Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU, imi este foarte dor de fostul meu, ne-am despartit acum o luna dar inca ma gandesc la el, am ramas prieteni si vreau sa va intreb cum sa il fac sa ma placa din nou?
Cum sa imi conving părinții sa ma lase cu un iubit? Sm 14 ani. (fără comuniști și oameni închiși la minte, ms)
Salut,stie cineva cate săptămâni mai sunt pana se termină liceul?
Buna TPU. Cum as putea sa inteleg matematica? Niciodata nu m- am impacat cu materia asta. Avem si o profesoara de matematica care ne da foarte multe teme si nu mai fac fața! Nu exista tema fara plans....? (mai mult)
De ce este intelegere in public ca pedepsele corporale de la parinti trebuiau interzise iar pedepsele sufletesti nu? Adica sa aiba voie sa imi interzica sa ies din casa, sa imi confiste telefonul si toate...? (mai mult)
Salutare, am o întrebare, cam despre ce subiecte ar trebui sa vorbesc cu o fată dacă e pentru prima data când ies la o întâlnire cu ea? Puteti va rog da îmi dați exemple de discuții?
Saluuut! Am o intrebare, spre exemplu daca esti cls. a VII-a și termini anul scolar, in vacanta de vara te poti considera clasa a VIII-a?
Buna! Îmi place de un băiat timid și nu știu exact cum ar trebui sa procedez. El este sociabil atunci când vorbești cu el, întreabă și el la rândul lui, însă nu știu cum ii pot spune ca ...? (mai mult)
Cum e old spice wolfthorn?
Ajutor! Am mana puțin luxata, nu vreau sa merg la o zi de naștere, va rog ajutor? Dau funda
Salut TPU! Am 14 ani și trebuie să menționez că sunt baiat, as avea o problema cu parul pubian (mai exact parul de la organul genital masculin de reproducere ) mă deranjează foarte mult în ultima...? (mai mult)
De ce femeila sunt rele, iar barbatii nu?
Cum se explică asta când băiatul brusc se retrage dintr- o relație fără nicio explicație? Gen tot e bine bine și la un moment dat se schimbă atitudinea total.Gen a început relația cu mine și...? (mai mult)
Ce înseamnă "Nu am swag"?
Am 1,72 cm si 18 ani.Ce pot face sa mai câștig 4 cm?
Cum reactioneaza la voi parinti cand expuneti note mici?
Sa ma mut la alta clasa din aceeasi scoala? Ca sa incep cu inceputul, eu sunt clasa a 7 a si acum sunt in modulul 4/3(nu stiu bine cum e cu modulele). Nu prea am nicio problema cu colegii dar cateodata...? (mai mult)
Buna! Saptamana trecuta, vineri, o colega din clasa mea a facut rost(nu stiu de unde sau de la cine)de o conversatie unde eu o barfeam. Saptamana asta nu am fost la scoala pentru ca am avut covid si ...? (mai mult)
Cati ani are yny sebi?
Salut, cineva din Constanța? Vreau sa știu dacă exista un liceu profesional care clasele 9-10 sa fie de dimineața.
Bună! Am o întrebare legată de chiria pentru tarabele din Iulius. Știți că de 1 Martie și alte ocazii au fost multe mini standuri în Iulius, oare cum se procedează pentru a avea un loc acolo?...? (mai mult)
Saptamana trecuta o colega a gasit (nu stiu de unde sau de la cine) o conversatie unde eu o barfeam pe ea. saptamana aceasta nu am fost la scoala din probleme medicale, dar am auzit ca respectiva colega,...? (mai mult)
Bună vreau sa scriu aici sa da va dați voi cu părerea pentru ca nu mai pot tine în mine. Acum ceva timp am aflat ca niște fete au poze foarte multe cu mine în toate felurile adică pozele pe care...? (mai mult)
Cum pot sa obtin coduri promotionale in afara de internet? Ca nu vreau asa
Buna TPU! Sunt a 9a, la profil de stiinte ale naturii, la un colegiu cu prestigiu as putea spune, dar de cand am intrat la liceu, simt ca nu ma pot integra in colectivul clasei.Profesorii sunt exceptionali...? (mai mult)
La aparatele alea la care platesti si facturi poti si sa generezi coduri?
Salutare tuturor, deci azi am ieșit cu fata pe care o plac la o cafenea cu niște prietene de- ale ei și gen când a plecat am luat- o de- o parte și i- am zis totul ca o plac și așa și ea a zis...? (mai mult)
De unde se obtin coduri care se valorifica? Imi trebuie pentru disney plus pentru ca nu am card si nici de la Vodafone nu imi pot lua. Disney plus adica nu imi pot lua de la cei de la Vodafone ca acolo...? (mai mult)
Cum pot expune niste note mici fata de parinti si sa scap de pedeapsa chiar daca ei stiu ca nu am invatat si mi-au atras atentia deja? da, stiu ca nu sunt o.k. dar nu vreau complicati.
Știe cineva cum pot face o impresie bună profesorilor?
Ma poate ajuta cineva cu niste esee la romana pentru operele din clasa a 10 a?(Ion,Ultima noapte de dragoste..., enigma otiliei..etc) va rog multtttt
Simt că viața mea e într- o continuă schimbare. Tocmai azi am observat că pentru mine aproape toate persoanele din viața mea sunt temporare, în sensul în care, la un moment dat simt să renunța ...? (mai mult)
Se poate genera cod pentru disney plus?
Nu înțeleg de ce pentru o simpla discuție de 30 minute la un avocat trebuie să plătești 300 lei doar pentru a cere o părere? Este normal?
De ce mulți își pun la Instagram Bio: RuleN'5, N'7, N'47, N'15, N'8? Ce înseamnă fiecare din acestea?
Bună, mă poate ajuta și pe mine ceva? Am o problemă, mi- am făcut un obicei prost de a lipsi constant de la școală, și faza e că, nu stiu daca o să trec clasa, îmi e foarte rușine să ...? (mai mult)
Buna TPU! Am nevoie de ajutor repede! Acum câteva luni eram complexata de greutatea mea. Fiind și inalta eram slaba și am hotărât sa ma îngraș. Așa ca de la 54 de kg am ajuns la 64. Schimbările...? (mai mult)
Salutare tuturor, dacă m- aș băga în relație cu o fată ce am putea face in majoritatea timpului? E prima data când o sa am o relație și recunosc ca nu știu ce activități sau eu știu……dați-...? (mai mult)
Buna! Când ne- am certat eu m- am pus la somn și iubitul meu a sunat o pe" fosta lui", am văzut conversația in telefonul lui. Și a cerut scuze și a jurat că nu o sa se repete, e genul de băiat...? (mai mult)
Este ok ca un baiat să trimita o poză cu abdomenul unei fete?
Băi, cum resetez parola de la plățile online la BT? Ca nu ma lasa.
Buna TPU! Imi poate spune si mie cineva daca la LICEUL DE ARTE pe profil ARHITECTURA se da Bac-ul la mate? Din cate am auzit nu se da. Mulțumesc anticipat
Nu stiu ce sa mai fac, parintii mei sunt toxici sau nu? Mereu cand ies undeva imi pun 100 de intrebari desi le zic exact ce fac cu cine si unde Imi cer parola la telefon că cica eu poate o uit, pe...? (mai mult)
Salut! Vin cu o intrebare in legătura cu profesiile in legătură cu domeniul auto. Termin un profil uman, precizez că nu am făcut matematică, fizică si chimie. Vreau ca o meserie de viitor să...? (mai mult)
Ieri am lovit doua masini incercand sa ies din parcare. am luat permisul acum vreo 6 7 luni si am condus doar cu fratele meu in dreapta iar singur de vreo 3- 4 ori si ma descurc bine in trafic/intersectii...? (mai mult)
Pot sa imi pun disney plus pe factura de la Vodafone? Daca da, cum? Ca asa de pe site ul lor nu poti ca nu apare decat Netflix si hbo max, trebuie sa ma duc la ei atunci si sa spun ca vreau si disney...? (mai mult)
Cica vor disparea medicamentele pentru raceala si gripa, voi ce parere aveti se va putea intampla asa ceva? Vor reusi sa faca asa ceva? Sa scoata medicamentele astea?
Salutare la toată lumea, va rog mult puteti sa îmi răspundeți și mie la o intrebare? Mie îmi place extrem de mult de o fata dar vapează sau fumează și nu îmi plac persoanele care fumează prea...? (mai mult)
Fetelor vă duceți ca model la make-up?
Ba frate jur ca mi s- a întâmplat. multe lucruri în care am rămas șocat la multe scene de a le fetelor bai jur ca dacă ii faci un compliment ca de ce ii faci iti iei block ca dacă o încurajezi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!