Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Februarie 2025 sunt:
Salut, cat voi mai creste si cati cm? Am 17 ani si 1.72 si in iulie fac 18 ani
Salut, folosesc Snapchat și am peste 1500 de persoane, trimit mai multe snapuri deodata oare pot face ceva sa trimit un singur snap la toți? Menționez ca ma lasa sa trimit doar la 500 de...? (mai mult)
Salut TPU, azi pe tik tok era un prost pe live, el se credea smecher ca orice pustan din ziua de azi(si eu sunt pustan dar n- am arfe d alea de 2 lei pe burta goala, cu haine cu flex cu banii parintilor...? (mai mult)
Cei din Arad, îmi puteți zice niște clădiri abandonate din Arad?
Dacă luna trecută mi-a venit menstruația pe data de 4, luna asta pe ce data trebuie sa îmi vina?
Buna TPU! Am nevoie de un sfat serios. Problema e că nu am pofta de mâncare. Am slăbit foarte mult. eu fiind oricum slab de fel. ma trezesc noaptea agitat. plâng și tremur fara motiv/
Mi se tot rup pantalonii si chiar nu am idee de ce si se intampla si cu marimi mai mari si nu e ca intra in cuie si asa, ce sa fac chiar nu am idei, ce as putea sa fac? Si in general de ce se rup?:) ...? (mai mult)
Recent la școală am niște colegi care vapeaza și am încercat și eu, de luni am vapat și ieri am vapat cu niște colegi și ma cam doare în gat, își poate da seama maica- mea? Va rog frumos ...? (mai mult)
Ce sa fac dacă ma doare în gat din cauza vapatului?
Bună! As avea nevoie de ajutor! Am o prietena care e "nebună" în adevăratul sens al cuvântului dar cu mine se comporta normal adică doar daca o enervezi sau ceva atunci devine nebună! Dar de la ...? (mai mult)
La Academia de poliție probele sunt același pentru toate facultățile de politie? Nu mă refer aici la pompieri.De exemplu la drept probele sunt aceleași ca pentru un polițist de frontieră diferența...? (mai mult)
Salut! As vrea un sfat... De ceva vreme ma simt singur, prietenele mele de cand au iubit ma ignora...nush ce sa mai fac..am incercat o data sa nu le bag in seama si am vb cu ceilalti si ele de acolo ...? (mai mult)
Ce inseamna de obicei daca o fata rade sau zambeste si spune ''ooooo'' dupa ce-i arata un baiat penisul?
Azi dimineata când m- am trezit nu mi se mai deschidea telefonul, am incercat metode de pe google și tot nu mergea. Am vorbit cu cineva care se pricepe oarecum și a zis că trebuie reparat, telefonul...? (mai mult)
Buna! Am mers cu un prieten la cinema si domnul care lucra acolo m-a intrebat pentru carenetul de note, am zis ca nu il aveam (chiar nu il aveam) si a zis ca ma lasa de data asta. La ce se referea?
Salut TPU, sunt clasa a 8-a,si imi este frica de examen, stie cineva daca va fi greu sau daca a fost greu anul trecut?
De ce mă dor sănii când îi ating?
Hello! Am o problema cu kg, nu pot sa ma ingras. Am mai avut problema asta. Eram foarte slaba pana pe la 13- 14 ani, cand am intrat la pubertate m- am ingrasat destul de mult, as putea spune ca aratam...? (mai mult)
E pacat sa fii egoist, sa blestemi, sa sari la bataie, sa faci glume proaste?
Ce colegi prosti si barfitori am... Sunt genu ala de persoana care isi vede de treaba ei, nu comentez despre nimeni, nu barfesc, doar imi vad de treaba mea, si sunt buna cu lumea, dar intr- un mod...? (mai mult)
E pacat sa injuri?
Sunt obsedata de fostul, ce sa fac? Faza e ca inca vorbesc cu el, ne mai certam, stam suparati ceva timp dar efectiv nu pot, ma gandesc numai la el, ii verific conturile de socializare continuu sa...? (mai mult)
Salut! Vă rog o părere sincere despre un prieten. Vreau să- i deschid mintea să vadă prin ce trece. Dânsul are aproximativ 20 de ani, a întâlnit o fată pe discord care stă la circa 200 km...? (mai mult)
Buna, credeti ca gasesc cub rubik la magazinul Compas?
Ceva locuri de munca online sau pentru minori 16+ de acasa? Vreau sa fac ceva cu timpul meu
E ok ca sa stergi penisul doar cu compresa sterila dupa ce l-ai spalat?
Salutari! Exista pe aici persoane care vorbesc bulgara si sunt in cautare de locuri de munca?
Buna TPU! Cum as putea renunta la crush- ul meu, banuiesc ca el nu ma place inapoi, cred ca am suferit destul din cauza lui. Am incercat sa il ignor, dar fiind in aceiasi scoala e destul de greu. Ce...? (mai mult)
Buna TPU! Imi place de un baiat dar cred ca el nu ma place inapoi, el stie ca il plac. Credeti ca e o idee buna sa il ignor, el stiind ca eu il bag in seama foarte mult? Ce beneficii sau probleme ar ...? (mai mult)
Buna TPU. Cum as putea sa nu imi mai fie frica de lucruri paranormale? Ziua imi plac lucrurile horror, dar seara mor de frica. Ma tot gandesc ca ar fi Jeff the Killer sau alti "monstri" in casa. Spre exemplu,...? (mai mult)
Cum pot aduce adeverinte medicale/parentale daca o sa ma mut la camin in alt oraş pentru liceu?
Salut! Vreau un sfat va rog frumos din suflet... De ceva timp aproape un an am vorbit cu o fata totul ok iar prin ianuarie sau februarie am inceput sa tinem unul la altul chair daca nu ne- am vazut deloc.iar...? (mai mult)
Hello, am o intrebare; eu si prietenii mei ne- am decis sa mergem la Costinesti la final de iunie, inceput de iulie. A fost cineva in perioada asta? E prea devreme? Imi pun problema ca nu vom avea ce...? (mai mult)
Salut! Vreau sa- mi transfer fata, clasa a x- a, la alta clasa de același profil pentru ca nu se intelege cu profesoara de chimie. În clasa în care vreau sa o transfer sunt suficiente locuri și totuși...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am o problema! Nu stiu cum se face, dar de fiecare data cand intru in contact cu cate o persoana, ajung sa fiu luata in ras de catre aceasta! Nu ma pricep sa le dau replica! Nu stiu...? (mai mult)
Părere despre primul sărut la prima întâlnire
Salut, am 16 ani, am furat acum câteva săptămâni mai multe chestii precum doze de hell etc. Azi am primit vestea de la un prieten ca cică l- au întrebat dacă ma știe cumva ca m- a prins pe camere...? (mai mult)
Bună ziua, dacă nu am luat bacul la toate materiile zic și eu, îl pot da treptat?
Cum pot sa fac o fata sa ma placa? Daca ma apropii de ea copiii din clasa mea isi dau seama si fac misto
Bună! Îmi spune un baiat ca ar vrea să ne cunoaștem, macar ca amici. Eu ce să-i raspund?
Vreau o imbratisare dar nu de la mama. Ce pot sa fac sau cum sa-i zic unei fete ca vreau o imbratisare?
Pe scurt am 15 ani și gândesc prea înainte, am gândul ca orice as face, canta, desena, dansa etc nu are nici o noima pentru ca atunci când voi muri nu o voi mai face, niște sfaturi ceva?
Ce sa fac daca vrea sa fiu impreuna cu o fata dar ea imi da seen prin mesaje (este cea mai buna prietena a mea):)?
Sunt vrajitoare care te blesteama si daca nu i-ai gresit cu nimic?
Bună TPU! Îmi este foarte greu sa fac alegeri.Daca le fac prost și ma răzgândesc, cei din jur se enervează. Alteori stau foarte mult timp sa fac alegerile, și dacă le fac iarăși ma tot gândesc...? (mai mult)
Sunt gay, am 13 ani am nevoie de sfaturi, nu pot vb cu parintii.
Vi se pare normal ca prietena ta sa mai vorbeasca in continuare cu un baiat cu care s-a culcat odata, sub pretextul ca " inainte de asta eram prieteni"?
Se poate schimba rezultatul analizei de urina daca bei suc? Dar daca nu consumi destule lichide de exemplu, se schimba rezultatul? Adica ce vreau sa va intreb e:Ce trebuie sa fac ca sa iasa cum trebuie...? (mai mult)
Aveti idee, se poate intampla ceva daca dupa ce i- am spus numele la o fata de pe omegle a spus nu stiu ce cuvinte si dupa ce am intrebat ce inseamna a zis ca nimic? Ca sunt doar niste mantre, ca e din...? (mai mult)
Bună seara, am nevoie de niște sfaturi, când fac dragoste cu prietena mea ejeculez foarte repede, as dori și eu sa pot sa îmi dau drumul mai greu, ce sfaturi îmi puteți da, ce pastile pot sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.