Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Salut TPU ce sistem de operare folositi? eu folosesc windows 10 de vreo 5 ani oare credeti ca ar trebui sa il upgradez/instalez ca nu stiu daca sa il schimb ca ma gandeam de la lansarea oficiala dar asta...? (mai mult)
Buna! De ce ma doare spatele?
Buna! Deci, ieri am facut un sticker cu un coleg(tin sa mentionez ca suntem apropiati, nu atat de mult in cat sa fim prieteni dar mai glumim intre noi) in gluma, nu aveam intentia ca el sa- l vada.Il-...? (mai mult)
Salut, deci ieri mi- a zis unu ca : vezi sa nu- ti cumpar flori cu alte motive, ai grija sa nu mori si azi mi- a zis prietena mea ca daca as muri ea mi- ar folosi telefonul si acum sunt foarte speriata....? (mai mult)
Bună. Am anxietate socială, una chiar foarte severă. Am impresia ca toți au ceva cu mine și îmi vor răul. Am avut asemenea evenimente în care lumea se lua de mine fără motiv, și cred ca de...? (mai mult)
Ce părere aveti de noua "sala de detentie"? Mie nu imi convine, deci noi la scoala nu avem hârtie pentru WC dar avem sali de detentie.
Cat timp se pastreaza inregistrarile video de la evaluarea nationala? Am auzit ca se pastreaza cateva luni pana la un an, dar mai doresc inca o parere. Multumesc anticipat!
Bună, anul viitor dau bacul și aș vrea să mă înscriu la o facultate fără frecvență, mă pot angaja în altă țară și să vin în românia doar pentru examene?
Buna tuturor, Am o întrebare, trec acum în clasa a 11- a, și am de gând sa fac academia de politie ( București) ce pot deveni după ce o termin? Și dacă e cineva care învață acolo, să- ...? (mai mult)
Ce inseamna tatuajul cu o pana si pasari?
Cine mai asculta Alex Velea? Eu am reinceput sa ascult de vreo 2 luni dupa ce am luat pauza de 2 ani si nu stiu ce se intampla cu Marius Moga. Ca nu il mai vad de 2-3 ani. Dau Funda
Cine știe o încheiere după ce termini urătura ceva de genul "Rămâi gazdă sănătoasă Și la anul când venim Sănătoși sa vă găsim" doar că mai mare puțin
Bună lumeee, de- a lungul timpului am avut parte de întâmplări..ciudate, spre exemplu am văzut ființe..mama mea a uitat usa deschisa și eu fără sa știu am visat cum pe ușa deschisa intra o ...? (mai mult)
Cat timp se pastreaza inregistrarile video de la evaluarea nationala? Am auzit ca se pastreaza cateva luni pana la un an, dar mai vreau inca o parere. Multumesc anticipat si o zi frumoasa! Dau si o funda...? (mai mult)
Salut, iubita mea a zis că își dorește un inel de promisiune, eu habar n- aveam ce e aia. Întrebarea mea este un inel special acela sau pot lua un inel oarecare? Ea a zi că cel reglabil i- ar...? (mai mult)
Buna seara, maine incep probele de bacalaureat sesiunea a II a. Stie cineva cum as putea sa invat pentru matematica? Eu nu am nicio legatura nu imi intra nimic in cap … la romana si biologie nu am ...? (mai mult)
Cat timp se pastreaza inregistrarile video de la evaluarea nationala? Am auzit ca se pastreaza cateva luni pana la un an, dar mai vreau inca o parere. Vreau un raspuns serios de la cineva care se ocupa...? (mai mult)
Cei care sunteți la științe ale naturii intensiv franceză, cum este? Ați putea descrie?
Salut, tpu.As vrea sa știu cam ce as putea sa fac în situația asta.Ieri, treceam pe strada cu bicicleta, iar un băiat m- a oprit, ca vezi doamne, ce- am avut eu cu un alt băiat de care el nu are...? (mai mult)
De la ce varsta fumati? Eu am fumat de la 8-9 o tigara si m-am lasat si nu am mai fumat de atunci.
Salutare! Imi spune cineva ce inseamna plenitudine ( se refera la ficat)
Buna! Am inghitit din greseala o musca si simt cum imi bazaie in stomac. Ce ar trebui sa fac?
E ok ca baiat sa iti iei parul de la fund?
Bună! Fata mea de 15 ani are sânii mici și poarta cupa A. Exista vreo șansă să îi mai crească? Sunt și eu puțin îngrijorată și as dori sa ma ajutați.
Buna, cum sunt examenele de diferente de la un profil la altul, grele usoare? Daca se poate sa povesteasca o persoana
Cat timp se pastreaza inregistrarile video de la evaluarea nationala? Am auzit ca se pastreaza in jur de un an dar mai vreau si alte pareri (dau funda raspuns serios)
Buna, am intampinat ieri o problema cu contul de Instagram, am vrut sa ies de pe un alt cont si sa ma loghez pe altul si nu ma mai pot loga la niciun. am incercat sa imi recuperez ambele conturi schimbandu...? (mai mult)
Vi s-a întâmplat vreodată în viața voastră să aveți o stare când aveți depersonalizare și simțiți ca nimic nu mai are rost în viață sau ca n aveți chef de nimic?
Cum sunt examenele de diferente, grele, usoare?
Bună! am o întrebare dar și o dorință de a mi ușura sufletul Acum 3 ani era să fiu violată de un băiat, ajunsese în punctul de a încerca să introducă penisul de două ori a încercat a văzut...? (mai mult)
Ce parere aveti despre comunitatea LGBT am vazut ca se da la desene (Disney) Am 16 ani
Pot intra la pârnaie la 16 ani?
Buna, cum sunt examenele de diferente de la un profil la altul, grele usoare?
Salut TPU fac 16 ani in dec. si vreau sa va spun ca am bagat 50 de lei la o aplicatie de batting Superbet si am facut contul in 3 minute! si am pus un CNP generat pentru varsta de peste 18 ani si strada...? (mai mult)
Buna! Daca nu am bacul la mate/info pot da la informatica uaic Iasi?
Stie cineva cat timp se pastrează inregistrarile video de la Evaluarea Nationala? (Funda pentru raspuns serios)
Am 15 ani, de abia ce am terminat scoala vreau foarte tare sa ma mut in Bucuresti singura sa am un liceu bun, dar parintii mei nu sunt de acord (stau la cluj) pot legal sa ma mut?
Buna! cand ma cheama la ascultata la tabla la ora de matematica, efectiv simt ca se infierbanta burta (interiorul) ametesc putin. eu nu sunt prost sa nu stiu absolut nimic simplu, si la exercitiu este...? (mai mult)
Bună! Din ultima vreme nu mă mai înțeleg cu părinții, și nici cu prieteni.Plâng când e cate ceva, tremur și simt că inima îmi bate tot mai tare.Eu am zis că e anxietate, dar acum nu știu.Mie...? (mai mult)
Am 21 de ani și am 176 cm și aș mai vrea 1-2 cm nu mi se pare imposibil măcar um 177-178?
Deci nu mai suport, in seara asta va veni verișorul meu cu iubita lui sa doarma la noi, și mama vrea sa ii pună sa doarma in camera mea, și eu am refuzat pentru ca e camera mea! Dar faza e ca am...? (mai mult)
Buna TPU! Am mai multe nelamuriri si ganduri legate de o situatie asa ca nu am o intrebare exacta, dar am nevoie de un sfat. Ideea e ca am un crush si imi place foarte mult de el. Doar ca nu stiu daca...? (mai mult)
Știe cineva cat timp se păstrează înregistrările video de la Evaluarea Națională?
Ce insmena atuncea când un băiat se uita la tine și începe sa zâmbească și când îți întorci capul el se face că nu te vede parcă obraji lui erau mai rozali și vorbește cu prieteni săi ...? (mai mult)
Care vi se pare, sau vi s-a parut ca e cea mai grea materie la scoala?
Vreau să mă mut cu iubitul meu și sunt minoră am împlinit vârsta de 16 ani de aproape 2 săptămânii și el în luna septembrie face 20 de ani, dar tatăl meu nu e de acord, mama e de acord și...? (mai mult)
Eu stiu sigur ca un fost coleg m- a placut acum ceva timp si varul sau mi- a spus la fel ca m- a placut si ca ma place iar pe el cand am intrebat daca e adv a zis direct nu, chiar daca stiu ca m- a placut...? (mai mult)
Am un telefon Samsung care umblă singur atunci când mă joc Roblox adică (ies din joc, dă leave singur, merge character- ul singur sau se oprește singur și nu mă lasă să îl controlez.) Și ...? (mai mult)
E bun tavanic pentru puroi la măsea?
Buna! Daca ai curiozitatea de a gusta o pastila pentru alungat tantarii, poti muri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?