Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU! Baiatul de care imi place a inceput sa fie foarte retras, nu prea mai vorbeste, in pauze se uita pe geam. Cum as putea sa ma placa. Sunt si eu la fel de retrasa, mi- e destul de rusine sa...? (mai mult)
Buna TPU! ce IQ trebuie sa ai la 13 ani?
Salut! Vreau un sfat... Eu am avut cele mai bune prietene si inca vb cat de cat...dar de cand au iubiti ma dau la o parte...cand nu se intelegeau cu ei imi cerea sfaturi stateam cu ele cand le era greu...? (mai mult)
Salutare! Am nevoie de ajutor urgent. Ofer funda. Am făcut un Facebook, fals. Și acum. L- am șters de mai bine de o lună. Ai între timp. Am dezactivat și adresa de email. Nu mai pot sa ma conectez...? (mai mult)
Buna TPU. Am mai intrebat odata mai demult: cum sa scap de rusine? Recent, am inceput acele cursuri de balet dar eu am si un profesor nu doar profesoara si imi e rusine sa fac spagatul in fata lui sau ...? (mai mult)
Salut am instalat și eu Windows 10 pe stick și nu știu de ce când selectez stick- ul și apăs pe el merge totul bine și după imi apare logul de la laptopul și sta blocat și nu se întâmplă total...? (mai mult)
Cum se folosește un card Revolut? Am cardul primit de la prietenul meu, este pe numele lui, am niște bani pe el, dar nu știu cum se folosește cardul.
De ce la unii oameni nu le trece nimic prin minte sau aproape nimic? Care e cauza in general?
Bună, ie cam jenat dar mă cam îngrijorează situația asta ieste vorba despre menstruație am 16 ani și mi-e îmi vine ciclu odată la 11 luni și nu știu ce să mai zic voi ce părere aveți?
Am fost cu un băiat împreună pe care încă îl plac. El s- a despărțit de mine acum câteva luni. Încă mai vorbim dar foarte rar și sunt șanse ca el încă sa ma placa. Ideea e ca azi am primit...? (mai mult)
Stiti de unde pot sa imi iau o bricheta super mișto dar pana in 20 30 de lei in Buzau? Va rogg!?
Hello, am si eu o întrebare, sunt utilizatoare de iOS si ma joc minecraft(cumpărat) si nu stiu cum sa schimb versiunea, help
Bună! Am și eu o întrebare. Prietenul meu mi- a dăruit un card Revolut, care este pe numele lui și zilele trecute a pus niște bani pe acesta. Mi a transmis și un anumit cod pin de patru cifre. ...? (mai mult)
Bună! Cum pot să ajut un băiat care e trist din cauza ca nu mai vorbește cu o fată la care ținea pentru că aceasta s- a distanțat de el? Nu vrea să vorbească despre asta dar tot simt nevoia că...? (mai mult)
Stie cineva de ce se mai intampla sa nu imi mai mearga netul pe laptop la un moment dat? Nu e de la cei de la care am net, e ceva de la laptop dar nu stiu ce, nu aveti voi idee ce ar putea fi? Trebuie...? (mai mult)
As vrea niste exerciții pentru a fii mai bun la skandenberg
Hei TPU, de fiecare data cand imi vine menstruatia ziua ii abudent iar noaptea inceteaza sa mai curga atat de mult si dimineata dupa ce urinez iar vine abudent, mentionez am 16 ani si mi am inceput viata...? (mai mult)
Se face engleză la asistență medicală generală?
Dacă un om trebuie dus la azilul de bătrâni iar copiii nu vor sa semneze, poate sora lui?
Deci am vorbit cu un băiat de aproape 2 săptămâni și vreau să- l întreb dacă este interesat de mine. Lui îi plac fetele emo dar eu nu sunt și uneori îmi dă semne cum că ar fi interesant, ...? (mai mult)
Cât valorează o colecție de figurine din sticla vechi? https://m.facebook.com/groups/1045155929323236/permalink/1577082232797267/
Te poti angaja cu certificatul de nastere la mc d?
Am 15 ani. Cum pot să câștig bani până împlinesc 16 ani? (Vârsta la care mă pot angaja)
Este ilegal sa ai 3 joburi? De dimineață până la 13 lucrez ca educatoare. Iar de la 13-20 lucrez ca recepționera. Și mai doresc și ceva de noapte
Cum se tratează Anxietatea generalizată?
Salut, poate cineva sa îmi explice cum sunt examenele de diferență de la profesionala la liceu clasa a 9-a în 2023, când se dau ele de obicei și dacă sunt grele?
Buna, toată viața mea am avut probleme cu greutatea, nu eram grasa dar ma simteam așa, acum am 62 kg la 16 ani si vreau sa ajung la 60, acele 2 kg ma distrug mental, chiar dacă e o nimic toată. ...? (mai mult)
Salut TPU, am 19 ani cand aveam 16 ani eram foarte slab, aveam 180 si 50kg si pe vremea aceea am incercat sa- mi fac o iubita. Fata aceea a ras de mine pentru ca eram slab tin sa mentionez ca avea 17...? (mai mult)
Mai exista oare fete cuminti, trimite, drăguțe si cu voce drăguță? Eu sunt un baiat cuminte, pocăit, nu imi bat joc de fete, stiu sa le apreciez sa am grija de ele si multe altele. Chiar mi...? (mai mult)
Salut TPU Mi s- a oferit o oportunitate de a ma duce la un liceu privat, eu nu am posibilitatea financiara dar imi plateste altcineva. Chiar suna bine ideea de "liceu privat, , dar am un sentiment ...? (mai mult)
Dacă îmi îngheț anul școlar in clasa a IX-a, pot lucra sau face orice altceva în timpul acesta?
Hai noroc TPU, nu stiu daca am vreo problema sau nu dar nu prea mai simt nevoia sa mai ies afara din casa cu tovarasii, mai ales dupa niste saptamani stresante de sesiune (am o restanta bagamiasi), ...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si 5 luni, fac in fiecare zi 400 de flotari, asta imi va afecta cresterea, nu sunt asa inalt, am 1.69 si as vrea sa stiu cum mai pot creste in inaltime natural si pana la ce varsta...? (mai mult)
Bună ziua, am primit un inel de logodnă dar eu nu doresc sa fiu cu acel băiat. Băiatul inelul nu îl vrea înapoi. Să îl amanetez sau să îl păstrez ca amintire?
Salut fac 400 de flotari in fiecare zi, am 17 ani si 5 luni, mai pot creste in inaltime? Si cum? Flotarile impiedica cresterea? Am cumparat si vitamins, am 1.69
Salutare! Sunt în căutarea unui loc de muncă și am găsit ceva la o benzinărie RomPetrol. Eu experiență pe casa de marcat am. Însă vreau sa știu și eu cum e când încasezi de la pompa! Ce atribuiții...? (mai mult)
Bună ziua! Deci am o dorința care nu știu dacă e chiar ciudată. Îmi doresc un iubit! ???? Și chiar nu glumesc. Va rog sa ma ajutați cu aceasta problema. Și sa nu ma judecați.
Bună ziua! Am o problema. De la un timp am o dorința care nu știu dacă e tocmai ciudată. Vreau iubit! ????Și nu glumesc. Ce fac?
Salut TPU. In urma cu ceva timo unchiu meu ma acuzat ca i am vandut ceva, nefiind adevarat. Acum ceva timp mi- a dato boxa cadou 9 mil si pe langa asta mi- a spus ca e un test pentru mine, sa vada daca...? (mai mult)
Buna! Nu înțeleg ce pot face, deci mama de la un moment dat începe sa îmi între in spațiul meu ex; când primesc un mesaj se duce la telefon, întreaba mereu cu cine vorbesc, încearca să- mi...? (mai mult)
Buna.Ce sa fac daca nimeni nu ma suporta? Am anxietate sociala si depresie din clasa a 5 a.In a 5 a si a 6 a nimeni nu vorbea cu mine si radeau de mine ca am anxietate si ca sunt adoptata.In clasa a 7 ...? (mai mult)
Ați mai experimentat întâmplări paranormale?
Buna TPU! Este normal ca in atunci cand esti îndrăgostit sa cazi in ganduri negative si ganduri pozitive? Cateodata sa simți ca e totul degeaba si sa renunti, dar cateodata sa simți ca te apropii...? (mai mult)
Care ma ajuta și pe mine? M- am tot văzut cu o fată prin club și la școala tot timpul, este foarte frumoasa și se uita la mine când ma uit la ea, i- am dat cerere de prietenie pe insta si nu m-...? (mai mult)
Bună TPU! Cum sa fac sa imi apara toata imaginea melodiei de pe Spotify pe ecranul de blocare al telefonului? Mulțumesc!
Buna, îmi pun șosete in sutien de 2 ani, problema este ca toată lumea știe ca eu am sâni mari dar acum m- am saturat sa ma dau ce nu sunt și as vrea sa ies in societate cu sânii mei naturali.Ce...? (mai mult)
Deci, eu sunt Astmatică(cred că așa se scrie când suferi de Astm Bronșic). Am lipsit din acest motiv o săptămână. La școală, colegii au dat un test și mi- au zis că din cauză că nu am ...? (mai mult)
Buna TPU, nu stiu cum sa incep dar de cateva luni pur si simplu mi- a disparut motivatia si cheful pentru tot, incerc sa trag de mine cat de tare pot sa fiu mai activ, sa fac sport si tot restul dar...? (mai mult)
Bună! Am multe zile de naștere ale prietenilor mei ce urmează în viitorul apropiat. Problema e că mereu mă blochez când trebuie să cumpăr un cadou. Nu prea am idei, așa că vă rog mult dacă...? (mai mult)
Deci nu stiu ce sa fac, nu vorbesc mai deloc pentru ca nu am ce si nici nu prea stiu ce ar trebui sa fac. M- ar putea ajuta un psiholog sau ceva? Daca ma duc la el si sa ii spun si lui chestia asta? Sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?