Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Februarie 2025 sunt:
M-am indragostit de o fata si acea fata nu stiu daca ma place, mai mereu ma contrazice, se poarta cu mine ca si cum ar avea ceva cu mine. De ce oare? Vreau fetele sa raspunda
TPU am încercat să vb cu prietenele mele despre ce s- a întâmplat în parc când eram a treia roata la bicicleta și mi- au spus că dramatizez, doar le- am spus ce am pe suflet atât și cică dramatizez,...? (mai mult)
De ce majoritatea parintilor vor ca fetele lor sa devina balerine?
Mereu zic ca nu mai beau, ca nu mai am nevoie de alcool, ca mereu cand beau fac cate ceva si a doua zi regret si mereu se tot repeta...Nu ma pot lasa efectiv de bautura, de fiecare data zic ca hai ca...? (mai mult)
Hey You, eu am un grup trio de prietene și mereu mă simt data la o parte, ieri când am mers in parc eu le spuneam sa o luam in alta parte ele mergeau în altă direcție fara mine, vorbesc, rad împreună,...? (mai mult)
Salut! Imi poate spune cineva niste cuvinte frumoase sa ii spun unei fete de ziua ei. Nu vreau sa fie nici prea romantice dar sa se bucure cand le aude.
Buna ziua, până la ce vârstă ați mers la promoții? Până la ce vârstă este indicat sa mergi la promotii?
Mă puteți ajuta? Peste o luna fac 14 ani. De vreo lună și ceva nu mai pot dormi, mama îmi spune că e de la adolescenta, nu știu ce să zic... Daca nu mai dorm nu mai cresc cât trebuie să...? (mai mult)
Hey TPU! E adevarat ca prin liceul Gheorghe Lazar sunt foarte multi elevi narcomani?
Buna TPU, am nevoie de răspunsuri de la persoane mature pentru ca nu mai pot! Va rog ajutați- ma. Acum 6- 7 luni am luat decizia de a ma îngrășa pentru ca toți râdeau de mine ca sunt slaba și...? (mai mult)
Dacă dorm mai mult, cresc mai mult SAU Dacă dorm mai puțin, cresc mai puțin? Sau e strict factorul genetic?
Buna TPU, ce parere aveti despre un barbat care spune ca te iubeste enorm iti si demonstreaza iar cand e gelos te face proasta si te injura?
Ce este Bobul de la Tineretului?
Am probleme mari cu tatal meu, de cateva zile e beat praf si imi face fiecare zi un chin (e asa de mult dar deja exagereaza). Sunt racita si l- am rugat doar sa- mi crape cateva lemne pentru a face focul...? (mai mult)
Daca vreau sa ma transfer de la un liceu la altul la sfarsitul anului, trebuie sa am un motiv bine intemeiat sau nu am nevoie ne motiv? Si daca transferul se face dupa ce se incheie toate mediile adica...? (mai mult)
Buna, mi- as dori un aparat dentar deoarece am strungăreața, mi- as dori doar partea de sus. Sunt curioasa de prețuri, cam cât m- ar duce totul ca sa- mi fac o idee, sa mi strâng bani, stiu ca ...? (mai mult)
Bună TPU. Sunt în clasa a 8- a și am o colegă care tot ma bate/amenință. Există oare o obțiune sa fac o cerere de exmatriculare la această fată? Exista asa ceva. Dacă da, atunci cum fac...? (mai mult)
Salut, am 18 ani si am 1.68 ce trebuie sa fac ca sa am 1.88?
Ar trebui sa se interzică telefoanele in școli sau nu?
Salut TPU! Am o nelămurire în legătură cu un vis avut azinoapte... Cine se pricepe la chestii de genul, am nevoie de un sfat și o explicare. Deci crush- ul meu a plecat anul trecut de la școală...? (mai mult)
Salut! Ce pot sa fac daca fata cu care vorbesc spune ca nu are chef de viata pentru ca este bolnava? Ce ar trebui sa ii spun?
Cum pot fi cea mai buna varianta de a mea?
Buna.Eu sincer m- am saturat de tot si uneori m- as gandi ca ar fi mai bine daca as muri.Nu am prieteni, nu am avut niciodata.Am avut intotdeauna bullying, toata lumea ma injura si eu nu le fac nimic,...? (mai mult)
Salut! As vrea sa stiu de la un elev din fiecare liceu din Focsani cum e acolo. Am auzit tot felul de lucruri despre mai multe licee, dar nu sunt sigur. De ex cum sunt profesorii, colegii, orele(gen...? (mai mult)
Buna. Ce pot face sa am forme?… Tot îmi vine sa ma compar cu o colega de a mea care are niște forme superbe și nu ma mai simt bine in pielea mea. Îngrășatul poate fi o soluție? Am incercat… ...? (mai mult)
TPU, am o problemă, am foarte multe note mici la matematică și cred că o să rămân corigentă, deoarece am 2, 2, 3, 4, 4, 4 și nu știu cum să le spun părinților mei despre această situație,...? (mai mult)
Buna! La scoala stau cu 3 fete mai mult. Cu cea de a treia fata nu prea stau. Dar cu cele 2 fete stau in unele pauze când ele stau in clasa și nu pleacă pe hol sa se vadă cu alte fete sau după ce ...? (mai mult)
Buna. După Paște va trebui sa ma operez de unghie incarnata la piciorul drept. Am mai trecut prin asta, acum câteva luni, la piciorul stâng, și m- a durut foarte tare, dar nu a durat mult procedura....? (mai mult)
Bună! De câte zile ma simt foarte singura și mereu îmi vine sa plâng sunt trista nu mai am chef de nimic credeti ca e posibil sa fiu în depresie?
Salut! Am 14 ani si testiculele mele (pielea de pe ele) pare a fi "imbatranita" ceea ce mi se pare ciudat. Este cazul sa ma panichez? Este ceva grav? Vor reveni singure la normal sau trebuie sa folosesc...? (mai mult)
Cum pot scăpa de dependența de telefon și de televizor? Stau foarte mult pe telefon, dacă e sa fac treaba, o fac cu telefonul. Îmi pun ceva pe YouTube si ascult in timp ce fac treaba. Sau când ...? (mai mult)
Bună, de ceva timp am un coleg locuință. Omul nu e prea normal, se trezește de dimineață, spăla toată ziua pe jos, scutura covoarele pe fiecare zi.Are momente în care vorbește de unul singur,...? (mai mult)
Credeți că e normal când vorbesc cu un băiat și lucrurile avansează sa mi se scârbească de el? După un timp mi se face dor de el și daca vorbim iar, iar mă ia starea aia de scârbă nici nu ...? (mai mult)
Salut! De ceva timp vorbesc cu o fata și ma înțeleg super bine cu ea. O început sa- mi placa foarte mult de ea, dând și ea semne ca ma place. Problema e ca ma comport doar prietenesc cu ea…mi-...? (mai mult)
Buna seara. Cum as putea sa imi conving parintii sa imi cumpere lucruri mult dorite? Pentru ca sunt la balet, am nevoie de mai multe lucruri pentru antrenamente si concursuri, dar ei nu vor sa imi cumpere...? (mai mult)
Simt nevoia sa mai ies afara in oras cu prietenele mele. Ies mai mult doar cu 2 fete. Doar ca atunci când vine ziua in care trebuie sa ies, brusc ceva ma oprește sa mai ies. Nu stiu de ce, dar trebuie...? (mai mult)
Hey TPU! Ce părere aveți despre oamenii care nu au prieteni? Si de ce credeți că unii oameni nu au prieteni?
Buna! Stie cineva de cate ori este indicat sa mananci shaorma sau pizza pe saptamana?
Credeți că dacă bei apă iți trece fericirea? Sau cum să fac să-mi treacă? Că nu-mi încap în piele din cauza ei. Am fost și la medicul de familie și m-a dat afară.
Cum să fac să clipesc? Că simt că pierd dacă clipesc.
Buna! Am o mare dilema! Imi place de un baiat cu 3 ani mai mare de 2 ani (eu am aproape 15). Suntem prieteni foarte buni si as vrea sa ii spun ceea ce simt, dar in acelasi timp imi este frica sa nu il...? (mai mult)
Ce pot sa fac ca sa ma placa crush-ul meu?
Deci am nevoie de ajutor urgent. Eu sunt impreuna cu un baiat de o luna si de la un moment dat nu mai este atent la detalii cum s- ar zice. Un exemplu foarte bun este ca a inceput sa ma rănească in mod...? (mai mult)
Poți cumpăra băuturi alcoolice la 17 ani? Aparatul acela la care îți scanezi singur produsele din magazin îți cere buletinul dacă vrei sa cumperi alcool?
Dacă am mai multe conturi pe Instagram si cineva m- a blocat pe unul din ele și automat si pe celelalte, dacă șterg acel cont, se deblochează celelalte? Sau cum pot face sa nu mai fiu blocata pe...? (mai mult)
De ce nu se anulează festivalul de la Ion Creangă sau măcar fiecare care vine la eveniment să fie verificat la intrarea în liceu? Unii cosplayari ar trebui și interziși la evenimente
Ce limba straina sa aleg la facultate? Eu am facut franceza limba 1 si engleza limba 2. La facultate am sa aleg limba 1 engleza iar la limba 2 nu stiu ce sa aleg luand in considerare ca nu imi place deloc...? (mai mult)
Salut! Mie imi place informatica(mai mult decat matematica) si nu stiu ce facultate sa aleg dupa un liceu de mate-info.
Ce sa fac dacă băiatul de care îmi place este plăcut de alte 1000 de fete? Mereu când intră într- o încăpere toată lumea îl admira, aud fetele cum vorbesc despre el și cum sar sa ii afle instagramul...ce...? (mai mult)
Salut, cat voi mai creste si cati cm? Am 17 ani si 1.72 si in iulie fac 18 ani
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!