Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Februarie 2025 sunt:
Salut! As vrea un sfat... De ceva timp niste fete si un baiat ne vorbeste pe la spate dar in fata nu are tupe sa zica ceva... Un sfat? Sunt baiat
Salut am 15 ani si am facut operatia de circumcizie acum 3 zile. Si am dureri extremi de mari si daca stau pe loc de exemplu "inelul" din jurul penisului unde este atata cusuta este umflata ar trebui sa...? (mai mult)
Nu îmi mai suport parintii, nu mă lasă să fac nimic.Bani nu- mi dau mereu trebuie sa ma chinui eu. Când ma uit la altii de varsta mea ce prostii fac și eu care nu fac nimic niciodată nicăieri...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de versurile cântecului " Clopoțelul a sunat și în clasa am intrat" nu știu sigura daca se numește Clopoțelul. Mulțumesc anticipat!
Daca dau comanda de pe eMAG de vape, când imi aduce curierul comanda imi cere buletinul?
Mai pot sa fac o scutire medicala si sa o duc luni pe 1 mai sau se fac deja absentele si nu mai pot?
Hey TPU, voi ce părere aveți despre conceptul de rase superioare și rase inferioare? credeți că este adevărat? ( Eu nu sunt rasist ), dar am observat că sunt mulți oameni rasiști în lumea asta....? (mai mult)
Sunt cluburi de șah pentru adolescenți în Bacău?
Salut,as vrea sa stiu, din experintele voastre in relatii, cat vorbiti pe zi cu persoana iubita?
Dacă s-au bătut doi colegi în clasa și i-am filmat dar nu am trimis sau arătat filmarea nimănui, pot sa am probleme sau ceva?
Bună, va rog sa ma ajutați, deci eu de fel sunt timida uneori, dar în anumite cazuri sunt ok. Uneori eu nu pot sa fiu eu însumi ma schimb în cineva care nu sunt eu, sunt o persoana complet diferita...? (mai mult)
Hey TPU, este o doamnă pe TPU, numele ei începe cu V...A, cred că toți ați văzut serialul ala de pe Disney Channel, ei bine doamna, are numele protagonistei, nu ma lasă în pace, la fiecare...? (mai mult)
Hey TPU, de ce oamenii sunt atât de răi cu alți oameni?
Bună! Sunt urât și nicio fata nu vrea să îmi dea follow pe Instagram și ca să vedeți ca nu mint mi- am pus o poza cu mine pe cont și multe fete mi- au dat Block sau unfollow, iar pe un alt cont...? (mai mult)
Buna! A mai întâmpinat cineva următoarea situație? Numărul de urmăritori pe Instagram nu depășește 695 oricât de multe cereri as accepta, exista o Setare prin care se limitează câte persoane...? (mai mult)
Salut,e o rusine ca părinții tai si aiba dacia logan?
Buna, dat fiind faptul ca n- am cui sa- i povestesc lucrul pe care urmeaza să vi- l zic, am să- l scriu aici. Mai pe scurt vreau sa imi spuneti ce credeti. Deci eu pe mine ma consider o persoana sociabila,...? (mai mult)
Doresc sa ma apuc de sala, dar am o problema cu alcoolul si normal consum 2 pet- uri de 2.5L o data pe saptamana, in mare parte vinerea, in mare parte nu consum ambele pet- uri de bere si sa zic ca ...? (mai mult)
Daca cazi de la etajul 8 al unui bloc, cu capul direct pe pamant, sunt sanse de supraviețuire sau mori direct?
Salut! As vrea un sfat... De ceva timp cateva persoane vorbesc despre mine prost fiindca nu stiu ce mi- a zis si eu normal nu am tacut si am raspuns cu acceas moneda...astazi o colega mi- a zis "ca cum...? (mai mult)
Buna! Am și eu o curiozitate. Dacă te lovești la cap, care ar fi riscurile la care ești supus? Și când zic asta, nu ma refer la chestii banale cum ar fi, dacă dai cu capul de ceva. De exemplu:...? (mai mult)
Buna TPU, am fost prins azi la sala de fitness 2 persoane pe acelasi abonament, eu cu un prieten.Au spus ca imi interzic intrarea in sala si ca o sa- mi faca plangere la politie.Am dat nr de telefon ...? (mai mult)
Salut TPU! De mentionat inainte ca eu nu am niciun sentiment pentru acest om! Eu am o situație mai delicata cu un profesor și am nevoie de ajutor...Îl am ca profesor de aproape 2 ani și de 2 ani ma...? (mai mult)
Salut, un prieten de- al meu și- a uitat telefonul acasă asa ca am fost rugat cu insistență de către el sa ii ofer telefonul meu pentru a se conecta pe instagramul lui, când o sa se conecteze pe...? (mai mult)
De ce pe noi la practica in loc sa practicam meseria pe care am ales- o, trebuie sa facem curat in curtea liceului spre exemplu: sa varuim noi ca elevi cladirea in care stam, sa facem curat in curtea...? (mai mult)
Ce avantaj au elevii care intra la liceu pe locurile de rromi fata de elevii romani care intra normal? Rromilor li se mareste media sau?
Buna, Poate un dentist sa isi dea seama daca ai fumat? Nu sunt fumatoare, doar am incercat si am fumat cam 5 tigari pe parcursul unei luni si nu mai am de gand sa mai fumez sau sa pun gura pe tigara. ...? (mai mult)
Buna, am fost împreuna cu un baiat 4- 5 ani, iar eu m- am despartit de el din pricina comportamentului, devenise țâfnos in tot ce făceam, nu îmi arata iubire, ma făcea sa ma simt aiurea in fata...? (mai mult)
Câți dintre voi ați ajuns la disperare încât când vrei sa faci ceva acel lucru și nu îți iese si ajungi sa ai mintea mai întunecată de a te omori la propriu sa faci ceva și mai repede?
Salut! Azi am început sa port ochelari pentru miopie, dar se aburesc și e destul de nașpa. Știți cumva ceva soluții sau ceva ștergătoare pentru ei? Sa nu se vadă ca parbrizul de la mașină când...? (mai mult)
Salut! As vrea un sfat. De ceva timp am inceput sa nu mai am incredere in mine deloc dar de azi incet incet am inceput sa ma bazez doar pe mine fiindca asta conteaza si sa am incredere in mine ...doar...? (mai mult)
Ce calificativ trebuie luat la probele de competente?(cât reprezintă acel calificativ, în notă?). Toată lumea trece la probe de info, engleza, etc? Eu nu ma pricep de loc la engleza și am emoții...? (mai mult)
Salut, e oare cineva de aici introvertit ca majoritatea si incearca sa- si gaseasca prieteni prin diferite metode dar nu reuseste? Eu da mi se pare ciudat ca stau izolat in casa dar e dificil sa- mi fac...? (mai mult)
Cand am intrat la o persoana pe Instagram la story imi aparea ca "aceasta poveste nu este disponibia". De ce?
Buna! Termin clasa a XII- a si urmează sa facem poze pentru album, la Ateneu. Sunt mai plinuță si efectiv nu știu cu ce sa ma imbrac:))). Ceva recomandări si site- uri de unde ati achizițonat haine?...? (mai mult)
Sunt gelos pe doi prieteni și nu stiu ce sa fac...am doi prieteni care sunt frați și sunt gelos pe treaba asta ca sunt frați pentru ca eu nu am și mi- as fi dorit sa am, pentru ca fratii sunt tot...? (mai mult)
Am ce sa patesc daca dupa ce i am trimis poza cu penisul meu cuiva de pe snap a salvat poza si a facut screenshot la conversatie? Ca ma gandesc ca daca aia e singura poza pe care o are si altceva nu are...? (mai mult)
Salut, sunt curios ce fel de matematica se face la facultatea de informatica sau programare cum s- o mai numi ea, voi cum ati caracteriza- o, usoara, medie, grea sau foarte grea? Din cate am inteles...? (mai mult)
Salutare. Se dă alocație de stat și elevilor la seral și care au peste 18 ani (și cu sau fără dizabilități)
Sunt gelos pe doi prieteni și nu stiu ce sa fac...am doi prieteni care sunt frați și sunt gelos pe treaba asta ca sunt frați pentru ca eu nu am și mi-as fi dori sa am...ce pot face?
Câți dintre voi simțiți ca aveți tot ce va trebuie da ceva lipsește de lângă voi lucrurile acelea pe care le avem cu toți ne satisface doar pentru câteva ore sau minute după care ne dam seama...? (mai mult)
Buna seara! Am invatat saptamani intregi, zi de zi cat alti copii ieseau pe afara si se distrau eu stateam cu nasul in carti si mi- am cheltuit toti banii pe culegeri si atlase. Astazi am dat un test ...? (mai mult)
As vrea sa vorbesc cu cineva... Nu sunt ok...
Fratele meu de aproape 19 ani va pleca la casa lui. Și el îmi era foarte folositor adică când nu știam ceva la un joc îl întrebam pe el și mi- l făcea cam așa este chestia și eu nu vreau sa ...? (mai mult)
Ce inseamna "2 ani cu suspendare". Niciodata nu am inteles. Dar ce inseamna 2 ani cu subsemnare la minori de 16/17 ani? Faci puscarie sau nu?
Buna,clasa mea va avea un meci de fotbal vineri si as fori daca stiti niste rime pentru galeria de fotbal. PS: clasa Este 6 B
Bună. Am o întrebare vă rog să mă ajutați și să răspundeți sincer, sunt la liceu mi- e rușine dar am început să mă deschid. Când e la tablă sau sunt ascultată în față nu știu cum ...? (mai mult)
Salut TPU, aceasta este mica povestioară a unui prieten și m- aș bucura dacă vă dați cu pararea "Acum ceva timp am vorbit cu o fată, foarte drăguță și mi se părea și sinceră cu mine, ne...? (mai mult)
Buna, TPU! Am o problema. Diriginta mea imi controleaza viata.Nu ma lasa sa am prieteni sau sa stau la scoala cu copiii de alte clase, chiar daca parintii mei ma lasa.Eu de fel ma machiez mult, cu gene...? (mai mult)
Buna! Plac un baiat de 2 ani si nu am avut curaj sa ii spun, o prietena (dar super enervanta, nu o suport) mi- a spus acum cateva zile ca si ea il place si incearca sa se apropie de el, totusi ea este ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?