de bun si primesc o educatie buna. Ideea este ca de cand eram mica le- am spus surorilor mele si parintilor...? (mai mult)
Bună, îmi puteți da niște porecle pentru numele Sebastiana (in afara de Seba ca deja il am).
Daca o sa tina greva pana pe 24 iunie cum o sa luam note, ne pun profesorii de la ei?
Buna TPU! Sunt clasa a 12a si am aproape 19 ani, iar azi m- a dus un coleg acasa cu masina si l- am invitat inauntru la o cafea, iar dupa ce am fumat impreuna, pentru a nu o deranja pe mama mea care...? (mai mult)
Cum sa refuz o colega care m-a intrebat daca vreau sa stau cu ea in tabara?(accept si scuze inventate)
Buna, o sa fiu scurta:). O prietena mai buna a fost cu un băiat câteva luni si apoi s- au despartit. Toată chestia asta s- a întâmplat cu 4 luni in urma. De câteva săptămâni vorbesc cu un băiat...? (mai mult)
Ok, pentru inceput vreau sa incep prin a spune ca sunt un copil de 17 ani, care am o poveste ca de adolescenti in relatiile la varsta asta. Am o relatie cu o fata de 16 ani la distanta. De un an, treaba...? (mai mult)
Salut, o scurta intrebare si daca mi s- ar raspunde in timp util (pana maine) ar fi perfect. Cei cu pierce, helix, auricular, daca am urechea mai mica de fel, cam ce mărime ar trebui sa comand bara? ...? (mai mult)
Buna TPU! Deci, vreau sa fac liceul in America si nu stiu cum. Credeti ca exista posibilitatea? Apropo, cum pot sa imi obtin viza pentru America?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!