Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Februarie 2025 sunt:
Un prieten de- ai mei a devenit arogant în ultima perioadă, crezându- se mult prea frumos, pentru că e blond și are ochii albaștri. Așa că în ultima perioadă face pe șmecherul, pe inabordabilul,...? (mai mult)
Poți fi exmatriculat doar pentru ca ai înjurat în pauza?
Bună! Știu ca acum nu e cel mai bun timp să întreb asta căci sunt încă o minoră și e cam ciudat : dar vreau pe la 16/17 ani să fug de acasă poate 18. Nu mai vreau sa am de a face cu familia...? (mai mult)
Buna! Stie cineva cate calorii are un popcorn mare si un nachos mare cu sos de branza de la cinema city?
Salut TPU! Am o problemă cu părinții.Am aproape 16 ani, au foarte mari pretenții de la mine.Sunt clasa a 9 a si am intrat la un liceu bunicel pe profil mate- info dar e prea mult pentru mine.Nu ma...? (mai mult)
Salut TPU! Este o rusine daca n-am iubita la varsta de apr. 18 ani?
Buna! Sunt clasa a 12 a pe mate- info si as fi interesata de niste pareri legate de facultati! As vrea sa merg la o facultate prin care sa pot trece usor, scopul principal fiind obtinerea diplomei de ...? (mai mult)
Intrebare pentru fete, ce preferati: un baiat mai agresiv sau unul mai moale? Fara varianta de mijloc.
Bună. Am intrat în mare belea și am nevoie de ajutor. Stau în Ciorogârla iar astăzi când am ieșit de la școală (8) prietenii mei au decis să aruncăm cu zăpadă în mașini. Nu am fost de acord...? (mai mult)
Știe cineva cum pot beneficia de transport gratuit cu trenul? La liceul în care învăț avem catalog online și nu ni s- a spus nimic de carnet. Îmi pot face carnet de elev chiar dacă avem catalog...? (mai mult)
Buna! Am o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv. Nu ma pot integra in grupul clasei mele de la liceu. Nimeni nu vorbeste cu mine desi eu nu am nimic cu nimeni si nu am deranjat pe nimeni. Nu inteleg...? (mai mult)
De ce nu mă primesc prietenii acasă la ei?
Buna ziua. Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie.Am nevoie sa stiu numele unei persoane care lucreaza la un Shop Go. Magazinul este situat pe Teiul Doamnei nr 5, iar persoana respectiva este o fata...? (mai mult)
Daca majoritatea băieților cu care am ieșit și-au bătut joc de mine, ar trebui sa fac și eu la fel cu ceilalți? Pe: De ce ei nu primesc karma pentru ce au făcut și primesc EU?
Câte chile trebuie sa aibă o fată de 16 ani la la un 1.55?
Fratele meu introvertit are câțiva prieteni da buni, nu se plânge, e ok cu el, merge la sala, lucru, a devenit mai sociabil, chiar văd un progres, . Eu extrovertită înainte ( m- am închis...? (mai mult)
Ce pot sa fac dacă nu pot merge ultimele 3 săptămâni la scoala deoarece plec în strainatate?
Azi e ziua indragostitilor si nu am primit nimic de la nimeni.De ce de fiecare data când e ziua indragostitilor nu primesc nimic? Alte fete de la alte clase primesc flori, bomboane, ciocolata, un lanț...? (mai mult)
Buna TPU! Ce inseamna suplementul complementului unui unghi?
Salut.Vreau sa ma exteriorizez putin si daca e posibil sa- mi dati o solutie.Am 20 de ani si in ultima vreme mi s- a schimbat viata foarte mult, am ramas singur, aproape fara nici macar un prieten, ...? (mai mult)
Am o persoană plecată în Irlanda/ Dublin de 3 ani pe numele Stănculescu Ana Maria care nu mai corespunde cu acest nume, practică prostituție /inșelătoriii etc. Am înțeles ca are mai multe dosare...? (mai mult)
Tot vreau sa am relație cu un băiat, dar nu sunt pregătită, simt ca am un gol in stomac când văd ca ei imi dau mesaje și imi spun sa ne întâlnim, imi e teama sa nu imi rănească sentimentele...? (mai mult)
Sectele ajung in rai?
Pare sau nu ciudat sunt nebun sau nu. Când ceva se întâmplă rău ori visez ori îmi țiuie urechile în ultimul hal. 13 februarie înainte cu 10 minute de cutremur îmi tiuia urechea. După am vrut...? (mai mult)
Ma uit in oglinda și nu ma mai recunosc pe mine, nu pot sa cred ca am ajuns sa ma simt ultimul om de pe pământ. In capul meu ma vedeam altfel. Am ajuns sa am o anxietate socială severa, sa nu știu...? (mai mult)
Salut, ce să fac dacă nu prea îmi convine la ce liceu sunt și ce profil am? Deja se termină anul școlar și tot nu mă simt bine, am mereu stres, mă simt rău, mă dor unele organe. Cine poate...? (mai mult)
Cam cât durează să aprobe consiliul o fișă de transfer?!
Salut, sunt baiat, am inaltimea de 175 spre 176 (am implinit 16 ani acum 2 luni ), in octombrie - noiembrie aveam inaltimea de 173, parintii mei nu sunt foarte inalti, tata 172 si mama 160, unchii...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 7 a si recunosc din tot sufletul meu NU IL SUPORT PE PROFESORUL MEU DE SPORT. El are elevi preferați mi se pare ca se uita dupa "corpul " feletor plus ca nu intelege unele fete. Majoritatea...? (mai mult)
De ce minorii sunt bagati la internare de 2-4 sapt la un spital de pshiatrie dupa o fapta?
Am uitat parola de la tik tok și e-mail și la nr cum fac am doar loghezi pe Facebook dar îmi cere codul de 6 cifre și nu mai am acele lucruri
Salutare tuturor! As vrea să vă întreb dacă părinții voștri vă mai pedepsesc din când în când și cum? Am făcut o prostioara de curând și nu știu cum să spun părinților. Îmi este un ...? (mai mult)
De ce trebuie sa avem un milion de teme in weekend? Nu mai avem timp sa ne relaxam si iti ia 6 ore sa faci temele, trebuie sa invatam pentru cele 3 mii de teste saptamana urmatoare.
Salut TPU! Îmi poate spune cineva ce înseamnă heterosexual? Am căutat online, dar sincer nu am înțeles prea bine.
Ce sa fac? La anul sunt a10a și vreau sa ma mut la liceu la oraș la camin, dar părinții mei nu ma lasă, aveti idei? Va rog nu mai vreau pe matematica informaticaa:(((
Am nevoie de replici de inchis gura la fitoase.
Nu credeam ca voi ajunge in punctul in care sa pun intrebari pe TPU, dar uita- ma aici. Are cineva sfaturi cum sa dorm cat mai putine ore la noapte? Am fost ocupat tot weekend- ul si trebuie sa invat...? (mai mult)
Am o curiozitate, cine a inventat Valentine's Day și Dragobetele? Care este diferența dintre aceste două?
Care e faza cu băieții cu mâini mari?
De ce este atat de greu sa gasesti un prieten adevarat? Adica eu personal 99% din prietenii pe care i- am avut si inca ii am nu prea isi dau interesul sa imi dea mesaje sau chestii de genu, daca stau ...? (mai mult)
Buna! Sunt singura la care nu- i functioneaza notitele de la Instagram? Pur si simplu nu- mi apar. Toti prietenii mei le au, numai eu nu. Am un Iphone Xr, am actualizat si ios ul si instagramul la cele...? (mai mult)
De ce e important sa avem visuri și teluri în viata?
Bună, revin cu o noua întrebare, dar de data aceasta este despre o prietena, are 15 ani și ciclul ei menstrual vine o luna mai târziu și o lună mai devreme și tine 3 zile, ce poate fi? Rog...? (mai mult)
Buna, dau FUNDA, efectiv nu stiu ce sa fac, am 12 ani și sunt în clasa a cincea, este un băiat care arată că sunt copil de 5 ani și are o voce ca și cum ar fi o fată, el mi- a zis ca ii place...? (mai mult)
Salut TPU! FUNDAA Am să vă zic povestea mea, ma numesc Alexa și am 12 ani, părinții mei nu ma lasa sa fac nimic, nu am voie să am tik tok (le- am promis că nu o să postez și ca o să stau 10...? (mai mult)
Hey TPU, sunt intr- o mare dilema vizavi de prietenul meu, potential iubit, are un comportament ciudat. Azi de exemplu imi trimite poza cu el, ca e in oras si zic esti in oras, da' zice, am venit...? (mai mult)
Salut,am 13 ani și îmi place de o fata din clasa mea si nu știu ce sa fac cum sa îi zic sau cum să fim împreună. Un sfat va rog
Buna, am o problema, va rog sa nu ma luați la mișto, mereu cand merg în mall sau unde sunt oameni mulți am anxietate, mi- e frica sa ma duc în mulțimi, caut locuri mai retrase, mi- e frica ...? (mai mult)
Hey! Vreau să vă cer părerea în legătură cu ceva. Acum 5- 6 luni voiam să- mi fac un iubit și nu aveam pe cine. Și într- o zi m- am plâns unei prietene că nu știu un băiat cu care sa ies ...? (mai mult)
Am luat pastila maraton forte de mai multe ori și nu și-a făcut efectul deloc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti