Se intra in greva de luni? Diriga ne-a spus ca vine cine vrea asta inseamna ca nu se mai pun absente?
Exista vreo aplicație câte îți arată ce se ascunde în spatele ******* vreau sa mi resetez e-mailul dar nu l mai știu și vreau sa aflu care era "*******"?
Fumez de ceva timp și doresc sa introduc codul din interiorul pachetului pe site ul one- up.me, mereu când încerc sa- mi fac cont îmi zice "Invalid captcha", dar nici nu apare. E site ul stricat ...? (mai mult)
De ce se holbeaza lumea la mine cand merg pe strada? Mi se intampla asta de multi ani de zile.
Cum pot sa mi sparg vechiul cont de Instagram?
Ma poate ajuta cineva sa mi recuperez contul de Instagram? Nu mai am gmail-ul vechi, contul fiind facut acum 5-6 ani și nici parola nu o mai știu...
Astăzi baiatul de care imi place se uita foarte insistent si dragut la mine.Merg in fiecare dimineata cu el in autobuz si se mai uita la mine dar astazi se uita foarte insistent, de multe ori. Eu il...? (mai mult)
Vedete rock sau metal care sunt nascute pe 19-20 mai.Va rog
Salut! Am 14 ani sunt clasa a 7a și la matematica îmi iese media 4, ideea e ca mai e nevoie sa ne aducă un test la Care știu sigur ca îmi iese media mare și pot trece cu el, dar de luni intram ...? (mai mult)
Buna ziua tuturor știți am o problema cu fetele am 26 de ani și eu am vrut să mă pun in seama cu fetele le- am scris tot cuvinte de aur ca de exemplu (prințesa mea zâna mea îngerul meu sau ceva...? (mai mult)
Bună ziua am 18 ani și vreau sa plec de acasă dar părinți nu-mi da voie fac 19 ani peste o luna ce ar trebui să fac?
Salut! Astazi i- am dat sa copieze unui coleg in stare de corijenta, eu avand numai note mari la aceasta materie, adica matematica. Ideea este ca colegul meu a copiat absolut tot ca un nehalit. Profesorul...? (mai mult)
Salut! Am 14 ani, sunt clasa a 7a și cel mai probabil vom întra în greva, întrebarea este, îmi iese media 4 la matematica, dacă intram în greva si nu vom mai face scoala ma va lăsa corigent?...? (mai mult)
Salut! As vrea un sfat daca se poate. Ieri la ora de tic am avut ceva prezentare cu clasa a 12 doar cu niste baietii, erau foarte de treaba ne- au explicat am ras impreuna etc. Iar inainte sa plec ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Sunt clasa a opta si in iunie trebuie sa dau evaluarea nationala, dar eu si familia mea dupa ce voi da evaluarea nationala, vrem sa ne mutam in Germania. Conteaza nota de la...? (mai mult)
De ce unii oameni nu iti dau add dupa ce le ai dat snapchatul sau orice altceva? Si spun ca iti dau si nu iti dau, sau nu spun nimic
De ce unii oameni te intreaba de unde esti din prima? Doar ca sa stie daca sunteti din acelasi oras ca sa faceti chestii si asa sau? Par cam dubiosi oamenii astia sincer. Ca si pe mine m- a intrebat ...? (mai mult)
Buna am lucrat an Suedia și vreau sa recuperez taxele cum pot face
Bună seara, poate că ați avut această problemă poate nu. Sunt la vârsta adolescenței, și, ca fiecare adolescent m- am dezvoltat atât pe plan fizic cât și sentimental:). În fine, eu doresc,...? (mai mult)
Bună seara, am făcut toxinfectie alimentara (am mâncat azi la grădiniță ceva ce nu mi- a priiit bine) igiena de acolo nu este un punct forte. Alta poveste. De aceea vreau sa îmi dau demisia. Astăzi...? (mai mult)
Bună, de ceva vreme am început sa am mici halucinații, și nu, nu cred ca am înnebunit:)) Când stau în pat, fie ca citesc, fie ca stau pe telefon sau numai stau întins, uneori mi se pare ca...? (mai mult)
Bună, am o problema. M- am certat cu mama(parintii mei sunt despartiti)si mi- a zis sa îmi iau bagajul si sa plec de acasa pentru ca sunt o curva(chiar daca nu sunt), tarfa, drogata si în mai multe...? (mai mult)
Ce înseamnă să fac eu primul pas? Dau funda
Ce se întâmpla când iei pastila de a doua zi pe menstruație?
Familia mea e grasa, tatal meu are 80 de kg si mama mea are 78, eu am 80. Eu am 19 ani si veau sa slăbesc ca am 80 de kg dar nu- i pasă, zice ca aspectul nu contează, cum sa fac ca eu nu vreau...? (mai mult)
Am o prietena foarte ok doar ca cateodata cand vrea sa iti cumpere are banii dar nu ii ajunge si astazi i- am dat 19 lei si mi- a zis ca mi aduce maine doar ca ea se face ca uita de fiecare data si nu ...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau sa îmi dau demisia dar nu știu care varianta este cea mai buna! Să depun mâine cererea de demisie și să stau in preaviz. Sau să plec cand mi se va încheia contractul în august?...? (mai mult)
Salut TPU, mi-am luat recent bataie, curs sange etc. Partea asta ca mi-am luat nu prea ma intereseaza. Dar dupa ce am luat-o am o stare asa deprimata, posomorata. Aveti vreo idee de ce?
Hey, sunt clasa a 10 a pe stiinte sociale, am muzica in orar o data la 2 saptamani (o saptamana desen, o saptamana muzica) Eu am o nota sau 2 cred la muzica, Ma poate lasa cu situatia neincheiata? ...? (mai mult)
Ce fel de oameni ajung in general sa le fie furata identitatea?
Bună dimineața tuturor! În ziua de astăzi dacă te bagi în seamă cu o fată și îi ceri instagramul sau Facebook, o sa te creadă disperat? Mulți mi- au zis ca dacă faci asta, unelte ...? (mai mult)
Buna! Prima menstruatie am avut- o pe la 14 ani, imi venea regulat si abundent, apoi a inceput sa se deregleze, lipsea luni de zile, jumatate de an chiar, am fost la ginecolog cam pe la 17 ani, am...? (mai mult)
Cum e corect : dacă stii sa sari gardu sau dacă sti sa sari gardu ……
Buna! Am o relație cu un tip de 2 ani si in ultima vreme s- a schimbat teribil. A avut mereu o problema cu faptul ca nu am fost virgina când am intrat in relație ( având un singur iubit înaintea lui...? (mai mult)
Hey! Sunt o elevă din clasele 5 - 8 și am dat un test la română. Am învățat foarte bine acasă dar la test nu m- am concentrat deloc. Mor de frică dacă iau 6, îmi strică toată media ...? (mai mult)
Salveaza omegle conversatiile oamenilor? Ca daca le salveaza e cam rau ca asa pot intra unii sa vada acele conversatii adica pot intra in baza de date sau cum se zice de la omegle, si deci iti pot face...? (mai mult)
Imi place de un băiat și vreau sa ma imprietenesc cu el. Ma ajutați? Că nu stiu cu ce sa incep.
Heyy! La școală media pe obiecte se rotunjește? Adică dacă am 9, 75 la matematică inseamna ca am media la matematică 10?
Astazi mi- am dat seama de ceva si vreau niste sfaturi. De ceva timp mi- am dat seama ca nu pot fii ca ceilalti baietii..adica mai batus mai agresiv...sau mai ales la sporturi De ex fotbalul si pase ...? (mai mult)
Bună! Recent am schimbat liceele din cauza unor probleme personale. Acum sunt la un liceu destul de bun din oraș pentru care am muncit sa intru, doar că primesc bullying din cauza faptului că sunt...? (mai mult)
Hey TPU, dacă toată lumea preferă frumusețea, de ce mai există oameni urâți? Nu este împotriva regulii evoluției? PS : Nu începeți cu răspunsuri de genu', , frumusețea este subiectiva, ...? (mai mult)
Cum as putea sa nu mai gandesc tot timpul negativ, sa ma descurajez singura? Imi fac in cap o multime de gânduri rele, ca totul v a iesi prost dar de fapt, dupa ce imi fac curaj sa fac acel lucru se...? (mai mult)
Daca am media 5, 67 la o materie si la alta 5, 33 raman corigent?
Cum faci rost de un bărbat cu spate lat bine conturat și motor. aștept sugestii
Se apropie sfârșitul anului școlar și aș vrea ca la testul final să iau peste 8. însă la geometrie sunt mai slab, mă poate ajuta site- ul eduboom să mă perfecționez? Și dacă da, este...? (mai mult)
Buna! Am o mare mare problema. De când mi- am luat iPhone (2) luni, apar online pe Facebook și Messenger, mi- am șters contul, aplicațiile, m- am pus pe invizibil și la fel apar online zi și ...? (mai mult)
Buna ziua! daca la evaluarea națională la română asociez cu un text pe care cel care corectează nu l stie imi va puncta exercițiul? mi am întrebat profesoarele din scoala si una a spus ca nu mi ...? (mai mult)
Cum imi intreb prietenul ca sa imi dea un hanorac? :(
De ce la un anumit timp dupa ce mi am cumpărat casti Bluetooth se aude una mai încet si una mai tare? Mi s- a intamplat pana acum de 2 ori si castile nu sunt ieftine, sunt 200 de lei. Stie cineva ...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problemă.Nu am cu cine sa ies afară vara.Eu mereu am fost mai retras și nu mi am făcut prea mulți prieteni(am doar 4). Mereu când îi chem afară spun ca n au chef, au treabă, nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?