Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Am 14 ani si vreau sa incep sa fac bani usor usor de la 10 15 lei la 100 200 de lei pe saptamana sau luna ce sfaturi imi dati
Bunaaaa. Intrebare… prietena mea este comunista. Ce sa fac? Are uneori apucaturi totalitare. Ba iubeste Germania, ba e fan Ceausescu. Ce sa fac, nu mai rezist. E normal? Sa o duc la psiholog? DAU ...? (mai mult)
Bună, Am sunat pe messenger pe prietena mea, adaugând un contact din telefon, fără să- mi dau seama. După ce am vorbit cu prietena mea, am văzut ca era la grup aceasta persoană. Este...? (mai mult)
Am intrat la științe sociale îmi poate zice cineva ce materii se fac și dacă este greu?
Știe cineva cum o cheama pe dansatoarea blonda din videoclip ul "plină de fasoane"? Apare in foarte multe clip uri cu manele și nu o găsesc
Ce pot face pentru a-mi face și eu o iubită și prieteni?
E ok daca folosesti servetele anti transfer de culori pentru haine colorate chiar si cand pui la spalat haine negre?
TIKTOK SAU INSTAGRAM
Îmi poate spune cineva cât ar costa asigurarea și impozitul la opel insignia diesel?
Buna sunt adi am 16 ani am si eu o rugaminte cine ma poate ajuta cu orice suma pentru ami lua rechizite si ce imi trebuie pentru scoala parintii mei nu au posibilitatea muncesc cu ziua sa avem ce manaca....? (mai mult)
Buna, o sa spun pe scurt. Am avut o relatie destul de scurta is frumoasa irl si online. Acel baiat s- a despartit cu pretextul in special ca eram imatura emotional. Dupa o saptamana am observat ca avea...? (mai mult)
Cum este mai ok sa îmi schimb bateria din telefon sau să cumpăr un alt telefon?
De ce nostalgia ma face sa ma sinucid?
Ce părere aveți despre cazare colegiului militar Ștefan cel Mare? dar locul în sine? mâncare etc.
Ce pot face să mă mai înalt câțiva centimetri? am 18 ani și sunt băiat
Buna TPU, Anul acesta am terminat liceul si simt ca prietenii mei se indeparteaza de mine. Am ajuns sa cred ca am fost apropiati doar pentru motivul ca eram nevoiti sa ne vedem. Am fost afectata la inceput...? (mai mult)
Buna, am 18 ani si as vrea sa ma apuc de un sport. ce imi recomandati?
Voi va gadilati? :)
Dacă un băiat mereu se uită insitent contact vizual de multe ori, și după ce nu ne- am mai văzut de doua lună el se uită lung fara să observ și când îl observ își intoce capul și începe...? (mai mult)
Pot sa dau la armata fara bac? Daca da, pe ce post, salariu etc? Am varsta de 18 ani implinita. Price informatie îmi este de folos.
Cat timp se pastreaza inregistrarile video de la evaluarea nationala? Am auzit ca se pastreaza cateva luni pana la un an, dar mai vreau inca o ultima parere. Va multumesc anticipat!
Salut Care petarda se aude mai tare picolo corsar sau super Alibaba mini? Dau funda
Hey TPU, cum sa mi opresc tensiunea sexuala ce o am fata de vecinul meu, fara a ajunge la sex? Simt ca innebunesc, imi sta gandul doar la el, nu vreau sa mi insel iubitul!
Cum sunt examenele de diferente? Sunt grele?
Bună ziua, înainte telefonul meu se incarca complet Intr o oră însă acum se incarca complet la 3 ore????♀️ Care sa fie problema? Mă gândeam să schimb usb-ul...
Cum sunt examenele de diferente de la un profil la altul, grele sau usoare?
Salut TPU, am 16 ani, știți vreun magazin din Eforie sud care dă țigări?
Bunăă, mi- am pus unghii cu gel iar din greșeală mi- am dat unghia peste cap, a curs sânge și m- a durut un pic dar a trecut, mi- am scos unghia cu gel ca să văd ce s- a întâmplat cu cea naturală...? (mai mult)
Cand cineva spune "du-te la fete" ce spune de fapt? Spune sa te duci ca sa faci sex? Sau la ce se refera un om cand spune chestia asta? "Du-te la fete"
Salut! Am nevoie să vorbesc cu cineva în mod anonim, pentru că nu cred că aș rezista la rușinea pe care aș avea- o dacă aș discuta cu cineva pe care îl cunosc. La începutul verii am făcut ...? (mai mult)
Buna tuturor. As avea si eu 2 intrebari. 1. La liceu cum sunt orele de mate (se face 2 ore de algebra, 2 ore de geometrie pe saptamana in a 9- a si a 10- a, respectiv 2 ore de algebra si 2 ore...? (mai mult)
Salut TPU am o probleme de cand am aboslivit clasa a 9 a Am patit lucruri grave! Mia murit cel mai bun prieten acum o luna pe 8 iunie si acum o colega care i- a murit tatal si mama ei are mainele si...? (mai mult)
De ce nu ma lasa sa raspund la intrebarile mai multor persoane pe TPU dintr-o data?
V ați uitat vreodată până acum la asia Express? Daca da îmi puteți explica pe scurt ce se întâmplă în acest format
Bună. Știe cineva contul de Facebook, Insta sau Tik Tok a lui bless de la comanda la mine. Am mai văzut ca parcă a mai întrebat cineva dar nu mai găsesc întrebarea. Una din astea 3 sa imi dați...? (mai mult)
Heiiii. Ștei cineva Facebookul, Instau sau Tik tok ul lui Bless de la Comanda la mine? ( Una din astea trei dacă știți vrg să îmi spuneți)
Eu acum am 17 ani si sunt impreuna cu o fata de 15, cand vom avea 18 ani ulterior 16 va fi ceva ilegal?
Deci un fost coleg a zis ca nu ma place si sa il las si ca nu l int.Dar azi a dat fllw pe Instagram si pe contul meu mare si pe cel secundar ca am 2 si gen ala secundar nu era in descriere deci la cautat.Si...? (mai mult)
Bună, eu mi am luat bully de la grădiniță și la 1- 4 și la 5- 8 și acum la liceu iau pentru că sunt în clasă cu niște colege din generală. Chestia e că de ceva timp am început să observ...? (mai mult)
Cum sunt examenele de diferente de la un profil la altul, grele usoare?
De ce imi intra in servere de dicord fara sa dau eu join pe ele si ma baga pe servere de rusi...
Salut, lucrez toată ziua și nu prea am timp de altceva, adică tot ce fac e ( muncă, acasă, somn) și același lucru în fiecare zi, prieteni nu am, nici relație, credeți că ar trebui sa fac...? (mai mult)
E ok daca renunti definitiv la lenjeria intima adica sa nu mai porti niciodata?
Bună! Ne renovam casa și a venit un meseriaș în acest domeniu timp de 4 zile. Problema este că eu în acest timp n- am ieșit deloc din camera mea( nici să- mi fac nevoile fiziologice deoarece îmi...? (mai mult)
Vream sa ma transfer la economic, sunt grele diferentele?
Am o trotineta electrica City Blitz si ea merge cu 20 km/h. Am vazut la alte trotinete electrice care au aplicația lor pe telefon și le pot face sa meargă mai repede. Stiti ce aplicatie au trotinetele...? (mai mult)
Deci mi- a placut de un coleg din generala si la un moment dat mi- a trecut dar acum au revenit sentimentele.Ideea e ca eu stiu ca el m- a placut mai demult dar nu a recunoscut si am zis sa l las ca degeaba.Acum...? (mai mult)
Buna. Am o problema și nimeni nu ma poate ajuta cu un răspuns concret. Duminica noapte am avut contact sexual, el zice ca nu si a dat drumul în mine, dar nu l iau pe "baza". Azi am luat Escapelle ...? (mai mult)
Cat timp se pastreaza inregistrarile video de la evaluarea nationala? Am auzit ca se pastreaza cateva luni pana la un an, dar mai doresc inca o parere. Va multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!