Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Februarie 2025 sunt:
Ce înseamnă de tt (Instagram)?
Bună! Vreau sa merg la liceul militar din Constanța si as vrea sa aflu mai multe informații. Armata este obligatorie dupa liceu? Mergi la academie dupa liceu? Merita sa mergi?
Buna, știți cumva când va avea loc premierea la etapa județeană de limba și literatura romana? Mulțumesc.
Ce este în capul fetelor mici de 12 - 16 ani care după ce au apucat sa facă sex cu cineva, prefera sa ascundă de părinți lucrul asta și accepta sa facă sex cu toți cei care ii exploatează aceasta...? (mai mult)
Stie cineva ce inseamna bhdjeiwiw (sunt initiale ale unor cuvinte in engleza)
Bună, aș dori un sfat, vreau să merg la liceul militar din Alba Iulia și părinții mei spun că nu e pentru mine dar eu chiar îmi doresc (țin să specific că nu- s chiar aproape de liceu cam ...? (mai mult)
Am probleme grave cu memoria pe termen scurt bănuiesc. Dacă imi spui sa fac ceva, uit. Parintii ma cearta zilnic spunând ca sunt imatura, dar mereu când îmi spun sa iau ceva sau sa trec pe nu stiu...? (mai mult)
Care sunt piesele voastre favorite si de ce?
Ce inseamna ca cineva sa iti dea high la story pe Instagram?
Bună,am o intrebare ciudata de pe shein Daca te suna curierul, curierul e roman? Stie romana? Vine prin posta sau acasa?
De curând am vorbit cu prietena mea și am întrebat- o dacă a făcut- o înainte cu cineva și că o să aflu eu dacă a făcut- o când facem noi pentru că o să curgă sânge. după mi- a spus repede...? (mai mult)
Salut, TPU! In pauza scolii, ne jucam fotbal, si am un coleg care se da bombardier, dar nu are viata sociala, nu are prieteni si p scurt e un gras urat; ). Faza e ca atunci cand joc si eu si intru in teren...? (mai mult)
După operația de fimoza (circumcizie) câte zile trebuie sa port bandaj? Mi se cam lipește atele de bandaj și pisca tare
Am nevoie de cateva sfaturi, simt ca mai am foarte putin si intru in depresie.Am 18 ani si nu am fost niciodata o persoana anti- sociala, pana acum 4- 5 luni aveam o groaza de prieteni, relatie, era...? (mai mult)
Salut, am nevoie de ajutorul vostru, mi am cumpărat o bricheta zippo și vreau sa știu cu ce pot sa o alimentez in afara de benzina zippo ca nu am de unde sa iau acum, cu ce as putea sa alimentez,...? (mai mult)
Salut, TPU! Maica- mea nu prea ma lasa afara din cauza învățatului, daca vreau sa ma apuc de invatat, tot timpul nu e bine ceva la ea, pe scurt, n- a fost niciodata mulțumită de mine.Dau funda pentru...? (mai mult)
Buna. Am incercat sa fac ceea ce mi- ati zis. Adica sa nu mai ascult muzica depresiva. dar nu pot sa incetez. simt ca totul nu mai conteaza. pana si parintii imi spun ca sunt un ratat. acum ma urasc. singurul...? (mai mult)
Ce produs va place cel mai mult de la McDonald's?
Buna! Am si eu o problema. Trebuia sa imi vina menstruatia acum 10 zile, dar nu stiu de ce, de 3 zile sangerez dar doar putin, iar restul zilei se opreste. (doresc sa precizez ca am 13 ani)
De ce femeile stau in relatii toxice? de ce acceptati barbatii care va trateaza ca pe un nimic fara flori fara cine romantice plimbari romantice chiar nu mai exista romantism in ziua de azi?
Salut,am fost furat acu câteva zile de mai multe bunuri când nu eram acasă,l-am vazut cu ochii mei când încerca să fure iar, ii va da politia drumul.îmi voi recupera bunurile?
Cred ca am apendicita. De cateva zile am simptomele pe care le prezint sunt: crampe în zona abdomenului, ba sunt constipata ba am diaree, ieri am avut putina febra, ma doare când stau pe scaun, Îmi...? (mai mult)
Salut câți litri are rezervorul lui bmw i8, mersi anticipat
Salut TPU! Am un profesor de muzica care, ne arata de ce sa nu consumam dr@g#ri, iarba si alte substante din- acestea.Ne spune sa nu ascultam alte tipuri de melodii in afara de muzica clasica, insemnand...? (mai mult)
De ce când stau pe saua de la bicicleta transpir foarte mult la fund?
Buna, TPU No va intreb eu stiti de ce ar avea un necunoscut treaba cu mine? De cate ori ma vede ma claxoneaza sau ma urmareste la propiu, face treaba asta de ceva timp si inca nu am spus nimanui ca ...? (mai mult)
Salut,TPU! Puteti sa imi spuneti cum pot face bani in cat mai repede timp? Am 14 bani si am sa ii dau unui prieten 35 de lei datorie.Dau funda!
Am nimerit într o chirie cu colege neglijente, răsfățate și bârfitoare. Având în vedere că sunt o persoană destul de tăcută, introvertită și cu o stimă scăzută, din naștere, chiar...? (mai mult)
Salut TPU, ieri în ora de religie ne- am uitat la un film si cei din banca din spatele meu nu mă lăsau in pace, apoi profesorul a venit la noi, ne- a întrebat care este numele nostru de familie si...? (mai mult)
De ce oamenii parasc?
Tratament acnee sunt in a 10 si aș vrea să scap de ele, nu imi dati sfat despre cum sa le rezolv cu o femeie ca n am de unde nu ca nu as vrea da nu gasesc =)) Gata, daca stiti chiar am nevoie am luat...? (mai mult)
Bună ziua, am 13 ani 157cm și 42kg și aș mai dori să pun cam 5 kg și nu reușesc să mă îngraș. Daca ma poate ajuta vă rog sunt disperata slăbesc în continu.
Care e treabă cu cei de a 8 a și cu 7 days?
Bună TPU! E bine sa urăsc și sa iubesc o persoana în același timp?
Bună TPU! Cum pot sa fac sa îmi uit crushul? Am auzit ca e posibil sa se mute de la scoala la care sunt și nu vreau sa sufăr toată vacanta.
Buna TPU! Ma deranjeaza colegii care tot fac mișto de mine ca imi place de un băiat. Ce le pot zice ca sa înceteze? I-am ignorat dar tot asa o țin.
Iubitul meu nu mi- a zis la multi ani de 8 Martie. Nici de 1 nu mi- a luat mărțisor sau o floare ceva. Ar trebui sa ma supar sau sa i bat un apropo? Locuim impreuna si am avut o saptamana mai obositoare...? (mai mult)
Bună! Dacă aveți sau ați avut anxietate socială citiți va rog Sunt în clasa a 12- a mai am aproximativ 2 luni și termin liceul Doamna de filo mi- a pus doua note de 3, si imi asum aceste ...? (mai mult)
În ultima vreme am fost foarte distant de oameni. Ma simt trist și am început fara sa vreau numai melodii depresive. În ultima vreme vad totul în negru . totul se intampla în potriva mea. Prietenii...? (mai mult)
Bună TPU. Sunt în clasa a 12 a împreună cu iubitul meu, am lipsit intr o zi de la școală și tatăl meu ne- a văzut prin oraș. S- a dus la liceu sa întrebe câte absențe am și am în jur de...? (mai mult)
Daca ma simt la fel indiferent de cata cafea as bea inseamna ca am o problema sau de ce? Nici din cascat nu ma opresc
Ce poate fi daca casc prea mult si imi curge si nasul dupa aia?
Buna. Deci am intalnit o fata care avea relatie cu un baiat si pe scurt m- am bagat in seama cu ea si l- a lasat pe ala pentru mine.Totul frumos pana cand am inceput sa vad ca e destul de plictisitoare...? (mai mult)
M- am saturat de singuratate...De câțiva ani nu am prieteni. Ne- am mutat din București intr- un sat de lângă Arad și nu m- am acomodat deloc cu colegii mei.In sat nu am pe nimeni.Iar unii din colegii...? (mai mult)
Buna seara TPU... m- a sunat o colega (panarama) care era in parc ca este cu doi baieti care vor sa vb cu mine, dar sa vin singur, maxim cu un prieten anume. Am intrebat- o cine e pers care ma cauta ...? (mai mult)
Buna TPU! Imi puteti da ceva siteuri/modalitati de pe care sa invat mai usor capitalele la geografie? Dau funda la cea mai buna!
Bună TPU! Ce înseamnă daca un băiat fata in fata cu tine e foarte atras de tine, se comporta foarte frumos vai, ți- ar da și luna de pe cer și nici nu- ți da mesaj? Ce credeți despre asta? (Fără...? (mai mult)
Am 1.74 cm și 17 ani dar mai este o problema am 100 de kg. Ce greutate ar trebui sa am?
Cum pot sa fac sa nu mai imi placa de un baiat, am tot incercat sa il ignor la scoala sau sa nu il mai vad dar nu pot? Dau funda!
Bună TPU! Încerc să înțeleg dacă este în neregulă cu mine: am început să fiu mai tristă în ultima perioadă din cauza anumitor lucruri, dar cumva, îmi place starea de tristețe în care ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?