Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buba seara, tpu.Imi place de un baiat la scoala si este cu un an mai mare decat mine iar fratele lui este in clasa cu mine.Baiatul acela se comporta foarte frumos cu mine, dar in seara asta colegul meu(fratele...? (mai mult)
Ce inseamna ma uit la tb?
Salut. De cateva luni am o problema legata de penisul meu. E destul de curbat spre stanga la mai bine de 25- 30 de grade si putin in fata si sunt destul de ingrijorat de treaba asta. Ideea e ca in momentul...? (mai mult)
Salut, daca cineva in liceu a facut cont de insta pe care pune anumite ngluri de pe aplicatia respectiva si apar jigniri la adresa anumitor persoane se poate face declaratie la politie pe motiv hărtuire...? (mai mult)
Știți cum as putea sa fac sa nu mai ejactuez in somn? Este enervant și chiar nu vreau sa mai fac asta
In urma cu cativa ani, m- am cunoscut cu niste baieti dubiosi pe internet, dar n- am mai tinut legatura. De cateva luni am facut o mica reuniune, spun cu parere de rau ca imi iau bully foarte frecvent...? (mai mult)
Am cont pe Tumblr, iar cei ce vor sa îmi caute blogul nu-l găsesc. Nu le apare nimic la căutări. De ce? Si ce pot face?
Buna! Stie cineva cate calorii are un burger de la profi(fiigo) de pui sau vita?
Buna seara! Am 14 ani 1.65 inaltime si 45 de kg, intrebare, ar trebui sa ma ingras? Si daca da, pana la cate kg sa urc?
Bună ziua tuturor. De ce unelte fete reacționează urat prin mesaje cu băieți? De ce sunt asa unele fete?
Salutare, guys! De cateva zile ma confrunt cu o problema foarte mare. Am dat un test la matematica si am luat nota 3, 50. Acum o saptamana am aflat vestea care m- a ingrozit. Imi este foarte frica...? (mai mult)
Bună ziua.Sunt obsedată de muzică. Este okay? Mereu cand dorm sau fac temele sau sunt afara dau muzica la maxim si am un vibe foarte bun.Pot spune ca muzica imi face viata mai buna.Si as vrea sa imi...? (mai mult)
Salut. Sunt clasa a 8 și dau examenul anul acesta. Întrebările mele sunt: 1.Se mai trec în anul 2023 mediile 5- 8? 2.stiti ca ne dă niște fise cu liceele pe care le dorim, și gen dacă pui ...? (mai mult)
Buna ziua! De ceva vreme pe strada este un caine care imi agreseaza sexual prietenii si pe mine.De cate ori ne punem pe o banca vine is spatele nostru si stiti voi ce face.Ne lasa niste, , spermatoizi,...? (mai mult)
Buna TPU, ce credeti despre situatia mea? Baiatul cu care sunt in cunoastere nu scrie el primul iar dupa 3 zile cand ii scriu eu el imi zice de 3 zile nu l- am cautat, nu mi se pare normal ca un barbat...? (mai mult)
Cum pot să o conving pe mama să mă mute la altă școală? M- am mutat de la început de an pentru că așa a vrut mama mea dar eu nu mai suport (nu a fost alegerea mea nu eu am decis) Nu mă înțeleg...? (mai mult)
Bună, TPU anul trecut prin primăvară am cunoscut o fată la noul job la care mă angajasem, după ce am cunoscut- o am început să ieșim în fiecare săptămână prin diverse locuri să ne plimbăm,...? (mai mult)
Buna ziua! Stiti cumva cum pot sa beau apa daca n-am bani? Spre exemplu sunt acum la liceu si n-am bani dar doamna de la chiosc e matusa mea si are apa plata dar mi-e rusine, o sa ma omor
Pentru ca se apropie ziua îndrăgostiților, intre licee se face un fel de scrisori anonime intre prieteni sau persoanele care se plac.Si eu am facut o scrisoare din asta pentru baiatul pe care il plac...? (mai mult)
Salut TPU! Acum 1 saptamana am dat simularile si am luat 4, 0 la romana si 3, 00 la matematica... Am incercat sa invat din toate puterile, pana si cea mai desteapta din clasa luand 4 la matematica...? (mai mult)
Nu de mult mi-au spus mai multe persoane ca ma cred smecher, incerc sa nu fiu dar insulta nu se opreste. Poate cineva sa ma ajute cu ce as putea face ca lumea sa nu mai tot zica ca ma cred smecher?
Salut TPU! Vorbesc de mult timp cu o fată, suntem prieteni foarte buni! Ne vedem des, stăm multe ore împreună, am dormit împreună (fără a face dragoste), ne- am sărutat, etc! Ea are iubit,...? (mai mult)
Salut! Locuiesc la casa într- un sat din județul Galați, cum a fost vremea asta cu puțină zăpadă și ger am avut posibilitatea să ne dam cu săniile am fost cu trei tovarăși voiam sa ne dam ...? (mai mult)
Daca am 16 si sunt cu o fata de 13 (tarziu am aflat ca are 13) pot pati ceva penal? Nu am avut niciun contact sexual, doar ne-am sarutat si i-am pus mana pe sani.
Daca am Tulbuare anxioasa- depresiva cu elemente pshotice si il bat pe un baiat de 20, eu avand 16 (credeti ma ca pot), ce pot pati? Spun sincer ca imi bate gandul la asta, e o poveste lunga. Vreau...? (mai mult)
Vouă va apar story-urile pe Instagram? Pentru ca mie și prietenilor mei nu ne apar story-urile postate în ultimele 2-3 ore? Credeți ca e o eroare?
Vreau sa ma omor, nu-mi mai place viața asta, nopțile plâng, ziua zambesc fals. Asta doar din cauza unui băiat. E ceva normal? Nu mai suport.
Salut.Am dat test la mate si saptamana viitoare ma voi transfera la alt liceu.Rezultatele la test o sa vina dupa o saptamana 2 dupa ce ma transfer, se va mai trece nota?
Am 13 ani și am o voce foarte subțire și nu știu ce sa fac.Toti colegii mei rad de mine și spun ca am voce de fetita.Va rog sa îmi dați niște sfaturi cum sa îmi ingros vocea.
Câte kcal ar trebui să mănânc pe zi ca să pun 2kg pe săptămână, cântăresc 63kg la 1.80 și nu mă schimb confortabil, chiar aș vrea să ma îngraș și nesănătos și după să ma schimb...? (mai mult)
Amicii mei cred ca mie imi place de o fata pe care nu o plac si glumesc de 2 saptamani incontinuu, vreo metoda cum sa opresc glumele astea fara sa ii indepartez de mine?
Salut, ce țigări recomandati la inceput (ceva slab)?
Bună! Am o problema! Mereu incerc sa impresionez oamenii pe care ii consider mai smecheri decat mine si vreau sa le fiu placut. De ce este aceasta problema si cum as putea sa scap?
Știu ca suna ciudat, dar știe cineva un site unde pot vedea o autopsie umana? VA OFER COROANĂ
Salut, am 14 ani si ma tai pe maini pentru ca ma cert cu ai mei etc. M-am apucat de fumat de 5 luni ma simt naspa rau si ieri eram pe cale sa ma sinucid, nu stiu ce sa mai fac sa fie bine...
Buna tuturor. Cum as putea sa ma impac cu o colega? Alaltaieri a venit doamna de mate cu niste teme pe care ne- a dat nota si am luat 10 iar ea a luat 8 spre 9. Ea e mai invidioasa asa de felul ei. A ...? (mai mult)
Ce inseamna cand mergi intr- un club si dansezi si varul tau iti spune dar unde ai invatat sa dansezi in oglinda? Asta e cu 2 taisuri pentru ca el ma stia linistita gen unde ai invatat sa dansezi daca ...? (mai mult)
Buna TPU! In seara asta merg la bunica mea, ea sta in apartament. Ce pot face ca sa nu ma plictisesc? Nu vreau sa stau pe telefon prea mult. Dau fundă!
Salut! Am o intrebare in legature cu relatiile. In vara am fost intr- o tabara cu scoala. Acolo am intalnit o fata de clasa a 11- a (eu sunt a 8- a) care zic eu ca incepuse sa ma placa. Se uita la mine...? (mai mult)
Bună! Vreau sa va cer părerea despre ceea ce mi se intampla de cand sunt mai mica. Aud voci care ma striga de cel putin 2- 3 ori pe săptămână si vad persoane noaptea langa mine care de fapt nu sunt...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si de fiecare data cand ma sarut cu o fata si trecem mai departe, opresc eu actiunea si incerc sa o fac sa nu para ciudat pentru ca niciodata nu mi se scoala. Imi place sa ma ling cu...? (mai mult)
Buna, în școlile din România este voie să vii fără un ghiozdan? De exemplu eu am facut cifoză din cauza ghiozdanului si prefer sa iau o geantă stil mesajer. E voie sau mai bine întreb un...? (mai mult)
Buna! Azi ma pluctiseam cu prietenii mei si ne- am gandit sa aruncam cu bulgari in aia de liceu(sunt in scoala gimnaziala dar stam la un liceu ca scoala noastra e in constructie)si asa am si facut, au...? (mai mult)
Cum se creste testosteronul?
Salut TPU! Sunt baiat am 18 ani si 2 luni, iar intrebarea mea este daca mai cresc in inaltime.Am 167cm, din clasa a 8- a pana acum am crescut foarte putin. Taica- miu are 180cm, iar maica- mea 160cm.Ce...? (mai mult)
Salut! M- am gândit să trimit un mesaj aici pe TPU în speranța că poate mă poate ajuta cu un sfat. Cel mai probabil am anxietate socială. Nu am frică de necunoscuți, cât am frică de cunoscuți,...? (mai mult)
Voi la ce ora va culcați in timpul scolii?
Cand incep inscrierile la css Sibiu?
Ce fel de gimnastica se face la css Sibiu?
Am 15ani si mi- am pierdut virginitatea inainte de casatorie. Si doar acum realizez cat de mare e pacatul meu, dupa ce incerc sa ma pocaiesc. Nu stiu ce sa fac cu iubita mea actuala cu care mi- am pierdut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!