Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Am făcut se€ cu iubitul meu, și eu am avut pantaloni dați deoparte și el și-a dat drumul pe bulanul meu, și a curs până în chiloți e posibil să rămân însărcinată?
Am nevoie de ajutor urgent, iubitul meu mi-a spus,, eu am nevoie de o fata care să tragă cu mine"deși eu i am fost mereu alaturi ce ar trebui sa fac...va rog sa nu faceți misto
Buna! Ce se intampla daca plangi cu lentile de contact!
Salut. Este târziu sa fac cerere pentru camin privat în Cluj? Cunoașteți camine private în apropiere de Fspac?
Femeile care sunt active sexual, spuneți o părere sincera despre penisurile de 13 cm lungime în stare erectă
Daca o fata pune o poza pe insta ca poza de profil și în poveste și după 3 h un băiat pune și el o poza care a făcut- o fix in acel moment și puen o melodie de dragoste asta însemna că poate...? (mai mult)
Sărut TPU! Cine poate să-mi dea nișe sfaturi despre cum as putea aborda cartea,, Mandibula lui Cain,,?
Dacă un băiat(x) se uită mult la mine și prietenul său(y) la fel și de fiecare data când îmi întorc capul îl vad y că zambeste și după îi face semn lui x Și după x incerca să mențină...? (mai mult)
Cum pot face bani la 15 ani? Metode fizice/obline
Daca mama nu il place pe iubitul meu si zice sa o las mai usor cu el, ar trebui sa o ascult si sa ma despart de el sau sa nu ascult parerea ei?
Salut, am aproape 15 ani. Eu beau cafea cu cofeina o data la doua saptamani sa zicem, de cele mai multe ori pun o cantitate mica de cafea si cat mai mult lapte. In timpul scolii o data la cateva zile...? (mai mult)
Care este Florea voastră preferată?
Daca un băiat sta cu spatele la o fata atigandui spatele cu ghiozdanul lui stand foarte aproape de ea Când vede că fata îi prea înghesuită isi dă ghiozdanul jos și se intorce cu fața spre ea...? (mai mult)
Daca o fata i- a dat cerere acum mult timp în urmă unui băiat și ea după o zi a șters cererea deoarece ii negativista chiar daca știe că băiatul o place Iar ea acum se găsește să îi deie...? (mai mult)
Buna! in cateva zile o sa dau examenul de diferente. de fapt, mai intai dau o "proba de selectie" din istorie si romana, la care trebuie sa am minim 7 la ambele. daca le trec pe astea, o sa dau adevaratele...? (mai mult)
De ce un băiat este mereu atent când vorbesc cu cineva, și când vede că spun o gluma își apropie capul spre mine că sa mă vadă mai bine și zâmbește și el De ce?
Ce înseamnă asf în contextu "is attractive asf>>>"
Sunt grele examenele de diferente de la un profil la altul?
E posibil ca sa faci sa nu ti se mai afiseze notificari de tip pop-up? Daca da, cum? Ca sa nu le mai primesc, sa nu se mai afiseze...
Deci daca folosesc browserul brave si am pus pe agresiv "blocarea reclamelor si a urmaritorilor" chiar daca imi apare notificare de la un site anume cum ca mi- a fost piratat iphone ul si dau ok nu se ...? (mai mult)
Ce antivirus e bine sa ai pentru iphone? Sau e bun si bitdefender?
Stateam pe un chat mai exact chat apropo si mi- a venit mesaj, asa de la chatul asta, cum ca mi- a fost piratat iphone ul si ca sa iau masuri si am dat ok si nu s- a intamplat nimic doar s- a auzit nu...? (mai mult)
Bună, anul 2023-2024 am avut media 7.73, am șansa să primesc bursa rezilientă în care trebuie sa trec de media 7?
In ultima perioada nu prea pot dormi și cam fac noapte alba... Ce pot face sa reușesc să dorm?
Intru în a 8-a și nu vreau sa merg la banchet. Ce pot sa le zic la colegi și la diriginta ca să ma lase în pace(diriga cam insista)
Când se dau banii pentru banchet?
Salutare! Oare pot comanda inghetata cu Glovo? Sau o va aduce topită? N-am mai facut asta niciodată. (Vă rog să nu faceți mișto) :))))
Cum v- ati descurca cu moartea unei persoane dragi? Am avut 12 ani cand a murit bunicul meu si cred ca am avut un soc atunci pentru ca nici macar n- am plans dar eram extrem de trist.Nici macar n- am putut...? (mai mult)
Salut TPU!, eu până la vârsta de 12 ani am avut fimoza dar am mers la un medic, am primit ceva crema iar după a trecut, acum am 14 ani iar penisul nu sa mai dezvoltat, normal este de 4 cm iar în...? (mai mult)
Semne nonverbale că un băiat este gelos
Bună! Iau de o lună anticoncepționalele tri- regol (la sugestia medicului ginecolog ), mă aflu în pauza de cele 7 zile, astăzi este ziua a3a din cele 7, din câte am înțeles în pauza aceasta...? (mai mult)
Salut! in cateva zile dau examenele de diferenta. as vrea sa stiu cat de grele sunt probele la muzica si desen. ce te pune sa faci mai exact? este greu, sau usor? un raspuns mai detaliat mi- ar fi de ...? (mai mult)
Bună. As dori niște păreri despre colegiul național militar Mihai Viteazul din Alba Iulia. Doresc sa știu ce profile poți urma și o mica descriere în legătură cu strictețea, ce ai voie sa ...? (mai mult)
Daca am rămas repetent și am media 9, mai pot sa dau la un liceu de elita? ( In afara de poliție, militar, jandarmerie) Am avut profesori stricți și efectiv de la o bătaie am rămas cu doi la ...? (mai mult)
Dupa cat timp se sterg inregistrarile video de la evaluarea nationala? Dau Funda!
Dacă un băiat se încruntă se uită fix la mine și un băiat (pleacă ) și dupa incepe sa vorbească cu o anumită fata vorbește tare râd si mai trage privirea spre mine când se apopie de mine...? (mai mult)
Cum este mimica feței când este gelos un băiat
Bună, am o întrebare, îmi poate veni menstruația în timpul sarcini? Mi a venit de două ori după ultimul act sexual și mi- e teamă, nu am niciun fel de simptome de femeie gravidă dar în schimb...? (mai mult)
Buna! Am fost să îmi fac card raiffeisen, marți si mi-a spus ca in 2-3 zile îmi vine cardul prin fancourier, este a treia zi și nu a venit nimic, niciun mesaj nimic.stiti ceva?
Dacă un băiat se încruntă și se uita fix și nu mai baga pe nimeni în seama toată atenția asupra celor doi(o fata și un băiat) este gelos acel băiat pe fată?
Salut TPU, in prezent am 16 ani si doresc sa ma angajez ca python developer. Am toate cunostintele si certificatele necesare. Considerati ca varsta imi poate aduce un dezavantaj? Credeti ca este posibil...? (mai mult)
Bună TPU! Cum aș putea scapa de anxitetate? Si poate chiar o posibila depresie? (Știu ca nu te poti diagnostica singur cu chestiile astea, dar am cam vazut ca am simptome...). Nu- mi recomandati mersul...? (mai mult)
Stie cineva forma masculina a numelui "Anastasia"?
Salutare, am nevoie de ajutor, vreau să mă înscriu la facultatea de matematica(UAIC), specializarea mate- info, dar țin să Menționez că am fost pe profil real si info nu prea am facut, si matematica...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau să mă angajez la vârsta de 16 ani, țin să menționez că sunt cu liceul și locuiesc în București sect.2. Am această posibilitate de a mă angaja? Adică doresc să fac și liceu...? (mai mult)
Salut…vreau sa stiu daca nu sunt singurul cu gandirea asta Astazi am fost pana la magazin si era doi baietii sa zicem cocalari, parca toata starea mi s- a schimbat simteam o chestie negativa nu s- ...? (mai mult)
Mi- a plăcut de un băiat și i- am trimis o cerere de prietenie pe Instagram, dar nu a acceptat- o. Totuși, am observat că, de când i- am trimis cererea, a început să se uite constant la mine,...? (mai mult)
Salut TPU pot plati o amenda daca nu mai am foaia gen cu amenda? o pot plati de la primarie doar cu buletinul?
Salut. Am o întrebare, ce părere aveți de faptul ca sunt împreună cu o fata de 15 ani iar eu am 18 aproape 19, sunt plecat la munca în Germania și vin 2, 3 săptămâni la aproximativ 5, ...? (mai mult)
Buna! Ce ar trebui sa fac daca sunt intr-o tabara cu un sofer pedofil? El a dat avansuri la doua fete si un baiat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!