Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Februarie 2025 sunt:
Exista In Sibiu cursuri de limba germana Fizice?
De unde va inspirati pentru regim alimentar? Am inceput sala aerobic și nu am idei ce să mănânc slab caloric
Bună, TPU! Un prieten m-a întrebat dacă am bonuri de la benzinărie că are nevoie cineva de ele, dar nu a mai întrebat de ce. Ce poți face cu aceste bonuri? Le poți folosi la ceva?
Salut, daca ai venit să îmi ții predici si că ce vreau sa fac nu e bine poți să te razgandesti și să te duci in treaba ta. Eu am 15 ani și maică- mea mă ține din scurt, eu nu am voie ca toți...? (mai mult)
Buna TPU! Intr- o saptamana si cateva zile fac 14 ani si o sa fiu nevoita sa imi fac buletinul. Am o intrebare pentru voi, la care chiar mi- ar fi de ajutor raspunsul. Deci, peste 5 zile am programare...? (mai mult)
Bună! Dacă eu iert o greșeală de 2-3 ori într-o relație ( aceeași greșeală ) s-ar putea să afecteze relația?
Daca nu mai sunt virgina si parintii mei ma duc la ginecolog iar acolo ma intreaba daca mi-am inceput viata sexuala iar eu zic ca nu, poate vedea doctorul daca mai sunt sau nu?
Salut! Stau la sat, nu am mașina, nici mijloc de transport in comun nu exista. Asta înseamnă ca toată perioada vacantei de vara voi sta in casa, nu voi vorbi cu nimeni. Credeți ca se poate întâmpla...? (mai mult)
Cam ce o sa aveți de studiat pe timpul vacanței de vară, gen lecturi, exerciții, etc?
Deci vorbesc cu un băiat și el mi- a zis să îi zic draga după un timp și când l- am întrebat dacă este interesat de mine ca prietenă sau ca ceva mai mult a zis că nu știe, dar apoi mi- a zis...? (mai mult)
Salut,danabol iese cumva la probele de urina pentru a vedea dacă ai boli?
Bună! Sufăr de depresie de ceva timp și am doar 14 ani, urmează sa rămân repetenta. Depresia m- a făcut să neglijez școala. Dacă rămân repetenta este un capăt de lume? Apropo, sunt clasa...? (mai mult)
Poti sa faci cancer si de la polistirenul din casa din pereti daca ai? Ca cica e cancerigen. Deci poti face cancer?
E ok si sa mergi la nutritionist si sa faci cum spune el ca sa slabesti sau e mai ok fara el? Ca eu sincer ma cam gandesc sa ma duc la el dar nu stiu... Cum e mai bine? Sau e la fel de bine si fara el ...? (mai mult)
Hei! Ce se poate întâmpla dacă nu ieși 3 luni din casa? Stau la casa, ies in curte, dar ma refer ca 3 luni sa nu ieși deloc cu ALTE persoane, sa socializezi. Efectiv doar stai in casa și mai vorbesti...? (mai mult)
Exista operatie pentru schimbarea culorii pielii in alb? Daca da, unde se poate face? Sunt un tip brunet, vara ma bronzez ca dracu si nu imi place pentru ca lumea spune ca sunt tigan. Daca stiti cumva...? (mai mult)
Îmi puteți spune ce sa fac sa devin cea mai buna versiune a mea? Am 19 ani, cheltui bani mai mulți decât am, nu am prietena, nu am prieteni, am 120 de kg, arat urât, care sunt primii pași? ...? (mai mult)
Am o întrebare urgentă! Sunt la liceu și trebuie să plec la începutul lunii Iunie (din motive personale), asta înseamnă că voi pierde doua săptămâni de școală. Ținând cont că profesorii...? (mai mult)
Ar merita să continui liceul seral după profesională sau mai bine să mă duc la munca? Nu știu ce sa fac...PS: Ies cu diploma de mecanic agricol de la profesionala pe care o fac. Dar nu prea știu...? (mai mult)
E gresit si sa iti arati partile intime unei rude sau doar sa intretii relatii sexuale e gresit? Daca doar ai aratat nu e gresit?
Mi- am facut anul acesta o prietena care este cu mine in clasa. Pana acum nu a observat- o nimeni si este mai de la tara. De cand s- a imprietenit cu mine, se imbraca mai misto, cu nike, a mai evoluta...? (mai mult)
Bună ziua, am contul de tik tok suspendat temporar, imi pot face alt cont ca nu ma lasă?
Salut TPU, Am nevoie de ajutor urgent! Am o problema mare, sunt adolescent, traiesc intr- un oras micut. Am niste probleme grave, mai mult de jumatate de oras (oamenii cunoscuti) ma stiu ca un ratat...? (mai mult)
Buna! Aseară a dat mesaj fratele mai mare a fostului și a mai dat mesaj în același timp un tip care a zis să ieșim fix in seara aia și eu nici nu- l cunoșteam.In seara asta a dat iar și a zis ...? (mai mult)
Nu mai pot! Simt că trebuie să îmi descarc undeva sentimentele. Am o față destul de asimetrica. Ochiul meu stâng e mai mic, iar cel drept mai mare, urechea mea dreapta e mai sus decât cea ...? (mai mult)
Salut,am 14 ani si am undeva la 1, 78m,am vreo sansa sa ajung la 1, 9m daca tatal meu are 1, 75m si mama 1, 64
Până când ține greva și când se reiau cursurile? Mă refer pentru Scoli/licee.
Un baiat si o fata care se aud o data la o saptamana sau chiar si doua saptamani si vorbesc putin, voi asta puteti sa o numiti prietenie? Adica NU trebuie sa vorbiti neaparat toata ziua si in fiecare ...? (mai mult)
Bună! Vă rog ajutați- mă! De la un timp de când mă tot uit la filme horror am început să gânduri negative despre asta și am început să am o obsesie. De fiecare dată când intru în camera ...? (mai mult)
Buna TPU! Continua greva si luni? Vad ca nimeni nu anunta nimic
As vrea un sfat... Vi s- a intamplat ca o persoana de fata cu altii sa spuna cuvinte proaste despre voi si sa nu reactionati deloc pur si simplu sa îi ignorati? Acum o luna am patit eu chestia asta ...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca sa te respecte cat mai multi oameni? Vreau cat mai multe sfaturi daca se poate
La cati ani poti sa fumezi tigare eletrobica
As vrea niste sfaturi... Eu am niste prietene si noi iesim pe afara cateodata ne intelegem foarte bine totul e ok si frumos..nu inteleg de ce unii se ofenseaza adica daca ma duc cu ele spun ca sunt "cainele...? (mai mult)
Am nevoie de un psiholog urgent, am 15 ani, unde as putea gasi unul fara plata?
URGENT! Știu ca băiatul nu are voce, dar nu mai pot vreau sa știu ce piesa cânta îmi amintesc de acum ceva ani, este o piesa după anii 2000 am auzit- o de foarte multe ori va rog!...? (mai mult)
Salutare TPU! Recent am intrat intr- o relatie cu o fata superba (chiar pusesem o intrebare daca sa ii spun ce simt pentru ea) si nu stiu ce sa îi iau pentru prima intalnire. Adica am o idee (vezi in ...? (mai mult)
Salut TPU! am 16. si am o problema de cand ma stiu sunt timid, rusions, Si imi este foarte greu sa imi fac prieteni de varsta mea. ma tem de refuz/umilinta
Buna am nasul mare din profil adică pot sa zic că are un fel de cocoașă, am 14 ani sunt fata și mă simt ciudat că celelalte fete îl au mic și frumos și tocmai eu am fost ghinionista.Credeti ...? (mai mult)
Buna! Nu știu cum să încep, am 14 ani și nu- mi place cum arat, adica la corp arăt bine, dar în schimb nasul este foarte mare din profil, adică nu știu are o cocoașă și nu știu cum toate fetele...? (mai mult)
Salut cu pot conecta havarboardu la aplicarea hoverboard smart balance nu mi-l găsește pe aplicație exista un anume mod de conectare
Bună lume, nu prea știu cum sa încep..sunt împreună cu un băiat pentru care am făcut multe compromisuri, mi- am pus toată viata în cap datorita lui. Am fost nevoită să mă culc cu el pentru...? (mai mult)
Hey TPU, Am fantezii despre moarte, nu pentru că vreau să mor, ci pentru că aștept cu nerăbdare ziua în care suferința mea se va sfârși, de asemenea, există ceva mort care putrezește în...? (mai mult)
TPU, moartea este o cale sepre eliberare?
Hey TPU, eu am, , Tulburare de personalitate evitata" ( diagnosticata), dar problema este că, deși știu sa vorbesc foarte bine limba Română, în societate mă incurc nu mai pot pronunța cuvintele...? (mai mult)
Salut. Am si eu o problema legata de fratele meu. Are 24 de ani si inca, din pacate, nu a reusit sa si ia sala(examenul) pentru permis. Nu a fost niciodata bun la scoala, dar eu chiar mi- as dori sa-...? (mai mult)
Când se ia vacanța de vară pentru elevii în 2023? Eu sunt clasa a 9-A.
Am 25 de ani si nu calc cum trebuie si din cauza asta am distrus o gramada de papuci... Si in cel mult 2 saptamani erau gata... Se mai poate face ceva ca sa calc si eu normal? Daca da, ce?
Eu și sotul meu avem aceeași mama dar tați diferiți, ce rude suntem?
Deci avand in vedere greva asta si faptul ca mai avem 2 sapt de scoala majoritatea din clasa avem 4 sau 5 note(ne trebuie minim 6) si mai avem 2 ore de fizica.Ce se intampla, ne lasa pe toti cu media ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!