Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Februarie 2025 sunt:
La facultate, salut un coleg de fiecare data cand ma intalnesc cu grupa mea ( gen colegi pe care ii cunoastem amandoi si e si el acolo sa vorbeasca cu ei) dar cand se intalneste el cu mine si eu- s in...? (mai mult)
Buna seara, am și eu o întrebare: Daca m- am mutat cu iubitul meu și părinții sunt de acord, are poliția ce sa ne facă sau lui are ce sa îi facă? Menționez că am 16 ani aproape 17 fara 4 ...? (mai mult)
Ce ar trebui sa inteleg daca o fata pe care nu o cunosc s-a uitat asa insistent la mine pana sa trecem unul de altul si m-a salutat? Se poate sa ma placa?
Ce credeți că face o fată mai atractivă?
Bună, scriu poezii, știți cum aș putea să le promovez?
Ce înseamnă "scumpete" din partea unui băiat pentru o fată?
Salut. Sunt băiat și am 18 ani. Să îmi las mustața sau nu? Fără arăt a copil. Mă refer să las doar ciocul și ce e deasupra, adică nu și în părți. Ce părere aveți?
Salut! Vreau un sfat... Ati patit vreodata ca cineva sa va faca poponar si sa zica mancami- ai? Din greseala cand am intrat pe usa nu stiu cum i- am facut piedica din GRESEALA si s- a impiedicat si m-...? (mai mult)
Am inteles ca la 2 referate de scadere a notei la purtare ti se scade nota. Daca am de anul trecut un referat si mi se mai face unul anul asta mi se scade nota?
A zis un tovarăș că vrea sa imi facă cheie, ce înseamnă? Dau steluța ‼️‼️‼️
Bună TPU! Ce pot face dacă mi s-a suspendat contul de tik tok? Am trimis constiție,l-am actualizat, dar nimic...Nici în setări nu pot întra, deoarece nu mai am contul...
Iti pot chiorai matele si de foame sau doar din alte cauze?
Imi poate da cineva exemple de citate de genu? Daca viteza ma va omori sa nu plangeti fiindca eu radeam. Moartea este periculoasă doar pentru viața netrăită.
Salut verișoara mea a zis ca astazi pe strada un baiat ea pus mana pe fund.Ce ar fi trebuit să facă? ea are 16 ani,el cred ca mai mult de 13, 14 nu avea.
De ce nu poti umple un gol interior folosind ceva exterior? Adica nu poti simti mai multa iubire daca cineva te iubeste mai mult sau nu poti sa simti mai multa incredere daca cineva iti da mai multa...? (mai mult)
Salut, sunt pe cale de a termina liceul si ma tot intrebam daca conteaza atat de tare nota de la bac, spre exemplu sa zicem ca il iau cu nota minima 6- 6.50, am vreo sansa sa intru la vreo facultate?...? (mai mult)
Ce parere aveti despre sistemul de invatamant din Romania? Faza asta cu examenul national claselor VIII, mi se pare o mizerie, sunt a 8- a si sunt incredibil de stresat. Examenul vine in cateva luni...? (mai mult)
Pot sa port masca in primele zile dupa ce îmi fac septum?
Salut TPU, vorbesc de ceva timp cu o fată și ne înțelegem super ok, doar că nu răspunde foarte repede, poate trece și o zi și nu- mi răspunde, îmi zice că a avut treabă și așa, credeți...? (mai mult)
Buna.Eu am 16 ani si parintii mei nu ma lasa sa fac absolut nimic.Nu am voie sa merg la baie cu telefonul ca poate fac videochat, nu am voie sa ies la poarta, nu am voie sa am iubit, nu am voie sa ies...? (mai mult)
Buna. Daca plec din Anglia catre Italia cu un minor (17 ani) trebuie procura tradusa in engleza/italiana sau o pot lasa in romana? Procura o voi obtine din Romania de la parintii minorului. Multumesc.
Buna,cum sa ii scriu unui baiat de care imi place(mentionez ca nu am vb niciodata si nu ne cunoastem)
De ce se machiază fetele? Pentru a fi încrezute in ele sau pentru a atrage atenția băieților?
As vrea sa îmi fac ziua la un restaurant, dar nu prea stiu cum. Cum ar trebui sa îmi rezerv loc? Când plătesc?
Bună tuturor! Sper sa ma ajutați cu câteva sfaturi. Credeți că un copil poate fi afectat dacă a crescut lângă un tată abuziv? De când mă știu am asistat la certurile continue ale parinților...? (mai mult)
Salut TPU, stateam in statie așteptam autobuzul si trece prin fata mea o persoana dubioasa. Era un fel de adult cu față ce copil. Și am observat ca se uita insistent la mine, m- am speriat de imi...? (mai mult)
Aveți idee de unde aceasta replica cred ca las fierbinți dar nu știu sigur era gluma aceea cu: cine ma? cine ce ma? cine te-a întrebat ma?
De ce unii oamenii is nebuni?
Am primit 6 ședințe (gratuite) de terapie alături de un psiholog. Aceste ședințe se desfășoară online. Psihologul e tânăr, aproximativ 30 ani și de câțiva ani profesat în domeniu. Am probleme...? (mai mult)
Buna! Cum ii poti transmite unui baiat timid ca il placi? Care sunt semnele pe care le da daca nu simte la fel? Mentionez ca suntem de aceeasi varsta, 17 ani. Baieti, cateva sfaturi?
Bună, acum sunt intr- o perioada putin dificila. Eu am un iubit cu care sunt impreuna de mult timp si am unele momente in care il vreau mult, il iubesc imi place tot la el, dar am unele momente in ...? (mai mult)
Aveți idee cum imi pot afla codul postal sau adresa postala?
Am un card și vreau sa vireze o suma de bani într-o aplicație.Imi cere LL/AA, m-am uitat pe card, dar nu am găsit. Aveți vreo noima ce semnifica?
Ce mă fac dacă mă înjură își bate joc de mine, și îmi dă block, și îmi zice sa nu îl mai plac?
Buna TPU, azi am avut o cearta cu iubitul meu ca mi- a spus tu in ochii mei esti cea mai frumoasa, sa nu mai fii geloasa pe alte fete pentru ca eu pe tine te- am ales, dar tu esti constienta ca ca tine...? (mai mult)
Buna ziua! Unele lucruri nu le știu. Ce ar trebui sa fac ca să fiu apreciat, sa fiu apropiat, și să mă inteleg, sa îi impresionez, sa fiu lăudat de către colegii mei de facultate și...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o intrebare legata de poza de profil de pe Facebook. In momentul in care iti actualizezi poza de profil si o setezi pentru a o vedea doar prietenii, chiar asa se intampla? Adica ceilalti...? (mai mult)
Salut, sunt baiat am 14 ani 1.68 si 56kg este bine?
Astăzi am dat simulare la mate si am avut o cădere de calciu. A trebuit sa ies pe hol sa imi revin, au stat profesorii cu mine. Problema e ca acum ma simt foarte prost. Nu știu de ce dar simt ca m-...? (mai mult)
Mai poti sa te duci in camera ta dupa orele de culcare la camim(liceu)?
Când o fata alege un băiat de care ii place oare noi băieții mai avem de ales sau ne batem joc de ceea ce avem dar când un băiat alege fata de mai multe ori ne alegem când nu răspunde la mesaje...? (mai mult)
Cu cat timp inainte de a incepe liceul ma pot muta la camin?
Salut! In urma cu câteva săptămâni am început sa vorbesc cu o fata. In primele zile conversatia decurgea foarte bine, vorbeam fără griji cu ea, râdeam amândoi, îmi dădea semne clare ca ii...? (mai mult)
Este program la camin(liceu)?
Este ok nota 7, 70 la simulare la evaluarea nationala la romana? am primit rezultatul azi si nu sunt multumita cu el. Corectoarele mi- au scazut 1, 40 pe gramatica (pentru ca am gresit nu am ce comenta)...? (mai mult)
Buna. În curent trăiesc într- o casă abuzivă.Pe scurt. Părinții mei se ceartă des. Dar nu normal. Tata bușește multe uși, aruncă cu lucruri. Iar mama plânge de fiecare dată, ceea ce pe...? (mai mult)
Bună! Deci am sa va spun despre menstruatia mea. Am menstruatie de un an și jumătate și la început(pana acum aproximativ 9 luni)a fost normală.De aprox.9 luni a început sa îmi curga foarte mult...? (mai mult)
De ce unii oameni au noroc?
Salut! Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Doresc sa merg la un profil mate- info. Stie cineva ce limbaj de programare se invata? Doresc sa invat de pe acum. Daca da, stiti niste resurse cu exercitii...? (mai mult)
Bună ziua, eu tot nu înțeleg de ce generația asta e disperată după sex? Gen frate, la 12 ani deja să ai un partener mi se pare JEGOS, deci serios, ăștia cu 15 ani... eu tot 15 ani am dar nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
militiaromana întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!