Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 20 Februarie 2025 sunt:
Hei)) sunt clasa a8a și încă nu m-am decis pe ce liceu vreau sa merg,adică am câteva în cap dar nu știu sigur, eu vreau pe filo și sunt din Botoșani, aveți vreo recomandare?
Salut, recent mi- am pus gene fir cu fir aș putea folosi gelul cu care mă spăl pe față pentru spălare sau e neapărat o spuma specială? Va rog fetelor daca știi lăsați mai multe informații....Doamna...? (mai mult)
Bună TPU. Am o curiozitate, sunt in clasa a 10a si am aproape 18 ani. Anul trecut am facut un transfer de la liceu la profesionala si anul asta vreau sa ma transfer din nou dar in alt oras din cauza ...? (mai mult)
Bunaaa, sunt clasa a8a și sunt din Botoșani. Vreau sa merg pe pedagogic filo iar anul trecut au intrat elevi cu media 7, 06, credeți ca anul asta vor fi medii mai mici? Având în vedere faptul...? (mai mult)
Când intră bursele școlare pe luna martie? Dau funda
Sambata pe la ora 3 dimineata am furat o suma de bani de la parinti ca sa-mi iau droguri. Cum pot face rost de bani rapid ca nu vreau sa observe? Rog seriozitate.
Neata. De ce pur si simplu toata lumea ma crede aroganta si de obicei cand imi fac prieteni ajung sa ma barfeasca si sa profite de mine? Am 3 colege cu care am vb mai mult de la inceputul anului, prin ...? (mai mult)
Bună! De câteva luni am zis că îmi voi lua un job de vară că să strâng niște bănuți. Asta consta în cam 3 luni de muncă, nu era foarte greu să găsesc un job la vreo cafenea. Acum problema...? (mai mult)
După ce termina cu liceul. Fiecare aleargă cu dosarul sa se înscrie la facultate sau te înscrie automat liceul? Fără hate, nu stiu
Pe cine alegeti cand vine vorba de hentai, pe Jessica Rabbit sau Ada Wong?
Idei cum ma pot imbraca la banchetul de a8a? Sunt baiat (nu-mi plac camasile)
Buna TPU! Am niste colegi care isi bat joc de mine sau alte persoane (te jignesc) si incerc sa ii ignor, am vorbit si cu mai multi profesori, s- au potolit doar pentru o zi, maxim doua. Cand au aflat...? (mai mult)
Bună, în urma cu 5 săptămâni mi- am făcut un Septum, problema este că mâine am o programare la film pentru dinți și trebuie să îmi dau jos toți cercei la fel și cel din nas, dacă îl dau...? (mai mult)
Bună. Este ok dacă vorbesc singură? Gen atunci când vin nervoasă de la școală pur și simplu încep să vorbesc singură ( cu niște prieteni imaginari pe care i- am inventat de vreo 3 ani ). Sinceră...? (mai mult)
Buna! Se apropie ziua iubitului meu și nu stiu ce cadou sa-i fac. Ma puteți ajuta? Face 26 de ani. Multumesc!
Salutare, am 18 ani și sunt clasa a 12- a sunt pe cale sa termin clasa a 12- a și ma gândesc ce voi face pe viitor, precizez ca sunt calificat ca mecanic auto, îmi place sa lucrez doar la căldură....? (mai mult)
Salut.Cu ce program pot scrie matematică,exerciţii algebrice,dar şi să desenez figuri geometrice? Mulţumesc, lume.
Considerați ca este un păcat sa le dati teme colegilor voștri?
Buna! Cum vi se pare ideea de a va duce la un majorat marțea?
Buna ziua TPU, am o rugăminte, îmi puteți spune ce loc de munca as putea avea? Am terminat 12 clase fără diploma de bac dar dețin atestat mate info, ce loc de munca as putea urma cu atestatul?...? (mai mult)
Care e contul adevărat a robotului de pe snapchat?
Buna, când eram mai mica stateam cu băieții iar acum ca nu mai stau cu ei, inventează zvonuri despre mine ca am făcut- o cu ei, ca am făcut multe chestii indecente. Partea aceasta nu este adevarata...? (mai mult)
Salutare! Sunt in primul an de facultate, litere română- engleză la Bacău. (La frecvență la zi) Ma pot transfera din anul doi la o alta facultate (Brașov)? Si pot alege frecventa redusă?...? (mai mult)
Buna, deci am o problema, eu peste 2 luni o sa merg la mare când are maicamea concediu si mi- e frica daca o sa- mi vina menstruatia fix atunci.(nu am menstruatia regulata) Nu putem sa plecam pe alta...? (mai mult)
Buna TPU! Deci chiar nu știu la ce liceu sa merg ( din Pitești) La mate și româna mă descurc decent. La mate info nu vreau, la filo nu vreau. Iar la științe ar fi cele mai decent dar nu mă...? (mai mult)
Bunaaa! Am 12 ani o ascult și o urmăresc fata asta: https://www.instagram.com/milana_khametova/ credeti ce e ceva ciudat? Adică toți au idoli maturi(adulți) gen Inna, Delia, Andra și mai mulți...? (mai mult)
Heii TPU, dacă ai un diagnostic de intelect liminar asta înseamnă că nu ești capabil să gândești? Precizez că am 18 ani Dau funda!
Bună ziua, de ce se strâng mereu emoloaice și rockeri la Universitate?
Am pus o cutie de la o ciocolata pe foc cu tot cu plasticul acela ca am uitat ca nu e bine, sau e ok acum numai sa nu mai fac de acum incolo asa ceva?
Bună TPU! Vă rog ajutați- mă! Deci cam de vreo 4 luni eu am un prieten cel mai bun. Prietenia noastră a fost bună. Ne scriam pe whatsapp în fiecare zi și vorbeam pe apel până când de cam vreo...? (mai mult)
Bună,am și eu o întrebare, ce ar trebui sa insemne dacă cineva pune la story pe instagam un stiker dintre care sa alegi, dintre? si?
TPU astăzi am mers 8 kilometri și mă dor foarte tare picioarele, cum pot să fac să ameliorez durerea?
Bună TPU. Sunt o fată de 15 ani. Nu sunt genul care să piardă vremea pe drumuri. Merg doar la școală și înapoi acasă, rar până la magazin și înapoi. Nu am prieten sau chestii de genul. Singurul...? (mai mult)
Niste fete ne baresc pe la spate pe mine si prietenele mele, asa ca am tratat- o cu aceeasi moneda. M- a chemat pana la ea la banca, m- am luat de ea si nu am tacut la ea deloc, ba chiar am calmat- ...? (mai mult)
Stăteam și mă gândeam... Băieții primesc des complimente de la fete legate de vocea lor? Spun asta că eu ca baiat am primit destul de des complimente despre voce, mie mi se pare ca am o voce mai...? (mai mult)
Știe careva dintre voi o structură puțin mai pe scurt la eseurile "Ultima noapte de dragoste, întâia nopte de război " și "Baltagul"?
Hey! Sunt impreuna cu prietenul meu de 9 luni. Avem o relatie superba si ne intelegem minunat...Insa, cum totul nu poate fi perfect, avem o piedica. Parintii mei sunt deosebit de stricti si la cea mai...? (mai mult)
Buna.Daca nu fac temele tot anul scolar voi rămane repetent?
Bună TPU! Eu am un prieten foarte bun la școală în clasă. El trebuia să se ducă la un turneu și stătea în autocar cu un alt coleg de al nostru (gen lângă el) și el vorbea cu mine pe whatsapp....? (mai mult)
Bună TPU, dacă îmi dau un pumn și mă doare, sunt prea slab sau prea puternic? Dau fundă!
Sunt din Republica Moldova și dacă m- aș duce sa fac liceul in România, ar trebui sa repet clasa a IX- a încă o data? Pentru ca in Moldova clasa a IX e clasă gimnazială, în schimb în România...? (mai mult)
Buna! Intr-o saptamana fac pozele de album de clasa a 8 a si nu stiu cum sa ma imbrac si daca sa ma machiez sau nu. Va rog idei, dau funda.
Salut! Știți cumva o culegere care să aibă toată materia din clasele 5- 8 la matematică pentru examen și să fie lecțile explicate? Sunt praf la matematică și indată vine examenul și aș dori...? (mai mult)
Hi hi, deci am o prietena cu care ma știu de multa vreme, am avut perioada noastră de glorie, dar in ultimul timp ma simt foarte pe lângă. Ea e o persoana foarte sociabila, narcisista (a spus...? (mai mult)
Hei, vreau sa va spun ca sunt distrus total, in urma cu cateva ore mai exact aseara, mi- am pierdut cea mai buna prietena (sunt baiat) si simt ca mor de suparare. Totul a inceput de la un retardat din...? (mai mult)
Sunt fata si am 15 ani si nu am avut parte de primul sarut. Imi puteti spune va rog ce ar trebui sa fac cu limba atunci cand ma voi saruta? Fara mistouri
Vine ziua iubitului meu iar eu nu stiu ce sa ii iau cadou. Suntem de ceva timp impreuna dar tot ne- am facut cadouri unul celuilalt si am ramas fara idei, va rog ajutati- ma. As vrea si ceva personalizat...? (mai mult)
Cum se înmulțeste numele de familie? Dacă din 10 frați băieți fiind se căsătoresc cu 10 fete, acele fete pierd numele. Fiecare familie face 10 băieți care se însoară la rândul lor cu alte...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o curiozitate despre Beach Please de anul asta: cum a fost cu accesul minorilor la bar? Adica ii verifica cineva sau se putea cumpara alcool lejer?
Salut, cum gestionez faptul ca unii copii din scoala probabil se rad de mine pe la spatele meu?(ma afecteaza si nu știu ce sa fac)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!