Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 22 Februarie 2025 sunt:
Ma enerveaza cateodata iubitul meu deoarece el inainte sa ma cunoască pe mine a stat dupa o fata mai panara*ma si era obsedat de ea in trecut.Ma deranjeaza ca s- a îndrăgostit de o panar*ama si mereu...? (mai mult)
Cineva din liceul Dinu Lipatti(muzica) cum este pe acolo? Orarul,colegii, profesorii îmi puteți spune va rog sunt a 8-a și vreau sa intru la liceul Dinu Lipatti?
Dacă de exemplu ramân sa zicem aproape de corigența si sa zicem ca pot sa- mi îndrept nota ca sa nu rămân sa repet anul pentru ca nu mai pot da examenul si sunt in ultimul an de ȘCOALA ca no is ...? (mai mult)
Bună, am o problema gravă… sunt obsedat de un prieten și cel mai rau este ca o fac conștient și ca este toxic și anormal ceea ce fac de exemplu:îi dau stalk sa vad când e online aproape NON ...? (mai mult)
Ce porecle pot sa ii pun celei mai bune prietene pe nume Valentina? Ps: în afara de "Vale"
Am 16 ani și sunt un ratat și antisocial. Am stima de sine scăzută. Nu am viață socială. Am doar un prieten care nici măcar nu mai e în școală cu mine, de iubită nici nu mai zic. Mereu am ...? (mai mult)
Salutare TPU! Voiam sa intreb cum mi-as putea mări notele la școală, în general, dar in special la matematica...situatia e critica ...am numai 5 la matematică?
Buna, sunt intr- o situatie grea, eu mereu visez o fata si nu o pot scoate din cap, mereu ma gandesc la ea, la scoala pot sa vb cu ea dar prin mesaje nu prea imi raspunde si nu stiu daca sa- i zic ...? (mai mult)
Hey, bff- ul meu ma tot bate la cap cum sa nu poarte ochelari, e clasa a 7 - a și sta vreo 1 ora jumătate pe telefon(pe zi) dar o dor ochii și îmi tot zice ca nu vrea ochelari(e un fel de depresie)...? (mai mult)
Salut TPU! Are cineva idee care a mai primit sau stie el cam in cat timp ajunge instiintarea in legatura cu absente in posta?
Hei TPU, acum am 16 ani, termin scoala. Prin august asa as vrea sa ma angajez intr- un restaurant, am profil de bucatarie la scoala si cand fac 18 ani as vrea sa plec in strainatate tot pe bucatarie,...? (mai mult)
Nu pot să dorm și nu mint, sau daca dorm, dorm foarte puțin. Psihologul a zis ca am Furtună Hormonală adică mai mulți hormoni și de aia mă ține treaz
Bună, am o întrebare! Verișoara mea Alice sta întruna pe telefon când spun întruna ma refer ca atunci când am dormit la ea stătea noaptea pe telefon. Știe cineva cum pot sa o ajut cu telefonul...? (mai mult)
Salut, Sunt băiat și am vârsta de 17 ani. Sunt o persoană foarte timidă, uneori nici nu am curajul să vorbesc cu unele persoane (străine) Adică Vorbesc încet, Îmi puteți da un sfat să scap...? (mai mult)
Va salut! Vreau sa văd și din partea dumneavoastră o opinie la urmatoarea situație. Este normal ca prietena ta sa se supere pe tine ca ii propui sa te însoțească la un eveniment ținând cont ca...? (mai mult)
Buna tpu.Credeți ca toți băieții cu parul lung sunt EMO?
Daca i-am trimis unui baiat de buna voie pe care il placeam de o luna si ceva, el i-a dat pozele unui fost iubit de al meu si acum toata scoala a aflat, ce pot sa ii fac la baiat sau ce va pati?
Bună TPU! Eu sunt pe profilul științele naturii, am crezut ca este asemănător cu mate info pentru ca e real și am zis sa îl pun și pe el pe lista ca să intru la ce liceu am vrut, dar acum îmi...? (mai mult)
Mă puteți ajuta? Peste o lună fac 14 ani și nu mai pot dormi. De o lună și jumătate nu am închis un ochi, sau o zi sau două dormeam 10- 20 de minute, în rest deloc. Îmi e frică că nu mai...? (mai mult)
17 ani, nu pot găsi vreo carieră pe care aș dori să o urmăresc. Mă panichez fiindcă nu știu ce să fac cu timpul care mi- a mai rămas. Am crescut majoritatea copilăriei jucând jocuri video...? (mai mult)
Am avut odată un prieten. Îmi era un foarte bun amic si vorbeam in fiecare zi, pe internet. Eram fericită și când imi scria bună dimineata. Dar, acum 6 luni, ne- am certat și de atunci am ajuns...? (mai mult)
Hristos a Inviat! TPU, am o problema. Eu nu mai stiu ce vreau de la viata mea. Am 16 ani si sunt la un liceu, sunt profil mate info. La mate ma descurc, insa nu sunt cel mai bun la invatatura. La...? (mai mult)
Salut TPU, mi- e teama de ceva. Tocmai anul acesta am trecut si noi pe cataloage online, dupa cum stiti la 4, 50 media se rotunjea, la mate am media 4, 25 si mi- e frica de corigenta, tin sa mentionez...? (mai mult)
Imi place foarte mult de o fata, suntem prieteni buni, dar de cateva zile am aflat ca are iubit de ceva timp si ma simt foarte naspa cand ma gandesc la ea. Ce as putea sa fac sa nu ma mai simt asa?
Bună, vorbesc cu un baiat de doua săptămâni și mâine urmează sa ne vedem la un eveniment, ne vom vedea sigur pentru ca el insista și trebuie sa îmi dea niște bilete. Am anxietate sociala...? (mai mult)
Buna TPU! Prietena mea este obsedata de un baiat pe nume Hiungin dintr- o trupa de kpop numita strei chids. Parintii ei imi spun ca se duce dracului daca nu termina sa asculte muzica diavolului si mi-...? (mai mult)
Salut TpU! Am 15 ani si sunt a 8- a si as vrea sa ma orientez de pe acum pentru un job pe timp de vara pentru vacanta dintre a 9- a si a 10- a, cand voi avea 16 ani impliniti. Am nevoie de sugestii cu...? (mai mult)
De ce poate fi vorba daca iti moare penisul in timp ce te masturbezi? E cam aiurea totusi. Adica sa ti se culce cand nu-i faci nimic nici tu si nici altcineva inteleg sa se culce dar asa.
Salut TPU! Zilele trecute am iesit cu o gasca de tovarăși si am fumat.Am stat in fata unei scari. Nimic nu s- a intamplat atunci.A doua zi a venit un prieten sa ma amenințe ca cum i am ars geaca cu ...? (mai mult)
Bună. Revin cu o alta problema, toți au ceva cu mine, îmi spun ca sunt urata (nu mie ci prietenilor mei (singurii)) asa si nu stiu ce as putea face, mereu am grija sa arat bine, menționez ca sunt...? (mai mult)
Esti o persoana slaba daca dai block?
Buna,la 16 ani e normala mărimea penisului de 18-19 cm și va mai creste în timp sau va rămâne la mărimea actuala? Rog seriozitate
Hristos a Inviat! Am avut un telefon, un iHunt p8000 Titan 2021, dar care din pacate s- a spart. Reparatia ar fi cam costisitoare, avand in vedere ca gorilla glass este direct pus pe display si ar ...? (mai mult)
Salut! Vreau sa imi iau o bicicleta (din banii mei) dar parintii mei nu stiu daca o sa ma lase deoarece cand eram mai mic am avut si le- am spus ca o sa ma plimb mult cu ea dar nu a fost asa. Acum am niste...? (mai mult)
Hristos a înviat! Am și eu o întrebare oare cum voi fi catalogata daca eu la 26 de ani îmi fac relație cu unul care recent am aflat că are 43de ani? oare contează așa mult diferența de vârstă...? (mai mult)
Bună. Mă numesc Alexandra iar eu am o problemă destul de mare. Sunt elevă în clasa a 8a iar din august m- am îndrăgostit de un baiat și suntem împreună, în puțin timp facem 9 luni de relație....? (mai mult)
Hey TPU! ( rog seriozitate) Sunt considerată o femeie extrem de neatrăgătoare. Cu cât ești mai neatractiv, cu atât ești mai ignorat și cu atât este mai rău tratamentul. Angajații magazinului...? (mai mult)
Cum sa fac ca Alexia aia Dinu sa nu mai aibe gagic sa ma bag si eu pe ea? Dau Funda:*
Salut. Anul acesta termin liceul si vreau sa intreb daca ar trebui sa iau un an pauza inainte sa merg la facultate. M- am gandit la asta deoarece ma gandeam ca daca in timpul facultatii dezvolt un skill...? (mai mult)
Intrebare pentru fete: care e inaltimea perfecta pe care o vreti de la partenerii vostri?
Cum aflu ce pica la bac?!
Bună ziua, am dat in martie simulari la toate am luat 5 mai puțin la tomana (4). E posibil sa ma pot ridica pana în vara la media 6 (la toate)?
De ce in randul adolescentilor/tinerilor daca nu ai cel mai nou model de iphone si toale de firma esti considerat sarac?
Sunt o fata de 12 ani si am înălțimea de 1, 72. Este prea mult? Nu prea vreau sa mai cresc in inaltime.
Salut TPU, cum recunoști o persoană instabila emoțional?
Salut! Aseara m- am certat cu iubita mea, motivul fiind ca nu am iesit si noi in club, ca o tin numai in casa si ca toata ziua stam si ne uitam la televizor. Nu am fost de acord ce ea pentru ca, desi...? (mai mult)
Salutare, am fost la Bistrița si eu sunt din Mures. A spus vara- mea, ca vine o fata la ea și o să- mi facă cunoștință cu ea (cu scopul de a- mi face relatie ca e fata serioasa si vrea o familie),...? (mai mult)
De ce unii oameni par să atragă cu ușurință mulți oameni și prieteni, în timp ce alții se chinuie să găsească o singură persoană?
Am 12 ani și aproape 70 kg..am 1,60 și toată lumea insistă cu o dieta pentru mine. știe cineva cum as putea slabi macar 25kg fara a face extrem de mult sport?
Buna, la un majorat fiind beat am făcut o amica de a mea vagaboanta, o prietena de a ei mi- a spus și de atunci nu mă mai saluta, am fost la ea la servici la Vodafone unde lucrează mi- am încărcat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!