Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Februarie 2025 sunt:
Salut! Top locuri de munca Romania/Strainatate pentru 12 clase fara bac?
Am 49 de absente si diriginta mi- a chemat parintii la scoala sa imi semneze un aviz pentru scaderea mediei la purtare. Pe langa asta au zis si ca s- ar putea sa nu intru in bac. Ce treaba are bacul cu...? (mai mult)
Salut! Vreau un sfat... Astazi am avut cea mai zi proasta pe care am avut- o vreodata...m- am certat cu diriginta de fata cu toti colegi ca tot eu sa fac responsabilitatile clasei...si m- am dus in spate...? (mai mult)
Știe cineva pe ce site trebuie sa intru pentru a vedea rezultatele Olav Hunedoara?
Buna TPU, azi mi- am enervat iubitul, a spus el o mica prostie si eu am facut din asta un mare circ, iar el m- a jignit spunandu- mi esti 0, eu ti- am oferit tot dar nu meriti nimic, esti fraiera,...? (mai mult)
Am ajuns intr- o clasa cu bombardieri la un liceu la care n- am vrut. Sunt din Iasi si ce pot zice e ca in a 8 a am fost idiot si intr- o situstie mentala mai nasoala asa ca nu am putut invata foarte...? (mai mult)
Știe careva manuale bune sau aplicații pentru bacalaureat.Eu ce am găsit nu se aplică și în teste.
Am avut bubat și acum am rămas cu semne pe fata. Și bubele încă sunt nevindecate. A rămas un cerc rosu. Doamne, asa rămân? Cine a avut, cum fac sa- mi treacă? O fi vreo crema ceva? Doamneeee,...? (mai mult)
Buna, ce se intampla daca fumez ceai la plic gen menta sau musetel?
Bună TPU! Am și eu nevoie de un sfat. Acum vreo 2 ani aproximativ actuala mea cea mai buna prietena a fost cu acest băiat (x). Eu acum câteva luni am fost certata cu ea și am vb prin mesaje cu x,...? (mai mult)
Buna TPU, va rog sa ma ajutati.Eu si iubitul meu avem o relatie super frumoasa din toate punctele de vedere, pana ieri cand ne- am intalnit cu varul lui si imi spune iubitul meu ce frumoasa iubita a ...? (mai mult)
Aplicația istorie 10 ma poate ajuta sa trec proba de istorie la academia de politie sau îmi trebuie și altceva?
E adevarat ca daca vreau un deodorant care nu pateaza hainele trebuie sa cumpar deodorant care sa nu contina aluminiu sau de care trebuie sa cumpar?
Buna! In ultimul timp ma confrunt cu o problema: stau foarte mult pe telefon, de cand ma trezesc pana noaptea tarziu doar asta fac. Pana si afara sau la scoala oriunde. Nu sunt dependenta de el, dar ...? (mai mult)
Am impresia ca de o vreme nu mai e asa bun sonorul de la televizor, ca e mai slab, de ce oare? Ce duce la un sunet mai slabit al televizorului?
Ce alinturi se pot folosi pentru numele 'Calin'?
Ce sa fac ca sa nu mi se mai faca sare pe haine? Pot face ceva?
Bună ziua, am o problemă. Eu și una dintre prietenele mele ieșim foarte des, in apropiere de casă. Intr- o zi, tatăl acesteia i- a luat telefonul iar eu o tot spamam și i- am zis că nu e frumos...? (mai mult)
Recent tot apare o reclama de la L'Oreal Paris pe tiktok in care se prezinta o fata cu ochii albastri, buze rujate rosii si par saten. Stiti careva un nume va rog?
Salut TPU. Pe timp de vară aveți idee cât costa un bilet în heaven club? Și de unde se poate achiziționa?
Daca sunt minora (15 ani) si ma duc la farmacie sa cumpăr xanax pot pati ceva? (ex: sa le spuna părinților mei, sa cheme politia etc)
Bună TPU! Nimeni nu mă susține, eu vreau sa merg pe arte, la liceul de arte și cam nimeni nu- i de acord cu asta, tatal meu nu vrea așa ceva, mama cam vrea dar tata, mami se ceartă cu bunica...? (mai mult)
Buna tuturor! As vrea sfatul vostru. Ideea este ca eu sunt la liceu in clasa a 10- a.Sunt la o scoala foarte buna si pana in acest moment am fost foarte concentrata pe educatie.In gimnaziu am invatat ...? (mai mult)
Cred ca sunt dependenta de dulciuri:))))) nu pot sta o zi fara sa mananc ceva dulce si cand mananc, mananc in prostie nu doar un baton de ciocolata si gata. Mananc 5- 6 batoane de ciocolata si o ciocolata...? (mai mult)
Ce inseamna cand doua persoane au cam acelasi vis in aceeasi seara? Am visat eu cu iubitul meu si am visat amandoi APROAPE la fel:)))
Dupa ce am dat o |@#ă am observat puțin sânge, din câte stiu... 1.Mi se rupe o "ață"? 2.Voi avea de suferit? 3. Oricum sunt urât si voi ramane singur P.s. am 17 ani si sunt fan Violeta2022 ...? (mai mult)
Ce înseamnă dacă o fata te tine în așteptare, de exemplu se uita la povestea ta de pe Instagram nu te urmărește, la fel și tu și vorbește și raspunde greu la mesaje chiar dacă aștepți și...? (mai mult)
Bună, as vrea sa știu mai multe despre liceul Traian Vuia, Craiova, as vrea sa intru. Mai multe detalii despre admiterii, daca e greu sau ușor sau dacă chiar dumneavoastră ați fost sa îmi spuneți...? (mai mult)
Cum îmi pot ajuta prietena, ce trece printr-o despărțire...e foarte sensibilă și trece greu peste anumite chestii
Cum folosesc invitațiile la concerte?
Daca nu pot sa schitez emotii si deci daca ma uit asa ca si cum as fi un robot fara sa schitez nimic inseamna ca am depresie severa sau poate fi si altceva?
Un club cu acces sub 18 ani in Bucuresti?
Hello. La mine în oraș se va susține un concert în club iar părinții mei nu mă lasă să merg fiindcă au gandire veche:"dacă pățești ceva, dacă te ia cineva? acolo sunt golani și drogați...? (mai mult)
Mă simt inferioară oricui, chiar și unui om mai tânăr decât mine. Nu- mi cunosc valoarea, nu am o stimă medie, barem crescută și astfel mă las călcată în picioare, respectiv folosită....? (mai mult)
Bună! Am văzut că multe persoane discută aici și m- am găndit să îmi spun și eu întrebarea sau macar să va cer opinia cu următoatele. Vreau să încep prin a mă prezenta. Eu sunt Roxana ...? (mai mult)
Buna! Tocmai ce m- am trezit dintr- un coșmar și poate aici voi gasi un răspuns clar deoarece nu prea îmi găsesc situația pe google. Deci ieri m- am culcat la ora 18 din cauza unei amețeli și dureri...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si vreau sa ma rad acolo jos.Mi- am cumparat un aparat de ras Phlipis one blade 360 si m- am ras prima data, m- am iritat foarte tare dar m- am dat cu o crema de hidratare si nu mai ...? (mai mult)
Bună, sunt la finalul clasei a 8 a si vreau informații despre Liceul militar. Știu că trebuie să dau probă sportivă dar am 80 kg și nu prea fac mișcare. Ar merită să merg la probe?
Bună, cam am probleme lă școală. Mereu colegii se iau de mine și luni la simulare la română a trecut o colegă pe lângă și a început să țipe că vai că s- a speriat de mine și m- a făcut...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare... a scos Dragonul aka 47 o piesa acum ceva vreme. Piesa se numește Atenție Veterani. La ce se refera când zice Veterani, ce sunt aia?
Ce credeți că pică la bac anul ăsta? Eu cred că va pica poezie și probabil Harap-Alb
Salut, mica intrebare asa pentru un baiat de 15- >16 ani, cum pot si eu sa descopar persoane noi (gen sa imi fac si eu prietena) sau mai bine zis sa cunosc fete noi? Ca nu is prea mult genul care se ...? (mai mult)
E legal sa primesc 4 pentru ca am arătat o foaie profesorului? Nu am avut caietul și doamna mi- a zis sa citesc tema, i- am explicat ca nu am caietul doar ca eu am crezut ca nu m- a auzit așa ca am...? (mai mult)
Din ce am citit, legat de simptomele ADHD- ului, se poate sa sufar de asa ceva. Pe scurt, am 19 ani si majoritatea timpului, simt o oarecare grabă în mine, adica ma grabesc sa fac orice, un fel...? (mai mult)
Salut. Am o problemă destul de mare să zic așa, nu pot dormi deloc noaptea chiar daca- s obosit. Mă ia somnul abia pe la 6 dimineață și dacă dorm și îmi pun alarma pentru școală la ora 7, ...? (mai mult)
Deci pe Instagram am patru conturi și pe unul doresc să caut un nume de utilizator si nu îmi apare și îmi apare doar pe unul din toate cele patru colțuri. Voiam să întreb dacă știe cineva ce ...? (mai mult)
Salutare tuturor, dacă o fată ma simpatizează și ma considera de treaba dar are deja un alt crush și practic ca relație nu se uita deloc spre mine la momentul actual, credeți ca se va întoarce...? (mai mult)
Salut, eu vorbesc cu un băiat de pe un cont fake de față și îmi place de el și într- un fel am fost împreună(mai greu de explicat)și sunt cu vreo 3/4 ani mai mica de cât el. Și voiam să va...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt o victima a bulyngului.Colegii rad de mine si fac misto ca imi lipseste un dinte. Am avut o carie grava si mi- a picat dintele.Acum toti imi pun porecle, ma trag de urechi, imi dau capace...? (mai mult)
Ce să fac dacă o prietenă mai mare decât mine cu 4 ani mă evită?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!