Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU! Mai pot creste in inaltime? Am 1-72-73 taic- meu are 175 si maica-mea 165 si in vara asta o sa fac 18 ani, vreau macar sa ajung la 180.
Hey TPU, eu nu mai am încredere în oameni, deoarece m- am uitat la prea mult, , True crime" și acum sunt foarte paranoic și vad toate persoanele ca fiind potențiali agresori, nu am încredere...? (mai mult)
Ati patit vreodata sa va jurati pe cineva ca fumati si dupa un timp sa va reapucati din nou, s-a intamplat ceva?
Pe omg.adult daca nu ai abonament ultimate te poate vedea numai persoana la care te uiti, nu?
Ce înseamnă "da-mi ub pe insta"? Chiar sunt curioasa :p
Buna, cine e la liceul de arte Ghe. Tattarescu din focsani pe profilul arte plastice in clasa a 9a?
M- as reapuca de fumat fiindca simt nevoie fiindca de 6 luni nu am mai fumat fiindca mam jurat pe mama ca nu mai fumez in gand Daca m- as reapuca credeti ca s- ar intampla ceva? Fiindca eu nu simt...? (mai mult)
Bună tuturor! Vin aici cu o întrebare la care nu cred că voi putea primi un răspuns concret. Voi fi nevoită sa povestesc tot de la cap la coadă pentru ca povestea mea să fie înțeleasă în totalitate...? (mai mult)
Bună tuturor! Neavând unde cere răspunsuri și ajutor vin aici fiind disperată Nu știu ce se întâmplă cu iubitul meu.Trebuie sa menționez povestea de la început pentru a putea fi înțeleasă...? (mai mult)
Daca eu sunt din județul Arges, si vreau sa fac viza pe un an pentru permisul de șoferi in Ramnicul Valcea, pot susține Bac ul in județul Arges?
Este greu examenul de diferență la limba latină?
Deci, atat mai vreau sa stiu... Daca mai dai si de oameni rai care se ocupa cu furtul de identitati si etc pe omegle dar tu cand vorbesti cu ei nu le spui mare lucru adica nu cine ce chestii si nici...? (mai mult)
Pot face sală dacă am 15 ani? Și prin sală mă refer la exerciții fizice pentru a slăbi
Buna TPU am o problema am 16 ani si am mainile prea lungi si mi se pare ciudat si rusinos sunt slabe si lungi mai au putin si ajuns la genunchi daca le intind
Salut TPU! Stiu ca suna stupid, dar sunt constient ca alcool este periculos pentru minori. Dar am avut un weekeend, doua sau 3 zile in care am baut putin. Nu am baut atat de mult astfel incat sa fiu...? (mai mult)
Iisus chiar a fost rastignit?
Cat valorează un iPhone 13 pro 256gb? Vreau sa îl iau de la un cunoscut. Are ecran zgâriat destul de tare, nu a fost folosit cu folie, doar cu husă. Bateria tine cel puțin o zi întreaga. Nu ...? (mai mult)
Salut! Am 17 ani si as vrea sa ma angajez undeva la vara. Tin sa mentionez ca am si bicicleta. Sunt din Bucuresti
Colegiul de Servicii în Turism Napoca care este medi anulala.Nu am gasit pe internet. Poate sititi voi astia de la liceu.(Profil Turism)
Salut, am 16 sunt in clasa a 10 a si diriga la începutul anului ne a mutat in banci si eu stau acum cu o fata cu care ma intelegeam bine si înainte si acum nu numai.De la o vreme a inceput sa imi placa...? (mai mult)
Salut, am niste adidasi cu un fel de custom pe ei, au vopsea pe ei gen, si nu stiu cum sa o scot ma puteti ajuta
Daca am dat de cineva pe omegle care a spus ca e fata si ca e la munca si se plictiseste pot pati ceva? Pentru ca m- a intrebat cum ma cheama si a dat next dupa ce am zis. Sunt care pot face rau chiar ...? (mai mult)
De ce unii oameni iti dau snap de asta care nu poate fi gasit si deci zice ca fara rezultat? Mai ales daca v ati inteles chiar bine si asa
Cum îmi pot face prieteni cu care sa călătoresc vara asta?
Exista limita de vârsta in Mega discoteca tineretului?
Bună!:) Am și eu o întrebare, dacă o fată de 16 ani este împreună cu un băiat de 18 ani iar părinții băiatului cât și a fetei sunt de acord cu relația atât timp cât nu se întrețin acte...? (mai mult)
Am furat un lion dintr un profi pot patii ceva in caz ca m au vazut pe camere? (am 16 ani)
Salut, daca m as înscrie pe postul de soldați gradați rezerviști voluntari, fiind in clasa a 11a si avand 18 ani împliniți, se poate? si afectează cu ceva liceul sau daca pe viitor as vrea la...? (mai mult)
Buna. Stiu ca o sa ziceti ca in loc sa imi vad de scoala, imi arde de alte lucruri, dar... m- am indragostit de baiatul din Capra cu trei iezi, adica de Razvan Ilina. Am aflat si ei acum cateva zile ...? (mai mult)
TPU! DAU FUNDĂ, nu mă descurc deloc la aparete foto, cum să îmi aleg aparatul foto dar in așa fel încât să pot pune poze pe internet? Dar să fie ieftin intre 60-150 lei
Poti face antebrate ca la sala daca sfermi porumb cu sfarmatoare manuala? Intreb asa numai :))))
Frate deci, am facut niste prostii prin februarie martie(sh) si acum am semne pe mana, dar gen sunt un fel de maro deschis si nu stiu cum sa le acopar.Va rog sa nu dati hate sau de astea pentru ca sunt...? (mai mult)
Durerea de dinti poate fi provocata de nicotina?
Acm o luna am explicat ce am patit intr- o joi cand unu ma criticat ca sunt fata ca sunt o pzda ca sunt balerina si eu pur si simplu si l- am ignorat pur si simplu..fiindca era la o ora de sport. Am ...? (mai mult)
Bună! Dacă cumva nu-mi fac temele, profa are voie să-mi pună o notă mică?
Hei TPU La 16 ani pot merge la ginecolog fara sa fiu insotita de mama sau oricine altcineva
E ok daca mergi la biserica in haine de firma? Cum ar fi si hugo boss de exemplu. Sau mai bine e sa mergi cu de altfel de haine?
Cum sa iti convingi parintii sa te ducă la psiholog mai ales când 'iubita mea mama' imi spune că nu am ce sa caut? Tot ea spune că s- a săturat de problema mea mai mult decat mine. Da frate normal...? (mai mult)
De 4 luni si ceva nu am mai fumat deloc fiindca mam jurat in gand pe mama ca nu voi mai fuma niciodata si imi este frica sa nu se intample ceva mamei daca ma reapuc inapoi imi este foarte frica. Voi ...? (mai mult)
Hello! Ce cărți cititi pentru gimnaziu?
Bună, pentru cei care dau bacul anul asta...numai eu sunt de parere ca va da subiecte foarte grele în acest an tocmai din cauza ca la simulare a fost prea ușor? Pe bune pe subiectele alea chiar și...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva un cont de resell (de pe Instagram/Facebook) cu yeezy uri? Caut de ceva timp cu marimea 39 si nu gasesc. Sa fie un cont bun, sa nu aiba fake uri/reps
Cum poți să nu te mai enervezi foarte ușor?
Buna! Intrebare pentru baieti. Imi place de un baiat timid, ne- am apropiat, insa nu stiu exact ce simte si el. Suntem clasa a 11 a amandoi. As vrea ca la sfarsit de an scolar sa ii dau o scrisoare ...? (mai mult)
Am primit e-mailul x*********3 pe ce aplicatie pot pune eu "-" sa vad care este gmaillul? Specific ca are 5-6 ani de când nu l am folosit și vreau sa-l șterg, dar îmi trebuie sa l aflu
Buna! Cum as putea să fac să nu mai fiu atât de geloasă? Chiar față de prieteni foarte dragi, simt o invidie si o frustrare bazată pe diferite criterii. Ori ca primesc mai multă atenție,...? (mai mult)
Daca imi fac cont pentru pariuri(uniber etc…) si il fac pe buletinul lui x (albert cristian rosu) ca sa scot banii (din aplicatie) ar trebui sa folosesc un card de credit cu acelasi nume? (albert…
Imi place de un baiat de ceva timp si nu stie asta. Prietena mea mi- a spus ca ce ar fi daca i as face un cadou tinand cont ca el este clasa a 12 a si este ultimul an. Suna bine, stiu ce vreau sa- i...? (mai mult)
Se intra in greva de luni? Diriga ne-a spus ca vine cine vrea asta inseamna ca nu se mai pun absente?
Exista vreo aplicație câte îți arată ce se ascunde în spatele ******* vreau sa mi resetez e-mailul dar nu l mai știu și vreau sa aflu care era "*******"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!