Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Februarie 2025 sunt:
Cum pot sa nu ma mai gandesc la fata de care imi place daca ei ii place de alt baiat. Tot incerc sa o uit dar nu pot.
Sunt f stresat oricât as încerca să vorbesc cu o fată toate ma resping pentru cum arat, și cu alea mai urate și alea mai frumoase, și oricât as încerca să nu mă gândesc la asta și sa ma ...? (mai mult)
E adevarat ca se pot face pietre la rinichi chiar si de la apa? Daca bei apa care are piatra de asta
Buna TPU credeti ca e normal ca iubitul din gelozie sa te injure sa te ia de gât sa te traga de mână?
Buna seara, va rog frumos..cine ma poate ajuta cu macar 30 de lei. Nu am bani de mancare si imi e rusine sa apelez la persoane din jurul meu. Sunt disperata Daca ma puteti ajuta prin paypal, va rog.
E adevarat ca se salveaza conversatiile de pe omegle si daca ai avut nu stiu ce conversatii se poate si sa ai probleme? Daca ai zis de exemplu cine stie ce chestii
1 Care este diferenta dintre electromechanic si electromechanic auto 2 daca am diploma de electromechanic auto, pot sa lucrez si ca electromechanic
Salut! As vrea un sfat... De ceva timp imi pierd increderea in mine si cateodata am incredere in mine, cand am incredere in mine nu imi pasa de nimeni si nu mi- e frica de bataie deloc iar cand imi pierd...? (mai mult)
Am vorbit mai- nainte cu cineva pe omegle si mi- a zis dumneavoastra si am intrebat de ce imi spune asa si a zis ca e politicos si ca sunt in varsta si am intrebat ca de unde stie ca nu i am spus cati...? (mai mult)
Hey! Am 12 ani și aproape 170 cm câte kg ar trebui să am? 57 kg sunt multe?
Hey! Cum pot depăși părinții toxici? Adică acei părinți care nu te lasa sa faci nimic? Eu sunt față și am 12 ani, o prietenă m- a invitat de mai multe ori la ea (părinții o cunosc pe ea și...? (mai mult)
De ce vin strainii in Romania sa faca droguri? nu poate la tare lor?
Buna TPU am fost aseara in club cu prietenul meu ne- am certat foarte tare din gelozia lui si mi am luat geanta si am iesit sa merg la masina cand am trecut de paza ma uit in spate si acolo era prietenul...? (mai mult)
Daca am diploma de Electromechanic auto, pot sa lucrez ca si doar Electromechanic
E ok daca as fi în relație cu o fata de 14 15 ani eu având 18 ani?
Buna! Anul acesta am terminat clasa a IX a și aș vrea să mă transfer la filo. Eu fiind pe turism și alimentație (nu eu am ales acest profil, am fost repartizat greșit). Din ce voi da...? (mai mult)
Ce alimente ingrasa cel mai mult la restaurant?
In urma cu vreo săptămână am tot tras dintr- un vape (elfbar), simțeam o usturime pe gat la început, acum uneori simt o durere la urechi si o durere in gat(nu tot timpul), credeti ca ar putea ...? (mai mult)
Salut! As vrea un sfat... De cand am inceput liceu am inceput sa stau mai multt intre fete si uni imi zice "ca de ce stau tot intre fete" am niste prietene care ma inteleg foarte bine cu ele. Cateodata...? (mai mult)
Cum e cu femeile in varsta, adica le plac la toate si tinerii, le atrag chiar daca unele nu se intalnesc cu tineri si etc din diverse motive? Sau chiar sunt su femei in varsta care chiar nu sunt atrase...? (mai mult)
Pe ce server de discord este Radu Felipe?
Salut! Voiam sa va intreb credeti ca este posibila o relatie intre un baiat de 17-18 ani si o fata de 25? Ce parere aveti? Diferenta de varsta ii impiedica pe cei doi sa fie impreuna?
Bună seara săptămâna asta am semnat o oferta de muncă săptămâna viitoare urmând să merg la analize și să semnez contractul însă mi- am dat seama că nu îmi doresc să lucrez pe postul oferit...? (mai mult)
Salut, mi s- a intamplat zilele astea sa mi se infunde urechea staga Si de 2 zile sta asa imfundata Am pus si picaturi de urechi si tot asa Voi ce at i facut cand at i patit asa? Sau va trebui...? (mai mult)
Bună TPU. As avea nevoie de un sfat, ce înseamnă daca un băiat cu care vorbesc mult, se uită foarte foarte des pe contul meu de tik tok, adică și când e la muncă și când e acasă de vreo ...? (mai mult)
Din ce se da bacul la subiectul 3 anul asta? Am vazut ca cica s- au mai adaugat cateva opere, astea is toate? Mihai Eminescu – Luceafărul și Floare albastră Ion Creangă – Povestea lui Harap- ...? (mai mult)
Am probleme cu mersul, deci nu calc cum trebuie si tot stric papuci, ar trebui atunci sa cumpar papuci ceva mai scumpi sau sa incerc sa imi corectez cumva mersul?
BFF-ul meu mă insultă încontinuu. Zice diferite lucruri despre mine. I-am zis să mă lase în pace, dar ea tot a continuat. Ce să fac să o opresc?
TPU, ce părere aveți despre țigani? credeți că dacă românii ar avea un comportament rasist față de ei, ar exista o cale spre educație, etica si disciplină? Eu am observat că țiganii au ...? (mai mult)
Bună am 14 ani și nu am avut conctat sexual.Mi-a întârziat menstruația 2 luni.Care ar putea fi cauzele?
Heyy! Cum sa imi conving părinții sa ma lase sa merg la o prietenă acasă sau sa ma lase sa o aduc pe acea fata la mine? Va rog sa ma ajutați, dau FUNDAAA :))
Electromecanica vs auto Electromecanica
Salut de cateva zile am urechea infundata Am incercat cu picaturi de urechi si tot asa imfundata e Ce sa fac? Sau trebuie sa ajung la doctor ????????
Salut am o bicicleta marida și de vreo doua zile mise aude un scartaie când dau la pedala, ce ar putea avea
Salut am 13 ani și 8 luni și doar ce am avut o relație sexuală acum câteva zile de atunci mă simt destul de rău mă dor picioarele capul și nu am niciun chef
Hey TPU, eu sunt foarte fascinat de extratereștrii și am văzut sute de documentare despre ei, am citit despre cazuri cu oameni care au fost răpiți de extratereștrii, dar nu știu ce să zic. Oare...? (mai mult)
Intrebarea asta e foarte importanta si rog seriozitate: Fetelor e adevarat ca aunci cand sunteti intr- o relatie voi continuati sa va faceti conturi de social media si sa postati poze cu voi pentru ...? (mai mult)
Hey e ok sa folosesc apa cu sare normala, de mâncare, dizolvata, pentru curățarea septumului proaspăt dat? Nu am sare de mare și nici betadina
În câteva luni ar urma să- mi fac majoratul și încă sunt nehotărât. Mi- aș dori să chem prietenii, o parte din colegi de clasă, cei cu care mă înțeleg eu bine. Problema este că dacă voi...? (mai mult)
Pentru cei care ati vazut serialul vampire diaries, imi puteti spune cam care e faza cu ultimul episod din ultimul sezon? Ca nu prea inteleg sincer, adica au inviat stefan, damon si asa, sau? Nu prea...? (mai mult)
Vreau sa va cer niste scuze credibile pentru o bătaie între fete pentru diriginte/a
Hey TPU, de ce credeți că unii oameni au noroc în viață, iar alți oameni nu au noroc? De ce viață este bună cu unii și dură cu alții? rog răspunsuri serioase, vreau să citesc și punctul...? (mai mult)
Mi am făcut azi septum am auzit că în primele zile nu trebuie să l mișc sau curat ca sa evit infecțiile, m- am informat mult dar tot simt că e insuficient de aceea va cer ajutorul, de asemenea...? (mai mult)
De cate ori pe sapt sunt antrenamente la css sibiu
Bună TPU, dacă am fost de acord sa fiu împreună cu un baiat și am fost cu el o zi, dar nu ne am pupat nimic, se pune ca relație?
Buna ziua.De câțiva ani sunt dependenta de telefon și dulciuri.Simt ca înnebunesc în casa. Am 18 ani 1.81 si 80 de kilograme. Ne- am mutat de la București la tara. Tata nu am. Imi e foarte greu fără...? (mai mult)
Cum pot face manele? Sau alt ceva să fac bani mulți? Ms fundă.
Salut! As vrea un sfat... De ceva timp niste fete si un baiat ne vorbeste pe la spate dar in fata nu are tupe sa zica ceva... Un sfat? Sunt baiat
Salut am 15 ani si am facut operatia de circumcizie acum 3 zile. Si am dureri extremi de mari si daca stau pe loc de exemplu "inelul" din jurul penisului unde este atata cusuta este umflata ar trebui sa...? (mai mult)
Nu îmi mai suport parintii, nu mă lasă să fac nimic.Bani nu- mi dau mereu trebuie sa ma chinui eu. Când ma uit la altii de varsta mea ce prostii fac și eu care nu fac nimic niciodată nicăieri...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.