Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa renunt la paine, sa nu mai mananc deloc niciodata, e ok? Ca am mai auzit si ca nu e, e adevarat?
Bună TPU, am o problema și imi este puțin rușine sa o discut cu cineva asa ca am nevoie de niște sfaturi, ce se întâmplă dacă am un singur testicul? Mulțumesc anticipat
Bună, TPU! Am 21 de ani și nu știu ce sa fac cu viața mea. În prezent sunt student în ultimul an la facultate, dar cel mai probabil nu o voi absolvi din cauza numărului mare de restanțe pe care...? (mai mult)
Bună.În urmă cu câteva zile am primit un mesaj de la un băiat pe messenger că bună că ce faci, câți ani ai, vă dați voi seama și s- a băgat într- o relație cu mine.Acum am vb sâmbătă...? (mai mult)
Buna TPU! Acum 3 luni m- am certat cu fostul meu grup de prieteni iar parintii mi- au interzis sa nu ma mai vad cu ei pentru ca nu sunt ce trebuie. Iar recent m- am impacat cu ei acum nu stiu ce...? (mai mult)
De ce am 16 ani și încă nu am sperma?
Salut TPU, o intrebare, doresc un raspuns ok daca se poate. Multumesc Deci: Iau alprazolam/xannax 0, 25mg, si beau si energizant imediat dupa la interval de 30 de min sa zic, nu imi e frica de consecinte...? (mai mult)
Buna TPU. Imi place de o fata si nu stiu cum sa o sarut. Ma ajutati va rog prin exemple de exercitii practice (cum ar fi sarutatul palmei intens)? Dau funda!
Salut TPU, îmi puteți recomanda niște pastile pentru creștere in înaltime? Menționez ca am 20 de ani si 1.70
Salut TPU! Nu știu cum sa vorbesc cu fetele.Nu înțeleg de ce ele sunt atrase de cei care le schimbă ca pe sosește...în loc sa aleagă băiatul care știe sa iubească și sa le prețuiască.Ele aleg,...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt în clasa a 7a și as vrea sa ma simt împlinit cu mine însumi. Notele mele de la scoala variază între 9 și 10 sa zicem dar câteodată se întâmplă să mai iau și un 8, iar ...? (mai mult)
Bună ziua! Am o problemă pe care mulți o întâlnesc în ziua de azi. Am 16 ani și sunt în clasa a- X- a. De când am mers la liceu, de anul trecut, am fost și sunt un fel de victimă a bullyngului....? (mai mult)
Salut,fac 15 ani in câteva luni și am 1, 60 credeți ca voi ajunge măcar la 1, 70 pana la 18 ani? precizez ca mama are 1, 55 tata 1, 68
Cum pot deveni mai rece ca băiat?
Am 13 ani si imi place de o fata din alta clasa, dar imi este rusine sa o intreb ca imi place de ea, va rog spuneti-mi ce sa fac.
Hey, TPU am nevoie de un sfat. Acum o luna aproximativ fratele meu s- a incurcat cu o fata, o fata mai diferita, genu ala de fata cu gene piercing, tatuaje, haine scumpe, fata aia l- a iubit dar el...? (mai mult)
Am observat că o fata din clasa mea are păduchi, ce pot face sa nu se răspândească și la mine?
Bună TPU, este normal ca la vârsta de 14 ani penisul meu sa aibă lungimea de 18cm? Doresc seriozitate Mulțumesc anticipat
Salut! Sunt o eleva de 14 ani și as dori sa îmi vopsesc doua șuvițe de păr (culoare non stridentă).Am verificat regulile școlii mele dar și liceelor la care as dori sa aplic iar acestea nu includ...? (mai mult)
Salut, acum câteva zile am fost intr-o tabăra și profesorul m-a prins cu pachetul de țigări, se poate scădea nota la purtare chiar dacă nu am fumat în scoala?
De ce mi-e așa greu sa renunț la persoane care nu au respect pentru mine? Și ca o paranteză, chiar și în relația de cuplu, accept multe lucruri de dragul iubirii ce o port.
Buna! Peste câteva zile va trebui să fac pozele pentru albumul de clasa a 12 a, însă eu am o problema in acea zi si nu pot să ajung. Dacă vi s- a întâmplat, cum ati rezolvat? Ati primit un album...? (mai mult)
Bună tuturor, am nevoie de un sfat : Sunt fată, eleva în clasa a 8 a și de curând la mine în școală s- au întâmplat niște lucruri cam urâte cu telefoanele (copiii se filmau unul pe altul ...? (mai mult)
Buna! Am si eu o problema cu parintii...chiar as avea nevoie de câteva sfaturi! Deci sunt o fata de 17 ani, anul acesta împlinesc 18! De mica am fost timida si cuminte, mereu am ascultat- o pe mama,...? (mai mult)
Buna TPU! Am aflat azi ca baiatul de care imi place sa muta de la scoala la care suntem din cauza ca este jignit. Cum pot trece peste mai ales in vacanta ca o sa ma gandesc numai la el si la faptul ca ...? (mai mult)
Mergi la un restaurant, sau în cazul meu bar, are voie chelnerul/barmanul sa iti impună sa platesti mancarea/bautura înainte de a o consuma?
Bună, știe cineva cum sa-ți ascunzi numărul de urmaritori și persoane urmărite pe Instagram? Dau funda
Buna TPU, am o curiozitate care ma nelinisteste teribil. Am 26 de ani si 45 de kg., am impresia ca ceva nu e ok, adica iubitul meu face remarci pe chestia asta gen iti iau ciocolata iubi poate te mai...? (mai mult)
Salut TPU! Am 17 ani si in iulie voi face 18 ani Am înălțimea de 1.73, oare mai am sanse sa cresc sau nu? Daca da, oare pana la cati cm? Mentionez ca nu fac sporturi
De ce atunci cand incerc sa mentin contactul vizual cu o persoana, incep sa rad? Ma emotionez instant si incep sa rad din senin, sau sa intorc repede privirea.
Daca sunt clasa a 9 a in Romania si ma voi muta in Suedia in vara, din ce materii trebuie sa dau examenul de a intra la un liceu in Suedia sau ce trebuie sa fac? Vreau un raspuns urgent
Salutare tuturor, este greu sa mergi pe scuter? Adica este la fel ca pe bicicleta? Pentru ca eu nu stiu sa merg pe bicicleta :)). As fi interesat de un job livrator pe scuter unde se specifica, ca este...? (mai mult)
De cateva seri visez o situatie buna care se termina rau constant. De ce se intampla asta?
Cum începi o conversație cu prieteni (va permiteați înainte) cu care nu ați mai vorbit de mult timp?
Tot se zice ca mama trebuie sa fie cea mai bună prietena. Dar de ce ma sufoca câteodată? Tot parca vrea sa imi controleze viața. Cu cine vb? Unde mergi? De ce faci aia? Cine e băiatul acela? Cine...? (mai mult)
Salut! Daca la anul intru a 9a si vreau sa dau proba la lps, ca sa intru trebuie sa fac un sport? (Nu fac niciun sport insa la scoala sunt printre primii din clasa mentionez ca sunt din Iasi)
Salut,eu iau la mate 5 pe linie la romana 7 pe linie nu pot scapa de asta sunt clasa a7a si deja ma gandesc la clasa a8a oare aveti sfaturi cum sa cresc de la 5 la 8-9 si la romana sa cres la 9-10?
Sunt cu gagica pe discord si nu avem ce face.Sugestii?
Salutare, vreau sugestii de nume de scena care încep cu numele "Costi " dar mai vreau al doilea nume după Costi. Ma poate ajuta cineva cu idei? Mulțumesc la toți... Costi forță este deja. Vreau ...? (mai mult)
Ce fel de sporturi feminine se fac la fortele terestre din Sibiu?
Cum pot să retrag gifturile?
Salutare, știți cumva ce loțiuni sau ceva de genu pentru oprirea căderii parului? Chelesc in zona din spate a calului, tatăl meu la radului a fost chel acolo și stiu ca este genetic dar am 20 de...? (mai mult)
Ce fel de gimnastica se face la Css Sibiu si cand incep inscrierile?
Bună, am și eu o întrebare, mie acum 3 ani ceva timp mi- a plăcut de cineva. Acea persona nici nu ma baga în seama, eu am suferit din diverse motive îmi făceam iluzii, spuneam ca e din vina ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, daca mananc de ezemplu 2—3 pachete de guma pe zi ma ingras? Adica guma ingrasa?
As vrea sa imi schimb programul de somn, sa ma culc pe la ora 2.30 noaptea dar nu reusesc pentru ca adorm mereu inainte. Ar trebui sa ma culc pe la 18 si sa apuc macar 6 ore? Care se pricepe sa ma ajute...? (mai mult)
Credeti ca o relatie online, poate functiona?
Poti sa primesti maternitate daca esti la liceu? Sunt baiat
Salut! Pe 27 februarie e săptămână altfel la școală, nu? Cat tine aceasta săptămână? Este obligatoriu sa vina copii la școală? Se fac ore sau ce se fac? Se pun absente daca nu vin? Școală...? (mai mult)
De ce imi moare penisul chiar dupa ce am terminat de eja culat? Adica nu ar mai trebui sa mai stea putin sculat dupa ce termini de eja culat? Dar la mine nu e asa, moare atunci fix dupa ce am terminat,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!