Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 19 Februarie 2025 sunt:
Bună! Vă rog ajutați- mă! De la un timp am început să mă plictisesc rău de viață. Este din cauza școlii, în primul rând eu primesc foarte multe teme plus meditațiile pe care le fac și stresul...? (mai mult)
Ce sa fac daca am zis *Buna* la o fata si ea mi-a raspuns cu *Buna, cu ce te pot ajuta*?
Buna, am 16 ani si jumate am ceva mustață si pe barba niste puf si sub buze si a început sa imi iasă si prin părți cate ceva, in cat timp o sa fie procesul de creșterea bărbii?
Am o prietena de foarte mult timp si ne intelegem foarte bine doar ca de cand se cearta cu iubitul ei vorbeste doar cu mine imi da atentie iar cand se impaca cu iubitul ei ma ignora pur si simplu. De ...? (mai mult)
Daca fata este adventista si baiatul crestin ortodox, fata poate trece pe religia baiatului?
Salut, am o întrebare, îmi este lipita o parte de lângă frenul penisului și am auzit ca daca nu o taie doctorul nu o să- mi crească penisul. Am 13 ani va rog ajutați- mă. Și acea parte nu este...? (mai mult)
Deci am avut o perioada in care ma uitam doar la ore fixe si acum imi apare doar 59, ce inseamna mai exact?
Buna TPU. Au voie profesorii sa te cheme la scoala pentru ore suplimentare?
De ce oamenii sunt nesimtiti, rai si egoisti?
Daca renunt la dulciuri si la alcool dar nu fac sport de asta care iti da burta jos dar in schimb fac miscare pot sa scap de burta? De fapt, vreau sa imi spuneti o metoda cat mai simpla si sa o dau jos...? (mai mult)
Buna TPU, am sunat din greseala la 112 si a aparut ceva pe telefon deasupra apelului care spunea ceva de radio, am incercat sa inchid dar nu disparea chestia aia legata de radio pentru ca se încarca...? (mai mult)
Cu ce te incurca nota scazuta la purtare? In afara faptului ca poti ramane repetent, de exemplu daca ai 8-9 la purtare intr-un an, te incurca cu ceva?
Bună! Vreau să îmi cresc mai mult contul de insta(am 5, 7K) și nu prea știu cum aș putea să fac. Aș vrea să organizez un giveaway. Am auzit că poți participa tu la un giveaway și că sunt...? (mai mult)
Am și eu o curiozitate, poate știe cineva să- mi explice, iar întrebarea este: De ce bărbații sunt mai predispuși să devină pedofili? Este pedofilia o boală specific masculină? Întreb asta...? (mai mult)
Salutare. Cum pot scapa de gandurile negative? Am avut o perioada de cam o luna o anxietate mare din cauza gandurilor negative, acum ma simt mai ok si simt ca iar incepe sa ma ia gandurile negative,...? (mai mult)
Bună! La ce se refera o persoană când spune ca te trimite la produs sau ca te trimite la arabi/ te vine pe Germania?
Bună, cred ca am o problemă psihică deoarece îmi plac băieții mai mici de vârsta mea. Plus ca a început sa îmi placa de un băiat de clasa a 8 a (are 15 ani) și din păcate e gay. Țin sa menționez...? (mai mult)
Cand vor aparea mediile de admitere la liceu? Dupa ce facem incrierea computerizata sau inaintea ei?
Urmează să lucrez la o brutărie, programul începe de la 4:30 la 12:30, cum o să pot sa mă trezesc așa dimineață respectiv 3:30?
Salut TPU, am nevoie de ajutor deoarece vreau sa scap de o prietena, vreau sa o scot din viata mea din cauza comportamentului ei fata de mine, dar problema este ca de asemenea am probleme de atașament...? (mai mult)
Îmi e destul de frica, pe scurt fac sala de 2 luni aproape 3, pe lângă asta fac baschet de 5 ani și am 182 când m- am măsurat ultima oara și îmi e frica ca nu o sa mai cresc dacă continui sa...? (mai mult)
Salut, am o problema, de ceva timp realizez ca oamenii se uita cam ciudat la mine, eu fiind din Italia. Sunt creola la culoarea pielii si încep sa ma simt nasol deoarece mama e alba, tata e alb, ...? (mai mult)
Salut! Vreau un sfat. Prietenele mele nu se mai inteleg ele doua, ba chiar imi zic unele din ele. Ca fac ce zice ea..desi nu fac nimic. Astazi s- a suparat una dintre prietene ca maine nu ma duc la...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de ultimul clopotel. Eu sunt clasa a 11 a si vreau sa va intreb daca sunt obligat sa pun bani pentru ultimul clopotel pentru cei din clasa a 12 a?
Salut, cum știi ca cineva e Rom?
Tatălui meu nici nu ii pasa de mine, adica nu ma ajuta cu bani deloc, dar nici nu ma lasa sa ies in niciun fel afara, cum rezolv asta? Am 17ani și îmi doresc ies macar pana la ora 7… El crede...? (mai mult)
Salut! As vrea sa vorbesc cu cineva care a trecut peste depersonalizare deoarece nu stiu de ce trec prin asa ceva si ma simt ca si cum mental nu sunt aici, ci doar asa de fatada sa zic.
Dacă am 18 ani ce vârstă trebuie să aibă viitoare a iubită/prietenă?
Hey TPU, cel mai bun prieten al meu m-a trădat, cum pot trece peste? Nu o să spun aici ceea ce el a făcut, dar vreau să uit ceea ce s-a întâmplat.
Salut, atunci când voi cere situația școală la liceul meu pentru a ma muta, va conține și absențele sau doar notele?
Bună ziua, nu știu ce se întâmplă cu mine, nu mai am sentimente, nu gândesc rațional, am senzația că toți gândesc bine iar eu nu, când vorbesc cu cineva uneori înțeleg ce vrea să- mi...? (mai mult)
Bună, TPU! Am și eu o întrebare! :) Am 14 ani, sunt la pubertate și...eu sunt mai plinuță dintotdeauna. (Nu sunt grasă/obeză, sunt doar plinuță). Părinții mei sunt amândoi slabi, fac...? (mai mult)
Buna TPU! Ați mai pățit și voi sa vi se stearga singur istoricul de pe magazin play/sa va apăra aplicații pe care nu le- ați căutat? Cel puțin asta i se întâmpla iubitului meu. Mersi de ...? (mai mult)
În care licee din București au cantină?
Buna TPU! Anul viitor sunt la liceu, se vor schimba lucrurile pe acolo?
Ce se intampla dacă fumezi de la 12 ani?! Nu este vorba mine ci este vorba de prietena mea care este mai scunda in inaltime și mai și fumează și din câte am inteles fumatul oprește...? (mai mult)
Bună! Am niște căști roz care le-am pătat din greșeală cu zeamă de la mandarine, le pot da cu ceva ca să se ia? Precizez că acum e un roz-gălbui.
Salut TPU, am nevoie de o parere, raspuns nu stiu exact. Recent mi- am luat un microfon si am imprumutat un brat/stativ acum ceva timp unui prieten care impreuna cu alti 2 avem un proiect muzical sa...? (mai mult)
Ce înseamnă când un fost iubit îți spune te vreau?
O să-mi fac majoratul în curând. Am auzit o vorbă cum că s-ar pregăti o surpriză... să mi se aducă o stripteuză. Ce ar presupune asta mai exact? (Nu râdeți)
Buna! Sunt clasa a 8a, am examenul intr- o luna si sunt incredibil de stresată. La romana pot lucra de o nota mare, 8 si ceva, 9, dar matematica ma depășește drastic. Stiu aproape toate formulele,...? (mai mult)
Bună, deci folosesc Instagram și îmi place de o fată foarte mult, are 14 ani, mă înțeleg bine cu ea, cam de vreun an aproape și vreau să știu dacă merită să mă mai axez pe faptul acesta...? (mai mult)
Viata mea este foarte complicata. Desi am foarte multe (casa, masa, acoperis, mancare, parinti, jucarii etc.) tot ce mi- am dorit a fost sa imi fac o legatura frumoasa cu parintii mei. Ei sunt numai...? (mai mult)
Hei)) sunt clasa a8a și încă nu m-am decis pe ce liceu vreau sa merg,adică am câteva în cap dar nu știu sigur, eu vreau pe filo și sunt din Botoșani, aveți vreo recomandare?
Salut, recent mi- am pus gene fir cu fir aș putea folosi gelul cu care mă spăl pe față pentru spălare sau e neapărat o spuma specială? Va rog fetelor daca știi lăsați mai multe informații....Doamna...? (mai mult)
Bună TPU. Am o curiozitate, sunt in clasa a 10a si am aproape 18 ani. Anul trecut am facut un transfer de la liceu la profesionala si anul asta vreau sa ma transfer din nou dar in alt oras din cauza ...? (mai mult)
Bunaaa, sunt clasa a8a și sunt din Botoșani. Vreau sa merg pe pedagogic filo iar anul trecut au intrat elevi cu media 7, 06, credeți ca anul asta vor fi medii mai mici? Având în vedere faptul...? (mai mult)
Când intră bursele școlare pe luna martie? Dau funda
Sambata pe la ora 3 dimineata am furat o suma de bani de la parinti ca sa-mi iau droguri. Cum pot face rost de bani rapid ca nu vreau sa observe? Rog seriozitate.
Neata. De ce pur si simplu toata lumea ma crede aroganta si de obicei cand imi fac prieteni ajung sa ma barfeasca si sa profite de mine? Am 3 colege cu care am vb mai mult de la inceputul anului, prin ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!