Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU! Ce înseamnă daca un băiat fata in fata cu tine e foarte atras de tine, se comporta foarte frumos vai, ți- ar da și luna de pe cer și nici nu- ți da mesaj? Ce credeți despre asta? (Fără...? (mai mult)
Am 1.74 cm și 17 ani dar mai este o problema am 100 de kg. Ce greutate ar trebui sa am?
Cum pot sa fac sa nu mai imi placa de un baiat, am tot incercat sa il ignor la scoala sau sa nu il mai vad dar nu pot? Dau funda!
Bună TPU! Încerc să înțeleg dacă este în neregulă cu mine: am început să fiu mai tristă în ultima perioadă din cauza anumitor lucruri, dar cumva, îmi place starea de tristețe în care ...? (mai mult)
Băieți ajutați-mă. Vreau sa slăbesc cât mai repede dar nu știu cum sa încep. Ce exerciții sa fac? Ajutor
Salut TPU :( Va rog frumos mă puteți ajuta? Am o problema mare, am bagat o sumă de bani mare de 2500 lei în jocuri, nu mă refer la jocuri de noroc, ci la jocuri de mobil, jocuri normale pentru...? (mai mult)
Salut, de la un timp de vreme mi se spune ca sunt arogant și răutăcios, și dușmănos cu multă lume și cum ca as vrea sa fiu eu cel mai frumos și cel mai tare și ca as încerca sa înjosesc pe...? (mai mult)
Mâine de 8 martie vreau să-i dau fetei de care îmi place, un trandafir și ciocolata ei preferată. Este bine?
Buna, am o problema. Sunt a 12- a si am 44 de absente nemotivate. Diriga a zis ca se da preaviz de exmatriculare la 40. Acel preaviz ma anunta ca voi fi exmatriculata daca voi mai lipsi sau pur si simplu...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare... Ieri daca am lipsit o zi de la scoala si mi- am facut adeverinta medicala pentru o zi...pot sa imi mai fac una de azi pana vineri? Ca am auzit ca doar una pe luna poti sa scoti!...? (mai mult)
Buna, ce înseamnă "booster"? La subliminale ma refer. Afirmații sau?
Este adevarat ca daca te exciti prea mult si nu faci nimic iti ies cosuri? Ca mi-a spus cineva ca de aia mi-au iesit cosuri
Bună ziua, deci, prima dată vă zic povestea noastră (cu prietena mea cea mai buna sau mai bine zis fosta). Eram in clasa pregatitoare si a vrut sa ne cunoastem, am evoluat impreuna si o simteam ...? (mai mult)
Salut! As vrea un sfat... Maine este ziua femeii si nu stiu ce sa îi cumpăr mamei mele fiindcă mai am 10 lei doar...mi- a zis ea ca imi da niste banii să- i cumpar surorii mele si bunicii mele ceva...dar...? (mai mult)
Pe voi, fetele, va pune mama sa învățați să gătiți? Adică gen obligatie? De la ce vârstă?
Dacă îți da cineva cu matura peste picioare, este adevărat că nu te mai însori sau e superstiție?
Am o întrebare! Părinții oferă cadouri educatoarelor cu ocazia zilelor Pascale?
Bunăă! Am 14 ani și am început să mă machiez... cred că fac asta de 1 an (mai ales pe ascuns). Machiajul excesiv nu prea e genul meu și de obicei folosesc : fond de ten, rimel, iluminator și...? (mai mult)
Ceau TPU- istilor! Pentru inceput, v- as ruga sa tratati situatia serios/civilizat, intrucat sa pot si invata/deduce ceva de pe urma acestei intrebari. Sa incepem: am 17 ani si una dintre pasiunile mele...? (mai mult)
Buna, mi-au aparut vergeturi de la coapse in jos, cum fac sa nu-mi mai apara si altele?
Cum sa fac sa nu ma mai îndrăgostesc de nimeni? Ca oricum nimeni nu ma place.Cum sa fac sa fiu o persoana rece, sa fiu indiferenta sa nu ma mai implic si sa ma închid în mine?
La liceul in care sunt se spune ca sunt curva cum ca m- am culcat cu majoritatea liceului și știe tot liceul. Bine, aproape nu tot, adică așa cred si nu e adevărat și nu știu ce as putea sa fac...? (mai mult)
Bună. Mă confrunt cu o situație. Sunt împreună cu un tip, la început am fost prieteni, un an și ceva după acest timp el a început să mă privească altfel, precizez că eu mereu îl priveam...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Am o mică problema. Sunt pe la sfârșitul clasei a VIII- a și în clasa a V- a am început să comunic cu un coleg de clasă, părea normal la prima vedere dar în clasa a VI- a părinții...? (mai mult)
Am 20 de ani. Am ales sa nu fac facultate. Am de ales intre o cariera de IT (voi urma un curs si apoi ma voi angaja) sau o cariera de politist (urmez scoala de politie de la Cluj). Problema e ca orice ...? (mai mult)
Salut! Am 17 ani si voiam sa va intreb daca as putea sa ma angajez la tazz(part-time)? Daca răspunsul este"da" cum ar trebui sa o fac? Unde ar trebui sa ma duc sa ma angajez?
Am nevoie de niște cuvinte sa ma împac cu prietena mea. Eu ma blochez când vine vorba de asa ceva. Help
Bunaaa)) M- a intrebat un tip pe tinder "Ai auzit de kraken?" i- am spus ca nu si dupa a spus "Kra ken tine vad o fata speciala" )) Okayyy, ce a vrut sa spuna autorul? As traduce "Ca in tine vad o fata...? (mai mult)
Salut, am fost plecat din țara 3 luni, sunt clasa aX-a pe tot parcursul am acumulat undeva la 400 absențe, cu scutire medicala s-ar putea motiva?(sunt pe profesionala). Mulțumesc.
Salut! Am 19 ani. Am fost tipul de copil crescut in puf, caruia i s- a oferit totul din punct de vedere material, dar in acelasi timp, parintii erau destul de stricti cand venea vorba de interactiunile...? (mai mult)
E bine 15 cm la 14 ani?
Buna ziua, stie cineva daca implinesc 18 ani si urmez o forma de invatamant in Romania,mai pot primi alocatie din Germania, unde lucreaza tatal meu
Credeti ca persoanele cu note de 10 pe linie la școală (nu ma refer la cele rurale) sunt genii?
Bună. Am o problemă și vreau sa stiu daca este necesar să mă adresez la medic. Am 14 ani și uneori nu pot respira normal, dureri de inimă și cap, slăbiciuni, tensiune sau amețeli. Unele ...? (mai mult)
Dupa parerea voastra, care este cel mai fidel sentiment din lume?
Buna! Am 15 ani și vapez cu nicotină de aproximativ 4 zile (eram pe la sfârșitul gripei) și a început să mă doară gâtul. Mă gândesc să mă las. Am tras și în plămâni. Am eliminat fumul...? (mai mult)
Salut TPU! Daca am luat o nota mica,la o materie foarte usoara, cum le pot spune parintilor astfel incat sa nu imi tina morala?(am luat la romana 6.)
Bună! Ce se întâmplă cu ochii tai când ești blestemat? De exemplu, m-am uitat la un film de groaza și o fata s-a transformat în demon
Cine iubeste mai mult intr-o relatie, femeia sau barbatul?
Salutare! Recent am fost abordat de o fata, totul ok pana a zis ca față mea ii inspira ca sunt un curvar de ultima speță. Mna aici m- a atins maxim sa zic asa. Am purtat în jur de 4 minute o conversație...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare. Dimineata la cafea nu pot sa fumez, pur si simplu ma inec la fiecare fum, fumez de 2 ani si am 18 ani si nu stiu cauza de ce dimineata ma inec la fiecare fum dar in ...? (mai mult)
Buna TPU! Daca faci magie sa te placa un baiat, este magie alba sau neagra?
Credeți că aparatul dentar arata ok? Fiți sinceri! Trebuie sa îmi pun aparat dentar peste câteva luni și mie mi se pare ca arata oribil și trebuie sa îmi pun și sus și jos. Menționez ca nu trebuie...? (mai mult)
Bună, acum 2 săptămâni după externarea din spital m- am pricopsit cu o infecție urinară destul de agresiva (inflamarea zonei intime). Mi- a fost recomandat tratament cu antibiotice (pastile, crema)...? (mai mult)
Bună! Vreau să trimit unei persoane bani prin western union... Persoana respectivă nu are card... Cum se procedează? nu am mai trimis prin western
Deci, eu am olimpiada la info si in acceasi perioada am excursie de majoratul unei prt. Si nu stiu ce sa fac. Pareri?
Buna! Ce părere aveți despre, , Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu ‘’ profilul real din București? Sau ce părere aveți despre el in general? Copii de acolo învață ok sau sunt prosti bâtă?...? (mai mult)
Buna TPU! Daca faci magie pentru a cuceri un baiat, este magie alba sau neagra?
Salutare, am cunoscut o tipa din state, as vrea sa merg sa ne vedem, știți cumva cât de greu se obține viza sau cum as putea sa rămân acolo definitiv?
De matreata din barba se poate scapa doar cu ulei si sampon pentru barba sau si altfel? Daca se poate si altfel, atunci cum? Ce trebuie facut?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?