Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Februarie 2025 sunt:
Exista fete care atunci cand se duc la prima intalnire cu un baiat sa ia si un pistol la ele? Sau nu prea sunt asemenea fete? Si sa il foloseasca si asa fara sa aiba motiv?
Bună fetelor! Ce absorbante vi se par mai okay, Bella sau Always?
Buna TPU! Cum fac un baiat sa ma placa? Am fost singura pentru prea mult timp si simt ca nu am pe nimeni.
Cine este la Colegiul Național Ioan Slavici din Satu Mare și este talentat de actorie? Mă gândesc să organizam un club de actorie? Dacă cunoașteți sau știti pe cineva care e talentat putem vorbi...? (mai mult)
Bună TPU, sunt frustrata că nu știu deloc sa dansez ca toate fetele, știți că acum toate dansează din fund dar eu habar nu am, nu pot deloc și nu știu ce să fac...mi- se pare greu.Intrebarea...? (mai mult)
Unde pot sa ma angajez, în Craiova fara experienta?(19 ani) Am nevoie de un job part-time.
Am o canapea foarte murdara nu știu cu ce pot să o curăț daca dau cu peria pe ea iasă fire albe din material și soluții de curățat mă tem că lasă pete cum sa procedez?
Voi cum procedați când va incarca sentimentul de singurătate? Cum o combateti? Eu mi-am propus să mă cufund in munca, să muncesc mult încât să nu am timp sa mă simt singură...
E cineva pe aici care a cunoscut o persoana locuind cu ea si a fost ok persoana?
Buna, stiti o melodie de la Petre Stefan in care nu injura sau ceva de genu pentru a i-o arata mamei? Si daca da, cum sa o conving sa ma lase sa ma duc la concert
Am abordat o fată pe stradă și a fugit de mine, dar nu știu de ce.I-am zis bună și după s-a uitat la mine și a început să se distanțeze
Salut... de 3 ani am doar 2 vise in fiecare seara. Problema este ca doar acestea le am, se tot repeta. Nu e ceva de rau, imi place sa visez asta doar ca ar putea insemna ceva? Visurile sunt doar despre...? (mai mult)
Am 13 ani si sunt pasionata de matematica, programare ( desi momentan cunosc doar python si putin c+ + stiind sa programez "calculatoare"), dar si desen(vand portrete la comanda si imi castig banii ...? (mai mult)
Salutare TPU, iubita mea mi- a marturisit recent ca a fost abuzata sexual in copilărie de catre tatal biologic, la varsta de 8- 9 ani, ea acum avand 16 ani. Mi a spus ca i- a introdus degetul in...? (mai mult)
Salut! Părinții mei vor să mă dea la Liceul Militar! Va rog spuneți- mi cum este viața acolo. Am auzit multe zvonuri și nu știu pe care să le cred. Este militarul o alegere buna pentru viitor?...? (mai mult)
E ok sa te muti cu o persoana pe care nu o cunosti ca sa o cunosti locuind impreuna cu ea?
Bună! Sunt clasa a 8 a și vreau sa întru la vocational pe pedagogie. Având în vedere ca nu se mai calculeaza și media de admitere 5- 8 as vrea sa știu cum se calculeaza media. M - am uitat la medii...? (mai mult)
Am o întrebare De cand inchid ochii si vr sa dorm si brusc ma trezesc cu durere de inima
Salut! Am o întrebare care sunt sigura ca va bate la ochi și voi primi multe răspunsuri negative și poate și insulte ( dacă nu puteți ajuta va rog sa nu răspundeți deoarece nimeni nu are nevoie...? (mai mult)
Salut TPU! Acum 30 de minute un angajat cu probleme autistice de la simigeria Luca srl a filtrat cu mine, trimitandu mi pulici prin geam. Ce ar trebui sa fac in legatura cu situatia asta?
Salut! Vreau un sfat De ceva timp simt ca nu mai sunt eu simt ca anxietatea asta ma doboara pe zi ce trece, simt ca toata lumea ma judeca dar desi nu e asa, simt ca nu pot fi eu însumi, simt ca o iau...? (mai mult)
Cum fac să crească părul pe picioare
Salutare. Am si eu nevoie de ajutorul vostru. As dori sa imi fac si eu un tatuaj cu jocuri de noroc ( poker manual, holdem, remi, barbut) si nu am nici o idee ce sa imi fac. Ma puteti ajuta cu niste...? (mai mult)
Salut am o întrebare, sunt blond si pentru prima data mi am vopsit parul brunet cu o culoare de la syoss as avea nevoie de niște detalii, in special după cam cat timp ar trebui sa mi l revopsesc brunet...? (mai mult)
Pentru toti cei care au dat evaluarea natioanal, care este sentimentul de dupa? cum v ati simtit si daca aveti cateva sfaturi pentru a invata mai eficient
Stie cineva pastile sau geluri minune pentru mărirea penisului?
O visez pe fosta lui, cu toate ca nu am văzut-o niciodată. din câte am înțeles face si farmece. Credeți în asa ceva?
Întrebare pentru fumători mam ampuct recent de fumat și la terminarea unei țigări mă ustură ochi de la fum dupa o anumită perioadă o să mai simt această usturime?
Ma ajuta si pe mine cineva cu un test? realizati un test narativ in care sa precizati o intamplare petrecuta pe vremea dacilor si romanilor
Cum o conving pe mama sa îmi de a alocația?
Dragilor, dc sa nu fim si noi mai buni? Dc sa nu mai injuram si sa facem ceea ce ne place? Haideți sa facem ceva bun, roditor cu gurile, mainile, mințile noastre, in lume sunt necazuri, probleme...? (mai mult)
Bună seara, am nevoie de ajutor. Nu e o introducere prea Bună dar nu mai am răbdare pentru nimic. Simt ca sunt la capătul puterilor și tot am gânduri intrusive și sinucigașe. Ma simt singură,...? (mai mult)
Salut, îmi poate spune cineva ce fel de probe sunt la proba pentru liceu militar. Mulțumesc
Bunaa iarba(canabis) afecteaza eficitenta anticonceptionalelor? nu este consumata in exces gen 1 data pe saptamana
Dacă aș vrea să mă transfer în a X- a de pe mecanică pe profil economic, o să- mi fie mai greu dacă mă mut pe alt profil și la un alt liceu? Nu de alta dar aș vrea mult să știu, deoarece...? (mai mult)
Grădiniță în care lucrez este deschisa și pe timpul verii! Oare cum se va proceda cu vacantele pentru cadre didactice?
Buna TPU, stie cineva niste cursuri de dans kpop in Bucuresti? Am cautat si nu am gasit nimic…Multumesc!
Salutare TPU, am o intrebare, este o poveste mai lunga. Am fost impreuna cu o fata un an si aproape doua luni, au trecut aproape doua luni de cand ne- am despartit, iar ea pana acum a mai avut doua...? (mai mult)
Teniși sau bascheți pentru ora de sport la școală? Și de care?
Buna, sunt într- o situație mai complicată cu prietenele mele, o să le numesc X și Y. Adevărul e că țin la ele mult, adică țineam, acum nu prea mai știu...suntem prietene de cam 5 ani. În...? (mai mult)
Îmi poate spune și mie cineva cum este la Colegiul Economic Virgil Madgearu din București?
Dacă te deflorezi singura și curge sânge, când vei avea primul contact sexual îți Ba mai curge sânge?
Salut! Aş vrea să ştiu nişte cluburi din Iaşi la care să mă pot duce din când în când în weekend-uri şi la care să pot intra la cei 16 ani ai mei. Mersi mult!
Buna, vreau sa aplic la o facultate din strainatate dar trebuie sa imi convertesc notele in GPA. Problema este ca nu am inteles cum anume trebuie sa fac asta. Trebuie sa convertesc fiecare semestru, ...? (mai mult)
Ce fel de gimnastica se face la css Sibiu, si cand incep inscrierile
Hei nu stiam ce mi se intampla la Instagram pentru ca nu imi mai apareau Reel-urile si l am dezinstalat si reinstalat iar acum nu imi mai apar notitele. ce pot sa fac sa mi apara din nou?
Poti studia 2 profile la aceeasi universitate
De ce m-ai folosiți TPU in 2023?
Cum se numește stitul mustata cu cioc si cu ochelari?
știe cineva cum sunt țigările sobranie collection golds? sunt tari?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.