Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salut! Pe 27 februarie e săptămână altfel la școală, nu? Cat tine aceasta săptămână? Este obligatoriu sa vina copii la școală? Se fac ore sau ce se fac? Se pun absente daca nu vin? Școală...? (mai mult)
De ce imi moare penisul chiar dupa ce am terminat de eja culat? Adica nu ar mai trebui sa mai stea putin sculat dupa ce termini de eja culat? Dar la mine nu e asa, moare atunci fix dupa ce am terminat,...? (mai mult)
Bună! Deci eu nu pot urmări câteva conturi din cauza:restricționăm anumite activități etc. Nu am fost restricționată.M- am uitat pe cont și nu am încălcat nimic. Sfaturi ce aș putea...? (mai mult)
Bunaaaaa TPUUUU, ieri eram la ora de mate si colega mea pe care am MARE crush mi- a cerut pixul, la care ea s- a uitat adanc in ochii mei si mi- a zis "e bun, scrie bine". Credeti ca inseamna ceva? ...? (mai mult)
Idei ținute banchet clasa a 8-a băieți?
Plac o fata foarte mult și vreau sa o fac sa vadă cumva ca am sentimente pentru ea și eu nu vreau sa- i spun direct. Îmi este frica sa nu stric toata prietenia dintre noi. Ma vad mâine cu ea și as...? (mai mult)
Bună, am nevoie de o părere, după voi ce inseamna dacă un coleg cu care nu prea vorbiți va apreciaza storiul pe Instagram?
Bună TPU! Am nevoie de o părere. După părerea voastră ce poate inseamna dacă un coleg cu care abia vorbești rar îți apreciaza brusc storiul de pe instagam?
Dacă vreau să mă fac jandarm ce la ce facultate trebuie să dau
Ce se întâmplă dacă bei o sticla mică de strombow la 24 de ore de la vaccinul de 14 ani
Acum două ore am mâncat peste și acum mi-a rămas mai multe oase in gat pot muri de la ele
De ce e important pentru voi sa iubiti?
Cine ma poate ajuta cu coduri de sub pachetele kent, pallmall și neo?
Salutare, daca m-as angaja la Glovo mi s-ar da voie sa livrez pe o trotineta normala? Adica, care nu este electrica? Multumesc
Numere de telefon cu care poti vorbi daca doresti sa te sinucizi
De ce sunt unii oameni rai? Pentru ca sunt bolnavi psihic sau de ce sunt asa? Ca eu nu prea inteleg sincer
Ce ar trebui sa fac dacă vreau sa ies cu o fata prin zona/parc etc? Cum ar trebui sa ma comport și chestii. Ce sa zic? Ce sa fac?
Salut Ce activitati pot face cu prietena ca sa ma dezvolt personal. Stiu ca suna ciudat întrebare dar ma refer alti merg cu prietena la cafenele Eu merg cu ea la alergat si diferite cursuri Dar vreau...? (mai mult)
Am 13 ani și vrei să îmi cumpăr un pc de de 2500-3000 cat mai repede ce metode îmi recomandați
Am o intrebare Am varsta de 16 ani, acum o sa implinesc 17 ani si am o problema in legătură cu penisul meu. Penisul meu masoara in stare fleasca 4 cm si in stare erectă 8- 9 cm, aproximativ. Nu stiu...? (mai mult)
Ce poți face seara in Brașov in centrul vechi?
Salut Sunt împreuna cu o fata care are deja un copil de 1 an și 6 luni Problemele au început recent când mi- a spus ca nu poate sa ma întrebe sa stau cu copilul cât timp se duce ea sa se vadă...? (mai mult)
Un site de dating cu oamenii din afara știți? Sa fie și gratis ca na.
Ce ar trebui sa fac daca m-am nascut prost
Plac o fata foarte mult și nu știu cum sa mi împărtășesc sentimentele. Nu prea ma pricep și as avea nevoie de niște sfaturi.
De ce apare de obicei golul mental adica sa nu ai niciun gand si sa nu ai nimic de spus deci? Si care e solutia
Buna TPU. Voi fetelor, ati fot îndrăgostite in perioada liceului de un băiat care pur si simplu va facea sa simțiți un dor profund cand nu l vedeați sau începeați sa nu mai mancati din acest ...? (mai mult)
Bună seara urmează să lucrez de la ora 15:la 11 seara permanent de luni până vineri vi se pare dezavantajos obositor programul?
Buna, este normal că menstruatia că curgă mult în prima zi și în ultimele 5 puțin, mă balonez in fiecare zi, sun mai mereu constipata, și menstruatia este neregulata.Este normal sau ce poate...? (mai mult)
Cum fac sa nu mi mai placa de un băiat? Ma simt inferioară lui doar pentru ca are bani și chiar nu cred ca el ma vrea, pentru ca e distant. As vrea sa fiu indiferenta dar am nevoie de niște...? (mai mult)
Pot platii ramburs pe site ul stockx?
Cum pot sã opresc cresterea penisului? stiu ca suna amuzant dar nu este, am deja peste 17cm la 16 ani
Buna TPU! Ce parere aveti despre prieteniile in 3?
Cum pot sa fac rost de 25 de euro online, urgent! Bani virtuali
Buna! As vrea sa vizitez niste fosti colegi de la alta scoala si sa merg la scoala lor in timpul programului, sa mai intalnesc eventual si profesorii. Este voie sa intru in alta scoala daca nu sunt de...? (mai mult)
Salutari TPU. As dori sa va dați cu părerea la următaoarea situație. Mie îmi place de o fata care este la medicină și este împreună cu un băiat de aproximativ 3 ani. În liceu aceștia se certau...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma transfer de la pedagogic la lps, dar acum nu mai sunt semestre, ci module. Ce credeti? Am sanse? Daca da, cum as putea sa ma transfer?
Cum sa petrec mai mult timp cu baiatul de care imi place? Dau funda
Buna TPU! Baiatul de care imi place a spus ca de- abia asteapta sa se mute de la scoala la care suntem din cauza colegilor, dirigintelui si profesorilor (are destula dreptate aici...). Eu nu pot sa ma...? (mai mult)
Ce poți să faci dacă ai trimis din greșeală o poză nud la un băiat și el a făcut screenshot
Am trimis din greșeală unui băiat o poză nud el a făcut screenshot și a trimis la mai multe persoane țin să menționez că ne aflăm în sate diferite, acum nuștiu ce să fac a trimis și din...? (mai mult)
Am hipdips uri de când ma știu și le urăsc, nu știu cum sa scap de ele am făcut o perioada exerciții și nu a schimbat nimic știu ca e și din vina oaselor dar nu înțeleg de ce se depune grăsimea...? (mai mult)
Buna TPU! Am 17 ani si am un obicei ciudat.Imi bag mana in vagin si apoi in nas.E normal :DDDD
Dacă mama mă obligă sa fac un sport și nu mai vreau sa fac sportul respectiv cum trebuie sa procedez?
Buna, cum pot scapa de celulita si vergeturi? am mancat destul de mult ca sa ma ingras ca eram foarte slaba dar acum am celulita si vergeturi. Daca fac exercitii o sa slabesc? pentru ca nu vreau asta,...? (mai mult)
Salut! Care este inaltimea normala a unui baiat care de-abia a implinit varsta de 13 ani?
Salut! care este înălțimea normală a unui băiat care de-abia a îndeplinit 13 ani?
Bună! Sunt fată, am 20 ani. De ceva timp se întâmplă ceva ciudat cu mine. Cu câteva luni în urmă, am ieșit din prima mea relație lungă și serioasă. Asta a fost decizia mea să renunț, ...? (mai mult)
Deci l- am întrebat pe un băiat dacă este interesat de mine și a zis că nu știe pentru că nu ne- am văzut, dar el a zis că a avut relații la distanta și mie nu vrea sa mi acorde o șansă. ...? (mai mult)
Salut! Care ar fi înălțimea normală a unui băiat care de-abia a împlinit 13 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!