Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Februarie 2025 sunt:
Un băiat mi-a spus că sunt o persoană minunată. Ce înseamnă asta? Credeți că simte ceva pentru mine?
Salutare, eu trăiesc așa cu un fel de spaimă in mine ca dacă enervez pe cineva de vârsta mea sau nu știu ce fac greșit ma ia la bătaie și de aceea as fi vrut sa ma apuc de un sport de contact...? (mai mult)
Unde îmi pot găsi jumătatea ca fată?
I-am scris unui băiat și el ma întrebat de unde il știu, iar eu i-am spus ca nu conteaza. El nu mi-a mai raspuns la mesaj dar nici seen nu a dat. Ce sa fac?
Bună, TPU, as vrea să mă ajutați cu un sfat, dar dacă aveți păreri negative și destul de proaste pentru secolul ăsta, va rog sa le tine ți pentru voi! Acum ceva timp am fost pariul fostului,...? (mai mult)
Bună ziua! Ați încercat tratamentul cu criolipoliza? Recomandati?
Buna, vreau sa imi fac comanda la adidasi nike x Dior Air Jordan si nu stiu de pe ce site. Ma poate ajuta cineva?
Salutare, sunt băiat am 15 ani și înălțimea de 1, 88 sau 1, 89.Visul meu de la opt ani a fost sa ajung pana la 2 metri înălțime…Tatăl meu are înălțimea de 1.80, iar mama mea 1.71 credeți...? (mai mult)
Buna seara, ce pot face sa cresc repede in inaltime? Am 14 ani, 168 si 50 kg. Mama are 160 si tata 175.
Hey! Sunt o fata de 14 ani in clasa a 8 a. Vreau sa va cer ajutorul. Eu am fost cam toată viața mea agresata dar in clasa a 6 a totul s- a înrăutățit. Noi am făcut școala online cam tot anul ...? (mai mult)
Salut TPU! Credeti in supertitii? De ex, daca te paseste cineva ramai mic, daca spargi o oglina ai ghinion etc. De unde provin si de ce lumea crede in ele? Au fost demonstrate?
Salut, am si eu o intrebare mi- a venit ciclul luna trecuta pe 18 si m- a tinut normal 5 zile. ieri cand am mers la baie am gasit o pata de sange pe chiloti ma gandeam ca poate e scurgerea sangelui anterior...? (mai mult)
Bună! Vreau să lucrez la criminalistică și din câte am înțeles trebuie să fac facultatea de drept și academia de poliție. Este adevărat? Dacă da, pe care trebuie să o urmez prima dată? ...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 8 a si as vrea sa ma duc la liceul economic pe turism, imi poate spune cineva concret ce se face acolo la practica va rog?
Salut, daca vapez un vape cu 2 la suta nicotina pot deveni depedent?
Salutari am 15 ani și am pierdut vreo 1000 de lei la pariuri sportive credeți ca dacă acum ma las definitiv pana la o vârsta gen 18 ani când sunt și eu major o sa îi pot recupera atunci ușor ușor...? (mai mult)
Salut, am făcut operația de fimoza (circumcizie ) marți și zona (capul) mă jenează la frecarea pantalonului. E normal? După cât timp trece durerea asta? Cât timp nu am voie sa fac sport? Un răspuns...? (mai mult)
Salutare, sunt minor și m- am apucat de jocuri de noroc(pariuri) din Octombrie 2022, am jucat haotic și pana in prezent pierderile mele sunt estimate la aproximativ 1000 lei! Ce ar trebui sa fac? Eu...? (mai mult)
Antebrațul ajuta la skandenberg?
Bună ziua Am văzut o fată de 16 ani care sa căsătorit cu un baiat de 19 sau 20 de ani, și acum fata are 17 ani și este gravida, și fata respectiva are și inel de logodna pe deget. Ce...? (mai mult)
Buna vreau sa va pun o întrebare celor care ați mai făcut sex sau care ați început viața sexuală. Mama nu vrea sa îmi spună dacă folosești Doar perezvativ nu rămâi? Sau dacă folosești...? (mai mult)
Bună.O femeie se bagă in seamă cu mine atunci când sunt doar eu. Atunci când sunt cu cineva nu vorbește cu mine.Sunt șanse sa ma placa?
Doresc ajutor! De la un anumit timp mi- am pierdut încrederea in mine, văd atâtea fete frumoase pe alte rețele sociale si eu nu arat nici pe departe așa.Eu am un defect (nasul mare) si s- a făcut...? (mai mult)
Salut Când vom reveni la normal? Motorina e scumpa, alimentele sau scumpit, ratele au crescut.
Salut! Vreau un sfat... O colega cu care ma inteleg bine mi- a zis ca are iubit si mi- a zis sa nu zic nimanui..am un coleg in clasa care nu se intelege bine cu iubitul colegei mele..si eu azi din greseala...? (mai mult)
Salut! sunt racita de 2 zile si ma doare foarte tare in gat iau antibiotic, daca vapez cat timp am laringita se intampla ceva?
Stie cineva o metoda usoara de a face cubul rubik dar sa nu fie fake
Buna TPU! An 13 ani si pentru varsta mea sunt destul de slaba, adica la 1.60 am 42 kg, dad nu despre asta este ceea ce am de zis.De 2- 4 zile am inceput sa fiu foarte obosita adica imi vine sa dorm mai...? (mai mult)
Bai, am o întrebare, de ce când fumez iarba pot să mă uit direct la soare și să nu mi se întâmple nimic? Mă uit timp de 30 de secunde fixat pe soare cu ochii deschiși fără să clipesc deloc,...? (mai mult)
Sora mea tot imi ia lucrurile. Cum sa inchid usa ca sa nu o mai poate deschide? Amandoua avem aceeasi usa si cheile sunt la fel. Cum altfel sa- mi inchid usa sa nu mai poata intra? (Alta idee decat "schimbati...? (mai mult)
Vreau și eu porecle pentru mine : bruneta, grasuta, ochii căprui, ascult trap, înjur și vreau câteva porecle de gangsterita
Buna ziua. Am nevoie de ajutorul vostru. De cand eram mica, mereu am fost copilul mai dificil al familiei, sora mea nici nu misca, dar eu nu suport sa fiu carpa cuiva de sters pe jos. La scoala, profesorii...? (mai mult)
Am o întrebare, ce înseamnă când un băiat zâmbește si se uita la tine de sus pana jos (Menționez ca nu vb cu el in momentul ala)?
Cum sa nu-mi mai placa de cineva?
Buna! Daca sunt minora ma pot duce la un orfelinat de buna voie sa stau acolo?
Am nevoie de răspunsuri ASAP. Am o bănuială ca iubitul meu ma înșală. E distant, ridica tonul la mine, se enervează dacă îmi spun un deranj. Îmi evita foarte multe întrebări și niciodată...? (mai mult)
Salut! Vreau sa abordez o problema cunoscuta de multi mai ales in perioada aceasta. BACUL. Sunt in clasa a 12 A profil tehnologic dau bacul la matematica la geografie si la romana. Am foarte multe goluri...? (mai mult)
Salut TPU, este adevărat că la 15 ani ai dreptul de a munci? Daca da, îmi puteți spune niste joburi part-time?
Buna TPU! Am 14 ani si 1, 67.5 inaltime. Mama are 1.60 si tata 1.75. Este posibil sa cresc pana la 180-190?
Cum sa ma integrez bine în clasa a 9 a? Voi prin ce experiente ați trecut?
Salut TPU, am 15 ani sunt băiat, nu prea mai am motivație din cauza familiei, mama m-a părăsit și tata s-a sinucis. Stau la sora mea care mă ține pentru bani.
Salut TPU! Recent am vorbit cu tata că dacă iau examenul de capacitate îmi va lua calculator, toate bune și frumoase ideea e că nu sunt genul caruia îi place sa învețe. În cazul acesta ce pot...? (mai mult)
Salut,am 17 ani si am o problema, nu mi se beleste capul penisului, nu am iritatii, nu e umflat si nu ma doare(mentionez ca nu am facut sex niciodata)
Salut,am o problema(, am 17 ani),nu mi se beleste capul penisului(tin sa mentionez ca nu am facut sex niciodata), nu ma doare, nu este umflat si nici inrosit
E ok sa pupi pe buze pe cineva cu care nu ai relatie? Sau chiar si asta trebuie doar cu cineva cu care ai relatie ca altfel e gresit?
Salut! Vreau un sfat urgent. Astazi o colega i- a spus unei fete din liceu ca imi place de ea, desi NU IMI PLACE ca a GLUMIT. Si am auzit ca vrea insta- ul meu..si astazi niste colege si aia au venit...? (mai mult)
Salut! Am o problema cred. I- am povestit mamei mele ce vreau sa devin... chiar daca pare foarte greu eu simt ca pot ajunge acolo. ... Problema e ca am întrebat- o ce parere are despre asta si m- a...? (mai mult)
Bună! De ce nu-mi apare melodia Laney Del Rey - A&W pe Instagram cand vreau sa o pun la story la o poza?
Buna. Am cunoscut un băiat de vreo 6 luni, de care îmi place mult și nu știu cum sa procedez în situația asta, dacă sa mai continui sau nu. Nu am fost atrasa de el încă de la început, dar ...? (mai mult)
Vreau sa renunt la paine, sa nu mai mananc deloc niciodata, e ok? Ca am mai auzit si ca nu e, e adevarat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!