Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 22 Februarie 2025 sunt:
Salut, care este inaltimea unui penis normal? Ma tot ingrijorez de marimea penisului meu cum ca ar fi mic. Voi ce spuneti?
De ce dumnezeu m-a lasat fix cand imi este cel mai greu?
Bună tuturor! Credeti că exista prieteni adevarati? Adică observ in jur ca toți oamenii folosesc cuvantul "prieten"inca de la prima intalnire cu o persoana. Obisnuiam sa cred ca am foarte multi prieteni...? (mai mult)
A sunat cineva de aici la telefonul copilului? As vrea sa o fac dar nu prea stiu cum functioneaza
De ce nu pot sa fiu ambitios?
Ați auzit de REDWARRIOR? Păreri va rog? In anul 2023?
Iqos sau Glo? Daca se poate spuneti-mi va rog si de ce ati ales respectivul dispozitiv. Vi se par "de femei"?
Salutare tuturor! Cum pot învăța greaca, ușor, simplu și fără mult efort?
Hristos a Inviat! Am o mica problema legata de taica- meu. De cand eram mica, avea prostul obicei sau fetish daca ar fi sa ii spunem asa sa ma "pipaie". Inainte mai intelegeam, dar acum am 14 ani si...? (mai mult)
Vin cu o mica întrebare pentru voi... acum 2 zile am stat lângă un prieten care peste o zi a aflat ca are vărsat de vânt...o sa iau și eu?
Buna,daca o fata de 13 ani e împreună cu un băiat de 16 ani relația lor e ok? Și dacă vor să întrețină relații sexuale e ok? Rog seriozitate
Ce inseamna cand cineva iti scoate limba
Bună! Doresc să intru la profilul arta actorului. Oare ce înseamnă proba de aptitudini muzicale? În ce constă aceasta?
Eram la ora si am ras cu un coleg nu in felul in care sa deranjez profa si dupa care profa s- a luat doar de mine ca rad si sa ma opresc si dupa care mi- a cerut un coleg un pix si i- am dat si a inceput...? (mai mult)
Bună! Ce păreri aveți despre opera lui Nicolae Sreinhard? Și ce alegeți dintre el sau Noica?
Dc barbatii racii sunt aventurieri si le plac prostituatele
Buna, am nevoie de ceva sfaturii.Eu sunt intr- o relatie e ok, dar mi- am pierdut interesul 80% deoarece el nu este atent la detalii. Ieri am fost cu el in alt sat la niste prietenii comuni si ei s- ...? (mai mult)
I am facut cu ochiul la o fata si ea mi-a scos si ea a scos limba
Oare daca la rom in loc de cola si limeta daca pun lamaie e bun? In caz ca nu gasesc limete?
Hey TPU, ce părere aveți despre Riga Crypto si Lapona Enigel?
Vreau aici idei de cadou pentru cel mai bun prieten, face 19 ani e un copil încă și un bețiv și un nebun =)))) Băgați cele mai senzaționale idei de cadou
Salut TPU! Am luat astăzi un lanț de aur(CRED) are un scris unde se incheie cu "XP". Ce ziceți? E aur?
Buna! Cei care stau/au stat in camine..stiti daca pot sa imi aleg cu cine stau in camera de camin daca am un prieten acolo si trec în a 9 a?
Daca vreau sa ma transfer la un alt liceu, care este ultima zi cand imi pot depune dosarul de transfer, in mai sau pot si in august? si cam la cat timp dupa depunerea dosarului aflu daca am fost acceptat...? (mai mult)
TPU, am o curiozitate și vă rog să nu mă luați la mișto, tratați- mi întrebarea cu seriozitate, chiar dacă este despre Justin Bieber. îmi puteți explica, de ce Justin Bieber nu a avut...? (mai mult)
Salut TPU am 14 ani si vreau sa strang bani sau sa fac niste banuti, deoarece vreau sa strang pentru bicicleta la vara si pentru niste adidasi si niste haine.dau funda pentru cine ma ajuta:D
Cum as putea sa refolesesc un bilet CTP, Iasi? Intreb pentru un prieten ca parca 7 lei pentru doua zone cam doare )))
Buna! Am iesit puțin in parc cu sora mea. Și m- am plictisit. Nu am pe cine sa chem, o prietena de a mea cu care mai ieșeam pe afara este cu o ruda de a ei in parc tot de vârsta noastra. Și n am ...? (mai mult)
Tocmai ce mi- am facut gaura in ureche si am pus cercel din zirconiu. Poate afecta cumva gaura daca este cercel din zirconiu? Se poate infecta? Ce ar trebui sa fac daca lobul urechii este putin umflat?...? (mai mult)
Pot sa ma transfer la un alt liceu daca raman corigent la o materie dar trec corigenta?
Pot sa ma trasfer la alt liceu daca sunt corigent la o materie dar trec corigenta
Cum sa fac sa nu mai intervina altcineva peste mine? Cand te culci cu o viata si te trezesti cu alta eu nu mai inteleg si indepartez oamenii pentru ca ei zic ca eu am zis ca sunt fata dar nu am zis eu ...? (mai mult)
Eu imi mai dau seama uneori ca sunt inchisa aici si imi amintesc ca sunt libera si ca nu vreau sa fiu inchisa aici si ma raportez la ceilalti ca la mine. Ei de ce nu fac asa, nu isi dau seama ca nu sunt...? (mai mult)
Bună Tpu.Am 14 ani.Nu am avut conctat sexual, dar am toate simptomele de sarcina, am sânii putin sensibili, ma doare spatele, merg mai des la toaleta, ma doare burta și simt arsuri la nivelul burții,...? (mai mult)
Cand te transferi la un alt liceu, trebuie sa ai media mai are decat ultima medie de admitere pe acel profil sau media mai mare decat ultimul din clasa aia?
Salut dacă fac test de fumător o sa ninse detecteze nicotina din sînge fumez țigări elecronice cu 2 % nicotina aceasta iesa mai repede din sange sau la fel ca o Țigara electronica as vrea sa nu fiu...? (mai mult)
Bună, de ceva timp nu mai am chef de nimic, nu ma mai bucura nimic, am și niște probleme în familie. Părinții mei nu se mai înțeleg, de la un timp se cearta mereu și nu mai suport situația...? (mai mult)
Bună TPU, nu stiu ce sa fac în legătură cu niște prieteni de ai mei, la momentul actual am 3 prieteni cu care vorbesc des, unul este foarte diferit de mine și arogant, celălalt este pe interes,...? (mai mult)
Buna. Sa ii scriu fostului meu?
Salut, Am 18ani dar par a copil rău, de ce?
E adevarat ca la 25 de ani nu mai poti face nimic ca sa ai un mers corect ca sa nu se mai strice papucii din cauza mersului?
Salut! Mă gândesc și eu să devin polițist, dar sunt descurajat teribil când aud că sistemul e plin de corupți, că polițiștii sunt nefericiți fiindcă nu prea pot schimba nimic sau că zic...? (mai mult)
Buna tuturor, va rog din suflet sa nu ma condamnati, eu va cer ajutorul. Stiu am facut o greseala pe care regret enorm. Zilele trecute am pus cateva picaturi de ciclu in ceaiul lui iubitul meu. Imi ...? (mai mult)
La 17 ani(in 7 luni implinesc 18 ani) ce drepturi am? Pot sa ies afara sau sa plec in alt oras(nu definitiv, doar pentru o vizita) fara acordul parintilor? Cineva stie ce drepturi am la 17 ani? Privind...? (mai mult)
Cum e posibil să am un coleg în clasa VII-a și să fie analfabet cu 136 de absențe în doar acest an școlar?
Hei! Întrebare doar pentru fete. Ce poziții de somn folosiți în timpul menstruației când aveți dureri puternice? Pastilele nu- și fac efectul și nici sticla cu apă călduță pe abdomen. Poziția...? (mai mult)
Salut! Imi poate sugera cineva o facultate care nu necesita foarte multa matematica? ( eu ma pricep foarte putin, calcule elementare )
De ce parintii copiilor nu vor sa devina star de televiziune, nu le sprijina sa devina de ex actori? Daca copilul vrea sa devina actor ei nu il sprijina.
M-am indragostit de o fata si acea fata nu stiu daca ma place, mai mereu ma contrazice, se poarta cu mine ca si cum ar avea ceva cu mine. De ce oare? Vreau fetele sa raspunda
TPU am încercat să vb cu prietenele mele despre ce s- a întâmplat în parc când eram a treia roata la bicicleta și mi- au spus că dramatizez, doar le- am spus ce am pe suflet atât și cică dramatizez,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?