Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 20 Februarie 2025 sunt:
Cum sa ii zic mamei ca am luat 1 la romana pentru ca nu aveam caietul la mine si mi l-a dat un coleg si proasta aia s-a prins?
Hey! Nu stiu daca ma puteti ajuta, dar stiti activități în Suceava (zona Burdujeni/ centru) pentru copii de 12 ani?
Ce pot face vara asta prin Ro cu prietenii? Activitati, excursii, ceva (avem 15-16 ani)
Salut! Vorbesc cu o fata de aproximativ 2 saptamani, stau cu ea la liceu in fiecare zi si m- am atasat extrem de rau de ea. Ne alintam, vorbim foarte deschis. Cand si cum ar trebui sa ii spun ca o...? (mai mult)
Vreau să vă testez inteligența, cine este cel care mărturisește:,, Eu nu pot vorbi onesc decât la persoana întâi "? ( Nu căutați pe Google! )
Urgent! Am 16 ani si am fost prins de politia locala ca am fumat printre blocuri intr- un loc plin de gunoaie. Acesta mi- a spus ca imi va trimite un avertisment acasa, insa in el sunt scrise numai porcari....? (mai mult)
De ceva vreme niste fete le barfesc pe prietenele mele si pe mine. Data trecuta nu stiu ce barfe au scos, sa nu mai vina cu persoana respectiva in clasa si am intervenit eu ca sef al clasei si nu am ...? (mai mult)
Buna seara TPU♡Ce se ascunde in spatele unui Blok pe retelele de socializare din partea iubitului?(e suparat foc pe mine )- eu sunt de parere ca atunci dai bloc cand inca ai ceva pentru persoana respectiva...? (mai mult)
Salut, este vreo rușinea dacă n am iubită la vârsta de 18 ani?
Am o întrebare, dacă mai mulți colegi de ai mei au un video cu mine când fumam, ce as putea face dacă ma întreabă părinții? Ceva sa ma creada.
Bună TPU, sunt împreună cu un băiat pe care îl cunosc de aproape o luna, eu îl iubesc foarte mult și el pe mine, dar părinții mei nu cred ca m- ar înțelege ca vreau sa fiu cu el și îl iubesc,...? (mai mult)
Salut, TPU. Am o intrebare mai complicata, eu am 13 ani si imi vin ganduri cu sora mea vitrega in cap goala (facuta de tatal meu cu o alta femeie) si am erectie. Si ma bate la cap problema nu stiu de...? (mai mult)
Bună, am 19 ani îmi puteți spune ce trebuie sa fac sa devin un bărbat top? Cum să-mi găsesc motivația sa ma duc la sala sa fac bani?
Salut TPU! Replici bune pentru un tovaraș cu femeie ușoară? Mersi frms, dau fundă!
Salut TPU! De 2 luni de zile am o noua relatie, din pacate este la distanta ( medie as putea spune). Eu am 20 de ani, ea 18, nu cred ca e o problema la varsta. Va scriu deoarece am mici dubii:) ...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau și eu niște replici bune pentru un tovarăș cu gagica parașută. Dau fundă, vă salut cu respect!
Ma stresez foarte tare din cauza problemelor mele cu parintii. Nu ma mai inteleg deloc cu mama mea. Si din cauza asta sunt foarte stresata, ma inteapa inima foarte tare.
Hey TPU, am o obsesie pentru pielea albă, eu sunt un tip alb, dar vreau să devin și mai alb. Imi dați soluții, pentru a deveni mai alb? Va rog fără glume, care nu își au rostul, rog...? (mai mult)
Bună TPU, recent am fost "victima" unui coleg care și- a facut un cont de Instagram zicand ca e fata. Eu am crezut si am vorbit poate putin cam vulgar dar eu credeam ca e chiar o fata si pentru ca "ea"...? (mai mult)
Bună! Doresc să merg la liceul "Dinu Lipatti" insă sunt din alt oras.Stie cineva cam cat costa chiria pe luna la cămin?
Buna ziua! Ma confrunt cu o situatie destul de dificila care ma macina pe interior. Din noiembrie plac o fata, putin spus plac, sunt obsedat de ea, dar nu mi- am asumat unele lucruri, am mintit-...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla daca iei mai multe pastile deodată?
Bună să vă fie inima. Am nevoie de o părere în privința următoarei situații. Am primit 6 ședințe gratuite la psiholog, cum am menționat și în întrebarea anterioară. După prima ședință,...? (mai mult)
Prietenul meu si- a luat bataie in club pentru ca m- a bruscat din gelozie, zicea ca ma uit dupa cineva anume, nu ma mai cauta de o saptamana, oare de ce? De rusine ca si- a primit bataie de fata cu...? (mai mult)
Buna! Am observat ca imi este greu sa socializez, sa ma apropii de persoane. Nu stiu de ce dar oricat de mult o persoana imi arata ca chiar tine la mine, simt ca mai mult sta, , din mila" si nu ca o...? (mai mult)
Este ok daca am circumferinta 190 mm?
Salut, am 16 ani si imi doresc foarte mult sa- mi fac proprii bani, deoarece consider ca nu este ok sa stau pe banii parintilor. Puteti sa- mi spuneti ca ce ma pot angaja pe o suma decenta de bani? Part-...? (mai mult)
Ce sa faci cand esti foarte stresat de toate? Cand stii ca toată lumea te uraste si ca nimeni nu îți vrea binele, nimanui nu-i pasa de tine și simți ca te urăști?
Buna! Tata tot spune ca vrea sa cheme politia si protectia copilului sa ma ia fiindca nu ma suporta desi nu i- am facut nimic. Umbla mai tot timpul beat si vine peste mine in camera si urla din motive ...? (mai mult)
Ce înseamnă când o fată își face poze cu telefonul tău (tu fiind băiat)?
Ma gandesc continuu la o fata, i- am facut multe faze si nici macar nu se mai uita la mine, dar eu regret tot ce i- am facut. Nu mi o pot scoate din cap, ma gandesc la ea in fiecare zi efectiv… nu...? (mai mult)
1.Buna TPU! Eu am 13 ani, iar parintii mei ma lasa sa ies afara numai pana la 8 seara. Eu cred ca asta e ridicol, pe alte prietene de ale mele le lasa pana la 12 seara. 2. Bunica mea mereu ma pune la...? (mai mult)
Bună tuturor! Cum pot să o conving pe mama să mă mute la școala veche? Deci eu la început de an școlar în septembrie când s- a început anul școlar, mama mea m- a mutat la o altă școală din...? (mai mult)
Salut TPU! Știu ca poate aceasta intrebare pare ciudată sau cringe, dar eu vreau doar sa mi se lămurească un lucru. Am 14 ani si sunt impreuna cu un barbat de 36 de ani...Este relație de la distanță,...? (mai mult)
Salut, nu știu dacă o sa citiți pana la capătă dar de 3 ani de zile viața mea a devenit o goana după 3 chestii, bani, corp și validare socială, aflându- ne în 2023 efectiv toate din cele...? (mai mult)
Buna TPU, Se iau copiii de la scoala de mine si fac misto. Ce pot sa le fac sau sa le zic ca se le inchid gura si sa nu se mai ia de mine? Funda!
Salut, am 16 ani 1.94 110 kg, cum aș putea slăbi până la 90kg? Mânânc 1-2 ori pe zi și aia puțin
Salut,de ce cu toate ca nu mai plac o persoana ma gandesc la ea 24/7?
Buna, fetelor, ce pot folosi daca nu suport absorbantele?
Bună TPU! Am o întrebare pentru cei ce au trăit acest lucru.Sa zicem ca ati fost prieteni cu cineva din copilărie, urmând ca peste câțiva ani sa va certați sau pur și simplu sa nu mai vorbiți.Au...? (mai mult)
Hey! Va rog sa nu râdeți de mine. Eu fac dansuri din alea de pe tiktok cu o prietenă și toata lumea râde de noi. Este un lucru greșit ca facem asta?
Bună, am 16 ani stau foarte prost cu regimul, fumez mult și nu prea mananc, nu prea beau apă de loc și doresc sa imi fac un nou regim, ce credeți despre regimul ăsta? 1: lasat de fumat 2: ...? (mai mult)
De când sunt mic simt că am fost crescut în puf, pe lângă asta am trăit și câțiva ani pe strada cu tovarășii mei, acum după o perioadă în Germania am primit multe lucruri gen îmbrăcăminte,...? (mai mult)
Buna TPU, de câteva zile am vise ca îmi înșel iubitul cu diferiți tipi ce nu i-am mai văzut niciodată.Îmi iubesc foarte mult iubitul și niciodată n-am avut de gand sa-l înșel
TPU, eu îmi rod unghiile de ani de zile, cum pot să fac să mă opresc? Menționez că am încercat foarte multe metode, dar n-am reușit.
Bună ziua! Anul acesta aș vrea să particip la UB Sumer University (tabăra de vară organizată pentru liceeni de UniBuc). Vreau să știu cum a fost experiență (de exemplu ați avut voie să plecați...? (mai mult)
Cum pot sa nu ma mai gandesc la fata de care imi place daca ei ii place de alt baiat. Tot incerc sa o uit dar nu pot.
Sunt f stresat oricât as încerca să vorbesc cu o fată toate ma resping pentru cum arat, și cu alea mai urate și alea mai frumoase, și oricât as încerca să nu mă gândesc la asta și sa ma ...? (mai mult)
E adevarat ca se pot face pietre la rinichi chiar si de la apa? Daca bei apa care are piatra de asta
Buna TPU credeti ca e normal ca iubitul din gelozie sa te injure sa te ia de gât sa te traga de mână?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?