Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Februarie 2025 sunt:
Buna! Am rupt o poza dintr- un album acum, îmi pare rău, as vrea sa o fac înapoi, ma întreb dacă m- aș duce la un xerox și ar băgă in calculator și ar trage- o iar de ar face- o ca noua nu...? (mai mult)
Buna! Am o problemă fizică sau cum ar vrea să se numească, la școală aș vrea să fiu mai populară, dar fetele doar mă bârfesc și își bat joc de mine, eu aș vrea să devin mai populară,...? (mai mult)
Ce să fac dacă o fată nu înțelege că nu mai suntem prietene și mă urmărește la școală pe unde merg?
De ce nu e bine sa am iubita?
Salut TPU! Știe cineva unde în Pitești pot găsi accesorii LGBTQ?
Bună TPU, Am 14 ani și acum în vara fac 2 ani de cand mi- a venit menstruația, dar acum 2 săptămâni mi- a curs o picătură de sânge cu secretie.Menstruatia trebuie sa îmi vina pe 21 și joi...? (mai mult)
Am o problemă, nu suport să stau în preajma oamenilor, caut mereu o scăpare din clasă sau oricare loc in care oamenii stau mai mult de 15 minute si am schimbări de comportament destul de des, ...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare mai rusinoasa. Colegul meu de banca ma tot loveste si i- am spus sa se opreasca si nu se opreste. Nu as spune dirigintei pentru ca suntem colegi de 3 ani. Dau funda Cum sa...? (mai mult)
Heiii! Va rog, spuneti-mi daca pot calatori cu trenul daca am carnetul surorii mele de a 4 a, eu am 17 ani. Carnetul e vizat pe anul ăsta, doar vreau sa stiu daca pot merge gratis.
Buna, sunt disperata, cum il cheama pe trapperul roman IDK? Multumesc, dau funda
Ma simt foarte complexata de felul cum arat, am 16 ani și nici sâni nu am, sunt foarte scunda și slaba.
Buna! Vreau sa aflu un verdict despre chestia asta pentru ca nu sunt asa de priceputa in domeniul asta.Am o prietenie de aproape 4 ani cu fata asta.Ne intelegem super bine, vine acasa la mine, ne uitam...? (mai mult)
Salutare TPU, fac 15 ani intr- o luna si cand incep liceul vreau sa imi fac o prietena (nu am avut niciodata o iubita), ce calitati credeti ca ar trebui sa imbunatatesc la mine sa fac o fata sa ma placa?...? (mai mult)
Buna TPU! Credeti ca este normal sa imi placa fete mai mari decat mine? Sunt tot fată si ma simt ciudata
Buna, liceul prietenei mele organizează un bal și a vrut sa merg și eu la el dar organizatorii nu permit persoane de la alte licee sa vina...Noi ne- am gândit la ceva, la ea in clasa o fata nu vine...? (mai mult)
Ce sa faci cand iti pare rau de ceva sau regreti ceva?
Salutari! Sunt înconjurat de oameni (familie, 10 cunoscuți) etc. Înțelegeți voi ideea. Și problema este în felul următor. Eu ma simt singur chiar și cu ei... Ma simt exclus. Chiar și în ...? (mai mult)
Am 16 ani pot sa-mi pun cercel in buric?
Sa te simti mereu rau/bolnav, mucus in gat, maini si picioare reci sunt semne de anxietate?
Vreau sa nu mai depind de altii. Spre exemplu, nu ma pot duce la sala singur datorita anxietatii, insa mi- as dori mult sa ma apuc de sala de unul singur. Simt ca depind de altii si nu imi place deloc,...? (mai mult)
E adevarat ca trebuie sa speli prosopul de baie dupa fiecare dus? Sau nu e chiar asa si il poti lasa ceva timp si dupa sa il speli?
Băieților le plac fetele foarte, foarte inalte și foarte slabe, fără forme adică deloc, plate ca usa?
Salut, anul acesta sunt clasa a 12 a și aș vrea să dau la FEEA ramura Finanțe și Bănci, este cineva care a făcut aceasta ramura și dacă da, unde ma pot angaja după terminarea facultății?
Buna ziua. Sunt mare fan Ilies vlog. Stie cineva unde este adresa casei lui vechi, cea galbena unde statea cu toata familia, acea din 2016? As dori sa trec pe acolo sa- mi amintesc de toate vlogurile...? (mai mult)
Iubesc 2 băieți... am început sa vorbesc cu un băiat când sufeream după un băiat care nu ma voia din cauza ca părinții mei nu erau de acord. După o luna 2 de relație cu acel băiat a început...? (mai mult)
Salut! As vrea sa ma fac politist, dar nu am inteles niciodata cum se impart tipurile de politisti. Adica, eu nu as vrea sa fiu politistul de la rutiera, presupun ca asa se numeste, care se ocupa de...? (mai mult)
Bună TPU, am o problemă, de ceva timp mă confrunt cu o senzație că parcă am devenit nebun sau că eu singur mi- am pierdut controlul. Mi se pare că nu văd bine, mă uit in telefon și ochii ...? (mai mult)
Deja de 4 ani sunt într- o stare de tristețe continuă, lipsă de motivație, gânduri suicidale, crize de plâns, aparent, fără motiv și deja am ajuns la câteva tentative de suicid. Eu nu simt...? (mai mult)
Salut, este normal ca tatal meu sa-mi spuna bibilica? Nu stiu daca e porecla dar suna feminin si eu sunt baiat.
Parintii pot vedea mesaje sau poze din telefonul meu daca au functia de control parental? Daca nu, ce aplicatii pot instala prin care imi pot vedea pozele si mesajele?
Am si eu nevoie de un sfat sau de o parere. Sunt clasa a X- a si sunt la Liceul Sportiv.Din totdeauna mi- a plăcut desenul si ma pricep foarte bine.Stiu sa desenez orice, mai ales arhitectura. Initial,...? (mai mult)
Are cineva idee ce materii se dau la diferențe dacă vreau să mă transfer pe științe sociale?
Bună, Sunt băiat și am vârsta de 18 ani. E normal să mă amuz și să râd mai mereu? Chiar și atunci când mă gândesc la ceva care s-a petrecut deja?
De ce oamenii buni sufera mai mult, iar cei rai au de castigat?
Daca am media 9.50+ in clasa V-VIII si media 9.00+ in clasele IX-XII, si am la bac 8.00, si sunt be mate-info, am sanse sa fiu pe medicina? Va multumesc!
Am probleme cu prietena mea, o iubesc mai mult decat orice pe lume dar am impresia ca ma minte si se foloseste de mine doar ca sa aiba cu cine sta cand se plictiseste sau ca suport emotional cand are ...? (mai mult)
Bună, sunt clasa a VIII-a și am rămas foarte în urmă la matematică și română și nu știu ce să fac, sunt în depresie
Vouă vă mai arde de plimbări? Iese tineretu' la plimbare la distracție...în diverse locuri... dacă mă duc la plimbare și nu e în rezolvarea unei probleme sau în facerea unui lucru care să fie...? (mai mult)
Pt cei care ati fost la olimpiada, daca îmi iau telefonul la mine in ghiozdan iar dupa rog sa fie lasat pe catedra ca sa nu fie considerat copiat, pot face acest lucru? Pot lua telefonul cu mine?
Buna TPU, baietii au voie cu parul lung la liceul militar Breaza?
Bună, TPU! Am o nelămurire de câțiva ani, de când mă gândesc la ce facultate aș merge (sunt în clasa a IX- A). Va trebui să frecventez două facultăți în același timp din cauza unor ...? (mai mult)
Pe Tellonym daca la un tell la care am răspuns îmi apare apoi notificarea cu "expeditor a apreciat tell- ul" înseamnă că expeditorul e o persoană reală sau poate fi și bot? Întreb că am primit...? (mai mult)
Hey,recent mi-am dat seama că am puțin anxietate la școală, îmi puteți da niște sfaturi cum să fiu mai încrezut și social?
Slaut TPU,daca am pus la pariuri ca o sa marcheze un jucător, dar acel jucator nu este bagat tot meciul, ce se intampla?
Azi am fost in excursie cu clasa și am făcut niște poze cu o colega crezând că arat bine, însă când am ajuns acasa m- am uitat mai atent și am văzut că de fapt arat nasol, (mai ales pentru ...? (mai mult)
Am cunoscut o fata acum 2 luni, la inceput imi placea de ea si acum o plac, dar cu timpul am vazut ca are 2 tatuaje si mie nu imi plac, imi dau o stare foarte naspa. Am continuat cu ea, am zis ca poate...? (mai mult)
Salut! Cum as putea trece peste depersonalizare? Este o senzatie foarte ciudata si confuza. Se simte ca si cum te poti vedea pe tine insuti si parca ai fi in corpul altei persoane. Nu prea stiu cum sa ...? (mai mult)
Buna ziua, n- am mai fost la control pentru aparat de 2 ani aproape, acum trebuie sa ma duc pentru ca mi- a picat un bracket, știți cumva cam cât ar fi prețul aproximativ pentru consultație și...? (mai mult)
Salut! Vreau un sfat... Am niste prietene care ma inteleg perfect cu el. Azi dupa scoala m- a chemat cu ele in mol sa isi ea niste haine desi eu nu mai avusem bani si am zis decat sa ma duc asa aiurea...? (mai mult)
Cum treci peste o despartire dureroasa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.