Buna! La liceul Enescu se învață după amiaza sau de dimineața? Dar la Lipatti?
Bună! Am nevoie de un sfat. Daca nu ma mai cautat de un an mai sunt șanse sa se gândească la mine? Eu nu pot trece peste și au trecut aproape 4 ani de când îl cunosc, ce sa fac? Sa imi sterg toate...? (mai mult)
Hey TPU, am și eu o curiozitate, poate cineva știe să- mi explice. De ce, dacă numești pe cineva frumos/ frumoasă este considerat un compliment, o calitate pozitivă, dar dacă îi spui cuiva...? (mai mult)
Buna TPU! care credeti ca este un liceu mai bun pentru stiintele naturi? Cuza, nichita sau caragiale? (Ploiesti)
Bună.Imi puteti lăsa un link la filmul "After" pe Netflix? Nu îl gasesc
Buna! Am o mare mare problema. De când mi- am luat iPhone (2) luni, apar online pe Facebook și Messenger, mi- am șters contul, aplicațiile, m- am pus pe invizibil și la fel apar online zi și ...? (mai mult)
Nu am somn, nu pot dormi Imi recomandati ceva care ar ajuta? Maine am ore de la 8 si nu mi-e somn. Mulțumesc
Cum așa putea să slăbesc 3 kg intr-o luna va rog am nevoie de ajutor neapărat? Dacă se poate și idei să îmi dați de ce să mănânc.
Oare se dau pastile testosteron la farmacie fără rețetă? Este ciudat să cer asa ceva?
Vreau sa renunt la omegle pentru ca acolo sunt si oameni rai si intra acolo special pentru asta, sa faca rau dar nu stiu, unde sa ma mut? Ca nu prea ai unde sa mai intri in afara de omegle... Sau as...? (mai mult)
Buna, se poate un sfat? Am niste prietene foarte bune si cateodata ne mai jucam intre noi, adica ne mai lovim intre noi, ne mai fugarim intre noi etc..cateodata las de la mine si mai ma lovesc din ...? (mai mult)
Buna ziua TPU. Vreau in continuare sa va prezint o situatie destul de delicata pentru mine si va rog frumos sa fiti cat mai seriosi si sa imi dati sfaturi cat mai practice acolo unde se poate, daca este...? (mai mult)
Mai merita in ziua de azi sa faci o facultate? Avand in vedere ca s-a scumpit tot.Mi-a zis cineva ca a facut 2 facultati degeaba pentru ca nu l-au ajutat cu nimic si si-a deschis o afacere.
Este o rușine dacă n-am iubită la 18ani?
E ok sa nu iti fie foame dupa eja culare?
Am vorbit cu cineva pe omegle asa text si m-a intrebat ca "ce-i cu ochelarii aia'' oare m-a vazut sau? Pentru ca purtam ochelari cand m-a intrebat:) m-a vazut? Ca eram pe text nu pe video
Bună TPU! Nu ma lasa sa distribui pe story pe Instagram postările prietenilor.Ce sa fac? ps:nu au cont privat
Salutare, va rog din suflet sa ma ajutați cu aceasta problema, părinții mei sunt divorțați de 9 ani, eu stau cu mama și tatăl meu vitreg, de vreo 4 ani a venit la noi la parohie un nou preot...? (mai mult)
Buna! La ce sala de forta din Bucuresti ma pot duce la varsta de 13 ani? Sunt fata si eu fac antrenamente acasa, cu greutati, insa nu am tot echipamentul si as vrea sa ma duc la o sala unde imi pot creste...? (mai mult)
Buna, am 13 ani. Vreau și eu sa imi fac o iubita, toți prietenii mei rad de mine ca nu am si eu o iubita, cum ar trebui sa procedez ca sa-mi fac una?
Mai poate sa isi faca efectul o crema daca dupa ce te dai cu ea tamponezi locul in care ai dat cu acea crema? Ca am fost sambata la urolog ca am penisul rosu de 2 luni si a spus sa ma dau cu crema travogen...? (mai mult)
Buna, mama s-a enervat pe mine si pe sora mea si sora mea a lăsat pe masa mancare si s-a suit pisica si mama a zis, poate v-ati umplea de râie si de toate bolile din lume, e normal?
Sunt gay daca ma machiez?
Buna, eu am examenul in câteva săptămâni si de la o vreme îmi este foarte rău din cauza emoțiilor. Mereu ma gândesc ca nu intru la liceul dorit si ca nu voi lua nota dorita, sunt presata de profesori...? (mai mult)
Astazi cand am plecat acasa de la liceu era o prietena si prietena ei de liceu in autobuz.Cand m- a observat prietena ei a zis, auzi dar asta nu e prietenul tau fată si au inceput sa rada, iar cand ...? (mai mult)
Hey TPU, urăsc că am ochii căprui, toată viața mea mi- am dorit să am ochi albastri, dar știu ca este imposibil să- i am în mod natural, am încercat toate variantele, dar singura soluție...? (mai mult)
Buna, TPU! De pe 05 pana pe 11 am avut menstruatie, ce- i drept a tinut mai mult ca de obicei.Azi 15 cand m- am trezit aveam o sangerare pe lenjeria intima care nu semana cu cea de la menstruatie. Oare...? (mai mult)
Buna fetelor, ce cadou ii luati de obicei iubitului de ziua lui?
Buna! Sunt studenta la facultate în București și eu stau la vreo 50 de km de capitală. Anul acesta am zis sa stau la cămin, dar nu m- am putut acomoda și nici nu îmi place Bucureștiul (orașul...? (mai mult)
Cum a fost prima zi de liceu? Dati-mi detalii, sunt a 8 a si mi-e frica rauuu de liceu.
TPU, am și eu o curiozitate, de ce băieții au picioarele mai subțiri decât fetele? Majoritatea băieților pe care i- am văzut au picioare subțiri, care este secretul băieților? Este ceva...? (mai mult)
Buna, am o problema la moment, m- am certat cu familia, din motivul unui baiat(putem spune si asa...), baiatul in cauza a venit seara la mine, sa doarma, intre noi nu a fost nimic, da am dormit pe...? (mai mult)
Buna TPU! Credeti ca am destul timp sa repet materia la matematica din 5-7 pana in toamna? Teoria trebuie sa o repet si sa mai fac exercitii.
Salut, la anul dau de permis, câteva sfaturi ce trebuie sa citesc sau cum sa încep?
Bună, sunt în clasa a 9-a, în Arad și doresc să dau un examen de circulație internațională la limba franceză. Unde pot susține astfel de examene? Exclus Moise Nicoară
Am 9 clase si ma gandeam sa continui la seral, sunt licee care te primesc fara sa mai dai ceva examen(sunt din Ploiesti)? Am incercat acum 1 an si a trebuit sa dau un examen la romana.Au fost trei intrebari,...? (mai mult)
Bună, dacă termin liceul de arte pot merge la orice facultate îmi doresc?
Salut lume, Este vreun băiat /bărbat(de preferat) dispus să o facă pe a psihologu' cu mine? Am o problema personala ce mă macină si as vrea să mă destăinui cuiva care m- ar putea asculta. Nu...? (mai mult)
Buna TpU! Colegii mei cand e ziua unui sarbatorit de obicei pun bani si cumpara pizza si prajituri pentru ziua sarbatoritului. Weekendul acesta a fost ziua mea si nu am primit nici macar un, , la multi...? (mai mult)
Chiar exista fete care se excita dupa ce le spui cum te cheama sau spun la misto ca s-au excitat?
Bună, in Decembrie fac 18 ani, stau cu ai mei și imi doresc foarte mult sa ma mut singura, deoarece nu ma înțeleg asa bine cu ai mei. Credeți ca daca ma angajez as putea cu un salariu sa imi permit...? (mai mult)
Imi place de un baiat de un an si 8 luni. Acum doua luni i-am spus ce simt si imi da semne ca ma place dar de un timp pare ca nu ma place. Nu stiu ce sa fac
Hey TPU, cum pot să opresc vocile din capul meu? Nimeni nu poate să fie mai rău decât ele. Ele țipă la mine, mă insultă, îmi zic chestii oribile, râd de mine, ele mă controlează și îmi...? (mai mult)
De ce se intorc mereu persoanele inapoi? Adica, dupa cearta sau dupa ce si a facut o relatie cu alta persoana, de ce se va intoarce mereu la persoana pe care a lasat o?
In iqos pun tigari fara tutun? Adica tigara are ceai verde si glicerina vegetală e un pacat sa fumez din asa ceva?
Bună tuturor, daca merg pe stradă și văd o fată în colanti și mă apropii de ea și îi pun mana pe fund ce se poate întâmpla?
Hey TPU, vă rog să nu mă criticați pentru asta, dar mă simt foarte afectat de reputația pe care România o are în străinătate, mai precis în Europa. Eu nu înțeleg de ce în România se promovează...? (mai mult)
TPU este adevărat că oamenii nu vor să te vadă fericit? Am auzit multe persoane zicând asta, voi credeți că este adevărat?
Bună! Vă rog ajutați- mă! De la un timp am început să mă plictisesc rău de viață. Este din cauza școlii, în primul rând eu primesc foarte multe teme plus meditațiile pe care le fac și stresul...? (mai mult)
Ce sa fac daca am zis *Buna* la o fata si ea mi-a raspuns cu *Buna, cu ce te pot ajuta*?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!