Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Februarie 2025 sunt:
Ce să fac dacă o prietenă mai mare decât mine cu 4 ani mă evită?
Salut! Este obligatoriu sa îmi scriu numărul de telefon pe scutirea de mana a copilului meu in cazul in care dirigintele nu crede că elevul lui nu a putut veni la școală din anumite motive?
Ati fost vreodata pedepsiti pentru note mici si s-a dovedit ca ati putut mai mult dupa aia?
Buna lume, am doua majorate in luna Aprilie și nu știu ce cadou sa le dau.(Ps este o fata și un băiat)
Salut. Un prof are voie sa te puna sa dai test din nou imediat dupa ce ai predat testul? Ori in ora, ori in pauza?
Buna ziua, cum se numeau acele jucarii din anul 2014 cu o bila inauntru? Se gaseau in benzinarii si se colectionau, imi amintesc ca erau destul de scumpe. Veneau intr- un pachet unde nu se vedea ce...? (mai mult)
Cum vi se pare facultatea de istorie? Sunt anul 1 și îmi e scârbă efectiv. Cât de mult am iubit istoria, atât de mult o urăsc acum. Ce sfaturi aveți?
Bună, am o problemă, mâine am test la istorie iar eu învăț foarte bine la istorie și am doar note de 8- 9- 10 pe când colegii mei nu trec de 6 dacă îi ascultă tema pentru acasă. Ceea ce am...? (mai mult)
Cum merge cu școala pentru voi? Eu sunt clasa a8- a și am început anul prost rău de tot... Primele 2 teste la mate și română le- am făcut praf și de acolo tot așa. Treaba este că eu îmi...? (mai mult)
Salut! Aș vrea sa ma ajutați in legătura cu așa zișii mei "prieteni", nu știu de voi dar eu sunt o persoana care pune suflet intr- o prietenie si care s- ar sacrifica pentru persoana aceea și încearcă...? (mai mult)
Buna ziua, aceasta este o postare serioasa așa ca va rog sa cititi cu atenție.De ceva timp simt o atracție legata de fete, eu fiind fata, pe care nu o pot explica in cuvinte. Este ceva ce ma atrage...? (mai mult)
Bună, vreau sa va spun povestea mea, sunt băiat am 22 de ani! În trecutul meu am trecut prin multe stari de nervi, supărări in familie, certuri, singuratate, vinovății, eșecuri, stateam...? (mai mult)
Salut! Termin In câteva luni clasa a 8- a și nu stiu ce profil sa urmez. Îmi place geografia, limbile străine și romana, economia și dreptul, dar doresc sa îmi deschid o afacere pe viitor sau...? (mai mult)
Salut! As vrea un mic sfat va rog frumos din suflet... Astazi la liceu am iesit cu niste colege in curte, am tot vorbit si incepe sa ma loveasca in gluma sa imi dea palme, atunci îi mai dau eu palme,...? (mai mult)
Buna, aceasta este o postare serioasa, va rog sa cititi cu atenție. De o perioada de timp eu fiind fata ma simt atrasa de fete, prima data am luat- o ca mi se pare dar de fiecare data când vad o lesbiana...? (mai mult)
E normal să ai snapchat într- o relație și să- ți dai snap- uri cu alții? Ea spune că are 700 de zile cu un băiat și nu vrea să piardă zilele, alege zilele în locul meu, țin să menționez...? (mai mult)
Mă poate ajuta și pe mine ceva? Cam ce ar trebui sa scriu într-o motivare de mână? Pe care sa o duc la școala.
Imi este frica sa merg la meditatii la mate, ce sa fac?
Ati reclamat vreodata parinti pentru o pedeapsa care vi s-a parut un abuz?
Daca voi aveți studii superioare (facultate) ați alege o persoana ca iubit/a fără studii superioare?
De ce li se permit adolescenților atâtea toane?
Ce parere aveti despre Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti? Cum vi se par elevii, profesorii, etc. E greu acolo?
Ce parere aveti despre liceul "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti? Cum vi se par elevii, profesorii, etc.
Ce parere aveti de Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti? Cum vi se par profesorii, elevii, etc. Este greu acolo?
Pace! Are voie un profesor sa se ia de tine din cauza ca ai o relație și stai cu prietena ta la liceu? Precizez ( nu facem ninic iesit din comun) nu ne tinem de mana, nu ne îmbrățișăm nimic....? (mai mult)
Bună, trec printr- o perioadă grea din punt de vedere psihic și am gânduri de a- mi face singură rău deși sunt conștientă că nu vreau asta, în fine, am decis să- mi ascund durerea în tot...? (mai mult)
Buna TPU, vorbesc cu un baiat din alt oras de 8 luni insa inca nu ne- am intalnit in viata reala. Totusi am mai discutat de faptul ca am vrea amandoi sa ne intalnim intr- o zi dar mereu aparea ceva si...? (mai mult)
Cum se calculeaza nota de la simulare?))))
Bună, nu știu cum să încep, sunt deschisă cu toată lumea, ascult problemele tuturor și îi ajut să și le rezolve deși pe ale mele nu pot. Am 14 ani, perioada aia în care toți adolescenții...? (mai mult)
Buna, mi- am pensat gresit una dintre spancene, maine am ore si mi- e frica de ce vor spune profesorii si colegii, .....mama! Cum sa creasca peste noapte?, e imposibil! Va rog sa ma ajudati nu stiu...? (mai mult)
Cati de FB iti trebuie dacă ai luat un I la istorie și vrei ca media sa fie FB
Bună am nevoie de ajutor, mi- am luat părul facial cu ceară și fără să vreau când am tras de bandă tare mua apărut o roșeață ca un fel de lovitură care mă ustură, urgent cu ce aș putea...? (mai mult)
Bună! Sunt foarte indecisa la ce profil sa dau la liceu. Mi- ar fi de folos niște informații. Ma gândeam la științe ale naturii pentru ca pot dupa sa dau la orice facultate, totuși, nu îmi ...? (mai mult)
Bună! Acum 2 zile am avut primul meu contact sexual. Ideea e ca nu ne- am protejat dar băiatul a ejeculat in afara, si a durat aproape un minut pana și- a dat drumu. Țin sa menționez ca nu am mai...? (mai mult)
Bună! Cei de la asistenta medicala dau același examen de admitere la biologie că și cei de la medicina? Mulțumesc anticipat!
Deci am o problema cu părinții unei pers. Am făcut cv "gresit" care oarecum nu era chiar vina mea. Infine și era vb despre ea și părinții ei sunt supărați pe mine. Iar acum trebuie sa ma întâlnesc...? (mai mult)
Ce sport va place cel mai mult la ora de sport la școală?
Voi,cum v-ați pregătit pentru examenul de bacalaureat? În general simulările sunt mai grele decât examenul în sine? Poți lua media 6 ușor în bac?
Anul acesta susțin examenul de maturizare, bacalaureat.Am multe emoții, nu știu ce să fac..Invat pe fiecare zi circa 2 ore, dar nu simt nici- o schimbare ca m- am deșteptat peste noapte. Am luat...? (mai mult)
Salut, este o fata la scoala care ma prinde de buci in continuu, sa sun la politie sau sa ii dau si eu la buci sa ma lase in pace?
Am niste intrebari... urmeaza sa imi fie scazuta nota la purtare pentru ca am "jignit" un profesor. 1pot sa imi maresc cumva din nou nota la purtare? 2 imi afecteaza sansele de a intra la un liceu cu profil...? (mai mult)
Soția mea are 40 de ani și trebuia sa ii vina ciclu cu 10 zile în urma poate sa fie gravida sau se poate sa fie doar o întârziere?
Bună! sunt a8a și in Iunie am en, vreau sa dau bani dar nu știu cum sa fac bani ii bag in foaie sau ii dau acelui supraveghetor înainte și cum se procedează dacă ii dau bani înainte îmi dictează...? (mai mult)
Este cineva care joacă World of Warcraft pe acest server: WARMANE?
Se mai sunt pe aici persoane cu parinti stricti? Stau la țară și nu pot sa fac nimic, nu ma lasa nicăieri deși nu am făcut vreodată vreo prostie sau sa fiu un copil problema, am avut mereu note...? (mai mult)
Salut sun in impas la ce liceu pot merge pe profesie de bucatar?
Ai nevoie de portofoliu cu desene pentru a intra la liceul de arte sau se dau doar probele?
Buna TPU, imi este foarte dor de fostul meu, ne-am despartit acum o luna dar inca ma gandesc la el, am ramas prieteni si vreau sa va intreb cum sa il fac sa ma placa din nou?
Cum sa imi conving părinții sa ma lase cu un iubit? Sm 14 ani. (fără comuniști și oameni închiși la minte, ms)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a